HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#141 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 08. 06:32

Kép

Ami tetszett:
- Rövid. Ennyi nekem ebből bőven elég volt
- Jól néz ki a menü :D

Ami nem
- 1 pályán belül van kb 2 féle ellenfél, arcra ruházata, mindenhogy egyeznek (azért ezt 2008-ban khhhm)
- Csúnya. Helyenként közepes, de alapjába véve csúnya. Szépen megerőszakolták a cod motorját
- Nincs vér (ez egy FPS-ben szerintem baromi illúzióromboló)
- Monoton 0 hangulatú hentelde
- A 30 fps limit szintén nagyon zavart
- Felemás fedezékrendszer
- Helyenként borzalmas mapdesign
- bugok, villogó textúrák, a falba lógó tárgyak, fegyverek etc.
Tudom tudom, kevés volt a fejlesztési idő. De ettől függetlenül ilyen 1 szar fos trehány munkát hogy kiadott a kezéből az activision, hát nc. Ez a játék egy 2 ezer forintos budget evm kategóriába elmenne, mondjuk a claudrontól (megjegyzem még a sof3-at is jobban élveztem mint ezt.) De hogy ezt teljes áron merjék árulni..
Egy szó mint 100, ez 1 összecsapott félkész szemét.

10/4

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 12. 08. 06:33 -kor

#142 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 06:32

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 6:30

Egy idő után piszkosul monoton, érdektelen, üres lesz a játék.

mint gyakorlatilag az összes cod, ha már az egyikkel játszott az emberfia.  tuti a 6 is ugyanerre az enginere fog épülni, ugyanilyen aival, ugyanilyen fizikával.
JóSebesség

#143 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 06:33

Nemtom, akkor is jobb volt szerintem a 4 :D
Arra nem untam rá ilyen szinten.

#144 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 07:26

én azt hagytam abba félúton. augusztusban fejeztem be  :Đ

akkor én is írok pár rövidet.

részemről a codwaw 8.5/10, végülis legjobb cod, de a cod1 az újdonság erejével hatott anno így annak több pontot adnék.

a james bond 7.5/10, egynek bőven jó volt. változatos helyszínek, feladatok, szerintem korrekt graf, remek harcrendszer, jó hangulat. az viszont tény hogy el lett sietve, rövid és néhol nagyon gagyi hatást kelt.

gta4... konzolverzió... mindkettő 10/10, de ezt már biztos többször leírtam. iszonyat erős hangulat, eszméletlen technikai háttér, nagyon bejövős harcrendszer, remek multiplayer amiben tényleg ki tud kapcsolódni az ember s nem görcsösen szenved, hogy na most miért nem adta be a headshotot, stb

bár a végefele kicsit elgyengült a sztori, ezt ellensúlyozta a rengeteg badass küldetés (bankrablás, helikopterezés, stb) nem semmi :)

a pc verzióban mindez megvan, sőt, a multi jobb is, DE iszonyat sok bug, optimizálatlanság és a rengeteg bloatware miatt 8/10-nál többet tőlem nem kap. eleinte írtam is, hogy meg fogom venni, de most már kizárt. legalábbis egyelőre biztos.

a bia3 még mindig itt csücsül a vinyón befejezetlenűl, nem tudom mit kezdjek vele. 0 háborús hangulat(olyan mintha paintballoznék), iszonyat erőltetett sztori és furcsa grafika.... néhol szép, néhol 2002... ráadásul az überrealisztikus fegyverkezelés sem jön be, ami részemről megmenti az a viszonylag változatos helyszínek és a fedezékrendszer. 5/10

a left 4 dead-ről késöbb írok majd egy hosszabbat.
JóSebesség

#145 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 07:39

Kép

Ami tetszett:
- Remek, filmszerű történet
- Adrenalinpumpa hangulat
- Korrekt gépigény
- Hangulathoz illő grafika
- Nagyon igényes honosítás
- Nem az a tipikus 2 óra alatt végigvihető játék
- jól kivitelezett helyszínek. (még akkor is ha nem túl változatosak. Node 1 űrhajón vagyunk, nem akarhatunk virágoskerteket meg csörgedező patakot :) )
- Pár jó ötlet
- Viszonylag sok féle ellenfél
- Sebzésmodell/fizika
- hanglathoz passzoló zenei aláfestés

Ami nem:
- Kicsit talán könnyűre sikeredett
- Az irányítást kontrolerrel is szokni kell :)
- A főboss elég pite volt
- Miért jó a néma főszereplő? :)

Ebben az évben ez a játék nálam jött, látott, és győzött TPS kategóriában, elsöprő fölénnyel.  :up:

9.8/10

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 12. 08. 07:43 -kor

#146 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 08:29

Nálam a bia előrébb van mint cod5.
Az átvezető videokkal erőltetett sztori kivételével semmi gond nincs vele.
Azzal is csak annyi, hogy nem lehet túllépni rajta.  :)

Ellenben a cod5 semmi újdonságot nem tartalmaz.
A grafika unalomig ismert, ahogy zsúfolnak bele egyre többet úgy lesz kisebb és kisebb a mozgástér.
Az ellenfelek scriptelt megjelenése abszolút "B" kategória.
Észre kellene venni ami jó volt pár éve az ma már  :down:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#147 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 13:18

Örülök hogy kicsit feléledt a topic, próbálok hozzájárulni én is néhány értékeléssel még nemsokára.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#148 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 13:39

Ja, feléledt, mer' Max játszik :Đ
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#149 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 06:59

Kép

Anno megjelenéskor épp hogy csak belepillantottam a játékba. Hamar feladtam a dolgot, mert nemigazán kötött e a cuccos :) Ám a napokban isét adtam neki esélyt, és azt kell mondjam kellemeset csalódtam. Bár a játék vége nagyon elcsépelt és összecsapott lett, de összeségében 1 kellemes stuff :)

Ami tetszett:
- Korrekt filmeszerű történet
- Jó hangulat
- Mai viszonylatokat nézve kis gépigény
- Emészthető grafika, bár 1-2 helyszín meglehetősen csúnya
- Tűrhető fizika (no nem minden téren)

Ami nem:
- Néhol buta AI
- A ragdoll teljes hiánya
- A vége eléggé összecsapottra sikeredett
- Rövid, de nagyon

7.9/10

#150 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 18:01

Játékos évértékelőm következik, itt a HWSW-n először, mivel egy éve még nem volt ilyen topik, így nem került ide.

Mit játszottam az idén?

Sok 2008-as cím nem fog szerepelni, de minden olyan játék igen, amit ebben az évben toltam, akár végig is játszottam, akár abbahagytam, akár újrakezdtem vagy folytattam.

