szeretnem osszefoglalni a felvetellel kapcsolatos problemakat, mert ahogy vegigolvastam komoly pontatlansagokat lattam.
1) nem bizonyitott, hogy van ket ora. ezt en dobtam be, de irtam is hogy csak feltetelezes.
2) a felvetel indulasanak csuszasa nem a musorujsag es az adas szinkronvesztese. musorujsagbol beallitott felvetel eseten nem a megadott idopontban kezdi a felvetelt: ha 10:00-ra allitom be a felvetelt, 10:05-kor kezd el felvenni. ez a piszok raaadasul mutatja is az idot kozben ami tok pontos.
3) nagyon ugy tunik, minel nagyobb az ido a beprogramozas es a felvetel kezdete kozott, annal nagyobb a csuszas merteke. ez amugy nem bizonyitott. akinek van ilyen baja, probalja tesztelni ezt is plíz.
4) az HBO-val (HBO HD actually) probalkozom. azert ezzel, mert az HBO pontos. azert nem massal, mert semmi mas nem pontos.
5) nem azt vizsgalom hogy felveszi-e az adott musort, hanem hogy idoben kezdi-e a felvetelt.
6) balgasag lenne azt gondolni, hogy par ezer elofizeto kedveert barmelyik musorkeszito befektet egy jeladoba ami jelezne a musor kezdetet. nem vagyunk piac, lassatok mar be. az egyetlen megoldas a probaper. szerintem. ha osszeallunk, en beszallok. becsszo.
7) a visszajelzesekbol ugy tunik csak a filipsz ratyi doboza rossz.
8 ) a gyari beallitasok visszaallitasa, a box ujrainditasa nem megoldas. ez csak arra valo, hogy lerazzon bennunket a g**i upc.
9) a upc ufsz nem tud a hibarol ez vagy kamu, vagy a supportot minositi. szerintem mindketto.
10) a upc techsupport nem tud a hibarol. ez kamu, vagy megelhetesi mennyunkhaza5kor szarragok dolgoznak ott.
11) a bekotest vegzo csavo tok hulye volt. mind a ketto. a kabelek osszedugasan kivul semmihez nem ert. ja nem, bocs. szerinte a hd majd akkor jon ki ha füst van a felvetelen.
12) tobb emberrel beszeltem a upc-nel, de senki nem tud errol a forumrol. lattatok ti mar olyat hogy valaki nem tud arrol a forumrol ahol a munkajat minositik, a szakmaja bugyrait targyaljak ki?
szarrago upc technologusok, bujjatok ki a bokorbol! teszteljetek mar azt a ki*****tt b**i set top boxot. ne sunnyogjatok, hanem javitsatok ki.
(ez az en velemenyem, nem a hwsw-e!)
Szerkesztette: zgobolos 2008. 06. 24. 02:58 -kor