Szerkesztette: spidey 2008. 08. 02. 23:12 -kor
Apple iPhone 2G / 3G / 3GS
Elküldve: 2008. 08. 02. 23:12
Elküldve: 2008. 08. 03. 07:54
Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 23:12
Szerintem sem szabad megvenni a magentánál. Ha a 10e HUF-os havidijat (feltételezzük, hogy a kiszivárgott infó igaz) beszorzod a hűséggel, akkor valami eszetlen sok pénzt kapsz úgymond a negatív serpenyőben. Ha pedig nem beszélsz annyit, akkor az bizony kidobott pénz.
A linken páran aggódnak a garancia miatt. Hogy az olasz beszerzés esetén mi van. Szerintem azzal csak jobban lehet járni. Otthon ugyanis bár elviekben jár a garancia, de ha bármi történik a készülékkel, akkor a szervíz rámondja a bűvös verdiktet: beázott.
És ezzel kész is. Hiába járna garancia, ezzel egyoldalúan fel tudják rúgni a szerződést, neked pedig semmiféle (!) eszközöd nincs, hogy bebizonyítsd az igazad.

Vagyis bár járna garancia, de nem jár. Vegyétek meg a telefont az EU-ban és ne hagyjátok magatokat lerabolni a helyi T-maffiózók által szerintem. Olcsóbb és arra jár is garancia, nem csak porhintés.
Remélem segít a kis gondolatmenet.
Üdv!
.
.
Elküldve: 2008. 08. 07. 19:25
Na mindegy a lényeg volt ma nálunk egy "IPHONE 3G oktatás" ilyen se volt még hogy csak egy telefon miatt külön oktatást szerveznek, elment 1 csoportvezető és 2 másik kollégám. Remegve vártam hogy visszaérkezzenek gondoltam csupa jó hírrel. Tudjátok mit mondtak ? MMS-t pl nem tud küldeni a világ egyik legfelkapottab telefonja, képüzenetet csak Emailben tudunk vele küldeni. A másik baromság hogy a telefon angol nyelvű még mindig, nem értek hozzá bevallom, gondolom meg lehet valahogy hekkelni hogy magyar legyen, mindegy. Aztán jön az sms írás, nem lehet kikapcsolni a T9 funkciót ! Gondolj bele van egy angol nyelvű t9 szótár amivel próbálj meg magyar szavakat írni. Itt szintén előjön hogy a maradi fakezű magyar embernek hozzá kell szoknia a full virtuális billentyűzethez. Na és végűl a telefont csak adatcsomaggal fogjuk majd árúlni tehát amikor azt mondják hogy 30-40 ezer forintért lesz az magával vonza azt hogy havi 2-3 vagy 4-5 ezer forintért be kell vállalnod egy internet díjcsomagot amivel netezhetsz a telón és emailezhetsz ja igen EMAIL, van pár olyan emailfiók többek között a Gmail amit pl nem lehet rákonfigurálni a teló email kliensére. Arról is beszélt az oktató hogy csak úgy lehet majd bekapcsolni a telefont ha aktiválod a gyártó honlapján, ha nem oldják meg azt hogy bent az üzleteinkben lhessen aktiválni akkor csak azok lesznek előnyben akiknek van otthon internetük, mert az aktiváláskor a net letapogatja azt hogy melyik gépen aktiválod és csak annál a gépnél tudsz már nem tudom mit csinálni később amin aktiváltad. Tehát kérdem én vegyünk monjduk 20 magyar embert vagy 100 at, hány embernek felelne meg egy ilyen telefon ? Egyébként zenehallgatásra internetezésre nincs nála jobb telefon ez tény, de mint telefon hát... biztos kell nekünk ez ? Persze biztos lehet majd hekkelgetni a telefont hogy megemberelje magát de az is csak nyűg meg szöszmötölés nem ? Látom magam előtt hogy hány ember fog pofára esni aki szent esküt tett arra hogy " CSAK CSAK ÁJFON KELL NEKEM "
Elküldve: 2008. 08. 08. 08:58

Elküldve: 2008. 08. 08. 09:42
Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 9:58

