HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 07:20

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:53

Azért az csúnya lenne, ha így működne minden. :(

Igen, pl. az állami egészségügy is. De az nem ide tartozik.

#282 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 07:51

Tegnap voltam bent a UPC ügyfélszolgálatán (XIII. ker.) és meglepődve láttam, hogy a falra kirakott 3 db plazma TV-n a hiper szuper digitális meg HD adások helyett a mezei analóg kínálat ment  :D

#283 Felhasználó inaktív   petyinko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 09:31

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:51

Tegnap voltam bent a UPC ügyfélszolgálatán (XIII. ker.) és meglepődve láttam, hogy a falra kirakott 3 db plazma TV-n a hiper szuper digitális meg HD adások helyett a mezei analóg kínálat ment  :D

Mert azon ment a Mónika és a Balázs.

#284 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:10

Idézet: petyinko - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 10:31

Mert azon ment a Mónika és a Balázs.

Nem az RTL Klub műsora ment rajta  :D  A 3 plazma TV-n a HBO, VH1 és Discovery ment :D

#285 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:20

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 1:14

fogsz egy infrás tapipados PDA-t és megírod magadnak a neked teccő reomte-t dotnyetben. esetleg árulod pénzért is :D

Nem arról volt szó, hogy a fejemben legyen az a look-up table. :Đ (A képernyős kiírások kapcsán.)
Amúgy egy programozható távírnya nem lenne egyszerűbb?

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:32

Igen, minden esetben ki kell fizetni, és nem jár vissza, ha lemondod a szolgáltatást.

A DVR nélkülire nem kell.

#286 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:07

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:10

Nem az RTL Klub műsora ment rajta  :D  A 3 plazma TV-n a HBO, VH1 és Discovery ment :D

Az irodának biztos nincs havi 3*1000 Ft-ja a 3 tv-re a HD-s boxokra :D
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#287 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:22

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:10

Egy másikban is állandóan az analóg adás ment, a Direct demonstrálására kitett tévén - jó zsizsikesen, szellemképesen. :omg:  :Đ

#288 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:40

Idézet: dezz - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 12:20

...

A DVR nélkülire nem kell.

Tehát a DVR nélküli, HD-s Thomsonról beszélsz. Ugye?

#289 Felhasználó inaktív   R5TL 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:59

Sziasztok, már kérdeztem, de nem igazán kaptam választ:  HBO hang... A mediabox szerint 5.1-es a hang (mást ki sem lehet választani, csak magyar 5.1 és angol 5.1-et, sima sztereót fel sem ajánl) viszont az AV erősítőm szerint csak sztereó a hang. És csak egy nagyon halk valamit lehet hallani. Amikor tényleg 5.1-et adnak, akkor azt az erősítőm is észreveszi, és szól is rendesen.

Azóta annyival romlott a helyzet, hogy néha már más adókon is eltűnik a hang, vagy teljesen, vagy csak nagyon halkan szól. Stereo hangnál is, nemcsak 5.1-nél. Ilyenkor csak egy mediabox áramtalanítás segít, egy darabig...

Nem találkozott hasonlóval senki?

#290 Felhasználó inaktív   dezz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 13:00

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:40

HD-s Thomsonról nem tudok, ez a Philips 7101.

#291 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:03

Idézet: dezz - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:00

HD-s Thomsonról nem tudok, ez a Philips 7101.

A haveromnak Hdmi kimenetes Thomson-ja van.

#292 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:05

Idézet: R5TL - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 12:59

Sziasztok, már kérdeztem, de nem igazán kaptam választ:  HBO hang... A mediabox szerint 5.1-es a hang (mást ki sem lehet választani, csak magyar 5.1 és angol 5.1-et, sima sztereót fel sem ajánl) viszont az AV erősítőm szerint csak sztereó a hang. És csak egy nagyon halk valamit lehet hallani. Amikor tényleg 5.1-et adnak, akkor azt az erősítőm is észreveszi, és szól is rendesen.

Azóta annyival romlott a helyzet, hogy néha már más adókon is eltűnik a hang, vagy teljesen, vagy csak nagyon halkan szól. Stereo hangnál is, nemcsak 5.1-nél. Ilyenkor csak egy mediabox áramtalanítás segít, egy darabig...

Nem találkozott hasonlóval senki?

Többen is válaszoltunk már rá.

Az HBO honlapján vagy netes müsorujságokban fel van tüntetve, melyiket adják 5.1-ben melyikes ds-ben stb.
Amit a beltéri infojában olvasol azt felejtsd el.
Az az igaz amit az erősitőd mond.

Nekem nincs gondom a hanggal, azon a csatornán ahol nincs házimozi hang beállítom a centerre a hangot.
Stereonál+automatice a két hangfal szól.
Koax kábelen semmi gond.

#293 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 17:15

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 21:03

En lennek a legboldogabb, ha valaki megkerdezne milyenek a tapasztalataim, de ilyen meg nem fordult elo...

Csak azért gondoltam mert aki annakidelyén az iptv-t tesztelte úgytudom azoktól kértek vélemény. Sőt még most is kérnek a fórumon véleményeket a szoftver fejlesztők. Sajna ezt ugylátszik nem követik ennél a cégnél.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#294 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 18:43

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:32

Igen, minden esetben ki kell fizetni, és nem jár vissza, ha lemondod a szolgáltatást.

Akkor valszeg nem lesz HD csomagom. :(

Az a baj, hogy így egyik csomag sem az igazi.
-Onnan indult ki a digitálisra (Silver) váltásom gondolatmenete, hogy mégiscsak több csatornát nézhetek mint analógon (Eurosport2, RTL, Travel, stb...)... meg hát mégiscsak digitális. Hátha jobb lesz...
-A második gondolat a rögzítős box, ami baromi jó dolog, nekem megérné a +900Ft-ot. (Gold)
-Onnan viszont már csak +450Ft a HD-s Gold. Bár nem adnak érte sokat (1.5 HD csatorna, vagy annyi se), de alig kerül többe. Plussz legalább HDMI-s a box.

A +10k-val viszont már nem tetszik a dolog. Így már aránytalan a többletköltség azért a egy+fél HD csatornáért. "Telepíteni" meg nem kell többet a bekötésnél.

Viszont akkor meg marad a havi szinten alig olcsóbb sima Gold és a Scartos SD felvevős box... :(

Szerkesztette: vipisrac 2008. 04. 25. 18:45 -kor

#295 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 18:45

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 8:20

Igen, pl. az állami egészségügy is. De az nem ide tartozik.

Off:
Épp ezért írtam az, amit. Sajnos ez a ha nem tetszik "el lehet menni" hozzállás igen rossz. Ez jellemző itthon mindenre... épp ezért szúr szemet, ha itt is ezt olvasom.  :(

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:40

DVR néküli boxot akkor most milyen csomaghoz adnak?
Se a csomagoknál nem látok rögzítés nélküli HD-set, se a plusszban bérelhető boxoknál.
:think:

#296 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 19:16

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 18:43

Akkor valszeg nem lesz HD csomagom. :(

Az a baj, hogy így egyik csomag sem az igazi.
-Onnan indult ki a digitálisra (Silver) váltásom gondolatmenete, hogy mégiscsak több csatornát nézhetek mint analógon (Eurosport2, RTL, Travel, stb...)... meg hát mégiscsak digitális. Hátha jobb lesz...
-A második gondolat a rögzítős box, ami baromi jó dolog, nekem megérné a +900Ft-ot. (Gold)
-Onnan viszont már csak +450Ft a HD-s Gold. Bár nem adnak érte sokat (1.5 HD csatorna, vagy annyi se), de alig kerül többe. Plussz legalább HDMI-s a box.

A +10k-val viszont már nem tetszik a dolog. Így már aránytalan a többletköltség azért a egy+fél HD csatornáért. "Telepíteni" meg nem kell többet a bekötésnél.

Viszont akkor meg marad a havi szinten alig olcsóbb sima Gold és a Scartos SD felvevős box... :(

Pedig sztem a jővőre nézve jó döntés lenne, Olimpia HD-ben, Eurosport HD, ezeket igérték.
Aztán ki tudja még mi jön. :D
Ha meg semmi, akkor megszívtuk, de szerintem lesznek még itt érdekességek.

Észrevettétek a jelzést az HBO HD logó mellett?
Tegnap volt egy csillag az 1ik film közben. Jelölnek valamit? :rolleyes:

#297 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 19:22

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 20:16

Pedig sztem a jővőre nézve jó döntés lenne, Olimpia HD-ben, Eurosport HD, ezeket igérték.
Aztán ki tudja még mi jön. :D
Ha meg semmi, akkor megszívtuk, de szerintem lesznek még itt érdekességek.

Észrevettétek a jelzést az HBO HD logó mellett?
Tegnap volt egy csillag az 1ik film közben. Jelölnek valamit? :rolleyes:

Igen, az olimpia nem lenne rossz...
Csak hát ígéretért - illetve bocs, inkább reményért, mert ígéret sincs ugye :) - fizetni nincs sok kedvem. :)

HBO-m se lesz, az tuti, ami még HD lenne (már ha adnak rajta HD-t. :D).

Viszont felfelé váltani mindig lehet... talán most marad a Scartos SD felvevős megoldás és majd ha nyáron villantanak valamit akkor esetleg váltok. Bár félő, hogy ha lesz esetleg egy HD-s kampány az olimpiával akkor megint vastagon fog fogni a ceruzájuk.  :think:

#298 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:24

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 19:45

Off:
Épp ezért írtam az, amit. Sajnos ez a ha nem tetszik "el lehet menni" hozzállás igen rossz. Ez jellemző itthon mindenre... épp ezért szúr szemet, ha itt is ezt olvasom.  :(

DVR néküli boxot akkor most milyen csomaghoz adnak?
Se a csomagoknál nem látok rögzítés nélküli HD-set, se a plusszban bérelhető boxoknál.
:think:

:offtopic:
Baromságot írsz. Neked milyen külföldi KONKRÉT, SZEMÉLYES tapasztalataid vannak pl. digitális tv, vagy internet vonatkozásában. Hagyd már ezt a mi miért nem jó hozzáállást.

HD-s csomaghoz korábban ilyet adtak. A haverom második készüléknek ilyet kért. Persze most az lesz a gond, hogy nincs fent a honlapon és ezt Te akkor honnan tudd meg. Ugye?
Megoldás: telefon, vagy üzletkötő.

#299 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:29

Van még egy további lehetőség, befáradsz az irodába.

#300 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:29

Idézet: Pille - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 11:24

:offtopic:
Baromságot írsz. Neked milyen külföldi KONKRÉT, SZEMÉLYES tapasztalataid vannak pl. digitális tv, vagy internet vonatkozásában. Hagyd már ezt a mi miért nem jó hozzáállást.

HD-s csomaghoz korábban ilyet adtak. A haverom második készüléknek ilyet kért. Persze most az lesz a gond, hogy nincs fent a honlapon és ezt Te akkor honnan tudd meg. Ugye?
Megoldás: telefon, vagy üzletkötő.

Ezzel a stílussal próbálkozhatsz másnál...  :rolleyes:

Baromságot írok? Nézzél már szét az országban bakker! Nincs külföldi digitláis tv-s tapasztalatom, mert NEM EZ A LÉNYEG! A szolgáltatás, mint fogalom hiányzik itthon a szótárból. És ez nem csak a digitális tv-re vonatkozik, hanem a kenyérvásárlástól a tv-n át mindenre... Gondolkodj már el egy pillanatra! Szerinted pl. miért csak új előfizetőkre vonatkoznak a kedvezményes árak? Vagy miért 10k a HD-s bekötés? Lehúzás, nem több!
De persze ha nem tetszik nem kötelező előfizetnem! Meg még be is nyalhatok nekik egyáltalán nekik akarom fizetni a pénzem valamiért... Ez a szolgáltatás szóval nem összeegyeztethető nézőpont.
Ennyit az általános elvekről...

Ha meg nem az általános részre érted, hogy baromság, hanem a a konkrét UPC csomagos gondolatmenetemre, ahol leírtam, hogy melyik csomag miért nem tetszik akkor pláne lol. Mondd már meg helyettem, hogy nekem mi tetszik... Köszi!  :omg:

Ja és mégegy! Telefon és üzletkötő: Fingjuk nincs szinte semmiről. És ez megint nem csak a UPC-re vonatkozik. Néha azzal sincsenek tisztában, hogy mit árulnak és miről szól a történet...
Mellesleg ez a boxos kérédsem meg nem gond volt, csak egy k*rva kérdés. Gondoltam, aki ilyet kapott annak nem esik nehezére válaszolni...  :rolleyes:

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.