HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#1081 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 11:40

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 17:15

A Tekken Tag Turnament (PS2-re ugyan) egy nagyon jól játszható program, de az 5. rész annyira eszement nehézre sikerült, hogy nem is erőltettem sokáig.

Ma kipróbáltam a demot, nagyon jó játék lesz, bár a képességeimet kicsit még meghaladja. :D

GTA4-et meg még nem találtam meg sajnos. :(

Ne hasonlítsd a Tekken 6-ot semmiféle korábban kiadott Tekken játékhoz. Az eddigiek jó játékok voltak, és normális sebességgel működtek.
De mint mondtam, van egy eladó :) Asszem mindent elmond, hogy a vásárlást követő másnap elkezdtem hirdetni, és ez a szándékom azóta se változott.

(Nem vagyok egy igazi reklámtehetség, azt hiszem...  :Đ )

#1082 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 11:55

Alairasomban szereplovel. Szep, nagy, tud mindent (24p, 100hz, blabla) es lassan 2 eve semmi baja (meg :D).
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1083 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 12:31

Hmm.. az aláírásodban lévő cuccok szerint jól el vagy eresztve anyagilag. :o :D

#1084 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 13:23

Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2009. Dec. 22., Tuesday - 12:31

Hmm.. az aláírásodban lévő cuccok szerint jól el vagy eresztve anyagilag. :o :D

Most miert? Az oprendszer olcso volt es PC-t se fejlesztek havonta ;)

Szerkesztette: padawan 2009. 12. 22. 13:24 -kor

Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1085 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 15:59

Sony Bravia KDL40W5500. 40"-os, full HD, 100Hz, 24p. 270 volt fukarban November közepén, de állitólag lehet már olcsóbban is kapni. Játékoknál PS3-ra eddig én csak a EA boxolós játékát láttam fullHD-ben, és érezhető is a különbség. Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!

#1086 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 19:52

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. Dec. 23., Wednesday - 15:59

Sony Bravia KDL40W5500. 40"-os, full HD, 100Hz, 24p. 270 volt fukarban November közepén, de állitólag lehet már olcsóbban is kapni. Játékoknál PS3-ra eddig én csak a EA boxolós játékát láttam fullHD-ben, és érezhető is a különbség. Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!

Plane h nem fognak ;)
Wipeout HD meg igencsak pofas 1080p-be, masnal en nemnagyon vettem eszre kulonbseget.

#1087 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 19:58

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 15:59

Várom hogy a kedvenceim újabb részei majd 1080p-be jöjjenek ki!

Remélem sok időd van.  ;)
Papesz

#1088 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 22:26

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 19:58

Remélem sok időd van.  ;)

Na jah. Még legalább 3, vagy négy évig várhat rá, mert majd talán a ps4-nél lesznek full hd-sek alapból a játékok...

#1089 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 04:33

Köszönöm a válaszokat TV ügyben. A másik kérdés, hogy ki melyik játékokat várja a legjobban? Nálam egyelőre nem sok van, ami felkeltette az érdeklődésemet, de így pár cím:
Metal Gear Solid Rising
Gran Turismo 5 (majd ha lesz full)
Heavy Rain

Ami már kijött és régóta kapható, a Shaun White Snowboarding. Trailer alapján tetszetősnek mondanám. Talán az ünnepek után megveszem. ;)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1090 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 07:18

Idézet: kukacwap - Dátum: 2009. dec. 23., szerda - 16:59

A Modern Warfare 2 (most jelent meg) is full hd. Jól is néz ki. Meg maga a játék is nagyon jó mellesleg.

#1091 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 08:49

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 4:33

A másik kérdés, hogy ki melyik játékokat várja a legjobban?

Legjobban a GT5-öt :)

De azon kívül várom még a Codemasters-féle F1-es játékot is, kíváncsi leszek mit hoznak össze a témában, az utóbbi autós játékaik elég ígéretesek. F1 témában, amióta 2003-tól a Sony-nál voltak a jogok, nem igazán született nagy alkotás, és valami miatt nem is minden évben volt kiadva F1-es játék  :confused: A legutolsó az F1-'06 volt, ami hát őszíntén szólva nem volt egy nagy eresztés...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1092 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 17:36

BioShock2, GoW3, Deus Ex 3. Kb ennyi.

#1093 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 18:16

Próbáltátok a GT5 Time Trial demót? Én most szedtem le. Hát elég durva egy játék lesz :) Grafikailag (még?) nem üt nagyobbat a Prologue-nál, és a törés sincs még benne, viszont már benne van az újfajta irányításmodell. A Prologue-ban ugye még a GT4-hez hasonló, kissé arcade-szerű irányítás volt, ez viszont ahhoz képest igazi szimulátor! Meglehetősen nehéz is, még kormánnyal se olyan könnyű tiszta kört futni, kicsit gázt adsz a kanyarban és már tör ki a kocsi segge, pedig "csak" egy Nissan 370Z van a demóban, nem muscle car-ok, vagy supercar-ok :) Mindenesetre aki eddig attól tartott, hogy a GT5 arcade lesz, az mindenképpen próbálja ki, megéri  :up:

Szerkesztette: GAI 2009. 12. 24. 18:18 -kor

#1094 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 22:35

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 4:33

A másik kérdés, hogy ki melyik játékokat várja a legjobban?

