HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#841 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 04. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: gta5 - Dátum: 2011. 09. 04. 14:06

Infamous 1-et játszottam ki tegnap ,már összesen 2 szer toltam ki az Infamoust egyszer Gonoszban és tegnap legnehezebb módban meg Jóban :). Így megkaptam az arany Trophit meg egy ezüstöt is mellé :).

:up:

#842 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 22:38

Metro 2033-at fejeztem be az előbb. Hát, mit ne mondjak..ez kib*szott jó volt. :up:
Mivel múltkor a 6. chapternél mindíg BSOD-ot kapott tőle a notim, pihentettem egy időre, közben újraraktam a windowst, új driverek satöbbisatöbbi és láss csodát, probléma mentesen folytattam a játékot :Đ.

Pro: -fantasztikus, nyomasztó hangulat
-lenyűgöző látvány
-a hangzás csodálatos (a Megalodonnal 7.1-ben szólt, isteni volt :rolleyes:)
-2 befejezés
-normal nehézségen is kihívást nyújt

Kontra: -viszonylag rövid
-nem túl bonyolult történet
-egyeseknél előforduló bugok
Kép

#843 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 09. 16. 22:38

Metro 2033-at fejeztem be az előbb. Hát, mit ne mondjak..ez kib*szott jó volt. :up:
Mivel múltkor a 6. chapternél mindíg BSOD-ot kapott tőle a notim, pihentettem egy időre, közben újraraktam a windowst, új driverek satöbbisatöbbi és láss csodát, probléma mentesen folytattam a játékot :Đ.

Pro: -fantasztikus, nyomasztó hangulat
-lenyűgöző látvány
-a hangzás csodálatos (a Megalodonnal 7.1-ben szólt, isteni volt :rolleyes:)
-2 befejezés
-normal nehézségen is kihívást nyújt

Kontra: -viszonylag rövid
-nem túl bonyolult történet
-egyeseknél előforduló bugok

én úgy tudom hogy van egy alternatív harmadik befejezés is, keress rá youtubeon
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#844 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 09. 17. 20:58

én úgy tudom hogy van egy alternatív harmadik befejezés is, keress rá youtubeon

Nem találtam semmit.. :| De kíváncsi lettem és ha te tudsz valamit, légyszíves mutasd meg, érdekel. :laugh:
Kép

#845 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 09. 17. 19:24

Nem találtam semmit.. :| De kíváncsi lettem és ha te tudsz valamit, légyszíves mutasd meg, érdekel. :laugh:

nem, igazad van csak 2 befejezés van sry, my bad :)

Szerkesztette: Drat 2011. 09. 17. 19:37 -kor

#846 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 09. 17. 21:33

nem, igazad van csak 2 befejezés van sry, my bad :)

Semmi baj. :)
Kép

#847 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 22:01

Driver : SF

kiskoromban a driver széria nagy kedvencem volt. Az 1 és a 2 szerintem igazi játékklasszikusok voltak, bár tény, hogy mindkettőhöz cheat kellet hogy végig tudjam vinni őket :D

Aztán jött a 3, hatalmas csalódás, béna fizika, borzalmas gta koppintás volt az egész. A Parallel Lines egy fokkal jobb lett, de az is GTA-t próbálta leutánozni, nem nagyon ment. Látszott, hogy a driver lényege a vezetésen van. Hagyni kellet volna úgy ahogy van az egészet, és mint a 2-ben, csak arra legyen jó a kiszállás hogy más autót lopjunk.

Nos, úgy tünik a készitők is ezen a véleményen voltak mivel nem lehet kiszállni az autóból - vagyis... a lelkünk ki tud repülni az egyik autóból a másikba, a testünk nem... hát igen, WTF. A játék története nagyon egyedi, és bár sokak szerint iszonyat blőd, szerintem remek volt. Nem vették magukat túl komolyan, és végig kiváncsi voltam hogy mi lesz - ráadásul nem is volt olyna kiszámitható a vége egyáltalán. A sztori egyébként a szokásos driver karaktereket foglalja magában, csak kár hogy már nem emlékszem semmire az elöző részekből (nem is baj, nincs semmi visszautalás kb).

