HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#1421 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 19. 00:16

BCDC allitolag detektalhato akkor ha limital, hiaba van bekapcsolva a DC emulacio.

Bar sved hubokon ezzel szerintem nem szoktak foglalkozni, altalaban a b-s tagra vadasznak, azert jar ban, vagy veletlenul "bennfelejtett" netlimiterert.
(vesztettem mar el regisztralt nicket sved hubokrol, mert ide a topikba beszurt screenshot miatt elinditottam a Netlimitert 2 percre, aztan uninstall utan 3 nappal meg mindig Netlimiter volt a kapcsolattipusom a kocsog StrongDC-ben. :reklamacio: StrongDC-t ujra kellett raknom, mivel vmelyik xml-be irta be a rohadek, hogy tiltott programot talalt a hatterben.)

Kolin szerintem idegbetegebb op-ok vannak, onnan hamarabb kirugnak DC emulacios StrongDC-vel :)
(Bar mostanaban nem is probalkoztam naluk, mivel inkabb 6 sved hub, mintsem Koli+4 masik. ("slotreform" 5 hubot enged nekem)

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 19. 00:22 -kor

#1422 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 07:15

Én a Kolira már nem is megyek, állandóan kidobtak, ráadásul minden rendben is volt a megosztásommal, beállításaimmal. Egyszer az egyik OP elcsippantotta: Azért rúg ki állandóan a rendszer mert nem tudják normálisan bekonfigolni, úgyhogy sorry.. Ennyit róluk. Matrix, Independence az profi...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1423 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 08:11

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 20:48

DC++ emuláció be, upload limitálás ki.

DC++ emu bent van, és nem is korlátozok semmit, mégis kivágnak! Újra kéne telepítenem a bcdc-t?

#1424 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 19. 08:38

Koli hubról engem is kivágtak egy időben rendszeresen, valami csodabotjuk nem tudta leszedni a filelistámat. Azóta megcsinálták szerencsére. StrongDC-t használok DC++ emulációval, még soha nem szóltak érte, most is majdnem egy hete bentvagyok kolin. Ha szólnak, akkor sem tragédia, annyi nagy hub van már.

Idézet: csige - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 9:11

DC++ emu bent van, és nem is korlátozok semmit, mégis kivágnak! Újra kéne telepítenem a bcdc-t?

Fura. :think:  Kezdj el egy újat egy üres könyvtárba, hátha.

#1425 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 08:44

Elkezdtem egy újat, másik könyvtárban, de amikor indult volna a letöltés, olyat írt hogy TTH gyökér nem található. Ezért visszaraktam a saját könyvtárába, és így megint banoltak.

#1426 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 08:11

rmdc++-t használok, de állandóan lefagy,  milyen másik többszállú klienst ajánlanátok?
Egyébként nekem is van fent netlimiter, átnevezve másra a process, így sehol nem veszik észre.
De bunkóságnak tartom a tiltást érte, ha normálissan használja az ember, nekem a max feltöltésem 42k és a limiter be van állítva 35-re, így tudok netezni mellette.
Egyébként magyar hubon már régen jártam, mert állandóan valami baj van a kolin engem is állandóan kiettek, olyan fileokért amik már hetek óta nem voltak akkor a gépen, máshol meg másért sír mindig valamit a bot.
Külföldön érdekes módon semmi gondom nincs...

#1427 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 09:42

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 9:11

rmdc++-t használok, de állandóan lefagy,  milyen másik többszállú klienst ajánlanátok?
Egyébként nekem is van fent netlimiter, átnevezve másra a process, így sehol nem veszik észre.
De bunkóságnak tartom a tiltást érte, ha normálissan használja az ember, nekem a max feltöltésem 42k és a limiter be van állítva 35-re, így tudok netezni mellette.
Egyébként magyar hubon már régen jártam, mert állandóan valami baj van a kolin engem is állandóan kiettek, olyan fileokért amik már hetek óta nem voltak akkor a gépen, máshol meg másért sír mindig valamit a bot.
Külföldön érdekes módon semmi gondom nincs...

rmdc++ legutolsó verziója is elavultnak számít, fejlesztése leállt, és amúgyis strongdc-s kódokat használt nagyrészt.

