Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 21:23
Jol nez kia 3.0

Én az előzőt már nem is láttam, gyakorlatilag a regisztráció után azonnal frissített.
A korábbiban is volt már youtube támogatás? Csak a próba kedvéért, nem vagyok nagy youtube fan, beírtam a böngészőjébe a címét, és nem a szokott weboldal jött be, hanem egy kliens-szerű felületen lehetett böngészni, keresni, lejátszani. Meg kell hagyni az ablakban történő lejátszás szégyenletesen lassú és szaggatott volt. Volt egy lehetőség, hogy standard version, arra kattintva bejön a normál weblapos verzió.
A kis leméretezett videók borzalmasan festenek egy ekkora kijelzőn
Ez a Burnout Paradise nagyon hangulatos, eleinte azt mondtam volna hogy a Dominator mennyivel jobb, de most már nem vagyok benne biztos. Ez az autózgathatok a városban összevissza és őrültködhetek lehetőség ez nekem nagyon feldobja. És most nyertem valami SUV-ot, és mikor erre váltok akkor a zene úgy szól, mint ahogy egy ilyen autóból ki szokott jönni a zene, mikor a benne ülő janigyerek hallgatja: olyan dobozhangon jön ki belőle. Állati jó ötletek vannak benne, amikor már romos egy kicsit az autó, és lifegnek az ajtók, ha befékez az ember, akkor a tehetetlenségtől előre nyílnak az ajtók... Szóval odafigyeltek a programozók.