HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#101 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 21. 09:45

Kép

Végre volt időm ezt is végigvinni. Egész jólsikerült játék, bár főleg a hangulata vitte el.
A grafika gyengébb mint a F.E.A.R. -nél, ami meglepő, de ugyanakkor azért elviselhető. :)
A történet vezetése és ismertetése picit gyengébb, mint amit vártam, és kicsit kusza is. Erre talán többet figyelhettek volna a srácok.
A közelharc nem rossz, bár a Riddick nekem jobbnak rémlik. :smoker:
Ami kicsit "idegesített" az az, hogy csak egy fegyvered/eszközöd lehet. Én ezt 2-re limitáltam volna. :)

Összeségében főleg a hangulat miatt 80%-ra, vagy 8/10 -re értékelném. :D

Szerkesztette: ThomasS31 2008. 08. 21. 09:50 -kor

#102 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 09:52

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 8:34

Kép

MAX, szerinted érdemes azért végigvinni?
Vagy tényleg kevés az 1-hez képest és inkább ne? :D

Szerkesztette: ThomasS31 2008. 08. 21. 09:52 -kor

#103 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 17:58

Na végre, meglett életem 100. végigvitt játéka! :D

MDK 2 (2000)

Végre egy újabb gyöngyszemet pótolhattam be.Anno ez nagyon kimaradt, mikor megjelent még számítógépem se volt és még kilátásba se volt, hogy lesz...de csak lett azután, 2001 januárjában, de közel sem futott volna rajta.Na ez mindegy is.Jöjjön a lényeg.
A háromszereplős játék elég izgalmas lehet akár az akciókedvelőknek, akár azoknak akik szeretik ezt a régi, de nagyon ütős látványvilágot vagy akik igazán poénos/ötletes megoldásokat szeretnének látni.De nem utolsó sorban a nosztalgiázóknak is, akik újra szeretnék élni a kalandokat.
Szóval három szereplőnk van, egy dilis doki, egy sniperes eredetileg takarító meg egy hatlábú robotkutya aki cigizik.Feladatuk megvédeni a  Földet az idegenektől akik csak szórakozásból el akarják pusztítani az emberiséget.A három hőssel az a dolgunk, hogy megakadályozzuk ezt, hol golyózáporral, hol egy kis gondolkodással, hol pedig ügyességi részekkel.Nagyon sokféle játékmód van.Fegyverek minden szereplőnél másak, másképp kell mindegyikükkel játszani.
Helyszínek nagyon bámulatosak, grandiózus terek/helyszínek.És mindezt milyen jól megcsinálták egy 8 éves motorral is, nagyon bejött.
Ellenségek komikusak, sokat lehet röhögni rajtuk.Egy élmény.

Negatívumok:
-rossz célzás
-nagyon kényelmetlen tárgy- és fegyverváltás
-néha borzasztó zene (vagy tökre ugyanaz, mint az Alice-ben, egyébként a stílusa nagyon hasonló, fejlesztőcsapat viszont más)
-volt pár nagyon idegesítő rész, a VIII. pályán leginkább

Pozitívumok:
-nagyon hangulatos!!!
-a sablonosnak tűnő alaphelyzetből egy igazán egyedit hoztak ki
-három különböző karakter, három majdnem különböző játékmenet (és a végén lehet választani melyikükkel harcolj a fő-boss ellen)
-grafika/látványvilág/helyszínek
-megfelelő hosszúságú és majdnem sohase unalmas
-boss-fightok
-humoros és nem tűnik erőltetettnek
-legtöbbször jó zene/hangok
-az irányítás nagyrésze megfelelő/laza

Értékelés:91%

Nagyon megtudnak lepni mindig a régebbi játékok... :)
Qwerty4

#104 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 18:04

Idézet: ThomasS31 - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 10:52

MAX, szerinted érdemes azért végigvinni?
Vagy tényleg kevés az 1-hez képest és inkább ne? :D

Érdemes mindképp :)

