Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2015. 03. 16. 14:57
Fallout 1-2 soundtrack szolt ma munkaba menet. Eleg nagy kiralysag.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2015. 03. 16. 18:38
AC Rouge. Számomra a 2. rész óta a legjobban eltalált epizód lett.
IntelŽ Core i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2015. 03. 28. 14:19
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 03. 14. 22:56
Na megszereztem én is.
Fél óra játék után uninstall lett a vége..

Szar a grafikája (pedig ultrán toltam), szar az irányítás, szarok a hangok.
Nincs semmilyen hangulata, ellentétben mondjuk egy Shadow of Mordorral, ahol kb. az első 5perc után beszippantott a játék.
Szóval nagyon örülök, hogy sikerült megszereznem és kipróbálnom mielőtt megvettem volna..
Úgyhogy részemről egy nagy

Erről jut eszembe.. ilyen játékoknál is lehet élni az elállás jogával, ha mondjuk online rendelem?
Elküldve: 2015. 03. 30. 15:03
Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 03. 28. 15:19
Erről jut eszembe.. ilyen játékoknál is lehet élni az elállás jogával, ha mondjuk online rendelem?
Elállás jogával csak akkor élhetsz ha nem telepítetted.
Egyébként grafikában szerintem oda vissza meg keresztbe veri shadow of mordort. (meg máshogy is szerintem, a mordor agyon van hypeolva a semmire)
Az elején tényleg nincs hangulata, meg kell várni amíg a tutorial rész véget ér ez kb 1-2 óra játékidő ha jól emlékszem.
Szerkesztette: Mumia 2015. 03. 30. 15:06 -kor
Elküldve: 2015. 04. 01. 08:31
Idézet: Mumia - Dátum: 2015. 03. 30. 16:03
Elállás jogával csak akkor élhetsz ha nem telepítetted.
Egyébként grafikában szerintem oda vissza meg keresztbe veri shadow of mordort. (meg máshogy is szerintem, a mordor agyon van hypeolva a semmire)
Az elején tényleg nincs hangulata, meg kell várni amíg a tutorial rész véget ér ez kb 1-2 óra játékidő ha jól emlékszem.
Hát ezt sajnos nem volt türelmem végigvárni..

Elszállt addigra az ihletem tőle..
Majd lehet egyszer adok neki még egy esélyt.
Elküldve: 2015. 04. 01. 10:21
Én mostanában a Zombie Army Trilogyt nyomtam végig, agyatlan lövöldözés, kicsit egyhangú lenne, de én csak napi 20-30 percet toltam, teljesen jó kikapcsolódásnak. Már aki szereti az agyatlan gyilkolást

Elküldve: 2015. 04. 24. 22:04
Épp most fejeztem be az Assasins Creed Black Flag-et.
Összeségében nagyon elégedett vagyok a játékkal, habár a fő story előrehaladását kicsit hiányoltam. Remek újdonságok és lehetőségek nyíltak meg a többi játékhoz képest. Sikerült sokmindent kijavítani a 3hoz képest, (gondolok itt a hülye karavánokra és kereskedésre).
Azt sajnálattal tapasztaltam, hogy a gépem már elég gyenge a játékhoz, messze voltak a szép beállítások
Remélhetőleg a következő részekben a fő történeti szál is előrébb halad valamelyest.
Összeségében nagyon elégedett vagyok a játékkal, habár a fő story előrehaladását kicsit hiányoltam. Remek újdonságok és lehetőségek nyíltak meg a többi játékhoz képest. Sikerült sokmindent kijavítani a 3hoz képest, (gondolok itt a hülye karavánokra és kereskedésre).
Azt sajnálattal tapasztaltam, hogy a gépem már elég gyenge a játékhoz, messze voltak a szép beállítások

Remélhetőleg a következő részekben a fő történeti szál is előrébb halad valamelyest.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2015. 04. 29. 11:00
X-Com: Enemy Unknown-t.
Egynek elment, viszont emiatt megjött a kedvem az X-Com: Apocalypse-hez és a grafikát leszámítva, a régi bizony jobb...
Egynek elment, viszont emiatt megjött a kedvem az X-Com: Apocalypse-hez és a grafikát leszámítva, a régi bizony jobb...
Elküldve: 2015. 04. 30. 00:13
Alien isolation. Mumia mar leirta. Gyonyoru, jok a hangok, tetszett a jatekmenet. Utolso fel ora mehh...
Dungeon siege 3 coopban parommal. Nem mondanam, hogy ketszer is vegigjatszanam de egynek elment.
Dungeon siege 3 coopban parommal. Nem mondanam, hogy ketszer is vegigjatszanam de egynek elment.
Elküldve: 2015. 06. 01. 00:52
Remember me
Pozitivum: Remek tortenet, nagyon szep es hangulatos grafika es jo palyak. A zene onmagaban is megallja a helyet annyira jo.
Negativum: a harc kicsit szaggatott foleg a jatek elso feleben es a kezeles is kicsit nehezkes. A platformos reszek tulsagosan egyszeruek es kotottek.
Mondjuk legyen 7/10. Mindenkepp megerte vegigvinni, tetszett.
Pozitivum: Remek tortenet, nagyon szep es hangulatos grafika es jo palyak. A zene onmagaban is megallja a helyet annyira jo.
Negativum: a harc kicsit szaggatott foleg a jatek elso feleben es a kezeles is kicsit nehezkes. A platformos reszek tulsagosan egyszeruek es kotottek.
Mondjuk legyen 7/10. Mindenkepp megerte vegigvinni, tetszett.
Elküldve: 2015. 06. 01. 10:50
A harc az elso harmadban lassu. Allandoan megszakit es keves pressened van. Amint tuljutottal a tutorialon es van vegre par skilled onnantol sokkal jobb.
Negyed ora utan akkor gondolom barmilyen jatekot dobni lehet.
De ja, ertem mit mondasz. En sajnaltam volna ha nem jatszom vegig. Vegefele pedig izzaszto es marha erdekes bossfightok voltak sok kihivassal.
De ja, ertem mit mondasz. En sajnaltam volna ha nem jatszom vegig. Vegefele pedig izzaszto es marha erdekes bossfightok voltak sok kihivassal.
Elküldve: 2015. 06. 04. 07:06
Idézet: Boba - Dátum: 2015. 06. 01. 11:50
A Shadow of Mordor számomra ilyen értelemben pont egy üdítő kivételt jelentett.
Pont az első negyed/fél óra volt az, ami annyira megragadott látványában és pörgésében, hogy utána igen nehezen tudtam már letenni..
Elküldve: 2015. 06. 04. 12:06
Az is fentvan a listamon csak varok mire xboneom lesz. X360ra nincs szivem megvenni.

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:29
Shadow of mordor... nem tudom, picit olyan érzésem volt tőle annó - emlékből idézek sorry - mint a Tomb Raiderrel, jó-jó, de igazából csak egy Assassins's creed game más univerzumban.
A hangulata rendben van, sötét zugok sok-sok elhalálozásra váró orkkal stb. Engem a harc sok helyen kifejezetten idegesített, van néhány boss kombináció, ami szimplán kinyírhatatlan aztán véletlenül felmászol egy falra, ahonnan rá tudsz ugrani és onehit. A folyamatos fix spawnról és a billentyűzeten nehezen irányíthatóságról már nem is beszélve.
Jó újítás volt a - nemesis? - ellenséges NPC ranking rendszer, tényleg hozzáad a játékhoz, anélkül, hogy feleslegesen túlbonyolítaná, de azért a vége felé csöppet megkopott a szépsége.
Ugyanakkor sok helyen a mellékküldetések kifejezetten egyediek, hangulatosak és érdekes karaktereket mutatnak be.
Történet: kb 5 oldalon elférhetett a script, de ez nem zavart különösebben, cserébe nem is ültem ott olyan gyermeteg vigyorral, mint a wolfeinsteinnél, vagy anno KotOR esetében, amikor kiderült, hogy
Tényleg: witcher 3-al tapasztalatok? Első nagyon bejött, második... meh ok egynek elmegy... harmadik?
A hangulata rendben van, sötét zugok sok-sok elhalálozásra váró orkkal stb. Engem a harc sok helyen kifejezetten idegesített, van néhány boss kombináció, ami szimplán kinyírhatatlan aztán véletlenül felmászol egy falra, ahonnan rá tudsz ugrani és onehit. A folyamatos fix spawnról és a billentyűzeten nehezen irányíthatóságról már nem is beszélve.
Jó újítás volt a - nemesis? - ellenséges NPC ranking rendszer, tényleg hozzáad a játékhoz, anélkül, hogy feleslegesen túlbonyolítaná, de azért a vége felé csöppet megkopott a szépsége.
Ugyanakkor sok helyen a mellékküldetések kifejezetten egyediek, hangulatosak és érdekes karaktereket mutatnak be.
Történet: kb 5 oldalon elférhetett a script, de ez nem zavart különösebben, cserébe nem is ültem ott olyan gyermeteg vigyorral, mint a wolfeinsteinnél, vagy anno KotOR esetében, amikor kiderült, hogy
Spoiler
Tényleg: witcher 3-al tapasztalatok? Első nagyon bejött, második... meh ok egynek elmegy... harmadik?
Szerkesztette: Nevl 2015. 06. 08. 08:31 -kor
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2015. 06. 09. 07:16
Gears of war 3
Tetszett. Erezheto elorelepes volt szerintem minden resz kozott. Elkepeszto mit ki nem tudnak hozni egy ~10 eves hardwarebol.
Tetszett. Erezheto elorelepes volt szerintem minden resz kozott. Elkepeszto mit ki nem tudnak hozni egy ~10 eves hardwarebol.
Elküldve: 2015. 07. 08. 11:19
Fallout 1. Jovolt de rendkivul erzodik a kor rajta de attol meg igy is nagyon elvezheto volt.
Kis piheno aztan johet fallout 2. Meg az uj fallout 4 elott vegig kell vinni a sorozatot. Fallout 3 es New Vegas mar megvolt.
Kis piheno aztan johet fallout 2. Meg az uj fallout 4 elott vegig kell vinni a sorozatot. Fallout 3 es New Vegas mar megvolt.
Elküldve: 2015. 07. 08. 13:01
Idézet: Boba - Dátum: 2015. 07. 08. 12:19
Fallout 1. Jovolt de rendkivul erzodik a kor rajta de attol meg igy is nagyon elvezheto volt.
Szerintem a new vegas volt a legjobb hardcore módban. Rengeteget dob a hangulaton hogy ott oda kell figyelni az élelemre alvásra meg ivóvízre is.Remélem a 4-ben is benne lesz ez a mód.
Szerkesztette: Mumia 2015. 07. 08. 13:01 -kor
Elküldve: 2015. 07. 08. 17:18
En is ugy toltam vegig. Neha sokat karomkodtam de osszessegeben jobb volt ugy szerintem is.