God Of War 3, Red Dead Redemption
Papesz

#1095 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 09:24

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 19:16

Próbáltátok a GT5 Time Trial demót? Én most szedtem le. Hát elég durva egy játék lesz :) Grafikailag (még?) nem üt nagyobbat a Prologue-nál, és a törés sincs még benne, viszont már benne van az újfajta irányításmodell. A Prologue-ban ugye még a GT4-hez hasonló, kissé arcade-szerű irányítás volt, ez viszont ahhoz képest igazi szimulátor! Meglehetősen nehéz is, még kormánnyal se olyan könnyű tiszta kört futni, kicsit gázt adsz a kanyarban és már tör ki a kocsi segge, pedig "csak" egy Nissan 370Z van a demóban, nem muscle car-ok, vagy supercar-ok :) Mindenesetre aki eddig attól tartott, hogy a GT5 arcade lesz, az mindenképpen próbálja ki, megéri  :up:

Nahát, most pont ezért jöttem fel ide mert leszedtem ezt a Time Trialt, hogy beírjam, mennyire fel vagyok háborodva.

Kéremszépen, ezt a szart fejlesztik 3-4 éve?!? Én nem láttam a Prologue-t, így még sokkolóbb volt a "hatás". Megint egy játék, amiben sikerült a fejlesztőknek hozni egy kőkemény pre-ps2 szintet. Megkockáztatom, hogy a GT4-nek jobb a grafikája. Mikor a kezdő képsorok bejöttek, az nagyon tetszett. Azt mondtam magamban, hogy ha valami ilyesmi lesz a játék grafikája, akkor lepetézek. Aztán mikor bejött a pálya, azt hittem rosszul látok, vagy ez valami vicc, és mindjárt bejön egy felirat, hogy ilyen volt 5 éve, és ilyen lett.

Aztán nem jött.

A GT "feeling" annyiban megvan, hogy az autó irányíthatatlan, köszike, persze, ettől lesz gétés. Kemény. Ha valaki most azt mondja, hogy ennél a játéknál a grafika nem számít, az vegyen egy pc-t, és játsszon mondjuk GP3-at. Hány éves lehet az a játék, 9 biztos megvan. A grafikája játék közben kb ezen a szinten van.
És még egyszer, ha valaki azt mondja, hogy a grafika nem számít, akkor nézze meg a GT4-et, a ps2 szintjén igenis jó volt a grafikája. De ennek még a ps2 szintjén se megy el. Tiszta röhej, maga a pálya, a nézők oldalt, a tereptárgyak, a pálya részei, egyáltalán.

Még egyszer kérdezem, ezen dolgoznak annyi éve? Szélnek ereszteni a fejlesztőgárdát, gyorsan, elküldeni őket kapálni, vagy valami, az legalább hasznos, és leszerződtetni egy normális bandát, aki max 1 év alatt csinál valami értékelhetőt. Megkockáztatom hogy még a menü zenéje is a GT4-é, de az engine biztos  :Đ

Pedig láttam egy demó-szerűséget egyszer bevásárlóközpontban a GT5 Prologue-ból (vagy most már csak azt hiszem, hogy az volt), de mostmár úgy vagyok vele, hogy az valami prerenderelt reklámanyag volt, mert ez a cucc sehol sincs ahhoz képest.

Gyerekek, most komolyan, ha ez ilyen fisifosi, akkor miért érdemes ps-t venni (ha valaki nem játszik neten orrba-szájba mint én)? Tekken multiplatform (de inkább ne lenne semmilyen, olyan béna lett), Final Fantasy multiplatform, ez a GT meg mint exkluzív cím, háááát.... Ne is lássák az xboxosok mert csak nagyobb lenne az égés!

Ha nem használnám olyan masszívan a media server funkciókat, meg hajlandó lennék fizetni a netes multiért, akkor azt mondanám, hogy kezdem megbánni hogy ps3-at vettem xbox helyett.

Én nem ezért az őskövület megjelenítésért vettem nextgen konzolt! :boa:

Most már tudom amúgy, hogy a prologue miért volt fizetős! Mert ha ingyen lett volna, mindenki töltötte volna, és mivel ingyen lett volna, mindenki elmondta volna az őszinte véleményét, és nem úgy lett volna vele, hogy ha már volt annyi eszem hogy megvettem, akkor írjunk róla valami jót, nehogy hülyének nézzenek...

Bocs a csúnya szavakért, de ez a GT Trial nekem nagyon mélyütés volt!!!! Szinte félek már az új Final Fantasy résztől. Milyen rémtetteket hajtanak még végre a régi ps3 fejlesztők???

