HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#181 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 02. 23:12

Öhh... ezt olvasgatva (2 óra alatt rágtam át magam rajta) tisztul a kép... 10 rongyos havidíjjal bukócső... messze nem telefonálok annyit. Vaterán 99K a független garival, lehet, hogy inkább az lesz. Ha csak mondjuk szlovákban nem lesz sokkal olcsóbb.

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 02. 23:12 -kor

#182 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 03. 07:54

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 2., szombat - 23:12

Öhh... ezt olvasgatva (2 óra alatt rágtam át magam rajta) tisztul a kép... 10 rongyos havidíjjal bukócső... messze nem telefonálok annyit. Vaterán 99K a független garival, lehet, hogy inkább az lesz. Ha csak mondjuk szlovákban nem lesz sokkal olcsóbb.

Szerintem sem szabad megvenni a magentánál. Ha a 10e HUF-os havidijat (feltételezzük, hogy a kiszivárgott infó igaz) beszorzod a hűséggel, akkor valami eszetlen sok pénzt kapsz úgymond a negatív serpenyőben. Ha pedig nem beszélsz annyit, akkor az bizony kidobott pénz.

A linken páran aggódnak a garancia miatt. Hogy az olasz beszerzés esetén mi van. Szerintem azzal csak jobban lehet járni. Otthon ugyanis bár elviekben jár a garancia, de ha bármi történik a készülékkel, akkor a szervíz rámondja a bűvös verdiktet: beázott.

És ezzel kész is. Hiába járna garancia, ezzel egyoldalúan fel tudják rúgni a szerződést, neked pedig semmiféle (!) eszközöd nincs, hogy bebizonyítsd az igazad.

:offtopic: Ezzel kapcsolatban személyes történet. Nem iPhone, de hazai beázós téma. Vettem barátnőmnek céges előfizetés keretében (P*nnon, talán nem sértődnek meg, bár abszolút nem érdekel  ;) ) egy kinyitható SE telefont. Nem teljesen volt kompatibilis asszonypajtás kártyájával, így egy szakember "megnézte" és ő hívta fel rá a figyelmemet, hogy a telefon beázott. Van rajta ugyanis belül egy matrica, amit egy kis kémlelőnyíláson át lehet látni. Ha az elpirosodik, akkor beázott. A dolog pikantériája az, hogy a készüléket a szolgáltató hozta el a céghez, ahol a zárt dobozában egy szekrényben várt. Aztán én onnan kaptam meg, a táskámban vittem haza és bontottam ki. Sehol nem kapott vizet vagy akár csak erős párát sem. Nyáron történt mindez, még arra sem lehetett számítani, hogy erős hidegből bevisszük a meleg szobába és akkor a kondenzvíz teszi ezt. Szóval már így adta ki a szolgáltató a telefont. És ha bármi lett volna vele, akkor rámondják, hogy beázott.

Vagyis bár járna garancia, de nem jár. Vegyétek meg a telefont az EU-ban és ne hagyjátok magatokat lerabolni a helyi T-maffiózók által szerintem. Olcsóbb és arra jár is garancia, nem csak porhintés.

Remélem segít a kis gondolatmenet.

Üdv!
.
.
.

#183 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 07. 19:25

Ti is nagyon várjátok a telefont ugye ? Én is nagyon várom és sok kollégám is várja, pont annál a cégnél dolgozom ami a legjobban érdekelt ennél a telefonnál, nem kell sok ész hozzá hogy kitaláld melyik az.

Na mindegy a lényeg volt ma nálunk egy "IPHONE 3G oktatás" ilyen se volt még hogy csak egy telefon miatt külön oktatást szerveznek, elment 1 csoportvezető és 2 másik kollégám. Remegve vártam hogy visszaérkezzenek gondoltam csupa jó hírrel. Tudjátok mit mondtak ? MMS-t pl nem tud küldeni a világ egyik legfelkapottab telefonja, képüzenetet csak Emailben tudunk vele küldeni. A másik baromság hogy a telefon angol nyelvű még mindig, nem értek hozzá bevallom, gondolom meg lehet valahogy hekkelni hogy magyar legyen, mindegy. Aztán jön az sms írás, nem lehet kikapcsolni a T9 funkciót ! Gondolj bele van egy angol nyelvű t9 szótár amivel próbálj meg magyar szavakat írni. Itt szintén előjön hogy a maradi fakezű magyar embernek hozzá kell szoknia a full virtuális billentyűzethez.  Na és végűl a telefont csak adatcsomaggal fogjuk majd árúlni tehát amikor azt mondják hogy 30-40 ezer forintért lesz az magával vonza azt hogy havi 2-3 vagy 4-5 ezer forintért be kell vállalnod egy internet díjcsomagot amivel netezhetsz a telón és emailezhetsz ja igen EMAIL, van pár olyan emailfiók többek között a Gmail amit pl nem lehet rákonfigurálni a teló email kliensére. Arról is beszélt az oktató hogy csak úgy lehet majd bekapcsolni a telefont ha aktiválod a gyártó honlapján, ha nem oldják meg azt hogy bent az üzleteinkben lhessen aktiválni akkor csak azok lesznek előnyben akiknek van otthon internetük, mert az aktiváláskor a net letapogatja azt hogy melyik gépen aktiválod és csak annál a gépnél tudsz már nem tudom mit csinálni később amin aktiváltad. Tehát kérdem én vegyünk monjduk 20 magyar embert vagy 100 at, hány embernek felelne meg egy ilyen telefon ? Egyébként zenehallgatásra internetezésre nincs nála jobb telefon ez tény, de mint telefon hát... biztos kell nekünk ez ? Persze biztos lehet majd hekkelgetni a telefont hogy megemberelje magát de az is csak nyűg meg szöszmötölés nem ? Látom magam előtt hogy hány ember fog pofára esni aki szent esküt tett arra hogy " CSAK CSAK ÁJFON KELL NEKEM "

