HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában II. Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#3381 Felhasználó inaktív   Co2IsGreen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 11. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Co2IsGreen - Dátum: 2011. 03. 11. 14:36

..
Huhh.. ezek szerint kell egy saját STB. Ha ezt előbb tudom....
Az a kérdésem milyen funkciók nem fognak menni ha pl. egy saját STB-t választok? Illetve milyet érdemes választani? Pl. a rádióadásokat lehet majd fogni?
.... ha csere lesz, akkor utánna viszem vissza a beltérijüket! Mese nincs.

Utánnanéztem a Philips dsr8111.-nek, ez más mint az enyém. Nekem kábeltévés modem van. Úgyhogy ez egy másik eset.
Egyelőre nem tudtam hozzáférni olyan információhoz sem, hogy akkor most DVB-C szabványos az stb amit az upc adott vagy mi.. csak elméletileg az kellene legyen.

#3382 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 11. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 05. 28. 08:32

Tekergetés nem segít? A simán felvett filmeknél az szokott lenni.

Itt ebben az esetben nem segített. Felvettnél pause/play is elég szokott lenni, vagy valóban egy kis visszatekerés.
Make love not Wor.

#3383 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 14. 03:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Co2IsGreen - Dátum: 2011. 03. 11. 15:10

Utánnanéztem a Philips dsr8111.-nek, ez más mint az enyém. Nekem kábeltévés modem van. Úgyhogy ez egy másik eset.
Egyelőre nem tudtam hozzáférni olyan információhoz sem, hogy akkor most DVB-C szabványos az stb amit az upc adott vagy mi.. csak elméletileg az kellene legyen.

Ha műholdas, ha kábeltévés HD-s készüléked van, sajnos rossz hírrel szolgálhatok: mindkét beltériben olyan kártya van, ami ahhoz párosodik. Csak a műholdas szolgáltatásnál kérhetsz olyan beltéri+kártya (vagy csak kártya) kombinációt, amelynek kártyája használható nem UPC-s készülékben.

#3384 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 14. 03:46

Hír: a Thor műhold egyik transzponderén kábeles szolgáltatók számára elindultak a Discovery Networks Discovery HD és Animal Planet HD csatornái, ezúttal magyar hanggal. Kérdés, a UPC beteszi-e őket?

#3385 Felhasználó inaktív   janosvitez64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 17:44

Sziasztok!
Ha segitene valaki lenne egy-két kérdésem:
megrendeltem a upc (nem direct)hd szolgáltatását.
Azt mondták csak philips hd dvr készülékük van(dsc-velkezdödik a tipusa) igaz ez?Vagy van más hds boxuk?
Nekem samsung tévém van a hdmi bemenetein nem lehet állitani az auto képarányt van e erre megoldás?
A philips box kitudja adni az1080i jelet, belehet rajta állitani?

#3386 Felhasználó inaktív   janosvitez64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 06:32

nemsokára hozzák a hds boxot,valaki nem tud segiteni?

#3387 Felhasználó inaktív   Tutivesztes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: janosvitez64 - Dátum: 2011. 03. 18. 06:32

nemsokára hozzák a hds boxot,valaki nem tud segiteni?

Most már nem csak Philips van, hanem cisco is, abból pedig létezik passzív, vagy ahoz hasonló, ami még halk is. 1080i-t azt tudnak, azért HD.
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

#3388 Felhasználó inaktív   janosvitez64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:55

mi az a passziv?

#3389 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: janosvitez64 - Dátum: 2011. 03. 18. 19:55

mi az a passziv?

Ami nem aktív! :laugh:

A hűtése passzív, ergo nincs benne ventilátor De azt, hogy milyen boxot kapsz az nem kívánságműsor, hanem ultimátum.

#3390 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 03. 19. 09:17

Ami nem aktív! :laugh:

A hűtése passzív, ergo nincs benne ventilátor De azt, hogy milyen boxot kapsz az nem kívánságműsor, hanem ultimátum.

Én úgy tudom, fogytán van a Philips csodaDVR™. A minap volt szerencsém látni egyet. Egy régebbi Samsung tévére volt kötve éééés... HDMI-n nincs hang. Mondom ez :laugh:

#3391 Felhasználó inaktív   Interceptor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 17:09

Sziasztok!

Nekem perpill digital gold + dvr csomagom van, HBO max pakk, 2 beltéri egység, és a kérdésem az lenne, hogy szeretnék igényelni még egy beltéri egységet a másik kettő mellé ami már a HD adások vételére is alkalmas, és hogy ehhez mit kell tennem, gondolom, hogy csomagot kell váltani hozzá, nem elég csak egy szimpla beltéri egység, jól gondolom?...illetve hogy az HBO-t is tudnám HD minőségben nézni?

Előre is köszönöm, remélem, hogy érthető volt.

Üdv.
Interceptor

#3392 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Interceptor - Dátum: 2011. 03. 20. 17:09

Sziasztok!

Nekem perpill digital gold + dvr csomagom van, HBO max pakk, 2 beltéri egység, és a kérdésem az lenne, hogy szeretnék igényelni még egy beltéri egységet a másik kettő mellé ami már a HD adások vételére is alkalmas, és hogy ehhez mit kell tennem, gondolom, hogy csomagot kell váltani hozzá, nem elég csak egy szimpla beltéri egység, jól gondolom?...illetve hogy az HBO-t is tudnám HD minőségben nézni?

Üdv.
Interceptor

Nyugodtan kérhetsz még egy beltérit. Csomagot módosítasz, kérsz egy HD DVR beltérit úgy, hogy a jelenlegi két SD DVR megmaradjon. HBO MaPak-hoz van HBO HD is így még plusz csatornád is lesz a több HD adó mellett.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3393 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Interceptor - Dátum: 2011. 03. 20. 17:09

Sziasztok!

Üdv.
Interceptor

Kedves Interceptor!

A HD adások vételére a „mediabox hd dvr" nevű prémium csomagunk megrendelését ajánljuk, mely bővítés havi 2000 Ft-os előfizetési díjjal valósítható meg. Ehhez a szolgáltatásunkhoz biztosítunk egy HD képes, dvr funkcióval felszerelt mediabox-ot, ami az Ön esetében kiváltaná a már meglévő készüléke egyikét, vagy ha három box-ot szeretne a háztartásában, akkor az egyik készülékért plusz bérleti díjat számláznánk Önnek. (mediabox bérleti díjak: upc.hu/televizio/tobb-tv-keszulek)

Természetesen ezen a HD képes médiaboxon minden HD minőségű csatorna – és mivel van rá előfizetése, így az HBO is – elérhető lesz az Ön számára.

Szerkesztette: upc on-line 2011. 03. 21. 10:58 -kor

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3394 Felhasználó inaktív   janosvitez64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 03. 21. 10:56

Kedves Interceptor!

A HD adások vételére a „mediabox hd dvr" nevű prémium csomagunk megrendelését ajánljuk, mely bővítés havi 2000 Ft-os előfizetési díjjal valósítható meg. Ehhez a szolgáltatásunkhoz biztosítunk egy HD képes, dvr funkcióval felszerelt mediabox-ot, ami az Ön esetében kiváltaná a már meglévő készüléke egyikét, vagy ha három box-ot szeretne a háztartásában, akkor az egyik készülékért plusz bérleti díjat számláznánk Önnek. (mediabox bérleti díjak: upc.hu/televizio/tobb-tv-keszulek)

Természetesen ezen a HD képes médiaboxon minden HD minőségű csatorna – és mivel van rá előfizetése, így az HBO is – elérhető lesz az Ön számára.

#3395 Felhasználó inaktív   janosvitez64 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 22:59

Nekem is samsung tvm van kernem,hogy nekem is cisco hds dvrt hozzanak.

#3396 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 22. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: janosvitez64 - Dátum: 2011. 03. 21. 22:59

Nekem is samsung tvm van kernem,hogy nekem is cisco hds dvrt hozzanak.

Okos hozzászólás volt! :lama: :lama: :lama:

:sandor:

Téma megosztása:

• (170 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.