HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#831 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 05. 07:37

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 23:36

Patchekhez nem kell, semmilyen account. De attolmeg persze erdemes, akar USA-t, akar UK-t (akar mast), mert csomo ingyen cucc is van fent.

Így van, én most a 6. játékdemót szedem le, ez nagyon jó. Mert van köztük olyan, amit amúgy megvettem volna, de a demó alapján biztos nem fogok, mert nem tetszik (Grid), viszont van olyan, amit meg fogok (Heavenly Sword, Battlefield 1943). És tök poén hogy vannak olyan játékok amiket mint demókat is lehet online játszani (pl a BF 1943 pont ilyen). Illetve most töltődik le a Colin McRae Dirt 2, még arra nagyon kíváncsi vagyok.

Egyébként tegnap a Burnout Paradise-ban csináltam egy pályaszakasz rekordot és onnantól ott engem ír ki vagy mi. :)

#832 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:23

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 7:37

Illetve most töltődik le a Colin McRae Dirt 2, még arra nagyon kíváncsi vagyok.

Az egy elég nagy csalódás a demó alapján, legalábbis nekem...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#833 Felhasználó inaktív   Monoceros 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:36

Köszönöm a válaszokat ;).
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja

MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC

#834 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:48

Idézet: Tg_ - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 20:55

Vagy félreértjük egymást, vagy pedig van más lehetőség is. Én ráégetés alatt azt értem, hogy újrakódolod a videóanyagot rajta a felirattal. Van egy másik lehetőség is: "AVIAddXSubs" nevű program képes az avi-ba csomagolni a feliratot. Magát a videót érintetlenül hagyja, csak az aviba, mint konténerbe teszi bele a képekké alakított szöveget.

Igazad van, én is erre gondoltam.  :up:
Papesz

#835 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 09:50

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 8:37

Így van, én most a 6. játékdemót szedem le, ez nagyon jó.

Demo ugyan nincs belőle, de van egy fóliás LittleBigPlanet-em, nem érdekel véletlenül?
Papesz

#836 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 12:59

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 10:50

Demo ugyan nincs belőle, de van egy fóliás LittleBigPlanet-em, nem érdekel véletlenül?

Köszi, az a játék igazából nem érdekel.

Viszont a Dirt nekem tetszik.

#837 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 17:34

Ha gondolod keress meg - bar nem sokat vagyok online hetkoznap sem -, mostansag megint Burnoutozgatok (maradek trofeat probalom megcsinalni).
pdw_hun az ID-m (asszem :D).

Heavenly Sword meg alap, azt tessek megvenni, BF1943 szinten josag ;)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#838 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 15:52

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 18:34

Ha gondolod keress meg - bar nem sokat vagyok online hetkoznap sem -, mostansag megint Burnoutozgatok (maradek trofeat probalom megcsinalni).
pdw_hun az ID-m (asszem :D).

Heavenly Sword meg alap, azt tessek megvenni, BF1943 szinten josag ;)

Oké, beírom majd a requestet :)

A Heavenly Sword nekem a demó alapján nagyon nem tetszett. Már a demónyi idő alatt fárasztó volt a hack and slash. Van benne karakterfejlődés, vagy cserélgethető tárgyak, fegyverek stb? Mert így első ránézésre nem tűnt meggyőzőnek.

A BF 1943 nagyon-nagyon tetszett, szerintem azt tuti megveszem. Online is játszottam a demót, nagyon ott van, főleg olyan megközelítésből hogy vagy 5 évig játszottam az elődjét pc-n online-ban.

#839 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 15:57

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 15:52

A BF 1943 nagyon-nagyon tetszett, szerintem azt tuti megveszem. Online is játszottam a demót, nagyon ott van, főleg olyan megközelítésből hogy vagy 5 évig játszottam az elődjét pc-n online-ban.

Na azt haverom is emlegette, rá akart beszélni hogy vegyem meg mert nagyon szórakoztató. Mondjuk most már abbahagyta mert megvan az osszes achievement, visszatért a CoD4-re míg kijon a Modern Warfare 2 :) Két gyerek mellett nem tudom hogy bírja :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#840 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 17:05

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 6., Sunday - 16:52

A Heavenly Sword nekem a demó alapján nagyon nem tetszett. Már a demónyi idő alatt fárasztó volt a hack and slash. Van benne karakterfejlődés, vagy cserélgethető tárgyak, fegyverek stb? Mert így első ránézésre nem tűnt meggyőzőnek.

Nem nagyon van. 3 fele tamadas van meg jopar kihozhato kombo ezekbol, de fejlodes nincs. Ettol fuggetlenul vedd meg (plane hogy max 8-er megkapod ujjonan vagy ennek toredekeert hasznaltan). Csodaszep tajak, jol megszerkesztett sztori, szep grafika (meg ma is) es ugy amblokk csihipuhi ;)

BF1943 meg tenyleg kiralysag, hetente (a kezdeti folyamatos 10-15 :D utan) leulok par orara mindig ele. Abszolut megeri a penzet. Bar talan tobbszor fagyasztotta le a PS3-at eddig mint az osszes tobbi jatek eddig. Azonkivul eleg erdekes bugok vannak benne neha (eltuno tankok, stb. - de ez annyira nem zavaro).

Szerkesztette: padawan 2009. 09. 06. 17:19 -kor

Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#841 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 17:05

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 5., szombat - 13:59

Köszi, az a játék igazából nem érdekel.

Rendben.

Ha valakinek kell egy fóliás LittleBigPlanet (EU-s), akkor szóljon, megbeszéljük.
Papesz

#842 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 19:18

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 6., vasárnap - 18:05

Idézet

Nem nagyon van. 3 fele tamadas van meg jopar kihozhato kombo ezekbol, de fejlodes nincs. Ettol fuggetlenul vedd meg (plane hogy max 8-er megkapod ujjonan vagy ennek toredekeert hasznaltan). Csodaszep tajak, jol megszerkesztett sztori, szep grafika (meg ma is) es ugy amblokk csihipuhi ;)

Hát így ebben a formában... Olyan 3 ezer körül majd használtan valakitől...

Idézet

BF1943 meg tenyleg kiralysag, hetente (a kezdeti folyamatos 10-15 :D utan) leulok par orara mindig ele. Abszolut megeri a penzet. Bar talan tobbszor fagyasztotta le a PS3-at eddig mint az osszes tobbi jatek eddig. Azonkivul eleg erdekes bugok vannak benne neha (eltuno tankok, stb. - de ez annyira nem zavaro).

Ez engem is nagyon érdekel.

#843 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 23:04

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:53

Szokj hozza. De ne aggodj, csak a burnout paradise ilyen kurvalassu. Eddig nekem minden mas (tobbszaz megas update-ek is, par perc alatt megvannak). Azert ekkorak amugy, mert az ilyen patchek altalaban tartalmazzak a kesobbi DLC-ket, amiket aztan ha megveszel tudsz megnyitni.

Ez komoly? Kötelező módon?  :omg:  Ennek mi az értelme?  :think:

#844 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 07:56

Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 0:04

Ez komoly? Kötelező módon?  :omg:  Ennek mi az értelme?  :think:

Azt vettem észre hogy csak akkor jön rá a szoftver hogy itt most kötelező lenne updatelni ha rá van kötve a gép a játék elindulásakor a netre.