Delete a message:
Want to delete e-mail and SMS messages from iPhone? Simply flick your finger from left to right across the message and tap 'Delete.' Tap anywhere other than the red 'Delete' button to cancel.
Elküldve: 2008. 08. 08. 13:04
Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 20:25
Na mindegy a lényeg volt ma nálunk egy "IPHONE 3G oktatás" ilyen se volt még hogy csak egy telefon miatt külön oktatást szerveznek, elment 1 csoportvezető és 2 másik kollégám. Remegve vártam hogy visszaérkezzenek gondoltam csupa jó hírrel. Tudjátok mit mondtak ? MMS-t pl nem tud küldeni a világ egyik legfelkapottab telefonja, képüzenetet csak Emailben tudunk vele küldeni. A másik baromság hogy a telefon angol nyelvű még mindig, nem értek hozzá bevallom, gondolom meg lehet valahogy hekkelni hogy magyar legyen, mindegy. Aztán jön az sms írás, nem lehet kikapcsolni a T9 funkciót ! Gondolj bele van egy angol nyelvű t9 szótár amivel próbálj meg magyar szavakat írni. Itt szintén előjön hogy a maradi fakezű magyar embernek hozzá kell szoknia a full virtuális billentyűzethez. Na és végűl a telefont csak adatcsomaggal fogjuk majd árúlni tehát amikor azt mondják hogy 30-40 ezer forintért lesz az magával vonza azt hogy havi 2-3 vagy 4-5 ezer forintért be kell vállalnod egy internet díjcsomagot amivel netezhetsz a telón és emailezhetsz ja igen EMAIL, van pár olyan emailfiók többek között a Gmail amit pl nem lehet rákonfigurálni a teló email kliensére. Arról is beszélt az oktató hogy csak úgy lehet majd bekapcsolni a telefont ha aktiválod a gyártó honlapján, ha nem oldják meg azt hogy bent az üzleteinkben lhessen aktiválni akkor csak azok lesznek előnyben akiknek van otthon internetük, mert az aktiváláskor a net letapogatja azt hogy melyik gépen aktiválod és csak annál a gépnél tudsz már nem tudom mit csinálni később amin aktiváltad.
Na, akkor mennyi is lesz az az "adatcsomag"? Beszélj...

MMS abszolút nem érdekel, Gmail meg nem létezik, hogy ne legyen rajta. Az átlag fakezű ember meg tényleg nem vesz iPhone-t. Ez az IP "letapogatás" is röhejes...

Elküldve: 2008. 08. 08. 13:14
Normálisan összeszedett infokért továbbra is Plastik Józsi blogját javaslom: http://plastik.hu/20...iphone-hungary/
Elküldve: 2008. 08. 08. 14:08
Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 12:04

MMS abszolút nem érdekel, Gmail meg nem létezik, hogy ne legyen rajta. Az átlag fakezű ember meg tényleg nem vesz iPhone-t. Ez az IP "letapogatás" is röhejes...

Ja elég érdekes lenne...
http://mail.google.c...py?answer=72454
De ha keres az ember akkor láthat egy csomó videót iphone3g-ről is..
Az árra pedig én is kiváncsi leszek. Itt kint korlátlan!! 3g-vel, 15 forintos percdíjjal 300e egy évre. (persze szerintem ez a legrosszabb csomag..)
Elküldve: 2008. 08. 08. 17:48
Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:04

Bocsesz, nem a gmailt, hanem a hotmailt nem viszi eddig, a többit nem tudom.
Elküldve: 2008. 08. 08. 17:52
Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:04

http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidija...ernet_wap.shtml
Nézd ezt a sort.: Internetezést, WAP-ozást és a web’n’walk használatát biztosító díjcsomagok
Ezek a mostani publikus net csomagok, a mostani telefonokhoz ilyeneket lehet kérni, ehhez vagy ugyan ezek lesznek vagy kihoznak valami újat nem tudom...
Elküldve: 2008. 08. 08. 17:57
Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:14
Normálisan összeszedett infokért továbbra is Plastik Józsi blogját javaslom: http://plastik.hu/20...iphone-hungary/
Igaz ! Itt szebben le vannak írva bizonyos dolgok ! Én is olvasom, köszi ! Készüljünk a káoszra aug 22-én !

Elküldve: 2008. 08. 09. 11:16
Elküldve: 2008. 08. 10. 21:47
Hivatásos topicsüllyesztő...
Elküldve: 2008. 08. 10. 22:06
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 12:16

te mirol beszelsz?
Elküldve: 2008. 08. 10. 22:32
Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 18:48
nemtom minek ragozzátok tovább a gmail dolgot...
Elküldve: 2008. 08. 10. 22:32
Idézet: evone - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 21:06
te mirol beszelsz?
Én is kérdőre vontam, de már kijavította magát. A hotmailt nem szereti

Elküldve: 2008. 08. 12. 09:27
Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 21:47
így van

Elküldve: 2008. 08. 12. 09:28
Idézet: Capri - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 22:32

Köszönöm !

Elküldve: 2008. 08. 13. 20:54
Közérdekű információ: olvastam a M*tro újságban a buszon, hogy hatalmas fiaskó történt itt az új 3G-s iPhone forgalmazása körül Svédországban. A T-Mobile hálózata valahogy nem komálja a készüléket és igen ritkán működik a 3G szolgáltatás. Magukat megnevezni nem kívánó belsős források azt javasolták, hogy mindenki használja inkább EDGE-en az új készüléket...

Gondolom most valakit nem dícsértek meg.

Ha tehát itt északon szándékozol venni új csodakészüléket, akkor még várjál. Magyarországon majd meglátjuk, de mivel ugyanaz a szolgáltató lesz, ezért én kivárnék. Csak a biztonság kedvéért. Mondjuk a készülék ettől még jó, csak az adatátvitel lehet lassú ha itt is beüt Murphy.
Üdv!
.
.
Elküldve: 2008. 08. 16. 18:01
Idézet: evone - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 22:06
te mirol beszelsz?
En semmirol, csak egy elottem szolo irta hogy a Gmail nem megy rajta (aki utolag kijavitotta Hotmail-re) szal ja.