StrongDC++ RC10-et ajánlom. Most jött ki a végleges.

Netlimiterrel az a gond, amit már te is leírtál, hogy a sok önző balfasz 1k/s-re limitál, és mellette tölt többszáz k/s-el magának.

Magyar hubok közül egyedül a matrixra járok mostmár. Ja, mondanom se kell, pár napja megint nem tudta leszedni a filelistámat a zseniális bot a koli hubon. :D

#1428 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 10:46

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. júl. 19., kedd - 9:38

Koli hubról engem is kivágtak egy időben rendszeresen, valami csodabotjuk nem tudta leszedni a filelistámat.

Mostanaban egyik sved hubon szoktak bannolgatni "disconnected file list 11 times" cimmel, holott van 6 slotom (mindig lognak rajtam ST-t tolteni), meg 3 minislot (ami ures), upload limitem meg nincs, sot nap kozben otthon sem vagyok.

Ez bena bot lehet, vagy StrongDC hulyeseg?

Asszem ezt a vegleges RC10-et este kiprobalom, most az RC10 cvs120 van fenn. (kb. 1-2 hetes beta)

#1429 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 19:02

A strongDC++ vagy az rmDC++ a jobb?

Nekem a strongDC++ gyorsabbnak tűnik valamint elkezdtem letölteni a jóbarátok 8. évadát, már 3 napja éjjel-nappal megy és lejött az utolsó 3 rész valamint az elsőbe belekezdett egy kicsit. Erre most beraktam a StrongDC++-nak ugyan ezt az évadot és 5 perc múlva belekezdett 3 olyan filebe amibe az rmDC++ 3 nap alatt nem.  :think: Egyenlőre tesztelem, de ha lejött minden letöltendő cucc ami az rmDC++-ben van asszem lecserélem a strongDC++-ra.

Szerkesztette: sadam 2005. 07. 26. 19:06 -kor

[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1430 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 26. 22:05

Idézet: sadam - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 20:02

Nekem a strongDC++ gyorsabbnak tűnik valamint elkezdtem letölteni a jóbarátok 8. évadát, már 3 napja éjjel-nappal megy és lejött az utolsó 3 rész valamint az elsőbe belekezdett egy kicsit. Erre most beraktam a StrongDC++-nak ugyan ezt az évadot és 5 perc múlva belekezdett 3 olyan filebe amibe az rmDC++ 3 nap alatt nem.  :think: Egyenlőre tesztelem, de ha lejött minden letöltendő cucc ami az rmDC++-ben van asszem lecserélem a strongDC++-ra.

nalam az rmdc megnyikkani sem volt hajlando... :think:
macbook air 2014

#1431 Felhasználó inaktív   Peregrinus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 22:14

Ha vkit érdekel, itt van egy jó lista a különböző kliensekről, tualajdonságaikról:

http://www.broadband...ts.com/faq/6513

#1432 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 22:59

Idézet: sadam - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 20:02

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 10:42

rmdc++ legutolsó verziója is elavultnak számít, fejlesztése leállt, és amúgyis strongdc-s kódokat használt nagyrészt.

#1433 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 23:04

Strongdc++-ból melyik a legújabb? Én csak egy 1.00-ás verziót találtam. :D Ez a baj ezzel is, hogy néha előjön az aplication crashed felirat. Na mindegy szerintem jobb, mint az rmdc++. Igaz most egyszerre mindkettő megy. Pisssz. :)

Szerkesztette: sadam 2005. 07. 26. 23:04 -kor

[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1434 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 23:08

Idézet: sadam - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 0:04

Strongdc++-ból melyik a legújabb? Én csak egy 1.00-ás verziót találtam. :D Ez a baj ezzel is, hogy néha előjön az aplication crashed felirat. Na mindegy szerintem jobb, mint az rmdc++. Igaz most egyszerre mindkettő megy. Pisssz. :)

DC++ ver / Client ver: 0.668 / 1.00 RC9
macbook air 2014

#1435 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 23:14

StrongDC-ből 1.00 RC10 a legfrissebb amúgy, ezen az oldalon is le van írva párszor, nem lenne hátrány visszaolvasni.

#1436 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 26. 23:14

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 0:14

StrongDC-ből 1.00 RC10 a legfrissebb amúgy, ezen az oldalon is le van írva párszor, nem lenne hátrány visszaolvasni.

sry... :)  :ph34r:
macbook air 2014

#1437 Felhasználó inaktív   pantagruel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 18:10

Sziasztok!
Strongdc, 1.00 RC10, File->Settings->Advanced, nem itt kéne lennie valami olyasminek, hogy Automatically search alternate ?
A settings/dcplusplus.xml-ben sincs semmi ilyesmi, nem lehet beállítani, vagy valami el van szurva nálam?

#1438 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 18:25

Ez nem az?

Automatically match queue for auto search hits?
[szerk:]Valszeg nem.
Most nezegetem vissza a vinyomon levo verziokat, RC9 cvs 73-ban sincs mar benne az ominozus beallitas. a Settings/Advanced-nal.

Viszont a Settings/StrongDC+/Segment Downloading-ban van olyan, hogy Automativally search for alternative TTH source every X mins, itt lehet ki/bekapcsolni az ujabbakban.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 27. 18:39 -kor

#1439 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 18:38

Sziasztok!

Pár oldalt visszaolvastam, de nem követem a topicot rendszeresen.

Sajnálom, hogy mindnyájan úgy látjátok, hogy a többszálasok a királyok, de azt kell hogy mondjam: nincs igazatok. Nagyon nincs. A Strongot, rmdc-t, meg a többi többszálast nem véletlenül tiltják külföldön, meg a nagyobb magyar hubok némelyikén is. A probléma az, hogy mivel szegmensekként tölti a fileokat, rengeteg slotot lefoglaltok mások elől. Gondolom Ti is vártatok már napokat slotra, nem? Na, ez pont a többszálasok bűne. Én több mint 3 éve használok DC-t gyakorlatilag napi rendszerességgel és ha hiszitek, ha nem, a magyar hubok haldoklanak. Remekül követhető a userszám csökkenése a legnagyobb (Mátrix, Independence, Koli) magyar hubokon, ami nem is csoda, hiszen az emberek nem szeretnek várni, még akkor sem, ha valami ingyen van. Ha pedig nincs slot, akkor kénytelenek. Nekem nem egy olyan barátom/ismerősöm van, aki 100+ gigás megosztása ellenére sem lép már fel a DC-re, mert elege van ebből. Ezek az emberek mostmár kizárólag torrenteznek. Be kell hogy lássuk, ha a helyzet nem változik rövid időn belül, az egész nagy magyar DC társadalom hubostól mindenestől az enyészeté lesz. Akkor már késő lesz sírni, mehetünk külföldre, ahol ugyebár meg elég kevés a magyar szinkronos dvd rip. Az a helyzet, hogy a hanyatlás elkezdődött, ha tetszik, ha nem. Aki eleddig nem vette volna észre, az majd figyelje.

Kérlek benneteket kapjatok észbe és aki régen DC-zik gondolkodjon el azon, hogy mennyien voltak tavaly, tavalyelőtt nyáron a Mátrixon például, mennyi volt az összmegosztás és hogy mennyi most. A különbség zavarbaejtő.

PS.: Én természetesen senkit nem tudok megtéríteni, de legalább gondolkodjatok el a leírtakon.
Papesz

#1440 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 27. 18:45

Meg mindig nem ertem, miert jobb 1 slotot 100 oran at foglalni, mint 10-et 10 oran at.

[szerk:]Most nezem, 4 fajlot toltok osszesen 4 szalon, mikozben tolem 6-an huznak. Szornyu...

Szerkesztette: nyunyu 2005. 07. 27. 18:53 -kor

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.