#105 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 22:06

Tank Universal

A játék egy Tron-jellegű virtuális világban játszódik, ahol néha gyalog, de sokkal inkább tankban kell végigvinni a történeten alapuló pályákat, amolyan egyszemélyes FPS jelleggel. Sokszor kell "aréna" csapatharcot vívni, ekkor különféle artillery-k és nehéztankok is bekapcsolódnak, valamint gyakran csak némi csellel sikerül egyáltalán a nyerés lehetőségét elérhetővé tenni. (Amíg a többiek gyepik egymást, nekünk egy-két mellékküldetést kell teljesítenünk.) Ezek a harcok leginkább amolyan UT3-féle Warfare-hez hasonló stílusban mennek, ötvözve némi capture-the-flag szabállyal, de akad még többek közt konvojvédelem, vagy szimpla deatchmatch-alapú csata is. Az érdekesség, hogy az aréna harcok legtöbbször más-más szabállyal mennek, így nem lesz sablonos a játék. Tankunkat fel is tudjuk tápolni a játék folyamán, ami nemcsak könnyíti a játékot, hanem egy-egy powerup nélkülözhetetlen a továbbjutáshoz. A játéknak várható folytatása, mivel ez elvileg egy első epizód lenne.

Szubjektív vélemény:

Történet: Elég klisé, de elfogatható. Oké, mondjuk a Tronnak sem volt sokkal komolyabb története, de azért csinálhattak volna egy brainstormingot erről. (Remélem tényleg nem tettek.) Az aréna csatákat nagyon jól beleszőtték a mászkálós játékmenetbe, sokszor a pálya befejezése után nincs "level end", hanem úgy kell továbbállni. Poénnak találtam továbbá, hogy a virtuális világban élő AI-k sosem értik, hogy hogy a rákba jön vissza folyton főhősünk a biztos halálból. Persze azt nem tudják, hogy főhősünk nem AI, hanem egy VR sisakkal nyomuló ember, akinek nem okoz problémát bármikor újracsatlakoznia. 5/10

Játékhossz: A játék nem éppen hosszú. Mivel a Steamen játszottam vele, és az méri az adott játékkal töltött időt, így tudom, hogy pontosan 8,7 óra alatt játszottam végig. Persze ez egy epizódikus játéktól elfogadható. (Meg kétségbe is vonom a mérés hitelességét, mivel szerintem simán megvolt az 12 is. De ez már más kérdés.) 8/10

Grafika: A grafika nem fogja hazavágni a régebbi videókártyákat sem, egyszóval eléggé "egyszerű". Persze egy Tron hangulatot utánzó játéknál kell is, csak aki nem ismeri a Tront, az inkább fogja taszítónak találni, mintsem "nosztalgikusnak". Én kifejezetten jónak találtam, a hangulatot a pályatervek nagyon eltalálták. Lett volna mit meríteniük innen a "Tron 2.0" c. játék alkotóinak is, akik viszont elég expliciten a filmet vették alapul, és nem "csak egy hasonlót" gyártottak. Hát ja, néha az utángyártott a jobb. ;) A HDR effektek nagyon találóak lettek. A filmzaj-effektet viszont zavarónak találtam, szerencsére ez a menüből kilőhető. Sajnos a karakterek és animálásuk irtó gagyira sikerültek, amit nem nagyon tudok a "retro feeling" számlájára írni. Ezeket illett volna jobban kimodellezni. 7/10

Hang: A hanghatások teljesen a helyén vannak, a zene is (ahol van) egészen passzol a játékhoz. Némi nyugis háttérzene (ambient) azért nem ártott volna, sokszor van pályabemászkálós rész, amikor csak a tank mormogását, vagy virtuális bakancsunk trappolását lehet hallgatni. Beszédhangok totálisan nincsenek benne, valószínűleg nem sikerült szinkronszínészeket beszerezni. Ez elég súlyos annak fényében, hogy igen sok párbeszéd van a játékban, és így most mind felirat. 5/10

Játszhatóság: Az irányítás elég jól testreszabható, de az alapértelmezés is megfelelő. Gyalogosan WASD + egér, tankkal szintúgy, csak akkor ahogyan más játékban is irányítani kell a tankokat. Azaz egér a lövegtorony (meg a kamera), WASD a lánctalpakat irányítja. Átállítható, hogy a fordulás is egérrel menjen. Viszont nem tudom kihagyni, hogy kb. 3 óra huzamos játék után mindig rámtört a hányinger, annyira merev a kameramozgás, különösen a gyalogos részeknél. Persze sok fizika nincs a játékban, leszámítva a ballisztikát. Quake 3 guruknak nem lesz probléma. Nehézségi szintek viszonylag jól vannak belőve, bár jó lett volna a normál és könnyű fokozat közé is rakni valamit, a kettő között elég nagy az ugrás. 7/10

