HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9861 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 10. 10. 10:08

Noh hívtam az üsz-t.
Ügyfélszám beütése után szép szőke női hang elmondta, hogy az én lakóterületemen az internet szolgáltatásban fennakadások vannak és a hiba elhárítását kollégái már megkezdték.
Így a kezelő jelentkezésére felesleges lett volna várnom.

#9862 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 11. 08:02

Eger down... :(

#9863 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 13. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2013. 09. 27. 17:06

Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Szeretnénk megkérni, hogy a upconline@upc.hu címünkre küldd el ügyfélszámodat és elérhetőségeidet, hogy utánanézhessünk az esetnek, így remélhetőleg a vizsgálatból mi is tanulhatunk.

Elnézem a kellemetlenséget.

Az ügyfélszámomat viszont azért nem adom meg, mert nem kívánom, hogy a fenti eset miatt az ügyintéző hölgy elveszítse az állását. Különös tekintettel arra, hogy egyrészt tényleg kedves volt, másrészt 1 héttel később ismét voltam bent az irodában (leadtam a modemet), vele beszéltem, és nagyon úgy tűnik, hogy nem ő volt a hibás, hanem a UPC belső adminisztrációs rendszere rossz.

Mindazonáltal az aktuális, ~25.000 forintra kiállított havi számlám miatt kénytelen voltam felkeresni ismét (immár a három héttel ezelőtti módosítást követően harmadszor!!!) az irodát a héten. Kiderült, hogy jól tettem, mert még a korábbi események, ill. előzmények ellenére sem sikerült mindent jól felvezetni az adataimmal kapcsolatban a rendszerbe.

Egyrészt annak ellenére, hogy időben leadtam az előző modemet, a számlára a modem miatt egy 9000 forintos "kártérítés" is felkerült tételként, másrészt az internet kapcsolatot nem a "Trio L" csomag akciós ára szerint, hanem annál 700 forinttal drágábban számlázták ki.

Ha nem mentem volna be rákérdezni a számlára, akkor még a következő havi számlám is drágább csomagáron lett volna kiállítva.

És ezeket tartom én komoly problémának.

Ami javulást észrevettem az elmúlt évekhez képest, hogy az ügyintézők és a telefonos segélyszolgálat dolgozói kedvesek és udvariasak. Ezt nagyon fontos lépésnek tartom a szolgáltatás minőségének javítása érdekében.

Az összes többi dolog viszont még sok javításra szorul. Én úgy vélem, hogy feleslegesen túl van bonyolítva a belső adminisztráció, mert, amikor egy-egy szerződésmódosítás még mindig több féle adatlap kitöltésével, rögzítésével jár együtt, a számítógépes rendszerben "ezer" féle kód van, akkor az jelentősen növeli a hiba lehetőségét.

Mindezek után nem is csoda, ha valakinek egy szimpla előfizetés módosítást követően még hetekig dolga van az ügyfélszolgálattal, amíg a szerződésének a részletei rendbe teszik!

Mert ahogyan fentebb is említettem, az előfizetésem módosítása kapcsán egyedül a névátírás sikerült elsőre.

A szolgáltatás ugyebár 2 nappal később, és két, a help desk-el folytatott telefonbeszélgetést követően javult meg, és a számlára felvezetett díjak is csak a harmadik személyes látogatást követően mutatják majd a megfelelő számadatokat. Legalábbis remélem, hogy mutatják, mert nagyon nem szeretném, ha a következő havi számlával is fel kellene keresnem ismét az irodát, egy még mindig rosszul kiszámolt összeg miatt.

Summa summarum:
- Ha a minőséget akarja a UPC javítani, akkor szerintem alaposan át kell gondolnia az adminisztratív rendszerüket, kellő módon leegyszerűsíteni azt, és mindezzel garantálni, hogy nel egyen olyan előfizető, akinek bármilyen adatát hibásan rögzítik a rendszerben, ne adj' Isten emiatt nem megfelelő havidíjat számláznak ki.

Végezetül pedig elmondom, hogy értetlenül állok azelőtt:
- Miért kerül 2.000 forintba az előfizető átírása? Miért nem ingyenes?

- Miért kerül 2.500 forintba annak a modemnek a cseréje, amely nem az én tulajdonom, csak "kölcsönbe" kapom a szolgáltatótól, és amelyért 9.000 forint "kártérítést" számolnak fel, ha nem adja vissza az előfizető? (Mindezt "szereld magad" akció keretében.)

Ezekre a kérdésekre (is) nagyon érdekel a válasz a UPC részéről!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9864 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 13. 22:38

Ez már megérne egy homáros posztot is :)

#9865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 10. 13. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 13. 16:53

- Miért kerül 2.000 forintba az előfizető átírása? Miért nem ingyenes?

