Playstation 3 V.
Elküldve: 2009. 12. 19. 15:41
Üdv mindenkinek!
Tegnap én is lecsaptam egy PS3-ra, pontosabban egy 250GB-s slimre. Nagyon jó kis cucc ez, bár még csak a töredékét próbáltam ki, amire valójában képes. Szerencsére egész hamar össze tudtam ütni wifin keresztül az internetet, amin szépen megy a letöltés (film, kép és témák egyaránt). Amit viszont nem értek, hogy miért nem megy a Playstation Home és a Playstation Store? Ezek nálunk nem elérhető szolgáltatások? Vagy a regisztrációnál rontottam el valamit?
Tegnap én is lecsaptam egy PS3-ra, pontosabban egy 250GB-s slimre. Nagyon jó kis cucc ez, bár még csak a töredékét próbáltam ki, amire valójában képes. Szerencsére egész hamar össze tudtam ütni wifin keresztül az internetet, amin szépen megy a letöltés (film, kép és témák egyaránt). Amit viszont nem értek, hogy miért nem megy a Playstation Home és a Playstation Store? Ezek nálunk nem elérhető szolgáltatások? Vagy a regisztrációnál rontottam el valamit?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2009. 12. 19. 19:46
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 19., szombat - 15:41
Vagy a regisztrációnál rontottam el valamit?
Nem, vagyis igen.
Gondolom magyar profilt csináltál, az alól ezek nem elérhetők. Csinálj egy angolt is és azzal menni fog minden.
Papesz
Elküldve: 2009. 12. 19. 19:55
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 19., szombat - 15:41
Üdv mindenkinek!
Idézet
Van egy amivel játszol, gyűjtöd a trófeákat, multizol.
Van egy angol (itt létező angol lakcímet kell megadnod), amivel be tudsz lépni az angol Storera, ahonnan le tudsz tölteni, demókat, témákat stb. Vagy vásárolhatsz is (pl kiegészítőket a már meglevő játékaidhoz), mert a vásárolt cuccokkal utána már a sima magyar regeddel is játszhatsz.
Az amerikaival ugyanígy, csak ott amerikai régiókodú játékokhoz vásárolhatsz, de más cuccok, demók stb ugyanúgy játszhatók.
http://www.gamecon.h...kkek/ps3faq.htm
Ezen az oldalon van egy elég régi leírás, de használható.
Van egy angol (itt létező angol lakcímet kell megadnod), amivel be tudsz lépni az angol Storera, ahonnan le tudsz tölteni, demókat, témákat stb. Vagy vásárolhatsz is (pl kiegészítőket a már meglevő játékaidhoz), mert a vásárolt cuccokkal utána már a sima magyar regeddel is játszhatsz.
Az amerikaival ugyanígy, csak ott amerikai régiókodú játékokhoz vásárolhatsz, de más cuccok, demók stb ugyanúgy játszhatók.
http://www.gamecon.h...kkek/ps3faq.htm
Ezen az oldalon van egy elég régi leírás, de használható.
Elküldve: 2009. 12. 20. 04:01
Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 19., szombat - 19:46
Nem, vagyis igen.
Gondolom magyar profilt csináltál, az alól ezek nem elérhetők. Csinálj egy angolt is és azzal menni fog minden.
Valóban magyar profilt csináltam hozzá. Lehet a régin módosítani, vagy mindképp új szükséges? Talán hülye kérdésnek számíthat, de akár egy kamu név és pl. egy bank postai címét megadni mennyire számít badarságnak?
Amúgy érdemes ezzel bajlódni? Sajnos semmi infóm nincs, hogy mennyi az ingyenesen elérhető tartalom.
Elküldve: 2009. 12. 20. 09:32
Csak sikerült, köszi a segítséget! 
Nektek melyek a kedvenc játékaitok, amit szívesen ajánlanátok? Egyelőre csak egyet tudtam megvenni, a Metal Gear Solid 4-et, mert a GTA4-et égen földön nem találom.
Nektek melyek a kedvenc játékaitok, amit szívesen ajánlanátok? Egyelőre csak egyet tudtam megvenni, a Metal Gear Solid 4-et, mert a GTA4-et égen földön nem találom.
Elküldve: 2009. 12. 20. 10:26
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 10:32
Csak sikerült, köszi a segítséget! 
Első számú kedvenc: Modern Warfare 2, egyszerűen mindent visz.
Kettes számú: Burnout Paradise.
Hármas: Uncharted 2
Négyes: Resistance 2
Ötös: Killzone 2.
"Meg ne vedd kategória": Tekken 6. (Bár nekem most pont van egy eladó... :Đ )
Elküldve: 2009. 12. 20. 12:13
Uncharted 1-2, Fallout3, BioShock, Call of Juarez 2, inFamous, Dead Space
Ez mind alap.
Ez mind alap.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2009. 12. 20. 13:44
Gran Turismo 5 Prologue - és majd a teljes ha végre megjelenik
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2009. 12. 20. 16:15
Idézet
"Meg ne vedd kategória": Tekken 6. (Bár nekem most pont van egy eladó... :Đ )
A Tekken Tag Turnament (PS2-re ugyan) egy nagyon jól játszható program, de az 5. rész annyira eszement nehézre sikerült, hogy nem is erőltettem sokáig.