Az egyik autóból a másikba átrepülést egyébként shift-nek csúfolják, és azt kell hogy mondjam hogy bár a történet szemszogéből jópofa, szerintem egyértelmüen a játék gyengepontja - jó dolog, hogy lehet autót váltogatni, de az már nem olyan jó, hogy rengeteg küldetésben 10 mp-ként kell váltogatni. Elvesz a vezetés élményéből sajnos, ami a driver lényege. Egyébként maga a fizika szerintem nagyon jól sikerült, az első kettő részre emlékeztet. Ráadásul licenszelt autók is vannak - jó sok, belsőnézet, minden. San Fransisco is elég nagy, és jól is néz ki - nem túl valósághü, de azért rá lehet ismerni.

Összeségében a Driver:SF egy hatalmas előrelépés a szériában. Merészek voltak a készitők és bejött nekik. Ám a a shift-el nem sikerült teljesen megbarátkoznom, és a küldetések lehettek volna hosszabbak, kihivóbbak - bár tény hogy van ezerféle mellékküldetés. A főszál kb 8 óra, de ha az ember maximalista akkor biztos legalább ennek a duplája a single player.

7/10
JóSebesség

#848 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 12:15

F.E.A.R. 3 (2011)

Kép

Ma végre sikerült a 3. rész végére érnem. Mit mondhatnék?...hát azt, hogy jó kis elegye az eddigi F.E.A.R.-eknek. Grafikája, harcrendszere passzol az első részhez, pörgőssége a 2.-hoz.
Mint horror pedig jobb, mint a második, az szerintem lapos volt. Viszont ebben a részben nem kevés parás helyszín volt, talán még az első résznél is keményebb volt ilyen szempontból.
A Legendaryból meg kár volt lenyúlni a szörnyeket. Néha olyan érzésem volt, mintha azzal játszanék, olyan hasonlóak voltak azok a szörnyek a hidas és a repülőtéri pályán.
Kihívás is volt benne. Míg a második részt könnyen végigdaráltam normalon, itt nem egyszer izzasztott meg a játék.
A grafika bejött, nincs mibe belekötni. Nagyon jó, hogy hordozza magában az első rész stílusjegyeit. És nem utolsó sorban a 4 éves gépem is jól elbírta.
Harcrendszer a régi, slow motion nagyon király még mindig. Élmény a harc, de néha azért sok volt, tucatnyi el nem fogyó ellenek (pl. szörnyek a hídnál), ami korábban nem volt jellemező erre a játékra. Inkább a kevesebb és okosabb ellen volt jellemező. Fegyverek sem maradtak a régiek, kár.Teljesen más volt ezeket használni, mint az első rész fegyvereit.
Hangulatban viszont veri a 2. részt, az elsőt nem. A posztapokaliptikus város fantasztikusan meg lett valósítva, páratlanul jó. Viszont az első rész magányos, sötétben való harcolós "fílingje" hiányzik.
Bugokkal, fagyogatásokkal pedig nem is találkoztam. Jól összerakott, stabil program.
Végülis, mint F.E.A.R. szerintem fejlődött a 2. rész óta, sokkal félelmetesebb és izgalmasabb. Az első részhez (+ kiegjei) képest viszont kevés. Mint akciójáték pedig egy szinte tökéletes alkotás.

Értékelés: 91%
Qwerty4

#849 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 10. 11:05

Assassins creed (PS3) spoileres lesz...

Írtam egy litániát róla, de sikeredett kitörölni, így most rövidre fogom.

Történet: erős közepes, nincs benne semmi hűha, titkos társaságok háborúja, némi belső árulással.

Játék mód: botrány unalom, minden városban van egy séma, amit 3X végigcsinálhatsz és csókolom (keresd meg a magaslati pontokat, a megjelenő küldiket vidd végig, ha van elég infó gyilkold meg az emberünket, vissza a bázisra, következő). Hatalmas hiba, hogy a bejátszásokat nem lehet átugrani, ha valamit ismételned kell dög unalom, ha végig kell hallgatni 10X ugyan azt a monológot. Ez tipikusan az olyan küldiknél gáz, mint az ölj meg titokban 5 embert 3 perc alatt...
Viszont a gyilkosságok utáni párbeszédek elég jók és sokszor a karakterek is el lettek találva.

