Idézet: csozsi - Dátum: 2012. 01. 06. 10:12
Ez lett a 20 év liberáljából.
Nálad sincs tekintélye a rendőrnek.
Márpedig hatóságot nem cseszegetünk, akármi is van. Lehet, hogy fánkért ment, lehet, hogy valahová ki kellett szállniuk.
Lényegtelen. Ő a hatóság, ugyan nem megkérdőjelezhetetlen, amit tesz, de majd a VPOP-t/NAV-ot, mentőt, és a tűzoltót is kéne fotózgatni, amikor rokihelyre állnak.
Hogy lehet az, hogy az elmúlt sok évben nem lettem kardlappal, gumibottal, gumilövedékkel megküldve, pedig utaztam már egy metróban szurkolókat felvigyázó páncélosokkal is?
Közlekedésiek? Ahányszor leintettek, annyiszor igazuk is volt.
Viszont sosem raktam átfestett Trabantra kék helyzetjelzőt.
A téli gumi hiányáért büntetnek már?
Remélem, ezeket nem nekem céloztad, inkább általában.
A rendőr intézkedéskori parkolásának megvan a maga rendje (volt időm erről rendőrrel beszélgetni). Ha intézkedés miatt parkol tilosban, akkor bekapcsolva kell hagyni a kék villogót, akár az autó mellett van, akár nincs.
Milyen tekintélye legyen a rendőrnek?
-2 hónapja ellopták a tárcámat a szék támlájára akasztott bőrkabátom belső zsebéből. Az ügyeletes tiszt (kapitányságra bementem a 107 tanácsára) azt mondta, hogy zseblopás miatt tegyek feljelentést, holnap mennek is a kamerafelvételért. 1 hónap múlva még mindig nem kérték ki a felvételt az étteremtől, viszont nekem küldtek egy levelet, hogy ez mégsem zseblopás, mert nem volt rajtam a kabát. Ebben mit tiszteljek? Ha a mi cégünk ilyen munkát végez, többet nem bízzák meg.
-térfigyelő kamera alatt álló autómat meghúzták, egy másikat pedig ugyanaz az autó szó szerint össze is tört (festéknyomok azonos színűek). Feljelentés meg lett téve max. 36 órán belül az eset után, mégsem készült felvétel. Bezzeg az egyirányú utcába fordítva 5 métert azért bemenő taxist, hogy az utast ki tudja tenni, már az utca végén elkapják. Utóbbit is el kell kapni, csak nem ugyanaz a súlycsoport.
Soroljam még?
U.i.: a téligumi nem kötelező.
Szerkesztette: Carmaged 2012. 01. 06. 10:26 -kor