- Miért kerül 2.500 forintba annak a modemnek a cseréje, amely nem az én tulajdonom, csak

Tán dolgozni kell vele?
Make love not Wor.

#9866 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 00:58

Vajon a 30/3-as FiberPower-eseknek is lesz automatikus sávszélemelés? Mert nálam nem történt eddig semmi. Igazság szerint nem bízom benne, hisz a Fiber30 már nincs a hivatalosan kinált csomagok között, rég megszűnt.
Nem tudom van-e itt olyan akinek Fiber30-a van és emeltek neki sávszélt.

Szerkesztette: Brett Shaw 2013. 10. 14. 01:06 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#9867 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 04:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2013. 10. 14. 01:58

Vajon a 30/3-as FiberPower-eseknek is lesz automatikus sávszélemelés? Mert nálam nem történt eddig semmi. Igazság szerint nem bízom benne, hisz a Fiber30 már nincs a hivatalosan kinált csomagok között, rég megszűnt.
Nem tudom van-e itt olyan akinek Fiber30-a van és emeltek neki sávszélt.

Most lett újra bevezetve a FP30 így nekik nem lesz emelés. Akiknek régen volt ilyen csomagjuk azoknak már régen meg lett emelve 50/5-re, most pedig már 60/6-t kell kapniuk ha minden igaz.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9868 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 07:18

Bp. 7. ker másnak is szarakszik? Ha ki és bekapcsolom a modemet kb 10-15 percig azt látom benne hogy Acces Denied, aztán nagy nehezen sikerül bejelentkeznie a hálózatra de net szitne nicns is. Weblapok asznak betölteni csak fél évente 1x, teamspeak mondjuk ha 1x felcsatizik akkor nem esik le de van 36% loss.

#9869 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 12:50

Telos ügyintéző szerint központi hiba vagy mi a tök és több órát is igénybe fog venni a javítása... remélem meló végéig kijavítják.

#9870 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 10. 14. 00:28

Tán dolgozni kell vele?

Kedves Jahno!

Nem tudom eldönteni, hogy ironikusan kérdezted, vagy komolyan gondoltad-e a kérdést!? :think:

#9871 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 14. 19:23

Kedves Jahno!

Nem tudom eldönteni, hogy ironikusan kérdezted, vagy komolyan gondoltad-e a kérdést!? :think:

Komolyan. És igaza van.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9872 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 10. 14. 05:07

Most lett újra bevezetve a FP30 így nekik nem lesz emelés. Akiknek régen volt ilyen csomagjuk azoknak már régen meg lett emelve 50/5-re, most pedig már 60/6-t kell kapniuk ha minden igaz.

Hát nekem nagyon régen van ilyen csomagom és nem emelték anno 50/5-re. :( Valami itt nem kerek és igazságtalan! ..szák meg!

Szerkesztette: Brett Shaw 2013. 10. 14. 20:23 -kor

ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#9873 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 21:04

Mellesleg nem is tudtam róla, hogy anno volt ilyen emelés. Az is automatikus volt vagy kérni kellett? Mert ha kérni kellett - mivel nem tudtam róla - nem kértem. Lehet, hogy ez a gond. A lényeg az, hogy csak 30/3-al megy a netem a mai napig is. :(

#9874 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 02:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 10. 14. 19:48

Komolyan. És igaza van.

Hát viccnek valóban túl durva volt. Szerintem pedig nincsen igaza.

Vagy szerintetek tényleg reális és jogos összeg 2.000 forint azért, hogy két-három kattintással a számítógépes rendszerben az előfizető nevét átírják? Szerintem nem az.

Azt pedig szintén nem fogadom el, hogy egy nálam csak "kölcsönben" lévő modemért, vagy annak adminisztratív regisztrációjáért bármennyi pénzt is fizetnem kell. Előbbi esetben azért, mert a modemet vissza kell adnom, ha már nem használom, egyébként pedig, ha az én hibámból romlana el, vagy nem adnám vissza, akkor nagyon magas kártérítési díjat kellene fizetnem. (Lásd fentebb a példámat!)
Utóbbi esetben pedig ugyanazért, amiért a névátírás költségét is irreálisan magasnak tartom: pár kattintás a rendszerben, és egy darab kinyomtatott A4-es lap, ami a modemmel kapcsolatos adminisztrációt jelenti. Ezért 2.500 forintot kérni szerintem nagyon túlzó. Ezért nem értek vele egyet.

Más kérdés, hogy mivel szükséges a szolgáltatás, kifizetem mindkét díjat, mert nincsen más lehetőségem. Viszot attól még szóvá tehetem, hogy nem értek vele egyet.

