Idézet: GAI - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 19:16
Próbáltátok a GT5 Time Trial demót? Én most szedtem le. Hát elég durva egy játék lesz

Grafikailag (még?) nem üt nagyobbat a Prologue-nál, és a törés sincs még benne, viszont már benne van az újfajta irányításmodell. A Prologue-ban ugye még a GT4-hez hasonló, kissé arcade-szerű irányítás volt, ez viszont ahhoz képest igazi szimulátor! Meglehetősen nehéz is, még kormánnyal se olyan könnyű tiszta kört futni, kicsit gázt adsz a kanyarban és már tör ki a kocsi segge, pedig "csak" egy Nissan 370Z van a demóban, nem muscle car-ok, vagy supercar-ok

Mindenesetre aki eddig attól tartott, hogy a GT5 arcade lesz, az mindenképpen próbálja ki, megéri

Nahát, most pont ezért jöttem fel ide mert leszedtem ezt a Time Trialt, hogy beírjam, mennyire fel vagyok háborodva.
Kéremszépen, ezt a szart fejlesztik 3-4 éve?!? Én nem láttam a Prologue-t, így még sokkolóbb volt a "hatás". Megint egy játék, amiben sikerült a fejlesztőknek hozni egy kőkemény pre-ps2 szintet. Megkockáztatom, hogy a GT4-nek jobb a grafikája. Mikor a kezdő képsorok bejöttek, az nagyon tetszett. Azt mondtam magamban, hogy ha valami ilyesmi lesz a játék grafikája, akkor lepetézek. Aztán mikor bejött a pálya, azt hittem rosszul látok, vagy ez valami vicc, és mindjárt bejön egy felirat, hogy ilyen volt 5 éve, és ilyen lett.
Aztán nem jött.
A GT "feeling" annyiban megvan, hogy az autó irányíthatatlan, köszike, persze, ettől lesz gétés. Kemény. Ha valaki most azt mondja, hogy ennél a játéknál a grafika nem számít, az vegyen egy pc-t, és játsszon mondjuk GP3-at. Hány éves lehet az a játék, 9 biztos megvan. A grafikája játék közben kb ezen a szinten van.
És még egyszer, ha valaki azt mondja, hogy a grafika nem számít, akkor nézze meg a GT4-et, a ps2 szintjén igenis jó volt a grafikája. De ennek még a ps2 szintjén se megy el. Tiszta röhej, maga a pálya, a nézők oldalt, a tereptárgyak, a pálya részei, egyáltalán.
Még egyszer kérdezem, ezen dolgoznak annyi éve? Szélnek ereszteni a fejlesztőgárdát, gyorsan, elküldeni őket kapálni, vagy valami, az legalább hasznos, és leszerződtetni egy normális bandát, aki max 1 év alatt csinál valami értékelhetőt. Megkockáztatom hogy még a menü zenéje is a GT4-é, de az engine biztos :Đ
Pedig láttam egy demó-szerűséget egyszer bevásárlóközpontban a GT5 Prologue-ból (vagy most már csak azt hiszem, hogy az volt), de mostmár úgy vagyok vele, hogy az valami prerenderelt reklámanyag volt, mert ez a cucc sehol sincs ahhoz képest.
Gyerekek, most komolyan, ha ez ilyen fisifosi, akkor miért érdemes ps-t venni (ha valaki nem játszik neten orrba-szájba mint én)? Tekken multiplatform (de inkább ne lenne semmilyen, olyan béna lett), Final Fantasy multiplatform, ez a GT meg mint exkluzív cím, háááát.... Ne is lássák az xboxosok mert csak nagyobb lenne az égés!
Ha nem használnám olyan masszívan a media server funkciókat, meg hajlandó lennék fizetni a netes multiért, akkor azt mondanám, hogy kezdem megbánni hogy ps3-at vettem xbox helyett.
Én nem ezért az őskövület megjelenítésért vettem nextgen konzolt!
Most már tudom amúgy, hogy a prologue miért volt fizetős! Mert ha ingyen lett volna, mindenki töltötte volna, és mivel ingyen lett volna, mindenki elmondta volna az őszinte véleményét, és nem úgy lett volna vele, hogy ha már volt annyi eszem hogy megvettem, akkor írjunk róla valami jót, nehogy hülyének nézzenek...
Bocs a csúnya szavakért, de ez a GT Trial nekem nagyon mélyütés volt!!!! Szinte félek már az új Final Fantasy résztől. Milyen rémtetteket hajtanak még végre a régi ps3 fejlesztők???