Idézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 08:02
KSH vs. Warrior@HWSW. Bocs, de röhögnöm kell.
...

Már elnézést, bármi is az igazság, én legalább elismerem, ellentétben veled, ez részedről is szimpla személyiség-generálás. Nyugodtan röhöghetsz, semmi kifogás ellene. Demagógnak nem hinném magam, mert van, amit rosszul tudok, vagy nem hiszek, azt te állítod, s nem biztos, hogy igazad van. ha mégis, akkor máris nem vagyok egyedül.
:ontopic: Szerintem a forgalom akkor sem biztonságosabb, a közutak biztonsága akkor is romlik. A járműpark pedig így is-úgy is nő, még ha csökkenő mértékben is. Én nem írtam a mértékéről, csak arról, hogy mintha rosszabb lenne a helyzet, mint 10 éve, mintha sűrűbben lennénk. Ez nem hiszem, hogy demagógia. A KSH-t meg keverd csak nyugodtan, támaszkodj amire gondolod - ha másról beszélünk, nem baj, ha nem akarod te sem felfogni, amit írok.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."