HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 21. 20:05

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 19:29

Nézd, az a véleményem, hogy erre is rá kell szoktatni az embereket, hogy figyeljék. Ha azt észreveszik, hogy nincs kormánykerék az autóban, akkor elindulás előtt vegyék azt is észre, hogy nincs rendszám. Annak az esélye, hogy elinduláskor még megvolt, és abból a lendületből megállít a rendőr, hogy már nincs meg, annak azért elég kicsike, lássuk be.
Legalábbis szerintem.

Hahó, pont olyan esetet írtam le, hogy elinduláskor még megvolt.

#122 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 20:41

a minap mentem gencsre biciklivel, a mellékutakon, aztán láttam egy a5-ös audit (asszem az volt, annyira nem vagyok járatos a témába), elöl-hátul le volt ragasztva fehér matricaval, vagy papirral a rendszáma, és valami rajz volt rányomtatva.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#123 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:09

Unokatesomek megvettek az uj Astrat, mire hazaertek mar nemvolt rendszamtablajuk elol. Hozza se nyultak, szimplan szarul raktak fel a szervizben es hazaig leesett... visszamentek, megtalaltak, aztan a haz ura felaplikalta rendesen.

Nekunk is esett mar le rendszamtablank. Olyan is volt, hogy edesanyam padkarol allt le valahonna, es a tabla valahogy fennakadt es leesett. Edesanyam nem vette eszre, csak masnap fater.

De teny es valo, hogy valoszinuleg tobben veszik le direkt, mint akik veletlenul elhagyjak. Attol meg, mert valaki 20 eve vezet es nem tortent vele meg ilyen, nem jelenti azt, hogy nem is tortenhet meg masvalakivel.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#124 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:17

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 21:09

Unokatesomek megvettek az uj Astrat, mire hazaertek mar nemvolt rendszamtablajuk elol. Hozza se nyultak, szimplan szarul raktak fel a szervizben es hazaig leesett... visszamentek, megtalaltak, aztan a haz ura felaplikalta rendesen.

Nekunk is esett mar le rendszamtablank. Olyan is volt, hogy edesanyam padkarol allt le valahonna, es a tabla valahogy fennakadt es leesett. Edesanyam nem vette eszre, csak masnap fater.

De teny es valo, hogy valoszinuleg tobben veszik le direkt, mint akik veletlenul elhagyjak. Attol meg, mert valaki 20 eve vezet es nem tortent vele meg ilyen, nem jelenti azt, hogy nem is tortenhet meg masvalakivel.

Nekem is úgy leesett kerettel együtt mint a szar mikor vonóhorgos kocsival belémtolattak.  Mondjuk azért ezt észrevettem, de ha akartam volna, kb 2 hónapig elhúzom a játékot a biztosítóval (ők ebben nagy spílerek úgyis).

Csak nekem fontosabb volt az, hogy ne szedjen ki minden rendőr úton útfélen (mondjuk tojtak rá), éppen elég este az utólagos xenon... Ők sem csesztetnek, én sem pofátlankodom valamit valamiért... :)
100%

#125 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:18

Ma csak Balatonkeresztúrig meg vissza vezettem (300km pálya), de a gyér forgalomban is annyi Darwin-díjast láttam, hogy az nem igaz. :omg: 120-170 (utóbbi sacc) között ingadozó sebesség (konstans tartottam óra szerinti 140-et, így előztük egymást oda-vissza legalább hétszer)... és nem egy ilyen. Korlátozás nélküli helyen 120, viadukton (110-es tábla) legalább 140. :) Okosak...

#126 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:58

vajon ha ki lenne rakva, hogy minimum 130-al kell menni, akkor meg mindenki 50-el menne?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#127 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 07:24

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 22:18

Ma csak Balatonkeresztúrig meg vissza vezettem (300km pálya), de a gyér forgalomban is annyi Darwin-díjast láttam, hogy az nem igaz. :omg: 120-170 (utóbbi sacc) között ingadozó sebesség (konstans tartottam óra szerinti 140-et, így előztük egymást oda-vissza legalább hétszer)... és nem egy ilyen. Korlátozás nélküli helyen 120, viadukton (110-es tábla) legalább 140. :) Okosak...

Ez nekem is a halálom.
Általában szeretem tartani a tempót, én kicsivel 140 alatt szoktam haladni, és tele van a tököm, hogy az M7-es teljes hosszán nézve 4-5x is megelőz-lemarad, megelőz-lemarad ugyanaz az autó. Hol 110, hol 160. Miért jó ez?
Gondolkoztál már ma?

#128 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 07:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 8:24

Ez nekem is a halálom.
Általában szeretem tartani a tempót, én kicsivel 140 alatt szoktam haladni, és tele van a tököm, hogy az M7-es teljes hosszán nézve 4-5x is megelőz-lemarad, megelőz-lemarad ugyanaz az autó. Hol 110, hol 160. Miért jó ez?

Nem tudom. A legrosszabb történetesen egy német rendszámú autó volt (sötét éjjel volt, úgyhogy a sofőrt nem láttam). :) De ő nem a teljes M7-en előzött meg 6-7-szer, hanem 30 kilométeren, tulajdonképpen folyamatosan egymással foglalkoztunk. :think:

#129 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:07

Nem szeretek vitatkozni, de azért az nem jelent semmit, hogy valaki x éve vezet és vele még sosem történt meg egy-két dolog. Mi itt a cégnél napi több száz km-t vezetünk változó forgalmi helyzetekben, változó tájakon. A legrosszabb, hogy gyakorlatilag semmire nincs idő, így ha valaki elüt valamit, nem fogunk megállni, hogy megnézzük, mi volt az. Úgyis kiderül a kár, amikor beér a telephelyre, ill. következő partnerhoz. Itt még 1-2 perc is számít, nem 5-10 perces kárfelmérés, keresgélés, stb. Nem szabad összehasonlítani az egyéni vezetést egy futárral, szállító céggel, stb. Arról nem is beszélve, ha pl. egy 20-40 t-s kamionnal elütsz egy fácánt, azt észre sem veszed (egy embert sem veszel észre), azonban leütheti a rendszámodat. Nem egy rendszámtartót adunk el naponta és mi is tisztában vagyunk vele, hogy a legkeresettebb változat (kínai, 300,- Ft/pár) elég gyakran hibás, könnyen törik, mert rideg, stb. Hiába szereled fel vele "szakszerűen" a táblát, bármikor leeshet.

Ezek ellenére továbbra is fenn tartom, hogy nem baj, ha szigorítják a rendszám tábla hiányának kezelését, de nem értek egyet egy azonnali forgalmi bevonással. (Ráadásul a bőrfejű, X5-ös BMW-s barátainkat baromira nem fogja ez érdekelni, akinek sokszor elöl hátul hiányzik a tábla.) Büntessék első sorban inkább azokat, akinek szar, másokra is nagyon veszélyes műszaki állapotban van a kocsija.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#130 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:47

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:07

... ha pl. egy 20-40 t-s kamionnal elütsz egy fácánt, azt észre sem veszed (egy embert sem veszel észre), ....

:rolleyes: Hagyjuk már ezt a sz@r dumát, simán észrevenni....  :omg:  :eek:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#131 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:48

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:07

Büntessék első sorban inkább azokat, akinek szar, másokra is nagyon veszélyes műszaki állapotban van a kocsija.

