HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#261 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 20. 13:08

Nem értem mire jó ez a mindenbe belekapaszkodó hangulatkeltés minden fórumon az iphonnal kapcsolatban.

Talan pont azert mert egy rohadt draga dologrol van szo es ha valami nem tiszta (mert jogosan lehet az hiszen ilyen-olyan infokat lehet csak talalni) akkor az ember jogosan kot bele ezekbe, nehogy kidobjon valamire tobb szazezer forintot es csak utana eszmel ra, hogy hoppa. Nyilvan aki lazan megengedheti maganak a telefont annak k*rvara mindegy. Es most nem kell azzal jonni, hogy de minden rajta van a neten mert ez nem igaz, es meg ha rajta is van akkor nyolcvan fele kell keresgelni. Az, hogy nekem nincs idom a T oldalat agyba-fobe atolvasni es bongeszni egesz nap ezen temaban, hogy rajojjek a turpissagokra, es az, hogy csak a forumra irok mert ide egyszeru/gyors/idotakarekos es itt kotok bele mindenbe hat istenem, amig normalis kultulart modon folyik a beszelgetes addig nem kell OMG-zni meg 200-ig szamolni mintha olyan rohadt nehez lenne megvalaszolni a kotekedes targyat.

Amugy ez az 'elofizeteseseket hivhatok' dolog egy nagy gyokerseg, mert arulja mar el a tisztelt T, hogy neki miert eri meg a Pannonos elofizetessel rendelkezo tagokat kivaltsagban reszesiteni a feltoltos rendszerrel rendelkezo Pannonosokkal szemben? Amekkora kavaras megy itt a cegek kozott ez mar hihetetlen.

#262 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 13:36

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. aug. 19., kedd - 21:35

Sziasztok!

Az angol kifejezéssel élve gondolkozzatok a dobozon kívül. Nem alapvetően nekünk (kelet-európai hadszíntér) szánták ezt a készüléket. Hanem Amerikának. De mivel globalizáció van, ezért persze eladják máshol is.

Nem ez a pofátlanság, hanem az, hogy hogy Mr. Jobs jött először a 299 dollárral, mindenki örült, erre kiderül, hogy csak akkor, ha magas havi sarcot fizetsz, és még előfizetés nélkül sem lehet kapni. Meg tudnám engedni magamnak, ha nagyon akarnám, de ez az átverés, meg a havidíjnak álcázott részlet veszi el az étvágyamat.

Idézet: Krinyo

Milyen díjcsomagokkal kapható az iPhone?

A T-Mobile az iPhone 3G-hez különleges, lebeszélhető perceket, adatforgalmat és SMS-eket tartalmazó díjcsomagokat alakított ki T-Mobile ikon 400 és T-Mobile ikon 600 néven, és ezeket ajánlja, hiszen a T-Mobile ikon díjcsomagokra előfizetve teljes mértékben kihasználhatók a telefon képességei. Ezzel együtt az iPhone 3G a T-Mobile díjszabásban szereplő díjcsomagjaival (kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium) megvásárolható. Meglévő havidíjas T-Mobile-előfizetők készülékváltással, hűségnyilatkozat vállalásával is megvehetik az iPhone 3G-t.

Kizárólag akkor vehetek iPhone 3G készüléket, ha új előfizetést vásárolok?

Meglévő előfizetőnkként készülékváltással is vásárolhat iPhone-t! Amennyiben már van havidíjas T-Mobile előfizetése, és meglévő hűségnyilatkozata lejárt, meglévő hívószámára és egy választott tarifacsomagra vállalt új 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozattal vásárolhat iPhone 3G készüléket.

Ebből nekem az jön le, hogy jó esetben létező T előfizetőknek majd felajánlják, hogy megvehetik más tarifacsomaggal, esetleg új előfizetők bármilyen csomaggal, de olyan áron, amit nem mertek leírni...

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 20. 13:59 -kor

#263 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 13:45

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 14:08

Nem értem mire jó ez a mindenbe belekapaszkodó hangulatkeltés minden fórumon az iphonnal kapcsolatban.

Talan pont azert mert egy rohadt draga dologrol van szo es ha valami nem tiszta (mert jogosan lehet az hiszen ilyen-olyan infokat lehet csak talalni) akkor az ember jogosan kot bele ezekbe, nehogy kidobjon valamire tobb szazezer forintot es csak utana eszmel ra, hogy hoppa. Nyilvan aki lazan megengedheti maganak a telefont annak k*rvara mindegy. Es most nem kell azzal jonni, hogy de minden rajta van a neten mert ez nem igaz, es meg ha rajta is van akkor nyolcvan fele kell keresgelni. Az, hogy nekem nincs idom a T oldalat agyba-fobe atolvasni es bongeszni egesz nap ezen temaban, hogy rajojjek a turpissagokra, es az, hogy csak a forumra irok mert ide egyszeru/gyors/idotakarekos es itt kotok bele mindenbe hat istenem, amig normalis kultulart modon folyik a beszelgetes addig nem kell OMG-zni meg 200-ig szamolni mintha olyan rohadt nehez lenne megvalaszolni a kotekedes targyat.

Amugy ez az 'elofizeteseseket hivhatok' dolog egy nagy gyokerseg, mert arulja mar el a tisztelt T, hogy neki miert eri meg a Pannonos elofizetessel rendelkezo tagokat kivaltsagban reszesiteni a feltoltos rendszerrel rendelkezo Pannonosokkal szemben? Amekkora kavaras megy itt a cegek kozott ez mar hihetetlen.

Most tényleg nem bántásból, de amíg ezt összehoztad, annyi idő alatt szépen el lehetett volna olvasgatni (és felfogni, bár illúzióim már nincsenek) a topicban korábban belinkelt faq-kat, és akkor meg lehetne spórolni egy csomó adok-kapokba fajuló értelmetlen szópárbajt, és fogalom nélküli monológot.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#264 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 14:18

Elolvastam a FAQ-t es a weboldalt is neztem. Amint latod ez az "elofizetes percdij" dolog meg ezek utan sem volt tiszta (biztos en vagyok a fura, hogy nem feltetelezem, hogy a T kedvezmenyben reszesiti a rivalis ceg elofizetoit), szoval...

#265 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 08. 20. 14:36

Idézet

előfizető=adott cég ügyfele (mobilnál mindegy, h efi vagy kártyás konstrukció)
belföldi=minden Mo.-i cég ügyfele azok közül amit írtam.

Amúgy a cseheknél állítólag kb. hasonló vagy kicsit kevesebbért fog menni mint az olaszoknál függetlenül (megnéztem az árlistát, és semmi nem utal rá, h független, de ott van egy ilyen ár, majd kiderül)
Ha az akkor lehet h ott egyszerűbb hozzájutni és prága egyszerűbben is elérhető.

#266 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 12:44

Idézet: danielh - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 15:36

Amúgy a cseheknél állítólag kb. hasonló vagy kicsit kevesebbért fog menni mint az olaszoknál függetlenül (megnéztem az árlistát, és semmi nem utal rá, h független, de ott van egy ilyen ár, majd kiderül)
Ha az akkor lehet h ott egyszerűbb hozzájutni és prága egyszerűbben is elérhető.

Amen that, brother.

#267 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 13:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 14:08

Szerinted honnét tudná egy mobilszolgáltató egy másik mobilszolgáltató ügyfeléről hogy az az adott időpillanatban, amikor a hívás zajlik előfizetéses vagy kártyás?

Ilyen megkülönböztetés nincs, mielőtt írsz fél oldalakat, picit gondold át a dolgokat. :)

#268 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:01

Ha igy van es a T oldalon az "elofizeto" szoba beletartozik a Pannonos elofizeto es a Pannonos kartyas tulaj is akkor megint csak ott vagyunk, hogy nem ertheto tisztan az informacio amit kozolnek. Ez elegge idegesito szerintem.

Amugy szemely szerint azt gondolom, hogy a feltoltokartyas tagok nem tartozhatnak bele az "elofizeto" kategoriaba hiszen ok nem fizetnek elo semmire, ok csak ugyfelek, felhasznalok. Tevednek?

#269 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:04

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 15:01

Tevednek?

Fakk, nem lenne egyszerűbb bemenni a legközelebbi Té ügyfélszolgálatra, és megkérdezni, mint oldalakon keresztül lovagolni a szavakon? :)

Szerkesztette: debaj 2008. 08. 21. 14:04 -kor

#270 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:06

Nezz korul a profilomban, kicsit nehez lenne bemennem oda :D

#271 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:09

Nem kizárólag neked címeztem.

#272 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:11

Engem ideztel, ugy tunt nekem cimezted :)

#273 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:11

Te voltál legalul. :)

#274 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:18

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 15:01

Amugy szemely szerint azt gondolom, hogy a feltoltokartyas tagok nem tartozhatnak bele az "elofizeto" kategoriaba hiszen ok nem fizetnek elo semmire, ok csak ugyfelek, felhasznalok. Tevednek?

Előfizető az is, csak pre-paid, vagyis nem utólag fizet a hívásért hanem előre. De attól még "előfizető", szerződéssel. :)

#275 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 15:39

Ha kell beszkennelek/lefotózok egy pannon előfizetéses és feltöltős szerződést, hogy mindkettőre előfizetői szerződés van írva.

Formális nyelvben magyarul előfizetőnek hívnak mindenkit aki ilyen telekom izéket igénybevesz (vonalas, mobil, voip, stb.) attól függetlenül h mobil előfizető hétköznapi nyelvben lehet "előfizetéses" vagy "kártyás" (formálisan prepaid vagy postpaid, előre fizető, utólag fizető)

de angolul is subscriber hivatalosan mindenféle gsm user (oroszul sajnos nem tudom :D )

Bocsánat az OMG-ért, akkor ezek szerint félreértés volt.

#276 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 15:42

:offtopic:

Jahno, a neked írt emailt megkaptad?

#277 Felhasználó inaktív   zalatnaicsongor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 17:55

Akkor most egy témába vágó kérdés:
Valaki rendelt iPhone-t innen? Ha igen, akkor tájékozatták-e őt már arról, hogy mikor veheti át?
Én rendeltem, csakhogy még azt se tudom, hogy feldolgozták-e a rendelésemet, mert pontosan 0 visszajelzést kaptam...

Szerkesztette: [Szauron] 2008. 08. 21. 17:56 -kor

www.xjx.hu

#278 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 04:26

Hali!

Átnyálaztam a T-Mobile FAQ-jat (http://iphone.t-mobi...s-valaszok.html -jó szar íze volt-) és nemigen tudom értelmezni(lehet nem hajnali 5kor kéne, de ilyenkor megy csak). Ott azt látom, hogy Ikon 400 meg 600 csomaggal lehet meg venni ill. pontosabben ezt az iPhonehoz csinálták és ajánlják(!), de ettől függetlenül megvehetem más előfizetéses csomagban is kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium. Jól értelmezem?
Példaként: néztem egy havidíjjas csomagot a T-maffiánál(nem ismerem őket) és van ott egy kaméleon nevü. Abban is megvásárolhatom vagy fixálva van és csak ebben az ikon retekben lehet és különben is hülye vagyok? :)
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#279 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 05:51

Had segitsek, engem mar kiokositottak :p

Igen ugy van ahogy mondod, mas csomaggal is megveheted (kivetel amit irtal, Mobil Otthon es Mobil Otthon Premium).

Arra ugyelj, hogy net hasznalat nincs a Kameleonban, ha azt szeretned hasznalni akkor kulon elo kell fizetned egy net csomagra. (De ezt azert pontositsd veluk!)

#280 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 06:59

Bakker mennyi elmebeteg: Magyarországra támadt az iPhone - miert? Ez is csak egy darab muanyag, amit kidobnak ket-harom even belul biztosan. (mondjuk ha en a Nokianak dolgoznek, biztos beallitottam volna valakit az elso helyre es vetettem volna vele elsokent egy Nokia akarhanyast az iPhone helyett ;))

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.