Hangulat: A Tron-feeling nagyon ott van. A mászkálós/felderítős részeken viszonylag keveset kell bóklászni, és addig is van kósza ellen, amit lehet aprítani. Így nem válik unalmassá a játék. A harcok egészen jóra sikerültek, egész jól bele tudja élni magát az ember a virtuális világban zajlódó járműharcba. Sajnos végig csak egyfajta, közepes tankot irányíthatunk, pedig látni a játékban jó pár járművet. 8/10

Multiplayer: Nincs. Úgy értem, NINCS. Nem van. Nem tudom hova tenni a dolgot. Általában ha spórolnak egy játékon, akkor az AI kódot hagyják le és kiadják multiplayer onlynak. Itt meg fordítva van. Egyetlen Skirmish menüpont van, ahol egy időzített deatchmatch / last man standing szerűséget lehet nyomni -- botok ellen, és az is ritka gáz. Még a meglehetősen eltalált Warfare-jellegű harcokat sem lehet skirmishelni. 0/10

Végső gondolat: Végeredményben tetszett. Nem ragadtattam el magam tőle, de tetszett. A játékon bőven lett volna még mit csiszolni, azonban figyelemre méltó, hogy gyakorlatilag egy ember csinálta a játékot. Meg persze 7 ember tesztelte, meg egy a zenét írta, egy valaki a GUI-ban segédkezett, stb., de az oroszlánrésze a programozással, pályatervezéssel, modelezéssel (és sajnos valószínűleg a történettel is) egy ember műve. Ettől függetlenül a jó kis Tron hangulat, a lekötő arénaharcok és a jól sikerült tápok miatt mindenképpen pozitív az összvéleményem róla. A multiplayer súlyosan hiányzik belőle, ez a játék üvölt egy normális multiplayer lehetőségért. Remélhetőleg a következő epizód ezt pótolja. Fontos még azt is tudni, hogy a játék -- így megjelenés után -- kemény 12 dollárba kerül, azaz kb. 2000 Ft-ba (még szinte warezolni is drágább. ;)), ez sokat szépít a megítélésen, nem szálltak el az árazással. Átlag: 6/10

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1219871181.jpg

Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#106 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 00:03

Tron ftw.

Én most a Sanitarium-ot vittem végig. Alaphelyzetben ki nem állhatom a kalandjátékokat (foleg a Syberia féle nagyongagyi próbálj-ki-minden-logikátlan-lehetoséget-kulonben-egy-életre-elakadsz), egyedul a Broken Sword 3 meg a Dreamfall tetszett.

Instant nyeremény. Furcsa, hogy így visszamenoleg is találok még fantasztikus játékokat.

- legnagyobb erénye a groteszk, szurrealista világ. tele vérrel, sokkoló és beteges dolgokkal. valamennyi idegzet kell hozzá, nagyon fiataloknak nem ajánlom :) talán a Fallout-nak volt még ilyen eroteljes hangulata de az nem sokkolta a játékost

- rejtvények logikusak (!!!), és párat leszámítva konnyuek, nem kell fél órákat agyalni. átlagban három tárgy van nálunk (nem pedig húsz), nem lehet oket egymással kombinálni stb.

Mindenképpen ajánlom végigvinni, nyomasztó a játék és elég marandó az élmény.

Kép Kép Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#107 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 17:32

Ezt én is most kezdtem el, eddig tetszik :) Életem 2. kalandjátéka.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#108 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 18:04

Eleje sem semmi, chapter 2 a mutans gyerekek falva. Kislany akinek kiettek a szemgolyoit a madarak stb. Nem kicsit durva.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#109 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 18:11

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 19:04

Eleje sem semmi, chapter 2 a mutans gyerekek falva. Kislany akinek kiettek a szemgolyoit a madarak stb. Nem kicsit durva.

jaja, már chapter 4-nél vagyok :) a történet eddig nem túl kerek számomra, pedig még magyarítás is fenn van :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#110 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 18:32

Nem is lesz, direkt ugy van megcsinalva hogy egyeni helyszinek legyenek de sokszor ne tudd hogy a valosagban vagy az elmeben jatszodik-e a dolog. Tortenet majd a flashback-ekbol all ossze, egyre teljesebb lesz az egesz ahogy haladsz elore.

Egyebkent minden helyszin es megoldas szimbolikusan kotodik a sztorihoz :) Nagyon eredeti megoldas, rengeteget lehet rajta agyalni (ha veszed ra a faradtsagot, nem muszaj).

Magyaritas remelem nem sokat ront rajta.

#111 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 18:35

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 19:32

Magyaritas remelem nem sokat ront rajta.

Igazából nem tűnik nehéznek a nyelvezete, a magyarítás csak a biztonság kedvéért van fenn. Nem rossz, de már vettem észre félrefordítást.

#112 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 20:05

Crysis volt a legutolso, az eleje jobb volt. a vegefele az alienes szarok annyira nem jottek be  :down:

#113 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 09:10

Test Drive Unlimited

Összeségében jó játék, de az ember abszolut mást várna az NFS5 fejlesztőitől. Ez inkább olyan "első próbálkozás" feelinget árasztott magából; egy csomó eleme a játéknak kiforratlan, hiányos.

Az ötlet jó. És a megvalósítás nagyrésze is. Ha nem tekintjük másnak mint egy offline kocsikázós játéknak akkor a maga kategóriájában nyerő. Egész hawaiit megcsinálták, és tényleg; nagyobb a bejárható terület mint bármely GTA-ban. És szebb. Igen, valóban, szép játék. Bár a 2d-s növényzet eléggé szembetűnő, a színek, effektek és a változatosság kárpótol ezért. Az autók pedig - Gran Turismo szinten vannak kidolgozva, nem csak kívűl, hanem belül is.

A vezetés maga ugyancsak ütős. A forgalmat kerülgetni, autópályákon száguldozni, vagy a városban kacsázni mind mind remek élmény. És egyáltalán nem unalmas, sőt. Elég nagy kihívás, de mégsem esik a ló túlsó oldalára. A sebességérzet is rendben van, bár igaz, hogy ezt inkább a motorháztetőnézetből lehet érezni. Ami a hangokat illeti... szerintem nagyon jók. Több órás versenyt is toltam már ahol gyak konstans 200+kmhval kellett nyomni a gázt és nem untam meg a motorhangot.

Azért természetesen vannak kihívások is. A kedvencem a time trial vagy amikor autót kell leszállítani. Miért? Hát egész egyszerűen azért mert ezekben érződik leginkább a vezetés élménye. Versenyek is vannak, de minek? Az AI gyenge, az esetek többségében a forgalom eltűnik és az egész túl mesterkéltnek hat. De összeségébenk kielégítő a "feladatok" listája, igaz, aki versenyezni vágyik az inkább vegye meg a GRID-et.

És akkor most a negatívumok... hát sok van.

Szóval kezdjük ott hogy ez kurvára nem autós MMO mint ahogy az meg lett hírdetve. Elöszőr is, nincs normális community rendszer. Nincs barátlista, nincs server browser. Miért legyen server browser? Hát azért mert az oké hogy egyszerre csak 8 online játékost láthatsz(vagyis 7et) de akkor legalább legyen már valami lista ahol én dönthetem el kik közé megyek.

A netkód is nagyon gyenge, összevissza laggol. Ráadásul mi értelme is van az onlinenak? Nem sok. Együtt cruiseolni valóban nagyon jó, bár ezt is csak barátokkal. De a versenyek? Hát...

Jobban át kellett volna gondolni.

Aztán. Nos a játék fizikája összeségében jó. De van pár érdekes dolog. A forgalmi autók túl könnyűek. Az emelkedőkön/lejtőkön úgy viselkedik az autó mintha lépcsőt mászna. Dombokon hiába húzom be a kéziféket, csúszik az autó. (Még akkor is ha enyhe dombon állok meg).

De van ám más baj is. A rendőrök. Minek kellettek? Egyrészt, nagyon durva, hogy ha lemész az útról akkor már nem tudják hol vagy. Másrészt, röhejesen sok a büntetés. Lerázni őket 2es körözéttségi szintnél majdnem lehetetlen, hiába "bújok" el, nagyon nagyon sokat kell várni míg eltűnik a csillag. Egész egyszerűen nem illenek bele a játék dinamikájába.

Van pár apróság még, pl a méteres padkákat gond nélkül veszi minden autó, vagy hogy átlátszik a növényzet az autón, vagy hogy mennyire kevés és gyenge az alap zenei kínálat, vagy hogy mennyi a kissebb nagyobb bug, vagy hogy mennyire irreálisan erős gép kell neki.....

Hiányosságnak talán az időjárás/napszakváltást illetve a törést tudnám felhozni. Nomeg a benzinelhasználódást is berakhatták volna. Sebaj, majd a 2. részben.

De mindezt, az esetek többségében, elfeledteti a vezetés élménye.

80%

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 09. 14. 09:12 -kor

JóSebesség

#114 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 09:38

kb teljesen egyet kell értenem :)
Pozitívumként én még említeném hogy viszonylag sok autó körül választhatunk/vásárolhatunk.

Negatívumként pedig a baromi gyenge fos supportot (bár ez nem a játék hibája) illetve a "kihalt" környezetet. Hawai-on nincsenek élőlények (emberek, állatok) ?  :think:  :D

szerk: Nameg hogy nincs napszakváltozás.

Egyébként megjegyzem én a rendőröket kikapcsoltam a búsba :D

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 09. 14. 09:41 -kor

#115 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 14:57

A rendőröket észre sem venni, gyakorlatilag 1-esnél nagyobb körözési szintet összehozni csak akarva lehet. Igaz utána lerázni meg sehogy sem. Egy dologgal nem értek egyet, az irreális gépigénnyel. Egyáltalán nem irreális sőt szerintem meglepően baráti gépigénye van a grafikát is figyelembe véve. Az hogy néhányaknál akad az inkább bug/vga driver összeakadás mint gépigény probléma. x1950pro vga-val HDR-t kikapcsolva full grafikán játszható, és a HDR igazából sokat nem dob a grafikán inkább kicsit más lesz tőle szebb nem.

Az online módnak tényleg semmi értelme benne, de hát én minden játékra ezt mondom, a valódi mmo-kra is. :D

Második részről meg annyit, hogy én eléggé félek tőle, hogy olyasmi lesz mint a word racing 2 esetében, vagyis hogy azon változtatnak amin nem kéne. Az első word racingben nagyon jó volt a vezetési élmény, a 2.-ban ebből semmi sem maradt.

#116 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:02

A vasigény a mai configokhoz mérten tényleg nem nagy só egyébként, ez tény.
8800GT-vel (ami már igazán nem drága vga ahhoz képest) 4XAA/16AF, HDR, 1440x900-ban és maxiimáis beállítások mellett röhögve megy 55-100 FPS között.

Aminek irreálisan nagy a vasigénye az a Drit :D

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 09. 14. 15:04 -kor

#117 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:05

azt hogy?:) nekem 4850el 40-50fps 4xaaval 16xafel
JóSebesség

#118 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:05

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:02

Aminek irreálisan nagy a vasigénye az a Drit :D

Nálam 1360x768-ban, Ultrán, 4xAA, 16xAF-el röhögve megy 50fps-el. :Đ

Szerk.: Nálam is megy a TDU 1360x768, HDR, 4xAA, 16xAF-el 60fps-t átlagban. :) Nem szereti az ATI-t? :think:

Szerkesztette: Csokis 2008. 09. 14. 15:07 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#119 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:07

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:05

azt hogy?:) nekem 4850el 40-50fps 4xaaval 16xafel

Nézz be a sotis topikba :)

Nem szereti az ATit vagy nemtom :)

Csokis oks, de ha belegondolsz az sem túl sok ha azt nézzük mennyi idős a játék. Ráadásul annak cpu kell de nagyon

#120 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:08

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:07

Csokis oks, de ha belegondolsz az sem túl sok ha azt nézzük mennyi idős a játék. Ráadásul annak cpu kell de nagyon

Naja, a két magos Athlon X2-met körberöhögte, ez tény. :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.