HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 V.

#781 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 01. 08:00

Idézet: padawan - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 15:05

Milyen kartya az? Van a hatan CVC kod? (3 szamjegy, az alairas mellett)

Mindkettőn van és dombornyomott mindkettő.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#782 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 08:04

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 22:25

Most olvasgattam mindenféle játékmagazinokat és azt írták hogy ps3-on általában (?) gyíkabb a grafika, mint xboxon, mert az élsimítással van valami izé. Megmondom őszintén ps2 játékos lévén fingom sincs mi ez az élsimítás dolog, pc-n se nagyon emlékszem hogy lett volna ilyenem... Bár játékra alkalmas pc-m olyan 6-7 éve nincs (csak notebook munkára).

Akkor most mi ez az élsimítós történet? Nem flémet akarok generálni, csak pár szóval objektíve és érzelmek szítása nélkül írjátok már meg pro és kontra.

Bocs hogy mind a két topikba betettem, de a héten vennék konzolt szerintem így relatíve nem volna baj ha tudnám.

Az AA-s témát itt találod kivesézve.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#783 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 08:30

Itt azt fogod olvasni, hogy a PS3 jó, a másik topikban meg az xbox :)
Nekem PS3 van. Előtte soha nem volt más konzolom.
Én leginkább a Blu-Ray lejátszás miatt vettem. Valamint az ingyenes multi miatt. (Bár az Xbox Live sem olyan drága, évi 10k körül úgy tudom). A PS3 ban van Wifi az Xboxban nincs. Az Xbox alapból hangosabb, a PS3-nál csak most nyáron a nagy melegben erősödött a ventilátor.
Az Xboxra olcsóbbak a játékok, leginkább mivel lehet csippeltetni és torrentről letölteni hozzá játékokat (bár ezt itt nem lehetne írni :) ) viszont akkor nem tudsz multizni (úgy tudom)
Hogy melyiknek szebb a képe pedig meg kell nézni személyesen, vagy van a neten milliónyi összehasonlítás. Xbox-é tenyleg jobb valamivel. Persze szerintem ez akkor látszik igazán ha egymás mellett nézed a kettőt.
Valamint ugye vannak játékok amik csak ps3-ra és van amelyik csak Xbox360-ra jön/jött ki.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#784 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 09:01

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 9:30

Valamint ugye vannak játékok amik csak ps3-ra és van amelyik csak Xbox360-ra jön/jött ki.

Ezek sajna fogynak. A multiplatform meg gyakran nem fekszik a ps-nek direkt összehasonlítás esetén.
A játékélmény meg van mindkét oldalon. Xboxon a játékok, ps a multimédia terén hódít jobban talán. A játékkonzol szerintem játékra való de ez már csak én vagyok :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#785 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 09:05

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 8:30

Én leginkább a Blu-Ray lejátszás miatt vettem. Valamint az ingyenes multi miatt. (Bár az Xbox Live sem olyan drága, évi 10k körül úgy tudom). A PS3 ban van Wifi az Xboxban nincs. Az Xbox alapból hangosabb, a PS3-nál csak most nyáron a nagy melegben erősödött a ventilátor.
Az Xboxra olcsóbbak a játékok, leginkább mivel lehet csippeltetni és torrentről letölteni hozzá játékokat (bár ezt itt nem lehetne írni :) ) viszont akkor nem tudsz multizni (úgy tudom)
Hogy melyiknek szebb a képe pedig meg kell nézni személyesen, vagy van a neten milliónyi összehasonlítás. Xbox-é tenyleg jobb valamivel. Persze szerintem ez akkor látszik igazán ha egymás mellett nézed a kettőt.

Ez egy nagyon korrekt hozzaszolas. A grafikai kulonbsegeket mar megvilagitottam az elozo postomban (Xbox360 topic).
Megint azt fogom hajtogatni amit eddig is:

Ha a legjobb jatekkonzol kell, akkor egyertelmuen Xbox360.
Ha hajlando vagy kompromisszumokra (barmilyen okbol) es/vagy szukseged van Blu-Ray lejatszora, akkor egyertelmuen PS3.
Ha a barataidnak az egyik fajtabol van csak, akkor azt vedd.