A lista:
-Project IGI: ezt épp csak befejeztem, az utolsó pályát amit 2005-ben képtelen voltam teljesíteni
-Postal 2: ezzel csak kinlódtam, de csak nem tudtam megkedvelni, utálom, uninstallt kapott asszem 2x is idén
-Half-Life 2: másodszor vittem végig, továbbra is a világ legjobb FPS-e, másodszor is tiszta gyönyör volt, nagyon jó
-Half-Life 2 - Episode One: ez csakugyan gyengus volt az alaphoz viszonyítva másodszorra is, pont mint elsőre
-Half-Life 2 - Lost Coast: csak egy techdemo, de mégis másodszorra vittem ki, felejthető
-Call of Juarez: az első alkalomhoz képest fele annyi élményt se nyújtott, pedig most sokkal szebb és gyorsabb volt, 2 részletben sikerült végigvinni idén, 2006-ban pedig folyamatosan
-Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth: na végre sikerült végigjátszani, 2006-ban kezdtem, azóta minden évben elővettem 9 hónap után, most végre pont került e remekmű végére
-El Matador: gyenge, ezt anno gyorsan lepasszoltam, bár most is tettem volna ezt, de valahogy végigkinlódtam, ötlettelen ócska játék
-You Are Empty: másodszor próbáltam, mert elsőre tetszett, hát most nem, most nagyon pocsék volt így nem lett meg a 2x-i végigjátszás
-Far Cry: unalmas, hangulattalan, nevetséges szörnyekkel, sztem túlértékelt hulladék, ez is a 2. esélyt kapta idén, ezek ellenére végigvittem
-Half-Life 2 - Episode Two: másodszror próbáltam végigvinni, kudarcba fulladt, a kártyám tönkrement
-Splinter Cell - Double Agent: csalódás, technikailag szörnyű projekt és visszalépés játékmenetben is, letudva ez is
-The Witcher: ez a világ legjobb játéka, tavaly pont ezekben a napokban kezdtem el, az év első hete ezzel telt, imádtam minden pillanatát
-Sherlock Holmes - The Awakened: próbálkoztam vele, de nagyon unalmas volt, így abbahagytam
-Obscure: kiváló játék, ez is Top10-es, egyedi hangulat, kiváló zene, profi túlélő horror
-Cold Fear: kb. ugyanazt mondanám, mint a fenntire, imádom ezt a stílust, bár nem olyan kó mint az Obscure
-The Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay: grafika szuper, játék szuper, tetszett, nem is kicsit
-Stranglehold: kicsit bugyuta játék, de néha jól elvoltam vele, grafika itt is jó volt
-Area 51: túl hosszú, monoton, de tűrhető
-Vampire - The Masquerade Bloodlines:nyelvi nehézségek miatt hamar abba kellett hagyjam
-Fable - The Lost Chapters: nem igazán szerettem a játékmenetét, ezt is abbahagytam
-BlackSite - Area 51:nagyon gyenge produkció, de végigvittem
-Gears of War: 2007 legjobb TPS-e, asszem az elemzésem után ezt a címet adtam neki
-Crysis: pont olyan xar, mint a Far Cry, unalmas
-Kane and Lynch - Dead Men: gyenguska, de tűrhető, néha meg jó is volt
-Guitar Hero 3: újdonság, jó móka volt a sok tucat-FPS után
-Red ocean: pff...valami borzalom, cheattel végigvittem, bár ne tettem volna
-The Elder Scrolls 3 - Morrowind: nagyjából tetszett, így kicsit túl lassú volt, de hozzászoktam, zene kiváló benne és volt pár idegesítő része is, de ez van
-Obscure 2: majdnem üti az első rész szintjét, hasonlóan nagy élmény volt
-Tom Clancy's Rainbow Six – Vegas: jó lövölde
-Evil Dead Regeneration: egy csúnya bug miatt az elején már likvidálnom kellett a játékot
-Neverwinter Nights 2: két részletben játszottam ki, az első részlet asszem márciusban volt, a második májusban, megérte, vegyes érzelmekkel, de összességében tetszett
-Sniper Elite: hamar töröltem, valahogy nem jött be
-Alpha Prime: ez is egy borzasztó primitív szenny
-Death To Spies: fagyogatott gyakran, sajnos nem tudtam végigvinni
-Frontlines - Fuel of War: ez is gyenge, szinte élvezhetetlen, de mivel rövid volt végigcsináltam
-Manhunt: túl őrjítő volt, ezért uninstallt kapott
-Crimes of war: csak annyit mondok elmegy, középkategória, végigvittem
-The Mark: hogy ez is egy mekkora fosh
-Tom Clancy's Rainbow Six - Vegas 2: az első részhez képest ez nagyon rossz volt, nagy visszaesés
-American McGee's Alice: kifejezetten jó TPS, tele ötlettel és hangulattal
-Conflict Deneid Ops: rossssssssssssssz...
-Psychotoxic: nevetséges, de olyan stílusosan volt gagyi, hogy mégis elértem a végéig
-Infernal: az ekkor még kezdődő videókari problémák miatt került a kukába
-The Elder Scrolls 3 - Morrowind – Tribunal: ezt abbahgytam, mert elég volt 2 hét az alapból, annak ellenére is hogy szerettem azt
-Lost - Via Domus: a sorozatot nem néztem, a játék viszont tetszett, az idáig kipróbált 2008-as gamek közül magasan a legjobb, vagyis idáig ez a kedvencem 2008-ból
-Silent Hill 4 - The Room: nagyon tetszett, kár hogy a kártya már akkor haldokló státuszban volt, így uninstall
-MDK 2: remek meglepetés, könnyed szórakozás, sok jó ötlettel, nagyon tetszett
-BioShock: vártam sokáig a magyarítást, amire megjött nyár lett, akkor gondoltam ősszel kezdem el a nagyobb hangulat reményében és akkora meg kinyiffant a kártyám, így tovább kell halasztanom, mert nagyon fagyott
-Discovery! A Seek and Find Adventure: stíluspróba, de ez a keresgélős unalom nem nekem való
-I Have No Mouth, and I Must Scream: mivel ekkor már nem volt használahtó a VGA-m 3D-s játékra, de viszont a 2D-vel nem volt gond ezt végigtoltam, nem bántam meg, kiváló hangulata volt

Egyetlen egy demot kipróbáltam, az a TimeShift régebbi demoja volt, összehasonlításként a végtermékkel.
Ja és mobilon játszottam Tetrist, néha a Windows alapjátékait is előszedtem vagy flash játékot is elindítottam egyszer-kétszer, nagyon ritkán.

Összegzés:

-2008-ban a legjobb játékélményt nyújtották (Top 5):
1. The Witcher
2. Obscure
3. Obscure 2
4. Half-Life 2
5. Cold Fear

-2008-ban a legrosszabb játékélményt nyújtották (Top5):
1. Red Ocean
2. Alpha Prime
3. The Mark
4. Postal 2
5. Conflict Deneid Ops

B.U.É.K.! :cool:
Qwerty4

#151 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 21:56

Ez tetszett! Én nem tudnám így felsorolni mikkel játszottam. :D
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#152 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 00:51

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. dec. 31., szerda - 21:56

Ez tetszett! Én nem tudnám így felsorolni mikkel játszottam. :D

szép lista Qwerty4. :up:
thnx a sok infót  érdekes volt szemezgetni.

