Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 02. 14:19
A Hdd-re pedig blokkosítottan folyamatosan ír (ebből adódóan, maga az adatfolyam az utolsó blokkig jó).
Nagy valószínűséggel csak egy állomány kezdet/vég információ hiányzik (a kütyü számára).
Ez pedig azért, mert a kütyü periodikusan felülírja a régi felvételrészt és jó eséllyel nem írja fel (automatikusan) a Hdd-re az új ciklus elkezdését (amire szüksége van a rendszer felélesztéséhez).
Ha jól gondolom, akkor ez egy ronda hiba, mert ha így van akkor minden áramszünetnél elvész a korábbi felvétel és csak kézi inicializálással indítható újabb felvételi üzem.
A rekonstrukcióhoz jó kiindulási alap az, h a kóder ciklikusan mesterkockákat készít (teljes képet) és egydarabig ezt módosítgatja (változások rögzítés). Ezt bonyolítja az, h az adatfolyamban több csatorna van egybe muxolva.
Én sem tudásban, sem programokkal nem vagyok felkészülve ennek a problémának a kezelésére.
Ha addig nem engednének ki a szobából ameddig meg nem csinálom, akkor én innen próbálnék elindulni egy film (kép) vágó, szerkesztő editor programmal képkockákat nézegetve.
Sajnos a képkockák sem látszódtak, egyáltalán semmi sem, csak az, hogy formázatlan a lemez.
Ma megpróbáltam "mű" áramszünetet és nem lett formázatlan a lemez a kütyüben, de erre is van magyarázata a "csibésznek" a rendőrség szerint és találtam is ráutaló jelet a kütyün.
Magyarán van valami védelem az áramszünet idejére, csak éppen a masinát kell biztonságosan elrejteni/elzárni a hozzáértő "csibészek" elöl, mert azok tudnak vele ügyeskedni.