Egyébként a névátírásra még mondhatják, hogy azért nem ingyenes, hogy senki ne "szórakozzon" azzal (ha ugyan van/lenne ilyen ember), hogy mondjuk hetente átiratja a számlázási címét, nevét. Ezt még el is fogadnám, mert igazuk is van. De ha és amennyiben így van, akkor azt tartanám járható útnak, ha mondjuk évente 1 átírás ingyenes lenne.

A modem kapcsán pedig elfogadnám, ha a 2.500 forint kauciót kellene fizetni, amit a szolgáltatás visszamondása, vagy a modem visszaszolgáltatását követően a UPC visszafizetne.

Azzal viszont - ismétlem magamat - nem értek egyet, amilyen rendszerben ezeket a díjakat jelenleg kiszámlázzák.

Megjegyzem, mindezt jeleztem tegnap is az irodában, ahová ismét bementem a számlámmal kapcsolatban. (Más kérdés, hogy ezekről a díjszabásokról az ügyintéző nem tehet, mert nem ő találta ki.)
És azt is jeleztem, hogy ha már a UPC olyan akkurátusan számol ki forintra pontosan minden egyes nap késedelmi pótlékot, minden napot és percet a szolgáltatásból, és minden egyebet forintra pontosan, akkor ugyanezt az előfizetői oldalon is elvárhatjuk szerintem.

Nekem ki és mikor fizeti meg az időmet (ami "pénz", és amely időt senki nem tud visszaadni) és pénzt, amit a szolgáltatás módosítását követően azzal töltöttem, ill. arra költöttem, hogy telefonon intézkedjek, mert a szolgáltató képtelen volt a szolgáltatást megfelelő módon beüzemelni, valamint azt az időt és pénzt (benzin, stb.), hogy 3 héten belül immár negyedik alkalommal kellett felkeresnem az irodát, hogy végre elrendezzem azt, hogy a szolgáltatásom úgy legyen biztosítva, és annyiért számlázva, amennyiért megrendeltem?

Nem írom le újra... kérlek, olvasd el a fenti történetet!

(És ismét fel lehetne hozni a "másodperc alapú számlázás" szükségességét is, amit már oly' sokszor kibeszéltünk itt, és amivel Jahno is egyetértett... amely szerint "ha adott napon/órában/percben/stb. nem működik a szolgáltatás, akkor miért fizessünk?"... Ha az előfizetőnek minden igénybevett szolgáltatást, és járulékos költséget forintra kiszámolnak, akkor a szolgáltatás szüneteltetése idején is éppen így kompenzáljanak, mert ez ugyanúgy elvárható.)

Más kérdés, hogy az ügyintéző hölgy - aki ismételten nagyon kedves volt - "ügyfél elégedetlenségre" hivatkozva ígéretet tett a névátírási költség jóváírására, amit egyébként örömmel vettem, de...
Egyrészt erre nekem kellett rákérdeznem, nem a UPC ajánlotta fel, hogy "elnézését kérjük, hadd kompenzáljuk valamivel". (Mi van, ha nem vagyok ennyire talpraesett, és nem kérdezek rá? Semmilyen kompenzációt nem kapok?)
Másrészt szeretem "nyugtával dícsérni a napot", így korábbi (más szolgáltatókkal is szerzett) tapasztalatok alapján, megvárom a következő havi számlázást, hogy immár egyáltalán tényleg minden a korrekt áron kerül-e kiszámlázásra, és az a bizonyos jóváírás is megtörtént-e. Szóval egyelőre várok a következő havi számlára. Azt majd alaposan átnézem (ezek után egyébként is muszáj lesz). Majd utána ráérek örülni.

Ugye nem veti a szememre senki, ha a fentiek (és a korábbi előzmények) után egyelőre még szkeptikus vagyok?

#9875 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 04:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2013. 10. 14. 22:04

Mellesleg nem is tudtam róla, hogy anno volt ilyen emelés. Az is automatikus volt vagy kérni kellett? Mert ha kérni kellett - mivel nem tudtam róla - nem kértem. Lehet, hogy ez a gond. A lényeg az, hogy csak 30/3-al megy a netem a mai napig is. :(

Automatikusan történt meg az emelés, az év első felében mindenkinek megemelték a sebességét akinek FP30/60 volt, ezt azért csinálták, mint utólag kiderült, hogy az ismételten bevezetett FP30/60 ne legyen összekeverhető. Mivel a FP30-hoz még ED2.0 modem volt így kellett volna kapnod postán egy ED3.0-sat.

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 15. 03:03

Azt pedig szintén nem fogadom el, hogy egy nálam csak "kölcsönben" lévő modemért, vagy annak adminisztratív regisztrációjáért bármennyi pénzt is fizetnem kell. Előbbi esetben azért, mert a modemet vissza kell adnom, ha már nem használom, egyébként pedig, ha az én hibámból romlana el, vagy nem adnám vissza, akkor nagyon magas kártérítési díjat kellene fizetnem. (Lásd fentebb a példámat!)

