Megmondom őszintén nem sokat vártam ettől a játéktól, főleg olvasva itt a fórumon a fanyalgókat. Ettől függetlenül kipróbáltam. A legfőbb problémám az irányítással volt, valahogy nem esett kézre, nehéz volt célozni, az auto aimet meg nem szeretem. A karaktert rengeteg féle képességgel lehet felruházni van a karom, penge, korbács stb., amik a jobb karján egy ilyen mutáció szerű izéként jelenik meg és elég őrült dolgokat lehet velük csinálni, amelyek általában 8 napon túl sem gyógyuló sérüléseket okoznak az ellenségeinknek. Nekem spec a legjobban az tetszett, hogy nagyobb tárgyakat fel lehet emelni (gépkocsi, helikopter stb.) és ezeket az ellenségekre lehet dobálni. Elég sok őrültséget meg lehet csinálni a játékban.
Ami még nem tetszett, hogy egy-egy csatában túl sok ellenség jön felénk, ezért alig-alig lehet kontrollálni, hogy mit kéne csinálni. Már-már epilepsziás roham kerülgetett a bazi sok rakéta robbanás és mutáns láttán. Itt a kevesebb talán több lett volna.
A történet megfogott, bár a végét annyira nem értettem. Egyre gyengébb az angol tudásom.

A grafika engem nem szokott túlzottan érdekelni egy játékban. Ettől függetlenül nem mondanám nagyon szépnek, az épületek, illetve az utcán járkáló/futkározó emberek/mutánsok nagyon hasonlóak etéren kevés változatosság jellemzi a játékot.
+történet
+rengeteg őrültség (egy felrobbant helikoptert a fejünk fölé emelni és azzal szaladgálni egy mutánsokkal teli, félig lerombolt városban)
-irányítás (zavaró, de idővel szokható)
-grafika
Értékelés: 7/10
Nem egy alapmű, de el lehet vele tölteni néhány kellemes órát.