HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#20201 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 13:39

Az a nagy helyzet, hogy szarnak odafigyelni kicsit az emberek.

Jaja, mennek, mint a homályökör bazmeg. Kereszt közepén elengedem a mentőt, közben másik lámpa zöld lesz, ember kifodul és anyázik, hogy még faszé vagyok ott. Ezek baszki sokszor az orruknál tovább nem látnak. Időnként nem értettem miért törik összevissza egymást sima lámpás, normális keresztben. Már értem.
Make love not Wor.

#20202 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:02

Ugye.
Van ismerős, néha eljátszotta egyenes úton az 50 méterrel előrébb menőre, hogy "hé, hó, hé, az az autó előbb nem volt ott! Honnan került az oda?!"
Mondom, ne hülyéskedj, ott volt, már mióta megy itt előttünk.
"Nem, nem, nem, nem volt ott!!!"
Mondom, akkor hogyna került oda, "vissza a jövőbe"?
"Ne szórakozz, mondom hogy NEM VOLT OTT!!!!"
Oszt' utána hangosan gondolkodik, hogy hogyan kerülhetett oda, amikor nem is volt kereszteződés, és inkább elhiszi, hogy természetfeletti esemény történt: "OTT TERMETT!!!", minthogy ő nem látta ...

#20203 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2012. 06. 21. 20:23

Nincs járda.

nincs kanál
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#20204 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 26. 22:25

Az utolsó mondatban ott a lényeg. Sokan azt hiszik, hogy minden ua. mint nappal. Ha fenti lovas eset nappal történik, állítom, hogy lenne, akinek az volna a véleménye, hogy "miaf@sznak viszik oda a lovakat, azért mentem beléjük, mert ők szabálytalanul ott sétáltattak!" Ez a logika sajnos fordítottja a KRESZ -ben definiált defenzívnek. :)

Kapaszkodj meg, a jelenlegi állás szerint is a lovas népek lesznek a hibásak :)

#20205 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 26. 23:16

Mi ez most komoly? :)

Fényszóró nélkül: őzet hogy látod, vagy nyulat, vagy bazmeg azt a k. utat? :nevet2:

(amúgy régen nem volt kötelező lakotton kívül sem, de azért lekapcsolni..., vesszük a poént)

I see everything... Kép

#20206 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:52

Mondjuk ezt akkor se értettem, amikor néztem.
Az újabb robot nem lát a sötétben, amikor a régebbi tökéletesen lát?
Főképp, hogy a fényüket láthatja az első kanyarig, de jármű nélkül úgyis lemaradt.

#20207 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 15:02

Ugye.
Van ismerős, néha eljátszotta egyenes úton az 50 méterrel előrébb menőre, hogy "hé, hó, hé, az az autó előbb nem volt ott! Honnan került az oda?!"
Mondom, ne hülyéskedj, ott volt, már mióta megy itt előttünk.
"Nem, nem, nem, nem volt ott!!!"
Mondom, akkor hogyna került oda, "vissza a jövőbe"?
"Ne szórakozz, mondom hogy NEM VOLT OTT!!!!"
Oszt' utána hangosan gondolkodik, hogy hogyan kerülhetett oda, amikor nem is volt kereszteződés, és inkább elhiszi, hogy természetfeletti esemény történt: "OTT TERMETT!!!", minthogy ő nem látta ...

Akkor milyen az, amikor nem emlékszel, hogy az elmúlt pár percben merre jártál, és hogy kerültél oda, ahol épp vagy?
Pedig közben vezetted az autót, és úgy tűnik, sikeresen.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#20208 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 06. 27. 15:52

Akkor milyen az, amikor nem emlékszel, hogy az elmúlt pár percben merre jártál, és hogy kerültél oda, ahol épp vagy?
Pedig közben vezetted az autót, és úgy tűnik, sikeresen.

Az érdekes lehet.
Még arra sem emlékszel, hogy közben átmentél valakin ...

Kamionos ismerős volt így, kialvatlan állapotban.
Előfordult, hogy látta, előtte egy autó, mindjárt előzni kell, aztán következő pillanatban autó sehol.
Nézett a tükörbe, jé, mögöttem van ...
Elbóbiskolt, de közben megelőzte. Azt' még mákja volt, hogy nem csak lelökte az útról.

#20209 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 15:01

Csatolt fájl  parkolt.jpg (143,55K)
Letöltések:: 40
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#20210 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 15:05

Ha még kienged egy kis levegőt az abroncsokból, akkor előrébb is állhat :D

#20211 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 15:17

Idézet

Vascsövek szóródtak az M5-ösre – négy kocsi ütközött
Frissült: 2012.06.27. 15:22

A balesetben ketten könnyebben sérültek. Az autópálya egyik sávja járható.

A karambol szerdán egykor történt Kecskemét határában, a Szeged felé tartó oldalon. Egy kisteherautó utánfutója váratlanul „becsóvált”, majd a szállított vascsövek közül több is az útra szóródott.

A kocsi után érkező autók közül négy összeütközött. Még tart a helyszínelés.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#20212 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 06. 27. 16:01

Felüljárót szállít? :think:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#20213 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 08:02

KSH vs. Warrior@HWSW. Bocs, de röhögnöm kell.
...

