HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#791 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 09. 02. 17:32

MI A F....???????    :wtf:

Összerakom a konzolt, beállítom rajta a marhaságokat, beteszem a Burnout Paradise-t, indulna a játék, szem tágranyit, aztán bejön egy képernyő, hogy update-et talált hozzá, töltse-e le. Mivan? He? Vadafakk? Update? Apukám, konzolt vettem, nem valami sz...s pc-t. Kéremszépen, a konzolos gém akkor van kész, amikor rányomják a lemezre. Mi ez hogy update? Rohadt pipa vagyok!

Kiírja, hogy 385 MB, 1/7. Olyan szép csigalassan jön is le a data, ezt az adatmennyiséget a netkapcsolatom úgy kevesebb mint 3 perc alatt letölti. Hát ennek a sok-sok-sokszorosa volt. Megvacsoráztam, még desszertet is ettem, elmosogattam stb, aztán látom, hogy már 2/7-nél járunk. Juhé, de jó. Az csak 35 mega. Áhán, egyre kisebbek, mindjárt gém. Kicsit tv-zek, visszakapcsolok, MIVAN????? 4/7, 250 mega. A .... anyjukat!!!!!!! :fuck2: a fejlesztőknek!

Nextgen konzol, nesze, next gen a szívás is! Basszus, ilyen az előző generációban még nem volt. Elképzelhetetlen volt, hogy valami félkész trutymadékot adjanak ki, amit aztán 7 különböző update-tel kel megpatchelni. Összesítésben már 50%-nál is járok, szerintem lassan valahol 45 perc és 1 óra között megy. Áhá, 5. peccs, 133 mega. Komolyan mondom elment a kedvem az egész játéktól.

Erről szól a nextgen konzolozás? Hogy mivel van vinyó, nyugodtan ki lehet adni mindenféle szemetet? Mert majd peccselünk? Hát menjenek bús p....ba!  :mad:

#792 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:45

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:32

Erről szól a nextgen konzolozás? Hogy mivel van vinyó, nyugodtan ki lehet adni mindenféle szemetet? Mert majd peccselünk? Hát menjenek bús p....ba!  :mad:

Abszolút igazad van. Ráadásul ezek mindössze a játék megjelenése után kidobott ingyenes tartalmak. A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek. Manapság sajnos az a divat, hogy piacra dobjuk a játékot, majd a következő fél évben kiadunk hozzá letölthetőként még egy játékot, oszt vegyed paraszt.

De jön a God Of War 1-2 Blu-ray lemezen 720p-ben, az majd ütni fog.
Papesz

#793 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 18:32

Szokj hozza. De ne aggodj, csak a burnout paradise ilyen kurvalassu. Eddig nekem minden mas (tobbszaz megas update-ek is, par perc alatt megvannak). Azert ekkorak amugy, mert az ilyen patchek altalaban tartalmazzak a kesobbi DLC-ket, amiket aztan ha megveszel tudsz megnyitni. A burnoutban pedig van belole dogivel. De egy altagos patch 10-40 mega csak.

A grafikarol: Jajj mar.. Most komolyan arra verik egyesek hogy az Xbox szebb? Mennyivel? Mutasson vki ra PS3 jatszas kozben egy pontra egy jatekban hogy "Na, ez a resz itt sokkal szebb boxon!"... Honnan tudja? Van neki mindketto? Akkor jatszon azzal. Meg most nem arrol van szo hogy a Doom 2 randabb mint a Doom 3. A budos eletbe nem veszed eszre a kulonbseget.
Batman: AA osszehasonlito videot neztem a Gametrailersen a minap es a PS3 nekem pl. sokkal jobban bejott. A kopeny pl. sokkal reszletesebbnek tunt nekem mint boxon.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#794 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:54

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 18:45

A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek.

Ez nem mindig igaz. Lasd fenti hozzaszolasom.
Sok PSN-es jateknak a demoja pl. megegyezik a teljes jatekkal es ha megveszed csak egy "unlock"-ot kapsz. BioShock  patch is tartalmazza a DLC-t.

Szerkesztette: padawan 2009. 09. 02. 17:54 -kor

Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#795 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:59

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:45

Abszolút igazad van. Ráadásul ezek mindössze a játék megjelenése után kidobott ingyenes tartalmak. A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek. Manapság sajnos az a divat, hogy piacra dobjuk a játékot, majd a következő fél évben kiadunk hozzá letölthetőként még egy játékot, oszt vegyed paraszt.

Ezt most nem teljesen értem. Akkor én most bónusz tartalmat töltök le, vagy peccselem a játékot? (Már 85%-nál tart, úgy tűnik még ma játszani is tudok vele).

#796 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:01

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:53

A grafikarol: Jajj mar.. Most komolyan arra verik egyesek hogy az Xbox szebb? Mennyivel? Mutasson vki ra PS3 jatszas kozben egy pontra egy jatekban hogy "Na, ez a resz itt sokkal szebb boxon!"... Honnan tudja? Van neki mindketto? Akkor jatszon azzal.

Nem tudom ezen mit kell vinnyogni, van ezermillió oldal, ahol részletes összehasonlító tesztek vannak ps3vsbox grafika terén, a ps3-on gyakorlatilag mosottabbak a texturák... :) Ha pedig "nem vered" magad a grafikára, akkor miért nem c64-en nyomulsz?... :p  :Đ

Szerkesztette: Diablovazze 2009. 09. 02. 18:02 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#797 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:01

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:45

Persze, majd 3 patch = 15 GB letöltés után :D

Amikor a online oldalak elkezdtek arról írni, hogy az új generációs konzolok az Internethez is hozzá fognak férni és - legalább opcionálisan - winchester is lesz bennük, már kezdtem aggódni, hogy akkor itt is jönni fog a félkész áruk dömpingje. Egyszer már szóvá is tettem itt valamelyik témában, akkor azt a választ kaptam, hogy csak elszigetelt egyedi esetekben fog előfordulni ilyesmi. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van-e vagy a jelenség gyakoribb, mint azt jósolták.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#798 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:08

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:32

....

Látod, látod maradtál volna PC-nél. :p

#799 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:23

Az is szép volt, amikor a GT5 Prologue első indításkor közölte, hogy ő márpedig a winyóra akarja installálni magát :) Az rendben van, hogy a gyorsabb betöltés érdekében a winyóra telepíthető a játék, de hogy kötelező legyen, na attól dobtam egy hátast...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#800 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:25

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:59

Ezt most nem teljesen értem. Akkor én most bónusz tartalmat töltök le, vagy peccselem a játékot? (Már 85%-nál tart, úgy tűnik még ma játszani is tudok vele).

Bonusz tartalmat. Az eredetihez képest itt mehetsz motorokkal, van időjárás és napszak változás.
Meg sajnos letölt olyat is amivel csak akkor játszhatsz ha megveszed: új autók, új pályarész.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#801 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:33

Idézet: Warton - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 19:08

Látod, látod maradtál volna PC-nél. :p

Pc-m az nekem már régen nincs, hacsak a mac nem számít annak :)

#802 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:34

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:33

Pc-m az nekem már régen nincs, hacsak a mac nem számít annak :)

Nekem a PC-m egy Mac Mini, ezt add össze  :Đ
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#803 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:46

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:25

Bonusz tartalmat. Az eredetihez képest itt mehetsz motorokkal, van időjárás és napszak változás.
Meg sajnos letölt olyat is amivel csak akkor játszhatsz ha megveszed: új autók, új pályarész.