#153 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 13:45

THX. ;)

Ha szemezgetni szeretnél thomas, képekről is, akkor mindegyikről találsz pár tucatot is a screenshotos topikban. :)

Amúgy én se tudtam volna mind megjegyezni, de mivel ilyen listairogatós típus vagyok, szívesen jegyzeteltem mindig egy lapra mit játszottam/próbáltam ki az évben.Így az írás előtt már előttem volt a teljes lista a címekkel, azután csak kibővítettem egy rövid, szubjektív véleménnyel.
Qwerty4

#154 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 15:51

Half-Life 2 - Episode Two (2007) (x2)

Igazi felüdülés és jó érzés fogott el már első végigjátszásra is, hogy végre sikerült kimozdulniuk az előző epizód sivárságából.Az alapjátékhoz képest sokkal gyengébb volt, látványban is és játékélményben is.Csak végigrohantunk a 17-es Városon, mondjuk a robbanás a végén tetszett.De amúgy csalódás volt.Olyan szinten, mint az első sorozat Blue Shiftje.
Az Ep1-hoz képest sokkal változatosabb a környezet, még HL-ban nem látott helyszínek jelentek meg.Nem ártott egy ilyen természetjáró-túra, a felújított Source-motor segítségével a látvány lebilincselő volt, az erdők, hegyek mind gyönyörűek voltak.
Az új ellenek nagyjából tetszettek, egy élmény a hunterekkel szembeszállni.A bogaras részt viszont nem csíptem annyira.
Végre nagyobb a kihívás is, a végső harc ugyan már könnyebb volt, mert azóta körbejárta a netet az a tipp, hogy az autóval üsd el a Hunter-teamet.De elsőre sokat kinlódtam vele, fegyverekkel nehéz elbánni abban a helyzetben velük.

Negatívumok:
-a katonák még mindig nagyon buta ellenségek
-barlangos rész a bogarakkal
-későn érkezett (áá már nem is olyan késő, a 3. ep.-re mégtöbbet kell várni)

Pozitívumok:
-gyönyörű és gyors, hagulatos látvány
-striderek, hunterek, velük a nagy csaták
-hangulat
-Alyx
-drámai végkifejlet
-kieg léte ellenére elég tartalmas és hosszú

Értékelés:-
Qwerty4

#155 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 20:00

Defense Grid.

Egyszerusege egyszeruen nagyszeru. Nagyon jol elvoltam vele az elmult 2 napban. szinte vegig nyomtam.
Az utolso palya az meg vegkepp huzos volt azt vagy 15X kezdtem ujbol es ugy is csak ugy sikerult a vegere ernem hogy 1 core om maradt.de mar azt is elloptak csak nem sikerult visszaerniuk vele az alieneknek.
szal huzos volt.
A tobbi palya azert nem volt ennyire gaz persze volt egy par ujrakezdes de hat az kell.

Szal mindenkinek ajanlom ezt a kis jatekot!
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#156 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 12:56

Kép

Huha ez nagyon vegyes lesz :)
Először is kezdeném az alapötlettel, ami remek. Végre a fejlesztők "mertek" valami újat alkotni (még ha nem is szakítottak gyökeresen a jól megszokott hagyományokkal)
Másodszor említeném a megvalósítást, ami szintén kitűnő lett 1-2 dologtól eltekintve.
Ha túltettük magunkat azon, hogy a játék leggyengébb pontja a HW-s fizika támogatás, (rengeteg embernél fagy, a játék miatt, bugos, etc, ami azért is merész mert pont ezzel reklámozták :D) egye fene, ismerjük be hogy egész korrekt kis PC-s portot kaptunk. Megismerhettük az UE3-at 1 új oldaláról :)
Ha már ue3.. akkor:

...nézzük a grafikát:
A pályadesign, tökéletes, bár kissé kihaltak a belső terek. Ellenben ami nagyon gáz, az a vakító fehérség. Egy idő után már borzalmasan zavaró tud lenni.
A karakterek kidolgozottsága többszerivel nagyon jó, és mint említettem a remek portolásból kifolyólag, a gépigény is meglepően apró. ( külön tetszett a mass effectből már jól ismert, "liftezés közben töltöm a pályát" feature" :D Legalább nem akkor swappel a gép mikor a házak tetejéről ugrálunk.

