Tényleg nincs benne logika, akkora baromság az egész.
Pl mi van akkor ha az 5 éves Pistike olyan nicknéven játszik, hogy Batman? Bannolják? Ááááá... a lehetőségek végtelenek, hogy nevetségessé tegyük ez ügyben a sonyt. Utolsó példa: egy játékban mondjuk lehet csetelni, az egyik játékos beírja: I'm Batman

erre kitiltják? Mostanában rohadtul haragszok amúgy is a sonyra, innentől OFF.
Történt ugyanis, hogy van egy Sony minidiscem, amivel teljesen elégedett vagyok. Történetesen ez a kütyü igen magas minőségben képes különböző bemenetein hangot felvenni. Pl a mikrofon bemenetén, amihez vásároltam egy itthon 35e Ft-ba kerülő SONY stúdiómikrofont. A SAJÁT hangszerjátékomat szeretném vele felvenni. Oké, fel is veszi. Viszont én hülye voltam annyira szemtelen, hogy egy iMac gépet merek használni, amire a Sony kerek perec kijelenti, hogy nem támogatott platform, mert ők most jól be vannak sértődve az Apple-re (biztos csípi a szemüket hogy az egyébként copyrightos nevű

Walkman mellett létezik másik hordozható zenelejátszó is, valami ájpod). Szóval hiába van meg az összes technikai feltétele, akkor se használhatom a mac-en a MD-met arra, hogy a felvett zenéimet átnyomjam a gépre, mert nem támogatott. Ehehelyett vehetek kb 85e Ft-ért egy digitális hangrögzítő cuccot, mert a Sony voltszíves... Á, na mindegy, felmegy a vírnyomásom