:fear: 

#1096 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 09:27

hmm. bekapscoltad te a tv-t amikor ezt a játékot nézted? nem úgy tünik...
JóSebesség

#1097 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 10:04

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 9:24

Nahát, most pont ezért jöttem fel ide mert leszedtem ezt a Time Trialt, hogy beírjam, mennyire fel vagyok háborodva.

Én se értem mit néztél :) Ennek a játéknak sok nagyságrenddel szebb a grafikája, mint bármilyen más autós játéknak bármelyik platformra, legyen az PC vagy X360. Vagy neked az jön be, ha agyon motion blur-ozott, szemkifolyató homályosító effektekkel, meg retinakiégető HDR-el van tele a grafika? Nos igen, a GT5 akkor valóban nem a te játékod lesz :) Ez a játék minden szempontból a nagyon igényesen, minőségi módon kidolgozott részleteket jelenti, nem a nídforszpídándörgránd fanboyoknak készül :) Abban egyetértünk, hogy a GT4 kihozta anno a maximumot a PS2-ből, és a valaha készített legszebb PS2-es játék volt, nade azért összehasonlítani a grafikáját a GT5-el enyhén szólva is nevetséges.

#1098 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 14:51

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 10:27

hmm. bekapscoltad te a tv-t amikor ezt a játékot nézted? nem úgy tünik...

Nem! Kikapcsolt tévével próbáltam.

(Köszönjük konstruktív hozzászólását, majd kiértesítjük.)
:rolleyes:

#1099 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:13

Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 11:04

Én se értem mit néztél :) Ennek a játéknak sok nagyságrenddel szebb a grafikája, mint bármilyen más autós játéknak bármelyik platformra, legyen az PC vagy X360. Vagy neked az jön be, ha agyon motion blur-ozott, szemkifolyató homályosító effektekkel, meg retinakiégető HDR-el van tele a grafika? Nos igen, a GT5 akkor valóban nem a te játékod lesz :) Ez a játék minden szempontból a nagyon igényesen, minőségi módon kidolgozott részleteket jelenti, nem a nídforszpídándörgránd fanboyoknak készül :) Abban egyetértünk, hogy a GT4 kihozta anno a maximumot a PS2-ből, és a valaha készített legszebb PS2-es játék volt, nade azért összehasonlítani a grafikáját a GT5-el enyhén szólva is nevetséges.

Nemár! Ez egyszerűen hóttfos. Komolyan mondom, hogy ilyen igénytelen megjelenítést utoljára a GP3-ban láttam, de annak a kora miatt megbocsátható.
Ez a grafika, ami a pályát és műtárgyait illeti, a GT4 grafikája HD-ben.
És szerintem levehető volt a hsz-emből, hogy nem az NFS sorozathoz hasonlítottam a grafikát, hanem a GT4-hez. Oké, értem én ezt a szöveget is, hogy kihozták anno a ps2-ből ami benne volt, de hogy ugyanazt tudják kihozni a ps3-ból is, az már egyenesen nevetséges.
Nagyon igényesen, minőségi módon kidolgozott részletek? Itt kezdtek el potyogni a könnyeim a röhögéstől! Ez a grafika egy psp méretű kijelzőn menne el. Ez egyszerűen futottak még kategória. Ilyen "igényességet" egy 5 dolláros letölthető játéknak se bocsátanék meg.

Tudod az már a tök gáz kategória, amikor meg kell magyarázni, hogy egy játék miért ótvar grafikájú. Mert a realitás. Aha.

Idézet

Ennek a játéknak sok nagyságrenddel szebb a grafikája, mint bármilyen más autós játéknak bármelyik platformra, legyen az PC vagy X360.

Ha meg már bármilyen gémhez hasonlítjuk, akkor már fel merem hozni pl a Burnout Paradise-t, hangsúlyozom, ha bármilyen autós játékhoz hasonlítjuk a grafikát, mert ehhez eszembe se jutott volna hasonlítani. Kábé olyan 10 év van a Burnout javára differencia, pedig az csak 720p. Asszem ez a bármelyik autós játék grafikája kijelentés, ezt te is érzed hogy állati nagy mellényúlás.

Nekem ennek a time trialnak a grafikájára azok a szavak jutnak eszembe, hogy elkapkodott, hirtelen fércelt, igénytelen. Ahogy egyik szakújságírótól olvastam egyszer: "funkcionális grafika". Vagyis annyi információt közöl, hogy adott helyen adott tárgy található, de erre képes volt a ZX Spectrum is.

Csak hogy lássuk már miről beszélünk.
Kép
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tisztelt egybegyűltek, a valaha volt legjobb grafikájú autós játékot látjuk bármely platformra.
Érdemes az alsó képet teljes méretben, 1080-ban megnézni. Sokkoló.

Nézd, lehetek én akármilyen GT-fan, mert az vagyok, de ez randa.

#1100 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 15:43

PS3-nak nem erossége a magasfelbontasú textúrázás. De mivel ez exkluzív stuff, lehet csak azért ilyen randa mert csak demo verzió, nem? Mármint kis felbontasú textúrakat használtak hogy maga a demo is kisebb legyen (konnyebben letoltheto).

A vak fanboyism meg nem egészséges :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.