@DzsiAr: A multirol amit tudsz azt meg rosszul tudod :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#786 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 10:23

Konkrétan milyen kompromisszumokra gondolsz ami boxban megvan és a ps3-ban nincs?
Természetesen az árán kívül.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#787 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 10:47

Jatekkonzol szempontjabol nyilvan a grafika mivel minden masban megegyeznek (nehany aprosagban van elteres: kontroller, DLC-k, online szolgaltatasok, opcionalis telepites stb.). Hiszen mindegyik el birja futtatni a stuffokat (PS3 tobb-kevesebb sikerrel, attol fuggoen hogy mennyire van lebutitva a jatek). Azt hittem ez mar igy egyertelmu, harom hozzaszolas utan.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#788 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 18:02

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 10:05

Ez egy nagyon korrekt hozzaszolas. A grafikai kulonbsegeket mar megvilagitottam az elozo postomban (Xbox360 topic).
Megint azt fogom hajtogatni amit eddig is:

Ha a legjobb jatekkonzol kell, akkor egyertelmuen Xbox360.
Ha hajlando vagy kompromisszumokra (barmilyen okbol) es/vagy szukseged van Blu-Ray lejatszora, akkor egyertelmuen PS3.
Ha a barataidnak az egyik fajtabol van csak, akkor azt vedd.

@DzsiAr: A multirol amit tudsz azt meg rosszul tudod :Đ

Köszi mindenkinek a hozzászólást. Ennek mentén fogok választani: csak játékra kell, vagy sokmindenre egyben.

#789 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 18:25

Na végre! :up:

#790 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:08

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 19:25

Na végre! :up:

Nos, mint ahogy az x360 topikban is írtam, most egyelőre egy időre eldőlt a dolog, vettem egy ps3-at és kész.

Van hozzá ugye a killzone 2 meg a burnout paradise, remélem ma ha hazaérek a melóból akkor ki tudom próbálni a cuccot. Idegesítő a tudat hogy otthon van bedobozolva a konzol én meg még mindig nem tudok hazahúzni  :mad:

#791 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 09. 02. 17:32

MI A F....???????    :wtf:

Összerakom a konzolt, beállítom rajta a marhaságokat, beteszem a Burnout Paradise-t, indulna a játék, szem tágranyit, aztán bejön egy képernyő, hogy update-et talált hozzá, töltse-e le. Mivan? He? Vadafakk? Update? Apukám, konzolt vettem, nem valami sz...s pc-t. Kéremszépen, a konzolos gém akkor van kész, amikor rányomják a lemezre. Mi ez hogy update? Rohadt pipa vagyok!

Kiírja, hogy 385 MB, 1/7. Olyan szép csigalassan jön is le a data, ezt az adatmennyiséget a netkapcsolatom úgy kevesebb mint 3 perc alatt letölti. Hát ennek a sok-sok-sokszorosa volt. Megvacsoráztam, még desszertet is ettem, elmosogattam stb, aztán látom, hogy már 2/7-nél járunk. Juhé, de jó. Az csak 35 mega. Áhán, egyre kisebbek, mindjárt gém. Kicsit tv-zek, visszakapcsolok, MIVAN????? 4/7, 250 mega. A .... anyjukat!!!!!!! :fuck2: a fejlesztőknek!

Nextgen konzol, nesze, next gen a szívás is! Basszus, ilyen az előző generációban még nem volt. Elképzelhetetlen volt, hogy valami félkész trutymadékot adjanak ki, amit aztán 7 különböző update-tel kel megpatchelni. Összesítésben már 50%-nál is járok, szerintem lassan valahol 45 perc és 1 óra között megy. Áhá, 5. peccs, 133 mega. Komolyan mondom elment a kedvem az egész játéktól.

Erről szól a nextgen konzolozás? Hogy mivel van vinyó, nyugodtan ki lehet adni mindenféle szemetet? Mert majd peccselünk? Hát menjenek bús p....ba!  :mad:

#792 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:45

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:32

Erről szól a nextgen konzolozás? Hogy mivel van vinyó, nyugodtan ki lehet adni mindenféle szemetet? Mert majd peccselünk? Hát menjenek bús p....ba!  :mad:

Abszolút igazad van. Ráadásul ezek mindössze a játék megjelenése után kidobott ingyenes tartalmak. A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek. Manapság sajnos az a divat, hogy piacra dobjuk a játékot, majd a következő fél évben kiadunk hozzá letölthetőként még egy játékot, oszt vegyed paraszt.

De jön a God Of War 1-2 Blu-ray lemezen 720p-ben, az majd ütni fog.
Papesz

#793 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 18:32

Szokj hozza. De ne aggodj, csak a burnout paradise ilyen kurvalassu. Eddig nekem minden mas (tobbszaz megas update-ek is, par perc alatt megvannak). Azert ekkorak amugy, mert az ilyen patchek altalaban tartalmazzak a kesobbi DLC-ket, amiket aztan ha megveszel tudsz megnyitni. A burnoutban pedig van belole dogivel. De egy altagos patch 10-40 mega csak.

A grafikarol: Jajj mar.. Most komolyan arra verik egyesek hogy az Xbox szebb? Mennyivel? Mutasson vki ra PS3 jatszas kozben egy pontra egy jatekban hogy "Na, ez a resz itt sokkal szebb boxon!"... Honnan tudja? Van neki mindketto? Akkor jatszon azzal. Meg most nem arrol van szo hogy a Doom 2 randabb mint a Doom 3. A budos eletbe nem veszed eszre a kulonbseget.
Batman: AA osszehasonlito videot neztem a Gametrailersen a minap es a PS3 nekem pl. sokkal jobban bejott. A kopeny pl. sokkal reszletesebbnek tunt nekem mint boxon.
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#794 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:54

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. Sep. 2., Wednesday - 18:45

A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek.

Ez nem mindig igaz. Lasd fenti hozzaszolasom.
Sok PSN-es jateknak a demoja pl. megegyezik a teljes jatekkal es ha megveszed csak egy "unlock"-ot kapsz. BioShock  patch is tartalmazza a DLC-t.

Szerkesztette: padawan 2009. 09. 02. 17:54 -kor

Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#795 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:59

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:45

Abszolút igazad van. Ráadásul ezek mindössze a játék megjelenése után kidobott ingyenes tartalmak. A fizetős cuccok legalább még ennyi letöltést, meg telepítést jelentenek. Manapság sajnos az a divat, hogy piacra dobjuk a játékot, majd a következő fél évben kiadunk hozzá letölthetőként még egy játékot, oszt vegyed paraszt.

Ezt most nem teljesen értem. Akkor én most bónusz tartalmat töltök le, vagy peccselem a játékot? (Már 85%-nál tart, úgy tűnik még ma játszani is tudok vele).

#796 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:01

Idézet: padawan - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:53

A grafikarol: Jajj mar.. Most komolyan arra verik egyesek hogy az Xbox szebb? Mennyivel? Mutasson vki ra PS3 jatszas kozben egy pontra egy jatekban hogy "Na, ez a resz itt sokkal szebb boxon!"... Honnan tudja? Van neki mindketto? Akkor jatszon azzal.

Nem tudom ezen mit kell vinnyogni, van ezermillió oldal, ahol részletes összehasonlító tesztek vannak ps3vsbox grafika terén, a ps3-on gyakorlatilag mosottabbak a texturák... :) Ha pedig "nem vered" magad a grafikára, akkor miért nem c64-en nyomulsz?... :p  :Đ

Szerkesztette: Diablovazze 2009. 09. 02. 18:02 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#797 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:01

Idézet: Papesz - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:45

Persze, majd 3 patch = 15 GB letöltés után :D

Amikor a online oldalak elkezdtek arról írni, hogy az új generációs konzolok az Internethez is hozzá fognak férni és - legalább opcionálisan - winchester is lesz bennük, már kezdtem aggódni, hogy akkor itt is jönni fog a félkész áruk dömpingje. Egyszer már szóvá is tettem itt valamelyik témában, akkor azt a választ kaptam, hogy csak elszigetelt egyedi esetekben fog előfordulni ilyesmi. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van-e vagy a jelenség gyakoribb, mint azt jósolták.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#798 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:08

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:32

....

Látod, látod maradtál volna PC-nél. :p

#799 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:23

Az is szép volt, amikor a GT5 Prologue első indításkor közölte, hogy ő márpedig a winyóra akarja installálni magát :) Az rendben van, hogy a gyorsabb betöltés érdekében a winyóra telepíthető a játék, de hogy kötelező legyen, na attól dobtam egy hátast...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#800 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:25

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:59

Ezt most nem teljesen értem. Akkor én most bónusz tartalmat töltök le, vagy peccselem a játékot? (Már 85%-nál tart, úgy tűnik még ma játszani is tudok vele).

Bonusz tartalmat. Az eredetihez képest itt mehetsz motorokkal, van időjárás és napszak változás.
Meg sajnos letölt olyat is amivel csak akkor játszhatsz ha megveszed: új autók, új pályarész.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.