Na mindegy, azóta rádugtam egy ethernet kábelt, összehasonlíthatatlanul gyorsabb persze a wifinél, így már nem lenne annyira zavaró. De akkor is baromságnak tartom. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk még azt az egyet nem értem, hogy mi a fenének töltött le egy olyan 900 valahány megás patch-et, ami a Surf City kiegészítőt tartalmazza, amit valószínű hogy sose fogok megvenni... Tök fölöslegesen foglal le közel 1 gigát a vinyón. Nem lehetett volna ezt úgy megcsinálni, hogy ha majd meg akarom venni akkor letöltöm? Hülyék ezek, na!  :mad:

#845 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 09:30

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 8:56

Azt vettem észre hogy csak akkor jön rá a szoftver hogy itt most kötelező lenne updatelni ha rá van kötve a gép a játék elindulásakor a netre.

Na mindegy, azóta rádugtam egy ethernet kábelt, összehasonlíthatatlanul gyorsabb persze a wifinél, így már nem lenne annyira zavaró. De akkor is baromságnak tartom. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk még azt az egyet nem értem, hogy mi a fenének töltött le egy olyan 900 valahány megás patch-et, ami a Surf City kiegészítőt tartalmazza, amit valószínű hogy sose fogok megvenni... Tök fölöslegesen foglal le közel 1 gigát a vinyón. Nem lehetett volna ezt úgy megcsinálni, hogy ha majd meg akarom venni akkor letöltöm? Hülyék ezek, na!  :mad:

tetszettek volna forradalmat csinálni... izé fixboxot venni...  :nevet: :nevet2:  :Đ  :Đ  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#846 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 13:53

Alapvetően globálisan zavar a jelenség. Hozzá voltam szokva, hogy egy konzolra készült játék készen van, amikor bekerül a dobozba. Mostmár sajnos ez sincs így. Xboxon nincs patch?

#847 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 15:12

Neha adnak ki javitasokat ugyanugy mint a PC-hez de alapvetoen minden termek 100%-osan mukodokepes. Nyilvan nem mindegyik jatekhoz van patch de ha van akkor sem tepi le az 1 gigas updateket. Megkerdezi elotte hogy akarod-e. Ha azt valasztod hogy nem, akkor lekapcsol a Live-rol a jatek idejere viszont azonnal tovabb is enged. De errol feljebb mar irtam :)

Kép
Valami ehhez hasonlo a cucc. A kepen magat az Xbox Live upgrade-et latod de a jatekokhoz is hasonloan van megoldva a patcheles. Ha arra nyomsz hogy Yes, update now akkor letolti neked a cuccot es vegig online maradsz (amit most tapasztalsz a PS3-nal), ha azt valasztod hogy No, don't update akkor lekapcsol a Live-rol es azonnal tovabbenged jatszani.
Nekem rengetegszer elofordul az ilyesmi mikor beteszek valami regebbi jatekot amit hetek ota nem nyomtam. Azota kijottek hozza mindenfele multiplayeres baromsagok stb. de en csak single-playert akarok jatszani szoval nyomok egy No-t aztan kesz.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 09. 08. 15:27 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#848 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 16:46

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 14:53

Alapvetően globálisan zavar a jelenség. Hozzá voltam szokva, hogy egy konzolra készült játék készen van, amikor bekerül a dobozba. Mostmár sajnos ez sincs így. Xboxon nincs patch?

Eddig kb 25 játékkal játszottam boxon, de egyhez sem szedtem le patchet és egyhez sem akart leszedni. Bár nekem 2 profilom van (meg egy az asszonynak) van egy live-os ami mehet a netre, meg van egy offline, azt a nem annyira legális játékokhoz tartogatom :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#849 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 17:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 8., kedd - 16:46

meg van egy offline, azt a nem annyira legális játékokhoz tartogatom :D

Hardver alapjan bannolnak es csakis a hardvert. Felesleges 2 profilt hasznalnod mert azokhoz nem nyulnak.

#850 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 08. 18:25

NMI: szerintem a ps3-nál is lehet nem updatelni, csak akkor játék előtt/közben ne legyen az ember bejelentkezve. De az x megoldását akkor is élhetőbbnek tartom a leírás alapján.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.