A modem cserének azért vannak költségei, pl.: Hogyan jut el az új modem a raktárból az előfizetőhöz? Teleportálással? Nem, ki kell szállítani és ennek vannak költségei. És a régi hogyan jut vissza a raktárba? Szintén szállítani kell és még ellenőrzik is, hogy nincsen-e valami baja ami szintén pénzbe kerül.

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 15. 03:03

Vagy szerintetek tényleg reális és jogos összeg 2.000 forint azért, hogy két-három kattintással a számítógépes rendszerben az előfizető nevét átírják? Szerintem nem az.

Nem csak egy helyen kell átírni a dolgokat, sokaknak van valamilyen bank megbízásos számla fizetése amit szintén kezelni kell a megváltozott adatok miatt. Pl.: az online ügyfélszolgálatra az előfizető anyja nevével kell bejelentkezni, ami a név átírás miatt változhat. Nem olyan egyszerű azért az ilyesmi, nekem van tapasztalatom ilyen jellegű adminisztrációban mint "szolgáltató fél" és hidd el nem megy ez olyan egyszerűen.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9876 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 10. 15. 05:31

Nem csak egy helyen kell átírni a dolgokat, sokaknak van valamilyen bank megbízásos számla fizetése amit szintén kezelni kell a megváltozott adatok miatt. Pl.: az online ügyfélszolgálatra az előfizető anyja nevével kell bejelentkezni, ami a név átírás miatt változhat. Nem olyan egyszerű azért az ilyesmi, nekem van tapasztalatom ilyen jellegű adminisztrációban mint "szolgáltató fél" és hidd el nem megy ez olyan egyszerűen.

Az ilyen adminisztrációs dolgoknak benne kell lenniük az előfizetési díjban. Valójában semmilyen extra költséggel nem jár egy névátírás, hiszen az ügyintéző a neki megszabott munkaidőben úgy is ott ül, ha névátír, ha nem. Pontosan ugyanannyi fizetést kap érte. Én már hál' istennek megszabadultam az upc-től, pontosan az ilyen lehúzós dolgaik miatt.

#9877 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2013. 10. 15. 10:03

Az ilyen adminisztrációs dolgoknak benne kell lenniük az előfizetési díjban. Valójában semmilyen extra költséggel nem jár egy névátírás, hiszen az ügyintéző a neki megszabott munkaidőben úgy is ott ül, ha névátír, ha nem. Pontosan ugyanannyi fizetést kap érte. Én már hál' istennek megszabadultam az upc-től, pontosan az ilyen lehúzós dolgaik miatt.

Épp, hogy nem az ügyfélszolgálatosnak kell ezeket átírnia/ellenőriznie, hanem más-más részlegeken dolgozóknak.
Canon Pixma MP540

#9878 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 10. 15. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2013. 10. 15. 10:03

És ha ezren jönnek naponta névátírni, vagy ha senki? Az "úgyis ott ül" meg persze, érdekes dolog, mint az autókereskedő. Azért mondom, mert beleláttam :-D Kávét főz, takarítgat, iratot rendez, kocsit visz mosatni, tankolni, felkészíteni, ajánlatot ír/mailra válaszol, "ha már úgyis ott ül". Aztán ebből egy csomó meg is maradna meló végére, ha jönnek az offline ügyfelek. Az is lehet, hogy feléhez háttériroda kell, vagy ki tudja. Modemcsere is miért ne? Lehet ha tömegesen íratnák át az előfizetői címeket, akkor nagyobb erőforrást zabál a felhő, esetleg 2-vel több "úgyis ott ül" kell. El van döntve mi van benne és mi nem, szerintem nem olyan bonyolult, hogy ezen nyálazzunk.
Make love not Wor.

#9879 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 10:40

Idézet

Automatikusan történt meg az emelés, az év első felében mindenkinek megemelték a sebességét akinek FP30/60 volt, ezt azért csinálták, mint utólag kiderült, hogy az ismételten bevezetett FP30/60 ne legyen összekeverhető. Mivel a FP30-hoz még ED2.0 modem volt így kellett volna kapnod postán egy ED3.0-sat.

Hát én nem kaptam postán semmit. :( Scientific Atlanta modemem van. asszem valami 2203-as a típusa. Most mi legyen? ÜSZ? Egyáltalán jogos lenne a reklamációm? Hisz mondhatják azt, hogy Fiber30-at fizettem anno elő, azt fizetem és most ismét van Fiber30-as csomag, ne akarjak már 30-as áráért 60-nal száguldozni.

#9880 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 16. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 10. 09. 21:28

Az, hogy ha visszahívod, akkor sokba kerül. Régi trükk.

Kiderült, hogy valami internetes hívással próbálkozott egy ismerős.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • Utolsó »