:offtopic: Már elnézést, bármi is az igazság, én legalább elismerem, ellentétben veled, ez részedről is szimpla személyiség-generálás. Nyugodtan röhöghetsz, semmi kifogás ellene. Demagógnak nem hinném magam, mert van, amit rosszul tudok, vagy nem hiszek, azt te állítod, s nem biztos, hogy igazad van. ha mégis, akkor máris nem vagyok egyedül. :)

:ontopic: Szerintem a forgalom akkor sem biztonságosabb, a közutak biztonsága akkor is romlik. A járműpark pedig így is-úgy is nő, még ha csökkenő mértékben is. Én nem írtam a mértékéről, csak arról, hogy mintha rosszabb lenne a helyzet, mint 10 éve, mintha sűrűbben lennénk. Ez nem hiszem, hogy demagógia. A KSH-t meg keverd csak nyugodtan, támaszkodj amire gondolod - ha másról beszélünk, nem baj, ha nem akarod te sem felfogni, amit írok.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20214 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 08:57

Ettől még az "egyre több a baleset" nettó hamis.

Az autók egyre erősebbek, gyorsabbak, biztonságosabbak. A sofőrök egyre bénábbak, egyre több az automatika, egyre kevesebb a képesség. Akkor? Nem magyarázni akarom, de valami csak van... :D Kizárt, hogy jobban állnánk. Aztán jöhet a KSH, felőlem. Majd kidugom a fejem ismét a szatyorból, s beleszagolok a levegőbe. Csak az van, hogy néha büdös.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20215 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:09

Vicces a kapálózás, ahogy a balesetben elhunytak számát még mindig jobban tudod, mint a Rendőrség/KSH. Egyszerűbb lenne a "jól hangzott, benyögtem, benéztem, ezvan". ;-)

#20216 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2012. 06. 27. 12:07

Na itt álljunk meg, mert most már nagyon a ló túl oldalán vagytok. Nehogy már én legyek a hibás, mert a gyalogosba annyi életösztön és IQ nem szorult, mint egy kavicsba. Személy szerint busz takarásából kilépő gyalogost minimum 100.000 Ft-ra bírságolnék, és leszarom, hogy az a 10 éves Pistike, vagy a 80 éves Mari néni. Vagy a másik, hogy nem napi, hanem fél óránként látni, hogy a gyalogos az aluljáró lejárata mellett megy át a 6 sávos úton, mert neki ott kényelmesebb.

Már ott tartotok a nagy defenzív vezetésetekkel, hogy ha megyek az autópályán és az egyik szomszédos ország hadüzenet nélkül megtámadja Magyarországot és pont elém dob le egy bombát, amit nem tudok kikerülni, akkor a felelősség ott is megoszlik, mert miért nem figyeltem jobban.
Mi lesz itt ha tényleg eljön az űrkorszak? Ha IQ nuku kinyitja a zsilipajtót a végtelenre, akkor nem hibás, mert nem volt ráírva, hogy "Paraszt, ne nyisd ki!"?

Nem! Ott tartottunk, hogy mész az úton, előtted fixen fexik az ember az úttesten, átrongyolsz rajta, nehogy má ne legyen semmilyen bűnöd se! Mindketten sárosak lesztek, ő a keréktől. :)

Komolyra fordítva: az úton fekvő akármi mindegy, hogyan került oda, NEM féktávon belül van! Ezt nem fogják soha megérteni egyesek; de nincs is ezzel baj, sz@rni bele. :) Majd ha elütnek valakit, oszt mégis bekóterolják, rájön. Addig is, minek filózni: felesleges, ahogy írták is.

#20217 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 18:09

Vicces a kapálózás, ahogy a balesetben elhunytak számát még mindig jobban tudod, mint a Rendőrség/KSH. Egyszerűbb lenne a "jól hangzott, benyögtem, benéztem, ezvan". ;-)

Várj mán te nagy olvasó. Az "elhunytak"-at te varrtad bele. Én balesetről beszéltem. Lehet, hogy ki kéne tágítani akár "koccanás"-ra is? Kizárt, hogy jobb lenne a biztonság az utakon, mint pl. 10 éve.

(én legalább, mint fent írtam, elismerem, tőled soha nem láttam ilyesmit, de ne zavarjon) :smoker:

#20218 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 12:15

...
Az volt az indoklás, hogy fokozott óvatossággal kellett volna hajtani a buszmegállóban álló busz mellett.
...

Aki kapálózik, annak is meg kellene mutatni, hogy a buszmegállóban álló busz esete kimondottan le van írva a KRESZ-ben... :)

#20219 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 12:29

Ezt nem akarja felfoni, hogy a gyalogos is hibás, de a vezető is hibás.

Erre írom már mióta, hogy "2 paraméter", de köcsög vagyok. Végülis mindegy, ha velem jön szembe, megnyugtatom: az ő érdekében is ugyanúgy fogok fékezni, mint bárkiében.

#20220 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 12:31

A post második felére kellene inkább reagálni, nem mindenféle példákat hozni.

:offtopic: Az elsőt meg besöpröd a szőnyeg alá; mondom, hogy jellemző, tipikus. Nincs is ezzel semmi gond.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1009
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.