Karakterek: a főhősünket megáldották egy tinédzser emós tinilány logikájával és mentalitásával, a többi NPC (leszámítva az ellenfeleket néha) súlytalan.

Kivitelezés: az őrszemek AI-ja minősíthetetlen. Pl. fenti esetből kiindulva, az 5-ből 4 genyát kinyírok, a negyedik hullától úgy 100 méterre 5 sarokkal arréb normál séta tempónál meglök egy őrült (félmeztelenül rohangáló bolond) és a mellettem álló őr megtámad, hogy assassin... lol :D Az bezzeg nem zavarja őket, ha pl. egy "save the citizen" küldetésnél 10-es hullahegy kellős közepén trécselünk 2 percet a megmentendő alannyal és a pusztítást szemlélő még élő őröket ez csöppet sem zavarja... pwnt...
A karakter mozgása is... meglehetősen fura pl. elfutni kicsit szűkebb helyen az őrök elől necces, mert amint nekimész valaminek megpróbál felmászni rá és a legváratlanabb mozdulatokat tenni.
Ez többször gond volt pl. magasabb objektumok megmászásánál is, pl. torony tetején nem akar átmászni a párkányon, vagy átfogni a kilógó zászlórúdra valamiért és mászhatsz előről.

Harc: agyamat eldobtam a game végén a két 10-es harcnál, teljesen alkalmatlan a mechanika ilyen helyzetekre, de ezt a fejlesztők nem igazán érezték. Folyamatos block és még így is bekaphatsz olyan kombinációkat, amiket nem lehet kivédeni, de egy is megszabadít 30-40% hp-től... ja és ha legyőzted a 10 szerencsétlent, gyógyulás nélkül jön is a főgenya :D A földre küldött katonákat alig lehet kiválasztani a tömegből, persze 3 gomb megnyomásával kivégezheted őket, de mellette még blockold a másik 9 haverját is ja és találd is meg a tömegben.
A lopakodós részek, illetve a nagyobb 1 vs. 1 harcok viszont kifejezetten élvezhetőek voltak.

Grafika: bár PS3 lowres textúrák erősen gyengítették az élményt az összkép kiváló, hangulatos (főleg Acre azt hiszem, az épp bevett város, minden szürke, nyomor, stb.)

A kedvencem a végére: Te vagy a közel-kelet fenegyereke, titkos társaság legendás gyilkosa, ha tekintettel ölni lehet, neked tuti megy... de úszni azt vazze nem tudsz :D Hiába a gyilkosság vízen című óráról kimaradtál a bölcsiben...

Összességében 10-ből 6 a játék nálam... nem tudom, hogy a köv részét beszerezzem-e.

Szerkesztette: Nevl 2011. 10. 10. 11:08 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#850 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 00:16

Alap Portal játékot játszottam végig, mivel pár hete ingyenes volt Steamen.
Nagyon élveztem minden percét, néha jól megmozgatta az agyamat :D
Csak azt sajnálom benne, hogy rövidke volt.
Amúgy 8/10 pont simán. Egy élmény
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#851 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 21:42

Driver: San Francisco (2011)

Anno a Driver első része óriási szám volt, a maga idejében az egyik legjobb fizikával rendelkező autós játék volt, sajnos olyan régen volt, hogy már kevésre emlékszem belőle, azon kívül, hogy baromi nehéz játék volt, vért izzadva lehetett csak végigvinni. Aztán a második részt pénz beszél alapon csak psx-re jelentették meg, szóval az szinte teljes mértékben kimaradt az életemből, egyszer láttam valami játékboltban néhány pistikét szenvedni vele, ránézésre gyengébb volt a grafika mint az első rész és ezzel együtt szaggatott a konzolon, úgyhogy ezzel reflections nagy fekete pontot kapott, pedig Destruction Derby óta az autós játékok trónján ült.