Ezeket nem csak akkor kellene letoltenie ha igényled? Vagy semmi koze a Store-hoz? Xbox360-on opcionális hogy milyen letoltéseket indítasz, akár ingyenes add-on akár nem :think: Beteszed a lemezt aztán max azért rinyál hogy le fog dobni a Live-ról ha nem patcheled. De attól még tudsz játszani.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#804 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 19:42

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 19:01

Nem tudom ezen mit kell vinnyogni, van ezermillió oldal, ahol részletes összehasonlító tesztek vannak ps3vsbox grafika terén, a ps3-on gyakorlatilag mosottabbak a texturák... :) Ha pedig "nem vered" magad a grafikára, akkor miért nem c64-en nyomulsz?... :p  :Đ

Mert a C64-en nincs HDMI kimenet :D

De azert ne forgasd ki a szavakat. Nem azt mondtam hogy nem fontos, hanem hogy ezen a szinten szerintem nem annak kene szamitania h melyike szebb, mivel ANNYIRA azert nincs kulonbseg (szerintem, ofkorsz).

Mint mar targyalva lett, boven vannak egyeb pozitivumok a PS3-ban, amik boven-boven elmossak ezt a (ismetlem szamomra) dolgot.

#805 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 19:44

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 18:59

Mindkettot. De mint mondtam persze nem minden esetben.

#806 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 20:00

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 20:42

Mert a C64-en nincs HDMI kimenet :D

De azert ne forgasd ki a szavakat. Nem azt mondtam hogy nem fontos, hanem hogy ezen a szinten szerintem nem annak kene szamitania h melyike szebb, mivel ANNYIRA azert nincs kulonbseg (szerintem, ofkorsz).

Mint mar targyalva lett, boven vannak egyeb pozitivumok a PS3-ban, amik boven-boven elmossak ezt a (ismetlem szamomra) dolgot.

Sztem sem látványos a különbség :) Mindenesetre -jó magyar szokás szerint - olcsóbban megúszom a játékokat mint ps3-on, szal' ha boxnak lenne gagyibb a grafikája is azt vettem volna :) No meg elvből nem támogatom a Sunyit, hogy sikeres legyen a BR...  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#807 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 20:17

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 19:46

Ezeket nem csak akkor kellene letoltenie ha igényled? Vagy semmi koze a Store-hoz? Xbox360-on opcionális hogy milyen letoltéseket indítasz, akár ingyenes add-on akár nem :think: Beteszed a lemezt aztán max azért rinyál hogy le fog dobni a Live-ról ha nem patcheled. De attól még tudsz játszani.

Mind a két játék amit eddig betettem (Killzone 2 és Burnout Paradise) kiírta, azaz a konzol oprendszere (mik vannak...) kiírta, hogy update van és telepítenem KELL. Nem, hogy akarom-e, hanem köll, oszt kész.

Persze gondolom ha a netet nem állítom be, akkor nem, de beállítottam. Azóta leszedtem pár videót a ps store-ból (a final fantasy xiii demója elég látványos).

Ja, ennek a Killzone 2-nek van egy fajta hangulata. Majdnem magam alá pakkantottam 1-2 alkalommal itt a sötét szobában eleinte... :D

#808 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 21:33

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 21:17

Ja, ennek a Killzone 2-nek van egy fajta hangulata. Majdnem magam alá pakkantottam 1-2 alkalommal itt a sötét szobában eleinte... :D

Akkor Dead Space. Attól garantáltan magad alá pakolsz. Sötét szobában pláne.
Papesz

#809 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 21:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 21:17

Mind a két játék amit eddig betettem (Killzone 2 és Burnout Paradise) kiírta, azaz a konzol oprendszere (mik vannak...) kiírta, hogy update van és telepítenem KELL. Nem, hogy akarom-e, hanem köll, oszt kész.

Jo, de es akkor mivan?
Megszokhattad mar 10 eve  PC-n. Amugy meg mit art ez neked?

#810 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 07:55

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 22:53

Jo, de es akkor mivan?
Megszokhattad mar 10 eve  PC-n. Amugy meg mit art ez neked?

Már jó ideje nem játszok pcn, furcsa volt. De ez van.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.