HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#291 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 20. 22:33

Kép

...megjelenésekor rápróbáltam a játékra, hiszen GTA IV híján, gondoltam ez is remek szórakozás lesz. Hát nem lett. Unreal motor ide vagy oda, a játékból bizony 20 FPS-t sem bírt kifacsarni a gépem. Nosza, nyúljunk a beállításokhoz. ...hát itt a szemem négy és fél méteresre duzzadt, hogy Kiss Ádámot idézzem, mivel a menüben egy felbontást állító rész szerénykedett szépen egymagában. Te jó ég! UE3-mas motor messze földről híres skálázhatósága ennyi? Kuka...

...aztán pár napja, az új Windwos 7 rendszeren tettem vele még egy próbát. Láss csodát, 30 FPS, néha egy-egy kisebb framedroppal. Így a beállítási lehetőségek teljes hiányán túllépve, végre a játékra tudtam koncentrálni. GTA IV-et nem kaptam vele, rájöttem hogy nem ahhoz kell hasonlítanom. ...és nem is kellett. A Wheelman az első pár percben felpörgette a motort és a credit listáig megállás nélkül passzírozta ki magából a lóerőket. Arcade gyönyör az első perctől az utolsóig...kisebb-nagyobb hibákkal.

+ jól kidolgozott karakterek
+ Barcelona szépen le lett modellezve
+ arcade száguldozás
+ látványos autós üldözések
+ néhány ötletesebb küldetés
+ jól használható extrák mint az air jack, cyklon...
+ egyszerű, de kellemes sztori
+ Vin orgánuma :']

- hiába a nagyváros, ha csak elvétve találni jellegzetes területeket
- egyeseknek túl arcade lehet
- néhol idegesítően nehéz (mondjuk vagy 3 alkalommal)
- nincs semmilyen beállítási lehetőség (grafika, irányítás, nehézség)
- semmi nem ösztönöz a mellékküldetések elvégzésére
  ( bár így fejleszthetjük emberünk, sok értelme nincs )
- alig egy tucat járműmodell (!)
- középszerű gyalogos részek ( nem lehet ugrani? )

Értékelés: 6.5/10

Szerkesztette: sQr` 2009. 08. 20. 22:33 -kor

Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#292 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 17:04

Kép

Nagyon vegyesek az érzéseim ezzel a játékkal kapcsolatban.
Első benyomásom az volt  igen! ez telitalálat lett.... De sajna ahogy előre haladtam, rá kellett jönnöm hogy azért nem eszik olyan forrón.. :)
Sok olyan apróság (és nem apróság) van amit rettenetesen elszúrtak.
Kezdjük mindjárt a kritikán aluli fegyveres harcokkal. Borzalom. 1 akció orientált gamebe-be ez így borzasztóan silány.
Másrészről az egész játék alatt át van verve a kedves gamer :)  Mikor az ember megpillant 1-2 képet a stuffról, azt a következtetést vonhaja le, hogy hu mekkora területeken játszódik az egész. Pedig aztán a fenét. Rettenetesen líneáris és csőszerű a pályafelépítés. (az a megoldás meg külön NC hogy ha 1 kicsit is eltérünk a meghatározott útvonaltól kinyír a sugárzás, vagy épp láthatatlan falba ütközünk)
Következő dolog a a történet....Azért elvártam volna valami normálisabb storyt. Mert kb oylan mintha nem is lett volna.
..és hát itt van még az a jó pár idegtépő rész (sötétben az aknákon himbálódzás, Groeder legyőzése stb stb..) amitől a hajam tudtam volna tépni.

Nade hogy ne csak fikázzak :)
A szinkronhangok és a zenei aláfestés csillagos ötöst érdemelnek. 1xűen profik.
Ugyanezt mondhatom a grafikáról is. Bár messze nem a legszebb játék, de nagyon is pofás, és mellé nagyon csekély a gépigénye.
Az általam felrótt hibáktól eltekintve, azért hangulatos nah a játékmenet. :) Kicsit Lost Planet hó nélkül (bár ez a játékmeneti kidolgozottságot tekintve sztem sokkalta jobb) és szpájdörmen' keverék.

