HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#811 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 03. 16:45

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 3., Thursday - 8:55

Már jó ideje nem játszok pcn, furcsa volt. De ez van.

En sem, de attol meg ha egyszer akarmikor mar megszoktad :)
Sztem elfogadhato ez igy. Plane hogy tenyleg alig pocsol ezzel (kiveve a Burnoutot pont). Sokkal zavarobb sztem, hogy sok jateknal meg kell nyomni az X-et a "Saves to hard disk, do not turn off, blabla" kepernyon es addig be se tolt.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#812 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 17:20

Tölthető a 3.0-ás rendszer frissítés. Tapasztalatok? :)
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#813 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 18:51

Idézet: GAI - Dátum: 2009. Sep. 3., Thursday - 18:20

Tölthető a 3.0-ás rendszer frissítés. Tapasztalatok? :)

A Store szetbontasa az alap (nekem) magyar accounttal felesleges. A Friends menu alatti emberek hattere elsore picit bugyuta, de azert megszokhato. A Hatterbeli havazas tetszik, a jobbfelso sarokban levo atdolgozott "menu" nemrossz. A jatekok elotti PS3 felirat hianya furcsa, de szokhato. Sebessegbeli kulonbsegek es bugokkal nem talalkoztam meg.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#814 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 19:39

Barátlistára hogy tudlak felvenni titeket?

#815 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 20:23

Jol nez kia  3.0 :)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#816 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 05:47

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 21:23

Jol nez kia  3.0 :)

Én az előzőt már nem is láttam, gyakorlatilag a regisztráció után azonnal frissített.

A korábbiban is volt már youtube támogatás? Csak a próba kedvéért, nem vagyok nagy youtube fan, beírtam a böngészőjébe a címét, és nem a szokott weboldal jött be, hanem egy kliens-szerű felületen lehetett böngészni, keresni, lejátszani. Meg kell hagyni az ablakban történő lejátszás szégyenletesen lassú és szaggatott volt. Volt egy lehetőség, hogy standard version, arra kattintva bejön a normál weblapos verzió.
A kis leméretezett videók borzalmasan festenek egy ekkora kijelzőn :(

Ez a Burnout Paradise nagyon hangulatos, eleinte azt mondtam volna hogy a Dominator mennyivel jobb, de most már nem vagyok benne biztos. Ez az autózgathatok a városban összevissza és őrültködhetek lehetőség ez nekem nagyon feldobja. És most nyertem valami SUV-ot, és mikor erre váltok akkor a zene úgy szól, mint ahogy egy ilyen autóból ki szokott jönni a zene, mikor a benne ülő janigyerek hallgatja: olyan dobozhangon jön ki belőle. Állati jó ötletek vannak benne, amikor már romos egy kicsit az autó, és lifegnek az ajtók, ha befékez az ember, akkor a tehetetlenségtől előre nyílnak az ajtók... Szóval odafigyeltek a programozók.

#817 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 08:29

Ajtós trükk már volt a carmageddonban is, vagy rosszul emlékszem? :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#818 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 08:39

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 8:29

Na igen, az nem mai találmány :) A Carmageddon 2-ben már dinamikusan szakadtak le az autóról az alkatrészek, amik aztán továbbra is tárgyként viselkedtek, miután elhagytad őket :) Máig az egyik legjobb törésmodell abban a játékban van szerintem. Máig gyakran előveszem, tele pakoltam High Poly autókkal és csak zúzom őket  :Đ
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#819 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:24

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:29

Először azt hittem hogy xboxra van Carmageddon mert akkor rögtön elgondolkoztam volna a plusz konzol beszerzésén, de aztán kivettem hogy sajnos az még a pc-s verzió. Azzal még játszottam, a sima első résszel, egyik legjobb játék volt a valaha készültek közül.

#820 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:25

Szóval kérdezem még egyszer hogy esetleg Friend List-re hogy tudlak titeket felvenni a ps networkön.

#821 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 10:38

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 11:25

Szóval kérdezem még egyszer hogy esetleg Friend List-re hogy tudlak titeket felvenni a ps networkön.

http://manuals.playstation.net/document/en.../addfriend.html

Add friends- küldesz neki egy üzenetet- ha elfogadja felkerül a listádra.
Nekem pl ott is DzsiAr az ID-m.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#822 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:08

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 11:38

http://manuals.playstation.net/document/en.../addfriend.html

Add friends- küldesz neki egy üzenetet- ha elfogadja felkerül a listádra.
Nekem pl ott is DzsiAr az ID-m.

Oké, fel foglak venni a listára, köszi!

#823 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:13

Azt tudtátok hogy olyat lehet, hogy van mondjuk :) egy divx vagy xvid videótok, azt felmásoljátok egy pendrive-ra, és onnan le lehet játszani? Vagy fel lehet másolni a vinyóra, és onnan is. Én ezt eddig sehol se olvastam. Feliratot meg ilyesmit nem próbáltam, számomra első nekifutásra ez a könnyen menő lejátszás is újdonság volt.

#824 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:20

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 18:13

Azt tudtátok hogy olyat lehet, hogy van mondjuk :) egy divx vagy xvid videótok, azt felmásoljátok egy pendrive-ra, és onnan le lehet játszani? Vagy fel lehet másolni a vinyóra, és onnan is. Én ezt eddig sehol se olvastam. Feliratot meg ilyesmit nem próbáltam, számomra első nekifutásra ez a könnyen menő lejátszás is újdonság volt.

Ha ez a bizonyos dvix video avi-ban van, akkor akár a pendriveról akár a HDD-ről lejtászható. A HDD-ről egyszerű, kiválasztod az XMB-ben a filmeknél, pendriveról pedig két lehetőséged is van:
1) ha csak egy tetszőleges könyvtárba teszed a filmet (akár főkönyvtár), akkor a videóknák rámész az USB device-ra, de nem az X-et, hanem a háromszöget nyomod. Ekkor előjön egy menü (kb. mint Windowsnál a jobb click). Itt Display All, és máris előjön a könyvtárszerkezet a filmmel
2) a pendrive-on csinálsz egy "VIDEO" nevű könyvtárat, és abba másolsz. Ilyenkor a filmeknél az USB device-on X-et nyomva azonnal ennek a könyvtárnak (és csak ennek) a tartalmát látod.

Sok sikert!

Tg

Szerk: a könyvtár neve helyesen "VIDEO" nem pedig "VIDEOS". Ugyanígy használható a "PICTURE" és a "MUSIC" mappa is. A mappákba csak egy könyvtárig tud beleásni a PS3, annál mélyebbre a "Display All" használatával mehetsz.

Szerkesztette: Tg_ 2009. 09. 04. 18:25 -kor

#825 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 18:38

Idézet: GAI - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 9:39

Na igen, az nem mai találmány :) A Carmageddon 2-ben már dinamikusan szakadtak le az autóról az alkatrészek, amik aztán továbbra is tárgyként viselkedtek, miután elhagytad őket :) Máig az egyik legjobb törésmodell abban a játékban van szerintem. Máig gyakran előveszem, tele pakoltam High Poly autókkal és csak zúzom őket  :Đ

Ne is mond, a legdurvább az volt nekem amikor hosszában kettészakadt az autóm teljesen :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#826 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 19:42

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 19:13

Hagyd a francba, két oldallal ezelőtt kérdeztél rá a médiaszerverre, telepítsd azt fel a PC-re és streamelj. Felesleges pendrive-ozni.

Felirat egyébként nem megy, csak ha ráégeted.
Papesz

#827 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 19:55

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 19:42

Vagy félreértjük egymást, vagy pedig van más lehetőség is. Én ráégetés alatt azt értem, hogy újrakódolod a videóanyagot rajta a felirattal. Van egy másik lehetőség is: "AVIAddXSubs" nevű program képes az avi-ba csomagolni a feliratot. Magát a videót érintetlenül hagyja, csak az aviba, mint konténerbe teszi bele a képekké alakított szöveget.

#828 Felhasználó inaktív   Monoceros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 21:03

Elég bugyuta lehet a kérdésem, de még nincs PS3-am, így felteszem. Ahhoz, hogy a játékok tudjanak letölteni patchet, kell olyan PlayStation Network account, amivel vásárolni is lehet, vagy az csak DLC-khez kell?
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja

MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC

#829 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 21:19

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 20:42

Hagyd a francba, két oldallal ezelőtt kérdeztél rá a médiaszerverre, telepítsd azt fel a PC-re és streamelj. Felesleges pendrive-ozni.

Valószínű hogy médiaszerver lesz. Csak meglepődtem azon hogy működik ez a fajta lejátszás is.

#830 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 22:36

Idézet: Monoceros - Dátum: 2009. Sep. 4., Friday - 22:03

Elég bugyuta lehet a kérdésem, de még nincs PS3-am, így felteszem. Ahhoz, hogy a játékok tudjanak letölteni patchet, kell olyan PlayStation Network account, amivel vásárolni is lehet, vagy az csak DLC-khez kell?

Patchekhez nem kell, semmilyen account. De attolmeg persze erdemes, akar USA-t, akar UK-t (akar mast), mert csomo ingyen cucc is van fent.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.