#184 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 08:58

ájjj majd elfelejtettem még egy szuper funkciót ebben a szuper telefonban, ha van milliárd bejövő sms-ed és ki akarsz törölni párat, akkor csak az ÖSSZES sms-t tudod egyszerre kitötölni, nem tudsz szelektálni, vagy elveszted az egészet vagy ott marad mind :) Ezek után arra panaszkodnak az emberek hogy nincs "kopi-paszte" funkció benne ??? Nem először egy ilyen hibát kéne azonnal korrigálni ?!

#185 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 09:42

Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 9:58

ájjj majd elfelejtettem még egy szuper funkciót ebben a szuper telefonban, ha van milliárd bejövő sms-ed és ki akarsz törölni párat, akkor csak az ÖSSZES sms-t tudod egyszerre kitötölni, nem tudsz szelektálni, vagy elveszted az egészet vagy ott marad mind :) Ezek után arra panaszkodnak az emberek hogy nincs "kopi-paszte" funkció benne ??? Nem először egy ilyen hibát kéne azonnal korrigálni ?!

Delete a message:

Want to delete e-mail and SMS messages from iPhone? Simply flick your finger from left to right across the message and tap 'Delete.' Tap anywhere other than the red 'Delete' button to cancel.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#186 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 13:04

Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 20:25

Ti is nagyon várjátok a telefont ugye ? Én is nagyon várom és sok kollégám is várja, pont annál a cégnél dolgozom ami a legjobban érdekelt ennél a telefonnál, nem kell sok ész hozzá hogy kitaláld melyik az.

Na mindegy a lényeg volt ma nálunk egy "IPHONE 3G oktatás" ilyen se volt még hogy csak egy telefon miatt külön oktatást szerveznek, elment 1 csoportvezető és 2 másik kollégám. Remegve vártam hogy visszaérkezzenek gondoltam csupa jó hírrel. Tudjátok mit mondtak ? MMS-t pl nem tud küldeni a világ egyik legfelkapottab telefonja, képüzenetet csak Emailben tudunk vele küldeni. A másik baromság hogy a telefon angol nyelvű még mindig, nem értek hozzá bevallom, gondolom meg lehet valahogy hekkelni hogy magyar legyen, mindegy. Aztán jön az sms írás, nem lehet kikapcsolni a T9 funkciót ! Gondolj bele van egy angol nyelvű t9 szótár amivel próbálj meg magyar szavakat írni. Itt szintén előjön hogy a maradi fakezű magyar embernek hozzá kell szoknia a full virtuális billentyűzethez.  Na és végűl a telefont csak adatcsomaggal fogjuk majd árúlni tehát amikor azt mondják hogy 30-40 ezer forintért lesz az magával vonza azt hogy havi 2-3 vagy 4-5 ezer forintért be kell vállalnod egy internet díjcsomagot amivel netezhetsz a telón és emailezhetsz ja igen EMAIL, van pár olyan emailfiók többek között a Gmail amit pl nem lehet rákonfigurálni a teló email kliensére. Arról is beszélt az oktató hogy csak úgy lehet majd bekapcsolni a telefont ha aktiválod a gyártó honlapján, ha nem oldják meg azt hogy bent az üzleteinkben lhessen aktiválni akkor csak azok lesznek előnyben akiknek van otthon internetük, mert az aktiváláskor a net letapogatja azt hogy melyik gépen aktiválod és csak annál a gépnél tudsz már nem tudom mit csinálni később amin aktiváltad.