Idézet
Gran Turismo 5 Prologue - és majd a teljes ha végre megjelenik 
Ma kipróbáltam a demot, nagyon jó játék lesz, bár a képességeimet kicsit még meghaladja.
GTA4-et meg még nem találtam meg sajnos.
Szerkesztette: Lali-213 2009. 12. 20. 16:16 -kor
Elküldve: 2009. 12. 22. 05:18
A másik nagy kérdés, hogy ki melyik típusú tv-n használja az új Playstationt? Nálam még mindig egy 72cm-es CRT dolgozik, amit egy újabb generációs kijelzőre tervezek cserélni. Keresgéltem a neten összehasonlító irományokat a témával kapcsolatban, melyiket érdemesebb megvenni.
Nem tudom mi a Ti álláspontotok a témával kapcsolatban, de nekem az LCD jobb választásnak tűnik. Eddig a 82 és 94cm-es átlójú TV-ket néztem, de azt szinte biztosra mondanám, hogy az 1920x1080-as felbontáshoz ragaszkodnék.
Ha tudtok jól megírt online cikket mutatni, azzal is tökéletesen megelégszem, de legszívesebben saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
(Lehet, hogy a GTA4 kérdés hamarosan megoldódik.
)
Nem tudom mi a Ti álláspontotok a témával kapcsolatban, de nekem az LCD jobb választásnak tűnik. Eddig a 82 és 94cm-es átlójú TV-ket néztem, de azt szinte biztosra mondanám, hogy az 1920x1080-as felbontáshoz ragaszkodnék.
Ha tudtok jól megírt online cikket mutatni, azzal is tökéletesen megelégszem, de legszívesebben saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
(Lehet, hogy a GTA4 kérdés hamarosan megoldódik.
Elküldve: 2009. 12. 22. 11:40
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 17:15
A Tekken Tag Turnament (PS2-re ugyan) egy nagyon jól játszható program, de az 5. rész annyira eszement nehézre sikerült, hogy nem is erőltettem sokáig.
Ma kipróbáltam a demot, nagyon jó játék lesz, bár a képességeimet kicsit még meghaladja.
Ne hasonlítsd a Tekken 6-ot semmiféle korábban kiadott Tekken játékhoz. Az eddigiek jó játékok voltak, és normális sebességgel működtek.
De mint mondtam, van egy eladó
(Nem vagyok egy igazi reklámtehetség, azt hiszem... :Đ )
Elküldve: 2009. 12. 22. 11:55
Alairasomban szereplovel. Szep, nagy, tud mindent (24p, 100hz, blabla) es lassan 2 eve semmi baja (meg
).
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2009. 12. 22. 12:31
Hmm.. az aláírásodban lévő cuccok szerint jól el vagy eresztve anyagilag. :o
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2009. 12. 22. 13:23
Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2009. Dec. 22., Tuesday - 12:31
Hmm.. az aláírásodban lévő cuccok szerint jól el vagy eresztve anyagilag. :o 
Most miert? Az oprendszer olcso volt es PC-t se fejlesztek havonta
Szerkesztette: padawan 2009. 12. 22. 13:24 -kor
Elküldve: 2009. 12. 23. 15:59
Sony Bravia KDL40W5500. 40"-os, full HD, 100Hz, 24p. 270 volt fukarban November közepén, de állitólag lehet már olcsóbban is kapni. Játékoknál PS3-ra eddig én csak a EA boxolós játékát láttam fullHD-ben, és érezhető is a különbség. Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!
Elküldve: 2009. 12. 23. 19:52
Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. Dec. 23., Wednesday - 15:59
Sony Bravia KDL40W5500. 40"-os, full HD, 100Hz, 24p. 270 volt fukarban November közepén, de állitólag lehet már olcsóbban is kapni. Játékoknál PS3-ra eddig én csak a EA boxolós játékát láttam fullHD-ben, és érezhető is a különbség. Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!
Plane h nem fognak
Wipeout HD meg igencsak pofas 1080p-be, masnal en nemnagyon vettem eszre kulonbseget.
Elküldve: 2009. 12. 23. 19:58
Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 15:59
Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!
Remélem sok időd van.
Papesz
Elküldve: 2009. 12. 23. 22:26
Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 19:58
Remélem sok időd van. 
Na jah. Még legalább 3, vagy négy évig várhat rá, mert majd talán a ps4-nél lesznek full hd-sek alapból a játékok...
Elküldve: 2009. 12. 24. 04:33
Köszönöm a válaszokat TV ügyben. A másik kérdés, hogy ki melyik játékokat várja a legjobban? Nálam egyelőre nem sok van, ami felkeltette az érdeklődésemet, de így pár cím:
Metal Gear Solid Rising
Gran Turismo 5 (majd ha lesz full)
Heavy Rain
Ami már kijött és régóta kapható, a Shaun White Snowboarding. Trailer alapján tetszetősnek mondanám. Talán az ünnepek után megveszem.
Metal Gear Solid Rising
Gran Turismo 5 (majd ha lesz full)
Heavy Rain
Ami már kijött és régóta kapható, a Shaun White Snowboarding. Trailer alapján tetszetősnek mondanám. Talán az ünnepek után megveszem.
Elküldve: 2009. 12. 24. 07:18
Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 16:59
A Modern Warfare 2 (most jelent meg) is full hd. Jól is néz ki. Meg maga a játék is nagyon jó mellesleg.

Súgó
A téma zárva.