Összerakom a konzolt, beállítom rajta a marhaságokat, beteszem a Burnout Paradise-t, indulna a játék, szem tágranyit, aztán bejön egy képernyő, hogy update-et talált hozzá, töltse-e le. Mivan? He? Vadafakk? Update? Apukám, konzolt vettem, nem valami sz...s pc-t. Kéremszépen, a konzolos gém akkor van kész, amikor rányomják a lemezre. Mi ez hogy update? Rohadt pipa vagyok!
Kiírja, hogy 385 MB, 1/7. Olyan szép csigalassan jön is le a data, ezt az adatmennyiséget a netkapcsolatom úgy kevesebb mint 3 perc alatt letölti. Hát ennek a sok-sok-sokszorosa volt. Megvacsoráztam, még desszertet is ettem, elmosogattam stb, aztán látom, hogy már 2/7-nél járunk. Juhé, de jó. Az csak 35 mega. Áhán, egyre kisebbek, mindjárt gém. Kicsit tv-zek, visszakapcsolok, MIVAN????? 4/7, 250 mega. A .... anyjukat!!!!!!!
Nextgen konzol, nesze, next gen a szívás is! Basszus, ilyen az előző generációban még nem volt. Elképzelhetetlen volt, hogy valami félkész trutymadékot adjanak ki, amit aztán 7 különböző update-tel kel megpatchelni. Összesítésben már 50%-nál is járok, szerintem lassan valahol 45 perc és 1 óra között megy. Áhá, 5. peccs, 133 mega. Komolyan mondom elment a kedvem az egész játéktól.
Erről szól a nextgen konzolozás? Hogy mivel van vinyó, nyugodtan ki lehet adni mindenféle szemetet? Mert majd peccselünk? Hát menjenek bús p....ba!

Súgó
A téma zárva.