Na, akkor mennyi is lesz az az "adatcsomag"? Beszélj... :)

MMS abszolút nem érdekel, Gmail meg nem létezik, hogy ne legyen rajta. Az átlag fakezű ember meg tényleg nem vesz iPhone-t. Ez az IP "letapogatás" is röhejes... :omg:

#187 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 13:14

És ők fogják árulni, welcome to hungary!  :Đ
Normálisan összeszedett infokért továbbra is Plastik Józsi blogját javaslom: http://plastik.hu/20...iphone-hungary/
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#188 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 14:08

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 12:04

MMS abszolút nem érdekel, Gmail meg nem létezik, hogy ne legyen rajta. Az átlag fakezű ember meg tényleg nem vesz iPhone-t. Ez az IP "letapogatás" is röhejes... :omg:

Ja elég érdekes lenne...
http://mail.google.c...py?answer=72454

De ha keres az ember akkor láthat egy csomó videót iphone3g-ről is..
Az árra pedig én is kiváncsi leszek. Itt kint korlátlan!! 3g-vel, 15 forintos percdíjjal 300e egy évre. (persze szerintem ez a legrosszabb csomag..)

#189 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 17:48

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:04

Bocsesz, nem a gmailt, hanem a hotmailt nem viszi eddig, a többit nem tudom.

#190 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 17:52

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:04

http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidija...ernet_wap.shtml

Nézd ezt a sort.: Internetezést, WAP-ozást és a web’n’walk használatát biztosító díjcsomagok

Ezek a mostani publikus net csomagok, a mostani telefonokhoz ilyeneket lehet kérni, ehhez vagy ugyan ezek lesznek vagy kihoznak valami újat nem tudom...

#191 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 17:57

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 13:14

És ők fogják árulni, welcome to hungary!  :Đ
Normálisan összeszedett infokért továbbra is Plastik Józsi blogját javaslom: http://plastik.hu/20...iphone-hungary/

Igaz ! Itt szebben le vannak írva bizonyos dolgok ! Én is olvasom, köszi ! Készüljünk a káoszra aug 22-én ! :)

#192 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 11:16

Gmail klienst nem lehet rakonfoguralni? Ezt nem ertem, hisz az iPod Touch kivaloan kezeli a Gmail klienst (eltekintve par hibatol de az maga az iPod/iPhone szoftware hibaja)

#193 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 21:47

ah valszeg csak a magentás fiúk bealudtak az oktatáson oszt az esti kocsmázáskor ennyi infot sikerült kihúzni belőlük a 6-ik tequila után.
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#194 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 22:06

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 12:16

Gmail klienst nem lehet rakonfoguralni? Ezt nem ertem, hisz az iPod Touch kivaloan kezeli a Gmail klienst (eltekintve par hibatol de az maga az iPod/iPhone szoftware hibaja)

Kép

te mirol beszelsz?
macbook air 2014

#195 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 22:32

Idézet: Cenobite - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 18:48

Bocsesz, nem a gmailt, hanem a hotmailt nem viszi eddig, a többit nem tudom.

nemtom minek ragozzátok tovább a gmail dolgot...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#196 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 22:32

Idézet: evone - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 21:06

kép

te mirol beszelsz?

Én is kérdőre vontam, de már kijavította magát. A hotmailt nem szereti :)

#197 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 09:27

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 21:47

ah valszeg csak a magentás fiúk bealudtak az oktatáson oszt az esti kocsmázáskor ennyi infot sikerült kihúzni belőlük a 6-ik tequila után.

így van :) :) :)

#198 Felhasználó inaktív   Cenobite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 09:28

Idézet: Capri - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 22:32

Én is kérdőre vontam, de már kijavította magát. A hotmailt nem szereti :)

Köszönöm ! :)

#199 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 20:54

Sziasztok!

Közérdekű információ: olvastam a M*tro újságban a buszon, hogy hatalmas fiaskó történt itt az új 3G-s iPhone forgalmazása körül Svédországban. A T-Mobile hálózata valahogy nem komálja a készüléket és igen ritkán működik a 3G szolgáltatás. Magukat megnevezni nem kívánó belsős források azt javasolták, hogy mindenki használja inkább EDGE-en az új készüléket...  :omg:

Gondolom most valakit nem dícsértek meg.  :rolleyes:

Ha tehát itt északon szándékozol venni új csodakészüléket, akkor még várjál. Magyarországon majd meglátjuk, de mivel ugyanaz a szolgáltató lesz, ezért én kivárnék. Csak a biztonság kedvéért. Mondjuk a készülék ettől még jó, csak az adatátvitel lehet lassú ha itt is beüt Murphy.

Üdv!
.
.
.

#200 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 18:01

Idézet: evone - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 22:06

[IMG]/IMG]

te mirol beszelsz?

En semmirol, csak egy elottem szolo irta hogy a Gmail nem megy rajta (aki utolag kijavitotta Hotmail-re) szal ja.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.