Elküldve: 2005. 07. 27. 18:38
Sziasztok!
Pár oldalt visszaolvastam, de nem követem a topicot rendszeresen.
Sajnálom, hogy mindnyájan úgy látjátok, hogy a többszálasok a királyok, de azt kell hogy mondjam: nincs igazatok. Nagyon nincs. A Strongot, rmdc-t, meg a többi többszálast nem véletlenül tiltják külföldön, meg a nagyobb magyar hubok némelyikén is. A probléma az, hogy mivel szegmensekként tölti a fileokat, rengeteg slotot lefoglaltok mások elől. Gondolom Ti is vártatok már napokat slotra, nem? Na, ez pont a többszálasok bűne. Én több mint 3 éve használok DC-t gyakorlatilag napi rendszerességgel és ha hiszitek, ha nem, a magyar hubok haldoklanak. Remekül követhető a userszám csökkenése a legnagyobb (Mátrix, Independence, Koli) magyar hubokon, ami nem is csoda, hiszen az emberek nem szeretnek várni, még akkor sem, ha valami ingyen van. Ha pedig nincs slot, akkor kénytelenek. Nekem nem egy olyan barátom/ismerősöm van, aki 100+ gigás megosztása ellenére sem lép már fel a DC-re, mert elege van ebből. Ezek az emberek mostmár kizárólag torrenteznek. Be kell hogy lássuk, ha a helyzet nem változik rövid időn belül, az egész nagy magyar DC társadalom hubostól mindenestől az enyészeté lesz. Akkor már késő lesz sírni, mehetünk külföldre, ahol ugyebár meg elég kevés a magyar szinkronos dvd rip. Az a helyzet, hogy a hanyatlás elkezdődött, ha tetszik, ha nem. Aki eleddig nem vette volna észre, az majd figyelje.
Kérlek benneteket kapjatok észbe és aki régen DC-zik gondolkodjon el azon, hogy mennyien voltak tavaly, tavalyelőtt nyáron a Mátrixon például, mennyi volt az összmegosztás és hogy mennyi most. A különbség zavarbaejtő.
PS.: Én természetesen senkit nem tudok megtéríteni, de legalább gondolkodjatok el a leírtakon.
Papesz