Aztán a 3. résszel visszatértek pc-re, végig is játszottam, de megmondom őszintén semmire nem emlékszem belőle, csak halovány emlék foszlányok vannak. De úgy emlékszem élvezhető játék volt, ellentétben a következő részével, ahol belekevrték azt, hogy ki lehessen szállni az autóból, ami még nem lett volna nagy baj, ok gta klón, de valami olyan elvetemült bénán valósították meg 3rd részt, hogy épeszű ember azt mondta, hogy bár ne is lenne inkább. Kínszenvedés volt, és nem úgy mint az első rész, mert ott nehéz volt, de nem az irányítás bénaságából kifolyólag. Szóval pocsék volt. Úgy látszik egy trend, hogy minden 2. próbálkozás emészthetetlen, ezt a trendet betartja az SF, ugyanis szerintem remek játék lett, de kezdjük az elejéről.

Valami isteni sugallat hatására vettem meg a játékot, mivel nem próbáltam ki előtte, ilyet pedig csak olyan játékok esetén szoktam megengedni magamnak amik biztos, hogy teljesítenek. De nem bántam meg, hogy megjelenés napján megvettem, attól eltekintve, hogy a collectors editionhoz kapott kódok közül egyik se múkodik, ezzel még futnom kell pár költ supporttal, így nem lehet elérni a plusz tartalmakat.

Maga a játék nagyon egyedin lépi túl a realitás talaját, miközben mégis ott marad. Ez egy kis magyarázatot követel:
Spoiler

Ez sokak szerint lehet túl blőd, de mindenképpen elismerendő, hogy ötletes megoldás, és ha engem nem zavart, aki a legkisebb "valótlanságtól" is ki tud akadni egy autós játékban akkor azt hiszem kijelenthető, hogy elfogadható megoldás. Ami viszont mindenképpen pozitív hatás, hogy mindig amikor beülsz egy autóba a párbeszédek amik az utasokkal fojnak nagyon viccesek. Már ha van utas, már csak emiatt is érdemes olyan autót keresni elfoglalásra ahol van. És ami pozitív, hogy nagyon minimális az ismétlődés, talán egyszer találkoztam vele a végigjátszás során. Pedig ha jól emlékszem túlléptem az 1000 autót is, persze nem volt mindben utas ezek közül, de akkor is nagy szó.

Amiben nagyon jó a játék az az autók mozgása, ami alapelvárás, de a stáblistát olvasva vettem észre, hogy már a terep2 készítője is a reflections csapatát erősíti, úgyhogy van aki jó autófizikát csináljon. Sajnos a kocsik képességei elég erősen módosítottak, nagyon sok autó felfelé van elhúzva teljesítményben, néhány pedig lefelé, gondolom a kiegyenlítettség miatt, amit mp-ben még megértenék, de sp-ben nem értem mi szükség rá, miért nem lehetett nagyjából valós képességekkel megvalósítani az autókat.

Az autóválasztékra nem lehet panasz, nagyon sok klasszikus típus van benne. Klasszikushoz kapcsolódóan megemlítendő még a movie challenges mód is, ahol híres filmes autós üldözéseket lehet lejátszani, persze a hasonlóság kimerül annyiban, hogy a filmben szereplő típussal kell menni, mégis jó poén.

A játékmenet nagyon kis hányadát teszi ki a fő szál, a játékidő 90%-a mellékküldetésekre megy el, amiket persze nem kötelező megcsinálni, csak néhányat. Csak azokat megcsinálva nagyon hamar vége lehet a játéknak, de ez nem erről szól, aki így fogja fel, az csalódni fog, ezt most megmondom, itt élvezni kell a vezetést, a száguldást, a különleges, kuriózum autókat. És akkor legalább 10-15 óra önfeledt szórakozás.

+
  • Egyedi megvalósítás
  • Grafika
  • Fizika
  • Irányítás

-
  • Nem tud megújulni a játék, előre haladva ugyanazon típusküldetések/challenge-ek vannak csak egyre nehezebbek (bár néhány típus esetén még a nezebb se valósul meg), egyedül a fizika menti meg az unalomba fulladástól.
  • A történet a közepétől kezdve ellaposodik, és a befejezés is meglehetősen átlagos, semmi extra.
  • A legtöbb challange/dare/stunt/verseny megvalósíthatósága a szerencsén múlik, hogy éppen jön e az alatt az idő alatt annyi megfelelő jármű a forgalomban, ami szükséges, vagy hogy pont az ideális íven van a kamion, vagy éppen mellette és simán elkerülhető.

Értékelés:

grafika/megvalósítás: 9/10
történet/hangulat: 6/10
játékmenet/irányítás: 10/10

összhatás: 7/10

Nem az év játéka, de ha ennél rosszabb játékba nem botlanék soha többé, akkor nagyon boldog lennék.

#852 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 14. 19:45

Maestro - Music of Death (Collector's Edition, 2011)

Kép

A történetről röviden annyit, hogy egy Párizs közeli városban sorra halnak meg az emberek elég furcsa körülmények között, úgy hogy percek alatt megöregednek. Ezért odalátogat egy nyomozó (játékos), hogy kiderítse mi is folyik ott.
Míg rájön, hogy egy bizonyos zene okozza ezt és...
Stílusát tekintve a kaland és a tárgykereső elegye. Az egész játék tulajdonképpen egy nagy puzzle.
A stílusától eltérően sokkal jobb a grafikája, zenéje, a hangok is. Erre is figyeltek, nagyon ízléses lett a végeredmény.
A hangulat is remek lett, köszönhető az előbb felsorolt 3 játékelemnek és a játékmenetnek is, ami szerencsére pörgősre sikerült, kevés alkalommal untam rá.
A feladványok tűrhetők, megoldhatóak, vagy csak kétszer bosszankodtam igazán.
Sajnos egyszer bugba is ütköztem, csak a játék által nyújtott Továbblépés segítségével tudtam folytatni. Jó, hogy be volt építve lehetőségként ez is.
Végülis elég kellemes szórakozást nyújtott ez a sötét kaland. Leszámítva pár unalmas pillanatot és a bugot egész jó.
És természetesen magyarítás is van hozzá! Köszönet a fordítónak (wircsinek)!

Értékelés:89%
Qwerty4

#853 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 18. 14:44

Gears of War 3

Egyszer a leghosszabb mondat végére is pont kerül és a GoW sorozat esetében a lezárást a 3. rész hozta el nekünk.
Sokat gondolkodtam vajon miként tervezik befejezni az EPIC-nék Macus Fenix-ék történetét. Az első 2 rész egyformán tetszett annyi megjegyzéssel, hogy a 2. rész végén úgy éreztem egy helyben topog a történet, ha van itt egyáltalán történet. Marcus-ék nem szeretik a sáskákat, akik a föld alól özönlenek elő és eliminálni szeretnék az emberiséget, ezért tesznek is a dolog ellen: szorgosan aprítják a rusnya dögöket. Mindkét rész a sáskainvázió visszaszorításának illetve a sáskák teljes kiirtásának volt szentelve, de nem igen tudtunk meg semmit az ellenről. Kik ők, miért akarnak minket elpusztítani, mik voltak az előzmények az E-Day előtt. Most azonban a sorozat záró epizódjában mindenre fény fog derülni /majdnem mindenre/. A Gears 3. része sokkal inkább történet alapú, mint a korábbi részek, sokkal több benne az érzelem és az értelem, már nem csak az az érzés fog el bennünket, hogy micsoda fasza gyerekek ezek a COG katonák, kemény beszólások meg fröcskölő vér, hanem hála a sokkal kidolgozottabb történetnek, több szereplő múltjába is nagyobb betekintést kapunk, ezáltal a történetet is könnyebben magunkénak tudjuk érezni.

Ebben a részben már nem feltétlen a sáskák lesznek legfőbb ellenlábasaink, megjelennek a Fénylők /fertőzött sáskák/, akikről már a 2. rész végén kezdett derengeni valami, de akkor még nem mutatkoztak fizikai valójukban.

A játékmenet szinte semmit nem változott az elődjeihez képest, végül is minek piszkálni azt ami eddig is remekül működött. A megismert szereplőkön kívül kapunk újakat is, kapunk egy újabb Carmine tesót is /Fuck Yeahh :)/ és azzal sem árulok el nagy titkot hogy egy teljes fejezeten keresztül a a GoW vicces fekáját Cole Traint fogjuk irányítani Marcus helyett! Rengeteg poént csempésztek bele az átvezető kisfilmekbe, melyek a játék motorjával készültek, ennek ellenére döbbenetesen jól néznek ki. Az előző részek sem arról voltak híresek, hogy rondák, de a 2. részben a grafika nem fejlődött számottevően és nem számítottam semmi kiugróra a 3-al kapcsoltban sem. Csalódtam ... pozitívan, valami kurva jól néz ki az egész. Végre szakítottak a régi részek szürkés-barnás látványvilágával, amitől néha kiesett a szemem és élénk színes táj tárul szemünk elé. A textúrák szinte mindenhol tűélesek a romvárosok végletekig kidolgozottak és a karakteranimáció is iszonyat életszerű. A már említett átvezető animációk élményszámba mennek, rengetek ökörködés, egymás oltogatása, vagy éppen szomorú hangételű. Mindez a mutatott grafika mellett is szinte lefolyt a monitoromról, annyira folyamatos volt. Nem voltak játék közben akadások, néhány röccenést csak az átvezetők során tapasztaltam, de ezt ráfogtam arra, hogy azok zömmel részletesebbek mint a játék maga.

Több dolgot nem akarok elárulni a játékról, mert ezeken felül minden apróság már spoiler lenne, de olyan jól sikerült a játék, hogy semmit sem szeretnék lelőni :)

Ami pozitív volt: Sztori, karakterek, humor néha szomorúság /utoljára ilyet a Halo:Reach kapcsán éreztem/, döbbenetes grafika egy 6 éves hardware-en, epikus harcok, remek zene és hangok, remek és néha iszonyat szívatós ellenfelek /max. nehézségi fokozaton/

Ami negatív volt: Nagyon könnyű Boss fight-ok /Raam tábornokkal 10x ennyi szívás volt az 1. részeben/, szinte halhatatlan vagy hála a társaid gyors közreműködésének /érdemes legnehezebb nehézségi fokozaton végigvinni, úgy van benne kihívás/, pár dologra még a játék végeztével sem derül fény /pl. Queen Myrrah/

Összességében számomra ez volt eddig az év egyik, ha nem a legjobb akciójátéka, méltó befejezése volt a szériának, minden téren rátettek egy lapáttal az elődökre. Mestermunka a javából /persze annak aki szereti ezt a stílust/

Értékelés: 94%

Szerkesztette: Rodrigez07 2011. 10. 18. 14:51 -kor

A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#854 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 29. 21:31

Uncharted 3

Hát, ezt se hittem volna, hogy a hivatalos megjelenés előtt már befogom fejezni a játékot.

Sajnos rögtön kezdeném a negativummal: rövidebb mint az uncharted 2, 22 fejezet van (ugyanannyi mint az 1-ben) és bár tény hogy az utolsó pár fejezet jóval hosszabb mint a kezdő pár, igy is 9 óra volt normalon, és egyáltalán nem rohantam végig a játékon.

De tény ami tény, ezzel kifulladnak a negativumok. A naughty dog gyakorlatilag mindent kihozott a PS3-ból amit lehetett. Nem tökéletes a grafika, de konzolon egyértelmüen a legszebb, és igen, bizonyos pályákon simán azt mondom hogy jobban néz ki mint a Bf3 - a designról meg ne is beszéljünk, müvészi!

A történet nagyon jó, bár sok dologban hasonlit a 2-re, nagyon változatos, jól kidolgozott, KALANDOS, igy, nagybetüvel, mintha egy indiana jones film lenne (az első 3-ból..)

igazából fölöslegesen hányom a szavakat. Akinek van ps3-a annak kötelező (csak úgy mint ahogy az elöző 2 rész).

Minden idők egyik legjobb játéka ez - részemről abszolút kedvenc. Bár a fejlődés nem volt akkor amint az 1 és a 2 között (az a jelenlegi generációval lehetetlenség is lenne), mégis sikerült túlszányalnia a már majdnem tökéletes 2. részt.

Azt hiszem most egy nagyobb pihenőre vonul az Uncharted széria, de mindenképp viszont látjuk majd PS4-en. :D

10/10
JóSebesség

#855 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:42

Én valamelyiket próbáltam talán a 2-őt, de képtelen voltam az irányítást megszokni, úgy éreztem a játék játszik velem és nem fordítva :-D

#856 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2011. 10. 29. 21:31

Uncharted 3

Hát, ezt se hittem volna, hogy a hivatalos megjelenés előtt már befogom fejezni a játékot.

Sajnos rögtön kezdeném a negativummal: rövidebb mint az uncharted 2, 22 fejezet van (ugyanannyi mint az 1-ben) és bár tény hogy az utolsó pár fejezet jóval hosszabb mint a kezdő pár, igy is 9 óra volt normalon, és egyáltalán nem rohantam végig a játékon.

De tény ami tény, ezzel kifulladnak a negativumok. A naughty dog gyakorlatilag mindent kihozott a PS3-ból amit lehetett. Nem tökéletes a grafika, de konzolon egyértelmüen a legszebb, és igen, bizonyos pályákon simán azt mondom hogy jobban néz ki mint a Bf3 - a designról meg ne is beszéljünk, müvészi!

A történet nagyon jó, bár sok dologban hasonlit a 2-re, nagyon változatos, jól kidolgozott, KALANDOS, igy, nagybetüvel, mintha egy indiana jones film lenne (az első 3-ból..)

igazából fölöslegesen hányom a szavakat. Akinek van ps3-a annak kötelező (csak úgy mint ahogy az elöző 2 rész).

Minden idők egyik legjobb játéka ez - részemről abszolút kedvenc. Bár a fejlődés nem volt akkor amint az 1 és a 2 között (az a jelenlegi generációval lehetetlenség is lenne), mégis sikerült túlszányalnia a már majdnem tökéletes 2. részt.

Azt hiszem most egy nagyobb pihenőre vonul az Uncharted széria, de mindenképp viszont látjuk majd PS4-en. :D

10/10

Alig várom már,hogy a kezeim között legyen ez a remek alkotás :-D
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#857 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 02. 20. 22:53

Mass Effect 2 (2010)

Nagyban nem változott a véleményem az ott leírtakhoz képest.

Annyi változott, hogy most már az összes eddig megjelent dlc-vel együtt játszottam végig, megpróbáltam az összes küldetést megcsinálni amit csak találtam és az összes bolygórendszert 100%-osan bejárni, így lett a végső játékidő bő 30 óra. Nem számítva azt a 6 órát amit azzal vesztettem, hogy első nekifutásra túl korán csináltam meg az iff küldetést, és emiatt csak a negatív kimenetelű befejezéssel zárhattam volna a játékot, amit nem szerettem volna, mert importálni szeretném majd a mentésem a 3-ba is. Ebbe is importáltam az első részből és sok plusz van benne emiatt, pl jópár ismerőssel találkoztam persze csak futó párbeszéd szintjén, akiknek segítettem az első részben.

A dlc-kről még pár szót:

Az ingyenes dlc-k közül egyedül a firewalker ami említendő, gondolom belátták, hogy hiba volt a járművet kiszedni a játékból ezért utólag kapunk egyet és hozzá pár küldetést, megmondom nekem az első rész beli mako sokkal jobban tetszett mint ez a légpárnásszerű szerkezet, ami ráadásul rémesen gyenge páncéllal rendelkezik. A küldetések amit kapunk hozzá is gagyik, de szerencsére az overlord-ban is használni kell, ott valamivel értelmesebb. Talán nincs is más ami küldetést ad és ingyenes lenne. Ja de a normandy, de az nem is igazi küldetés csak gyüjtögetni kell, nincs harc, max szentimentális értéke van. De mivel ezek ingyenesek nincs értelme pálcát törni felettük örüljünk, hogy ez is van.

Rövidek
Egyik se igazán éri meg az árát.
A legrövidebb és legjelentéktelenebb zaeed-é de viszont ő az egyik leghasználhatóbb társ, ezzel ellensúlyozza valamennyire, hogy a saját küldetése eléggé semmilyen.
Kasumi-é tetszett hangulatilag a legjobban, de ez is rövid, és sok helyen bugos, és sokkal egyszerűbb mint amit előrebocsát a felvezetés.
Overlord - ez tetszett a legjobban, összetettségre és változatosságra egyaránt, grafikailag is kellemes. De továbbra se több semmivel mint akármelyik mellékküldetés a játékban, de még talán ez éri meg az árát legjobban.
Shadowbroker grafikailag és történetben jobb, és valamivel hosszabb mint a fentiek, de a felárat nem tartom indokoltnak, eleve a többi is túl van árazva szerintem.

Összeségében nem mondom, hogy kidobott pénz volt egyik dlc-se, mert hangulatilag mind jó, hozzák az alapjáték szintjét, na meg valszeg azért se érzem annyira pénzkidobásnak mert ugye kártyával vettem meg őket így fizikailag nem hiányzik a pénz a pénztárcámból, így nincs akkora súlya, ezért is veszélyes az online content :-D

Mindent egybevetve az első rész még mindig jobban tetszik, de ez is marha jó játék.

Letudtam a The Arrival DLC-t is, sajnos nagyon gyenge, kb olyan hosszú mint egy rövidebb küldetés az alapjátékban, ahhoz viszonyítva pedig nagyon nem éri meg az árát. Egyetlen csapattag se kapott 1 sor új szöveget sem, sőt még csak nem is lehet vinni őket, egyedül kell megcsinálni az egészet. A történet is abszolut fordulatmentes, és az egész befejezhető egy jó óra alatt. Itt és most kijelentem nyugodt szívvel, hogy ez a déelcé csak pénzlehúzás, és mocskos módon úgy hirdették, hogy ez a kapocs a 2. és a 3. rész között. Hát szerintem nem marad le szinte semmiről aki kihagyja. Az egész történés 1 mondatban elmondható.

#858 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 31. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 10. 30. 22:44

Letudtam a The Arrival DLC-t is, sajnos nagyon gyenge, kb olyan hosszú mint egy rövidebb küldetés az alapjátékban, ahhoz viszonyítva pedig nagyon nem éri meg az árát. Egyetlen csapattag se kapott 1 sor új szöveget sem, sőt még csak nem is lehet vinni őket, egyedül kell megcsinálni az egészet. A történet is abszolut fordulatmentes, és az egész befejezhető egy jó óra alatt. Itt és most kijelentem nyugodt szívvel, hogy ez a déelcé csak pénzlehúzás, és mocskos módon úgy hirdették, hogy ez a kapocs a 2. és a 3. rész között. Hát szerintem nem marad le szinte semmiről aki kihagyja. Az egész történés 1 mondatban elmondható.

Szerintem sincs szinte semmi köze ahhoz amit a BioWare hangoztatott, ez egyáltalán nem kapocs a két játék között, bár nekem azért így is tetszett, mondjuk én meg tudom érteni a felháborodást, mert az árát viszont egyáltalán nem éri meg.

#859 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 07:27

Amúgy az komoly, hogy nem adnak ki ennyi dlc után egy fullos mass effect 2 goty-t vagy complete editiont vagy hívják akárhogy csak mindent tartalmazzon?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#860 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 01. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 11. 01. 07:27

Amúgy az komoly, hogy nem adnak ki ennyi dlc után egy fullos mass effect 2 goty-t vagy complete editiont vagy hívják akárhogy csak mindent tartalmazzon?

Ja, ezt én sem értem, legalább a PS3-asok ingyen kapták az Arrival-t? Bár nem hiszem.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »