Idézet: FNZ - Dátum: 2009. aug. 6., csütörtök - 13:07
a tv (max csomag) és a net (topnet) nálam is jó. 1,5 hónapja köttettem a digi telefont (lemondtam a trékomot). a telefon nem szakadozik, de ősök azt mondják, hogy néha visszhangzok, de csak a beszélgetés elején. ez lehet attól is, hogy cordless telefonkészüléket használunk mindkét oldalon (vezetékes készülékkel nem próbáltam)
a telefon beköttetése előtt beszéltem a digis szerelőkkel, akik azt mondták, hogy a kábelmodemes hálózatnál nem az igazi a telefon, de a lannetesnek semmi baja.
Nálunk amikor bekötötték a telefont(kb 1 éve talán..) pár hónapig többet volt rossz mint jó, de megcsinálták, azóta fasza

Az internet talán fél évente ha 1x szakad le, komolyabb kimaradásra nem is emlékszem, pedig már 1.5 éve tuti használom. A tv is tűrhető, de sztem a UPC analóg adásai valamivel szebbek voltak, nomeg van egy rakat csatorna aminek tök más a hangereje. Pl RTL, TV2 szól egy adott hangerőn, pár másik csatorna ugyan azzal a beállitással szinte néma, baromira fel kell hangosítani, hogy jól szóljon..... Viszont az akkori analóg UPC kinálathoz képest sokkal több tematikus magyar nyelvű adó volt (amik engem érdekelnek, pl Discovery csatorna hegyek

) . Azóta meg ugye a UPC-nél eröltetik a digitálist, nos, én négy tv-t használok folyamatosan, szal' a tökömnek sem kell olyan lehetőség, hogy többet fizessek és max 2 tv-m legyen..

No meg persze dobjam ki az asztali dvd felvelőmet... Szal' UPC bekaphatja