-Ami tetszett:
- A hibáktól eltekintve azért szórakoztató is tud lenni :)
- Remek grafika, és jól belőtt vasigény
- Mesteri zenei aláfestések és szinkronhangok

Ami nem
- Még controlerrel is szenvedtem az irányíthatósággal
- Érdektelen semmitmondó történet
- 1-2 baromi idegtépő rész
- Nagyon líneáris, és csőszerű a játékmenet
- A helyszínek között nem sok a változatosság.
- Elbaxott checkpointos rendszer
- Piszok rövid (bár őszinte leszek.. elég volt :) )

6.5/10

Szerkesztette: M@Xtreme 2009. 08. 21. 17:21 -kor

#293 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 19:50

Kép

Nah, csak végigtoltam, noha már fenn figyel a gépen egy jó darab ideje.  :D
A Colin McRae sorozatot mindig is szerettem. Az első két rész még inkább szimulátoros beütésű volt, de a 3-tól egyértelműen az arcade irányba mozdultak el - mondhatni a CMR lett a murvás Need for Speed...  ;) Itt a DiRT-ben sem tagadták meg magukat, mert noha szokni kell az irányítást (főleg a féket), de ha egyszer belejött az ember, onnantól fogva nagyon jó móka, még billentyűzetről is. Sokféle versenymód van, bár szerintem egy-kettő csak az usákiaiak miatt került bele, nekem nem tetszett annyira (buggys idétlenkedés olyan hepehupás pályán, ahol gyalog is kihívás végigmenni). A sokfajta verseny sok-sok autóval jár együtt, és noha a csoporton belül annyira nem különböznek egymástól (persze ahol nagyok a végletek, mint pl. Hill Climb Unlimited, ott igen), de az eltérő osztályok autói igenis másképp viselkednek: mondjuk egy Kamaz 4911 vs. Peugeot 307 WRC...  :Đ A nehézségi szint is egész jól lett belőve: amatőr fokozaton billentyűzettel simán vállalható, és még sikerélmény is lesz. A karrier mód pedig egy jó 10 órára simán leköti az embert.
Egy dolog volt benne, ami annyira nem tetszett (a buggy-CORR gépozstályon kívül), és ez pedig a pénzelés. Nem értem, mi a fenének kellett ezt így megoldani, mert különösebb értelmét nem láttam a játékban, jobb lett volna egy unlock rendszer helyette.

Értékelés: 9 / 10

#294 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:59

Building Blasterrel

Én ezt. Megajó kis játék. Most melóhelyen nekiugrottam mégegyszer, úgy, hogy minden pályát megcsinálok Master Blaster teljesítménnyel  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#295 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 21:02

Ez tenyleg jo :)

#296 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 21:45

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2009. aug. 11., kedd - 12:30

Mata Hari (2008)
Értékelés:89%

Höjj, látom itt jó sokat hetente tolnak végig valami cuccot, ha nekem ennyi időm lenne...  :)

Fenti cuccost ugyan meg nem ismerem személyesen, csak képeket láttam, azok alapján nem ígért sokat, meg leírás alapján se, persze lehet, hogy ennyire jó, de erről jutott eszembe, hogy el lehet szaladni a százalékokkal, hogy a JA+ tette, minden második játék, ami grafikus kaland, és nem omlik össze egy P2-n indításnál, legalább A- értékelést kap náluk. :think: A 20. (huszadik, szó szerint!) Nancy Drew-játék is...

Be is szívtam eggyel, hirtelen már a címére sem emlékszem, csak arra, hogy lakatlan sziget meg rettenetes akcentusok voltak benne, gyenge grafika és lapos sztori, aztán a hippi kaland oldalak dobták neki a jót, normális gamer oldalon meg 4.5-öket kapott, olyan is volt... 100% mondjuk a tökéletes játék a műfajból, ahhoz képest van értelme százalékot adni szerintem.

Ma repülnek olyan játékokra is a nagy pontszámok, hogy régen a klasszikusok nem kaptak annyit(ld. Deus Ex vagy Diablo II 8.x pont@Gamespot...)

Szerkesztette: spidey 2009. 08. 21. 21:53 -kor

#297 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 00:40

Idézet: spidey - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 22:45

...
Ma repülnek olyan játékokra is a nagy pontszámok, hogy régen a klasszikusok nem kaptak annyit(ld. Deus Ex vagy Diablo II 8.x pont@Gamespot...)

Jaja. Deus ex a mostani 9.5/10-esekhez képest 20/10 :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#298 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 00:41

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 22:02

Ez tenyleg jo :)

Eiffel tornyot konkrétan a három oldalához helyezett dinamittal ki kell repíteni a képernyőről :nevet:

Idézet

#299 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 02:40

Engem jelenleg a piros kerdojeles palya akasztott meg.

#300 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 06:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 3:40

Engem jelenleg a piros kerdojeles palya akasztott meg.

Nem menti sajna kúkiba az állást, úgyhogy itthon nem maradt meg, bent meghagytam a böngésző ablakot, de master blaster miatt még nem értem oda :cool:

Idézet

#301 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 06:35

erdekes mert en folytathattam ott ahol abbahagytam meg tegnap reggel (vhol 10. szint korul) es eddig a piros szarig jutottam.

#302 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 09:05

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Azt hiszem ez tipikusan az a játék, ahol nem (nagyon) szabad adni az első benyomásra. A kiadó és a fejlesztő logója/animációja kifejezetten pofás (na nem mintha számítana bármit is), de nem sokat kell várni az első hideg zuhanyra, a menüre. Ha azt mondom, hogy egyszerű, mint a faék, akkor finoman fogalmaztam. A funkcióját persze ellátja, de nem sokat foglalkoztak vele, az fix. A második pofon (amit még több másik is követ...) a grafika (és az átvezető videók). Anno a Doom 3 grafikája hatalmas durranásnak számított, igaz csak szűk tereken működött, de mégis sikerült úgy megoldani, hogy hangulatos legyen. Itt már nem vagyunk egy folyósóra nyomorítva, kifejezetten nagy terek is vannak, de a grafika maradt ugyanazon a szinten. Ma ez már kevés, főleg, hogy AA sincs. De legalább hasít, mint a zsírozott villám. :cool: :D Az első pályák is olyan semmilyenek, nem sokat dolgozhatott vele a designer. Az AI és az ideiglenesen mellénk szegődő csapattársak egyaránt segg hülyék, nem is jelent kihívást a játék (egészen a végéig :Đ ). A fegyverek hangjai is elég tompák, olyan semmilyenek. A fizika viszont rendben van. Igaz itt sem tesz hozzá a játékmenethez, lényegében csak látványelem, de akkor is rendben van.
A történet a szokásos, nélkülöz minden csavart. A nácik megint rátették a kezüket valami sötét és félelmetes dologra, amivel a háború menetét akarják az előnyükre fordítani, bármi áron.

Szerencsére van jópár remek ötlet a játékban (amit nem sikerült maradéktalanul kivitelezni), így nem olyan vészes a helyzet, mint elsőre tűnik. Először is a medál, amivel különböző képességeket tudunk előhívni (igencsak hasonlóan, mint a Crysis-ben látott nano-suit esetében). Bár alapjában véve nem változtatja meg a játékmenetet, sokkal jobban ki van használva, mint a Crysisban a nano-suit. Minden képességet megéri használni, amiket ráadásul kombinálni is lehet!
Másik remek ötlet, hogy a fegyvereket és magát a medált is lehet upgrade-elni. Sajnos ez is csak minimálisan változtatja meg a játékmenetet. Pl. hangtompítóval egy ideig ugyan lehet "lopakodni", de hamar átmegy a játékmenet a klasszikus "megyek, lövök" mészárszék stílusba. Kár.
Az RPG-szerű küldetésrendszer elsőre jónak tűnik, de hamar idegesítővé válik a gyakorlatilag céltalan bolyongás a városban. A küldetések sorrendje csak kis mértékben változtatható.
Mindezeket együtt véve, elég alacsony az újrajátszási faktor. És az eldugott tárgyakat sincs sok kedve keresgélni az embernek.

Ahogy halad előre a játék, a korábbi negatívumok (grafika, irányítás/mozgás, hangok) egy része - ha el nem is tűnik, de - mérséklődik. Az irányításhoz hozzászokik az ember és a designerek is jobban kitettek magukért, mintha a grafika is szebb lenne.

Ami tetszett:
- jó ötletek (medál, fegyver upgrade)
- ötletes főellenségek
- alacsony gépigény
- látványos fizika

Ami nem:
- jó ötletek, amiket sokkal jobban is meg lehetett volna oldani (főleg a küldetés-rendszer)
- nagyon könnyű, buta AI (oké, az utsó főmancival többet szenvedtem, mint a játék többi részével összesen :Đ )
- mai szemmel már igencsak csúnyácska grafika...
- ...és átvezető animációk
- (eleinte) szokatlan irányítás
- gyenge hangok

Összességében: 7.5/10

(A multit itt sem próbáltam, de biztosra veszem, hogy jól el lehet lenni vele.)
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#303 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 09:21

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 7:35

erdekes mert en folytathattam ott ahol abbahagytam meg tegnap reggel (vhol 10. szint korul) es eddig a piros szarig jutottam.

Nem nehéz egyik pálya sem, ha megelégedsz master blasternál gyengébb továbbjutó eredménnyel. Játsszál az időzítésekkel, meg ha szükséges ellenrobbantással, hogy védd a piros épületet.  :)

Idézet

#304 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 09:29

Dead Space

Start: 2009.08.20.
Finish: 2009.08.21.

Most, hogy már van kellően erős gépen, gondoltam kipróbálom.
1240*1024 Magas képernyő beállítások mellett win7-en futtattam. Meglepő eredménnyel.

Élmények:
Elején furcsa volt ez a TPS nézet, hol így, hol úgy látom az eseményeket, de azért sikerült megszokni. Szépen lassan belerázódtam a kezelésbe és a játékmenetbe is.

Grafika:
Nekem teljesen bejött, meg se rezzent, folyamatos volt.
Árnyékokon azért lehetett volna még dolgozni. :)

Hangok:
Teljesen meg voltam vele elégedve, jó volt az összhang. :D Kellően ijesztő és ajánlott hangosan hallgatni. :)

Pro:
Nem tudom, hogy csinálták a készítők, de az ikonra kattintás után és a mentett állás betöltése között kb. fél perc telt el, semmi darálás.  :up:
A játék hossza is pont jó volt, végére azért untam, hogy hentelni kellett.
Nagyon bejött a hajónak ez az ötlete. (Jó nagy, metróval, lehet így is hamarabb készült el, mint a 4-es? :D)

Kontra:
Egész képernyős megamonsták. Mindegyik hasonló módon kellett irtani. TPS-nek köszönhetően, amikor alul, felül, oldalt támadtak, kellett rángatni az egeret, na meg a fűrészt..
A néma főhős esete, alá HL2, azért egy kicsit furcsa volt..

PS:
Lehet hősünk és barátnője zombiként visszatér a mentőhajóval..?  :think:

8/10
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#305 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 20:12

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 23:33

+ Barcelona szépen le lett modellezve

Mi? Én főként azért dobtam mert a leggagyibban van lemodellezve a város, minden utca tökegyforma, igazából nincsenek is utcák, csak 1-2 fő út, ismétlődő épületek és textúrák. Térkép nélkül kb lehetetlen lenne megmondnai benne, hogy éppen hol vagy, annyira gagyi a kidolgozottsága a városnak.

#306 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 22:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 20:59

:respect:  :up:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#307 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 22:39

Idézet: dani83 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 23:14

:respect:  :up:

Basszus, a level 28-at képtelen vagyok Blaster Masterként megcsinálni. Hiába robbantom le a cuccot, érintés nélkül, csak excellentet:
Kép
Kép

Őrületbe kerget.

Idézet

#308 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 23:59

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 20:12

Mi? Én főként azért dobtam mert a leggagyibban van lemodellezve a város, minden utca tökegyforma, igazából nincsenek is utcák, csak 1-2 fő út, ismétlődő épületek és textúrák. Térkép nélkül kb lehetetlen lenne megmondnai benne, hogy éppen hol vagy, annyira gagyi a kidolgozottsága a városnak.

...ha az ember kiszáll és úgy megy végig az épületeken akkor látszik, hogy nem egyformák azok, csak valami rohadt mód elszabták, mert valóban úgy tűnik. Nincs karaktere egy-egy résznek (vagy csak kevésnek), kevés a jellegzetessége.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#309 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 09:37

Divinity 2

Kép

Nem játszottam eddig divinity sorozattal de történetet elolvastam hozzá ne tudatlanul bóklásszak
az univerzumban. Grafika elsőre elég kiábrándító, érdekes módon képeken szebb mint mozgásban.
Ennek sok oka van 2 legzavaróbb a főhős bizonyos mozdulatai csípőficamra utalnak. 2. fizika teljes hiánya.
Összkép azért is érthetetlen mert gamebryo engine azért ettől többre képes. (oblivion és fallout után
nehéz elhinni hogy ez ugyanaz volna)

Pozitív oldalon, remekül belőtt hdr, Ugrások, kardozás, látványosra sikerült.
Szörnyek / megidézett segítő mozgása jó.
Szép armorok és fegyverek szinte minden kombinációban használható.
A látványvilág hiányosságok ellenére hangulatos, és magával ragadó.

Játékmenet alapvetően könnyű, nehézségi szint nincs, az ellenfelek sem erősödnek velünk.
Leginkább elért szint számít. Sokak által szidott inventory rendszerrel sincs szerintem akkora baj.
Mellékküldetések változatosak, rengeteg van, A fő szál igazából nem is lényeges.
quest log viszont katasztrófa, hiába jegyez fel a játék minden elhangzott mondatot elkülönítve,
kibogozhatatlan ki, mit és miről mondta.

Történet érdekes, és párbeszédekben bőséges humor van, de ez sem segít a befejezésen
ami nincs, megszakad és lóg a semmiben. (szó szerint) Viszont jól sikerült beleszőni
az anti sárkány erőteret, légvédelmi óriás nyílpuskát és fa ion ágyút,
amin azért elgondolkozik az ember mit is keres egy fantazy univerzumban

pro:
Hangulatos világ.
Sok humor.
gondolatolvasás :D
Kellemes irányíthatóság.
Változatos és rengeteg mellék küldetés. (ez a játék legnagyobb előnye)
Jó zene.
Sárkány form vicces, és a repülés is jól meg lett oldva.
Jól induló történet.

Kontra:
Nincs fizika.
Átekinthetetlen quest log.
Néhol szörnyű mozgás. (szerencsére nem harc közben)
Sárkány alapvetően sebezhetőbb mint az ember  :omg:
Nem lehet sárkánykét odapörkölni az embereknek.
Kiábrándító, befejezetlen végkifejlet.

összeségében kellemes élmény, 6.5 / 10 leszámítva a legvégét amihez nagyon remélem féléven belül jön
egy kieg és tiszteségesen befejezi

#310 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 10:00

Idézet: spidey - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 23:45

Höjj, látom itt jó sokat hetente tolnak végig valami cuccot, ha nekem ennyi időm lenne...  :)

Fenti cuccost ugyan meg nem ismerem személyesen, csak képeket láttam, azok alapján nem ígért sokat, meg leírás alapján se, persze lehet, hogy ennyire jó, de erről jutott eszembe, hogy el lehet szaladni a százalékokkal, hogy a JA+ tette, minden második játék, ami grafikus kaland, és nem omlik össze egy P2-n indításnál, legalább A- értékelést kap náluk. :think: A 20. (huszadik, szó szerint!) Nancy Drew-játék is...

Be is szívtam eggyel, hirtelen már a címére sem emlékszem, csak arra, hogy lakatlan sziget meg rettenetes akcentusok voltak benne, gyenge grafika és lapos sztori, aztán a hippi kaland oldalak dobták neki a jót, normális gamer oldalon meg 4.5-öket kapott, olyan is volt... 100% mondjuk a tökéletes játék a műfajból, ahhoz képest van értelme százalékot adni szerintem.

Én nem vagyok gamer magazin (gondolom egyikünk sem), úgyhogy "engedtessék meg", hogy szabadabban pontozzak. :Đ
Qwerty4

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.