Idézet: -Turbo- - Dátum: 2012. 03. 11. 09:49
Maga a játékmenet? Szerintem jó volt, több rpg elem került bele mint a 2-be, viszont azt nem értem hogy miért vették ki az összes minigamet, illetve az egygombos irányitást nagyon elrontották. Épp most játszom a 2-vel és ott sokkal de sokkal jobb, a 3-ban én is összevissza ragadtam bele mindenbe. Azt én is észrevettem hogy nehezült a játék, de soldierként nem mondanám hogy túl nehéz lett volna, sajnos más kasztokkal lehet hogy más a helyzet, mivel azok komplikáltabbak.
Most újrakezdtem a játékot infiltrator-al és így kb 5x könnyebb, egyértelmű, hogy a balance tesztet hanyagolták el na meg a mellékküldetéseket kiadói nyomásra.
Szerintem is ott és úgy kellett volna vége lennie ahogy te írod, ennyi a különbség a tökéletes és a fertelmes között. De ellenben én ebben nem látok DLC lehetőséget, hiszen legtöbb csapattag passzív szereplő volt a végjátékban, inkább látok lehetőséget abban ahogy írtam, hogy azoknak a "pályáját" megcsinálni akiket nem lehet ebben a részben magaddal vinni, hanem csak talákozol velük.
Idézet
Azok a küldetések tényleg nagyon jók voltak, de a hangulatra én is magas pontszámot adtam ahogy látod.
Idézet
Amikor az értékelést írtam még nem voltam tisztában vele, hogy a multiplayer befolyásolja a readiness-t, ha tudtam volna annak is szántam volna egy felháborodott bekezdést. Nem értem, hogy ha én egyszer SP-ben akarok játszani miért kényszerítik rám az MP-t? Illetve próbálják csak, mert én biztos nem fogok mp-zni. Lehet ez már az átnevelés része mert következő bioware játék már teljesen online lesz.
Idézet
Ahogy nézem az értékeléseket, az EA elég sok pénzt küldözgethetett szét, mert a legtöbb fontos gamer magazin egy szót se említ a negatívumokról, amlelyik mégis az is csak félve fél mondatban mellékesen.
Idézet
Érdekes módon a Dragon Age 2-n én nem éreztem ezt, de lehet csak azért, mert nem állt annyira közel a szívemhez az a világ, elszórakoztam vele, de abban a karakterek abszolut nem olyan életszerűek, és szerethetőek mint ME-ben.
Idézet
A Mass Effect 2 sokkal akció centrikusabb, viszont cserébe "epikusabb", eszméletlen jó karakterekkel és végjátékkal ahol tényleg érezni, hogy mindaz amiért megszenvedtél kifizetődik.
A 3.... a legjobb lehetett volna a trilógiában. Olyan érzést keltett bennem az egész játék mintha megcsinálta volna a bioware a világ legjobb játékát, aztán átadta pár EA-s embernek hogy akkor most rontsák el amennyire csak tudják.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy A 3-ban a bioware meg akarta csinálni a világ legjobb játékát, csak az EA nem engedte, hanem azt mondta, hogy tökmindegy milyen csak 2012 Q1-ben kint legyen, és legalább 10 minimálköltségvetésű dlc jöjjön ki hozzá a rákövetkező 1 évben. Le merem fogadni, hogy az összes dlc voice acting-ját már az alap játékkal együtt felvették.
Szerkesztette: Mumia 2012. 03. 11. 19:23 -kor

Súgó
A téma zárva.