Tehát ne a bőrfejű, száguldozós X5-ös hülyegyerekeket, hanem akiknek a nehezebb sorsuk miatt öregebb vas "jutott"  :up: Éljen a szociális érzékenység...  :omg:  :rolleyes:

#132 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:49

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:47

:rolleyes: Hagyjuk már ezt a sz@r dumát, simán észrevenni....  :omg:  :eek:

Mér, hányat ütöttél már el így?  :think:  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#133 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:50

Reméljük egyszer nem egy árokba borult autós kollega próbál négykézláb, félhalottan kimászni az árokból éppen eléd. :rolleyes:
Erős sarkítás, de azért meg sem nézni, hogy mi történt...

szerk: lassan írok, már egy fél oldalt teliírtak ez ügyben. :p

Szerkesztette: Picur 2008. 07. 22. 08:50 -kor

Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#134 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:52

Nem mellesleg, a rácsosfejűekkel aztán baromira ki fog tolni a rendelet, egy telefon, és a rendőrhaverja már el is sikálta. tt aki cumizni fog, az az egyszerű közember. Megint. Ahogy mindig.
Amugy, szociális érzékenység, meg ilyesmi, igen, otthon a fotelből mindenki igazságos mátyás, rambó és michelle wild leszármazottja. A gond ott van, amikor engem a katalizátor hiánya miatt lelőnének a swiftel, jóllehet anélkül is megvan az előirás, mig a belsőben ezerrel előző, szarrá tekert füstcsavaros dizel bálnára csak legyintenek, hogy jó'a.

#135 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:49

Mér, hányat ütöttél már el így?  :think:  :Đ

A testvérem lassan 20 éve kamionozik, a rokonságban is van pár kamionos, szal' van rálátásom.

#136 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:53

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:52

Nem mellesleg, a rácsosfejűekkel aztán baromira ki fog tolni a rendelet, egy telefon, és a rendőrhaverja már el is sikálta. tt aki cumizni fog, az az egyszerű közember. Megint. Ahogy mindig.
Amugy, szociális érzékenység, meg ilyesmi, igen, otthon a fotelből mindenki igazságos mátyás, rambó és michelle wild leszármazottja. A gond ott van, amikor engem a katalizátor hiánya miatt lelőnének a swiftel, jóllehet anélkül is megvan az előirás, mig a belsőben ezerrel előző, szarrá tekert füstcsavaros dizel bálnára csak legyintenek, hogy jó'a.

Hát jah, a dízel zöldkártya is vicces... :)

#137 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:54

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:48

Tehát ne a bőrfejű, száguldozós X5-ös hülyegyerekeket, hanem akiknek a nehezebb sorsuk miatt öregebb vas "jutott"  :up: Éljen a szociális érzékenység...  :omg:  :rolleyes:

Ezt nem szociális alapon kell megközelíteni.Csak sajnos könnyebb fogást találni egy öreg vason, mint a kopasz béemwés tahón.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#138 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:48

Csak semmi diszrmimináció. Ezt ezért, azt azért megbüntetni és kész.  :)

Vasárnap a Lágymányosi-hídnál mellém kanyarodott egy régi kabrió merci (mint a bobijujingnak volt). A legkisebb úthibán is vagy vagy 10 centiket ugrált fel az első futómű.
A zebrán melyik elé lépnél be az X5-ös vagy a merci elé?
Na jó ez hülye példa volt, mert mindkettő elcsapna, de a mercis meg sem tudna állni, az X5 meg csak nem akart.  :omg:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#139 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:52

A testvérem lassan 20 éve kamionozik, a rokonságban is van pár kamionos, szal' van rálátásom.

Jó rendben. Darabra hány embert ütöttek el?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#140 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 08:59

Idézet: Picur - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 9:55

Csak semmi diszrmimináció. Ezt ezért, azt azért megbüntetni és kész.  :)

Vasárnap a Lágymányosi-hídnál mellém kanyarodott egy régi kabrió merci (mint a bobijujingnak volt). A legkisebb úthibán is vagy vagy 10 centiket ugrált fel az első futómű.
A zebrán melyik elé lépnél be az X5-ös vagy a merci elé?
Na jó ez hülye példa volt, mert mindkettő elcsapna, de a mercis meg sem tudna állni, az X5 meg csak nem akart.  :omg:

Nem erről van szó, csak olvasd el, hogy mit írt a fórumtárs.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.