Idézet: pittti (Bitvadász) - Dátum: 2012. 07. 31. 19:17
AZ! De te is írtad, kürtéknél ennyi a tarifa. Akkoriban kérdezgettem másfele is, lett volna olcsóbb. Csakhogy nekem 100%-os megbízhatóság kellett és az adatok diszkréciója sem piskóta! (pl ugye a sok home-jellegű videó és miegymás) Nem akartam kockáztatni, hogy valaki lemásolja magának és aztán szellőzteti. Így is rágott az ideg és égett a pofám miatta.
Idézet: pittti (Bitvadász) - Dátum: 2012. 07. 31. 19:17
Gondolom az volt a baj, hogy csak ugyanolyat vittél, nem pedig azonosat!
Nekem a kettő fogalom összemosódik, mondhatnám egy és ugyanaz. Mint kolléga is mutatta a képen. Ugyanolyan (u-az) típus, elektronika szemre, chipek, stb. Nyílván más széria, nem egymás után gördültek le a szalagról. Aztán előfordul "ugyanolyanoknál", hogy a ramja már eltérő márka: egyik samsung, másik mt, de nekem ettől még ugyanolyan. Persze minél több apró különbség van, egyre kevésbé lesznek "ugyanolyanok"
A seagate vinyó folyamatban, alacsony szinten szektoronkénti leolvasással fogom (próbálni) átmásolni. Előbb kellett egy szintén legalább 500-as vinyó (akármilyen típus), amire átférhet - szinte tele van. Amolyan image raw-copy szerűség lesz, még az sem biztos, hogy OS látni (és kezelni) fogja a másolatot, de bízom benne. A leglényegesebb a fat lánc és katalógus, ráadásul (vagy szerencsére) ezek nem is egybefüggően vannak tárolva - nyílván FS függő, mindegyiknél máshogy. 1 héten belül már lesz (valamilyen) eredmény, mindenképp közzéteszem. Mint írtam, a legutolsó indításkor szinte a nagyja szektor simán olvasható volt, itt-ott akadt csak meg (sector not found vagy nem olvasható jellegű hibával). Úgyhogy bizakodok, nyílván a kínzásokkal ezek a szektorok csak szaparodnának, ezért is szeretném 1-2 menetben letudni.
De lehet megkereslek priviben, hogy ebben a témában tudnál-e segíteni.
Idézet: pittti (Bitvadász) - Dátum: 2012. 07. 31. 22:47
Ezekben már sajnos a vezérlő chip tartalmazza a firmware-t.
szinte sejtettem a turpisságot. Na azt cserélgesse a hóhér (illetve didyman-ék)
Szerkesztette: Samuraj 2012. 08. 01. 17:45 -kor
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!