A játékmenet:
Nos ez megint az a fajta játék amit az ember először baromira élvez, aztán ahogy halad előre, kezd kissé unalmas lenni. No azért elaludni nem lehet rajt erre figyeltek a fejlesztők, de azért kicsit több változatosság is lehetett volna bent.
A történetet nem említeném külön pontban,  maradjunk abban hogy  elmegy.
Ami szintén újdonság, az a realisztikus karakter mozgás. Vére az embernek nincs olyan érzése van hogy 1 fegyvert irányít :D

Zenék/Hangok:
Amennyire tetszett a trailer zenéje anno (Alcorus - Shine) a játék alatt felcsendülő mjuzikok' 90%-a pont annyira nem fogott meg. Sokkal többet vártam a dolog ezen részétől. Nagyon sokat dobott volna a gameplayen valami normálisabb soundtrack.

Egyéb/szavatosság etc:
Ismét remek ötletnek találtam szintén a time trial modot, amivel rendesen ki lehet tolni az amúgy elég rövidkére sikeredett játékidőt. Kérdés hogy kinek van hozzá kedve ugye :)

Szóval összességében, csalódtam is meg nem is. Kb azt kaptam amit az előzetesek mutattak, ám sajna 1 idő után nagyon unalmas lesz az egész.

80%

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 01. 18. 12:59 -kor

#157 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:14

Kicsit javítanám magam, a kapkodás átka :D

Idézet

Végre az embernek nincs olyan érzése hogy 1 fegyvert irányít.

#158 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 23:25

Kép

Star Trek: Elite Force és Star Trek: Elite Force 2

+ akkor is teljesen élvezheto ha valaki nem éppen egy Star Trek fan (pl. én)
+ jó kis Quake 3 motor
+ igényes, nem kiszámítható és izgalmas torténet
+ szorosan osszefugg a két rész
+ csapattagoknak van egyénisége
+ kuldetések kozotti interaktív átvezetok
+ változatos és kidolgozott pályák
+ akciódús és lopakodós kuldetések keverése
+ korrekt grafika
+ filmbol ismert színészek

- Quake 3 motor nem mai gyerek, van pár megmosolygtató megoldás
- néha butácska csapattagok

Kép

Értékelés: 8/10, érdemes végigvinni
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#159 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 10:48

Tegnap fejeztem be a Mass Effect-et hosszú kihagyás után.  Azt hiszem végig kell még tolnom párszor hogy több verziót is lássak :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#160 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 16:24

Mirror's Edge (2009)

Kezdjem ott, hogy az alapotlet igen jó, de újítás/innováció szerintem nincs.Egyesek szerint innovatív, sztem csak idáig is ismert elemeket vonultat fel, koncentrálva a háztetőkon való járkálásra.Ennyi.
Már jópár éve ugrándozhatunk PoP-val (mondjuk azt nem szertem) vagy Sam Fisherrel is mászkálhattunk magas épületek tetején.
A tobbi pontokba szedve, végülis a fórum nem a regények műfaja...

Negatívumok:
-túl steril/monoton a kornyezet, olyan mintha mindenhol pár perce takarítottak volna
-az ellenek meglehetősen bugyuták
-rossz fizika, ez is inkább az ellenekre jellemző, ahogy hátraesnek miután lelőttem őket vagy ahogy a lépcsőkon mozognak, 10 évvel ezelőtti szint
-HDR-bomba, pár nem túl jó grafikai megoldás
-Faith nyogése egy idő után fültépő
-audio, zene
-unalmas részek a játékban:gyakorló pálya + az azutáni pálya + 6., 7., 8. fejezet - sajnos a végére unalomba fulladt
-nagyon nehéz helyszíneken a mentési rendszer is még tesz egy lapáttal rá, ügyességi játékban sztem nyugodtan lehetne
quick-save is, hogy ne őroljék az emberek idegeit mégjobban
-rovid volt és mégis túl hosszú
-unalmas torténet, az én érdeklődésemet nem igazán keltette fel, nem egy Witcher-story az biztos
-jobb lett volna TPS-ben megvalósítani a játékot
-3 éven belül biztos nem játszanám újra

Pozitívumok:
-néha nagyon hangulatos az egész
-magyar feliratok
-grafika, ha nem szorszálhasogató az ember, akkor nyugodtan ki lehet mondani, a legjobbak kozott van
-izgalmas, hangulatos részek:1.-5. fejezet + 9. fejezet
-átvezetők/liftezés kozben tolt, végre egy ilyen praktikus dolog is eszükbe jutott
-menü
-Faith jó csaj

Végülis nálam a felső kozépkategória szintet üti, a negatívumok ellenére is.

Értékelés:7.6/10
Qwerty4

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »