99% hogy kisfiú.
baba, papa, mama :)
Elküldve: 2009. 02. 05. 20:49
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 20:29
99% hogy kisfiú.
Grat.
Egy haver mondta egyszer, még mielőtt a felesége szült - nem tudták mi lesz - hogy neki mindegy csak fiú legyen.Az lett.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2009. 02. 05. 20:51
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 19:29
99% hogy kisfiú.
Próbáld meg kialudni magad. Minden este a szülésig. :Đ Ezt tudom tanácsolni, és üdv a klubban.
Szerkesztette: Kory 2009. 02. 05. 20:51 -kor
Elküldve: 2009. 02. 05. 21:03
Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 16:26
tudom, ezért kérdeztem kicsivel korábban hogy hogy vesznek pelenkát EP-re. asszem Sipi írta hogy ad számlát a DM is ami pelusvásárlásra elszámolható EP-nél.
Igen, én írtam, hogy AXA elfogadja a Tesco-s és a DM-es számlát is (bárhonnan elfogad számlát végülis), csak legyen rajta az egészségpénztári azonosító, meg a számlatulajdonos vagy a kedvezményezett nevére szóljon a számla (illetve bizonyos esetekben az AXA EP nevére, pl. gyógyszertárban ilyet szoktak adni aláírásra).
Elküldve: 2009. 02. 05. 21:03
Idézet: Kory - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 16:31
Mi próbáltunk valamilyen LIDL-ből származót múltkor, nem jött be. De a Pampers törlőkendő sem, csak a DM-es Babylove
Elküldve: 2009. 02. 05. 21:04
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 19:29
99% hogy kisfiú.
Gratulálok
Elküldve: 2009. 02. 05. 21:47
Bravo
Elküldve: 2009. 02. 06. 14:49
A test akkor egész ha meztelen."
Daily Calvin and Hobbes Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.
Elküldve: 2009. 02. 06. 15:48
Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 14:49
Szia Blabla!
Ha valaki csak a pelenkán akar spórolni, akkor hülyeség.
Én biztos nem csinálnám. A gyerek alapvetően megváltoztatja az ember szokásait, kevesebb lehetőséged van kimozdulni lazítani (nekem pl az egyedül bevásárlás is lazítás
Másik meg, hogy igazából a szobatisztaság elérése nem attól függ, hogy pelenkával, vagy pelenka nélkül nő a gyerek, hanem idegrendszeri fejlettség kérdése. A természeti népek sem azért nem használnak eldobható pelenkát, mert milyen jó ölben pisiltetni, kakiltatni a gyereket, hanem mert nagy valószínűséggel azt sem tudják, mi az
Amúgy nálunk nagyságrendileg 1 hónap alatt 3 csomag Tescos pelenka fogy el. Nálunk bevált, éjjel is azt használjuk
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!
Elküldve: 2009. 02. 06. 21:56
Idézet: Rina Maan - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 15:48
Én biztos nem csinálnám. A gyerek alapvetően megváltoztatja az ember szokásait, kevesebb lehetőséged van kimozdulni lazítani (nekem pl az egyedül bevásárlás is lazítás
Másik meg, hogy igazából a szobatisztaság elérése nem attól függ, hogy pelenkával, vagy pelenka nélkül nő a gyerek, hanem idegrendszeri fejlettség kérdése. A természeti népek sem azért nem használnak eldobható pelenkát, mert milyen jó ölben pisiltetni, kakiltatni a gyereket, hanem mert nagy valószínűséggel azt sem tudják, mi az
dejó Téged újra látni
higiéniai szempontokat is említ a cikk
ezt az idegrendszeri fejlettség dolgot nem értem. azt írja a cikk hogy ahol így nőnek fel a gyerekek ott gyakorlatilag az összes jóval korábban szobatiszta mint nálunk. akkor ott az összes gyerek idegrendszerileg fejlettebb? :confused:
mekkora már nálatok a csemete? 1 év körül?
Daily Calvin and Hobbes Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.
Elküldve: 2009. 02. 06. 22:21
Ő úgy döntött. hogy a kisfia szobatiszta, így pelus nélkül közlekedett a gyermek a házban.
Anno a kiskutyám csinált úgy, amikor nem volt otthon senki. Itt egy tócsa, ott egy kupac, majd még egy tócsa.
Azóta elmúlt három év, és a mű még mindig nem tökéletes. Ugyanis a gyermek már frusztrlt, ha a "nem kell pisilni?" kérdést hallja, és elsírja magát.
Miközben épp mondja, hogy:"nem", halkan bepisil.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2009. 02. 06. 22:32
Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 21:56
higiéniai szempontokat is említ a cikk
ezt az idegrendszeri fejlettség dolgot nem értem. azt írja a cikk hogy ahol így nőnek fel a gyerekek ott gyakorlatilag az összes jóval korábban szobatiszta mint nálunk. akkor ott az összes gyerek idegrendszerileg fejlettebb? :confused:
mekkora már nálatok a csemete? 1 év körül?
Fogalmam sincs, mennyivel lehet higiénikusabb, esetleg mert jobban szellőzik alvégen a gyerek, de én is (meg nagyjából minden épeszű anya) folyamatosan ellenőrzöm a gyereket, hogy termelt-e valamit a pelenkába, és ha igen, akkor csere. Szóval a különbség szerintem annyi, hogy akiről a cikk szól a pisi/kaki előtt reagál, én meg közvetlenül utána.
Azért kb másfél éves korban már szoktak próbálkozni a szobatisztasággal felénk is
13 hónapos
Csatolt fájl:
-
20090201_0492.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!
Elküldve: 2009. 02. 06. 22:58
Idézet: Rina Maan - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 22:32
kis kópé
Elküldve: 2009. 02. 27. 09:18
Már egy hete szoktatjuk 1-1 órákat, egész jó körülmények vannak, meg aranyos óvónők is, dehát ugye a gyereknek potyognak a könnyei hogy apa apa apa... De én azért hiszek benne, hogy ezen túl kell esni, és utána majd szeret oda járni...
Elküldve: 2009. 02. 27. 18:52
Idézet: Locutus - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 10:18
Már egy hete szoktatjuk 1-1 órákat, egész jó körülmények vannak, meg aranyos óvónők is, dehát ugye a gyereknek potyognak a könnyei hogy apa apa apa... De én azért hiszek benne, hogy ezen túl kell esni, és utána majd szeret oda járni...
Nem egyszerű korszak.
Nálunk is így volt.
Nem azt mondom, hogy hamar, de megszokta.
Most ott tartunk, hogy néha még vasárnap is menni akar.
-------
Ja bakker, bölcsiről beszélsz.Mi ovival kezdtünk.Igaz ott a mini csoportban.Az majdnem ugyanaz.Vagy nem?
Szerkesztette: carcass 2009. 02. 27. 19:14 -kor
Bravo
Elküldve: 2009. 02. 28. 08:51
Mire érdemes figyelni? Hol érdemes körülnézni?
Elküldve: 2009. 02. 28. 09:58
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 8:51
Én a helyedben használtat néznék vaterán vagy teszveszen.
Az embereknek általában 1 max 2 éven belül feleslegessé válik, és ekkor még tökéletes állapotban van egy jobb babakocsi. A különbség csak az, hogy féláron megkapod. Én igy vettem pl jane carrera babakocsit anno. Új ára 140e, én meg 70-ért elhoztam, tiptop állapotban, majd ugyanennyiért el is adtam rá 1 évre...
Elküldve: 2009. 02. 28. 13:10
Idézet: blabla* - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 14:49
Hát, ez nagyon, hm.
Enyémek mikor ülni tudtak egyedül, ez kb fél évesen volt rögtön tedtem billire. Azóta nyagyobb dolgot ott intésztek, néha kisebb is. Pelenká nélkül menntek másfél évesen nap köszbe, csak éjjel tedtem még, de nem sokára ezt is leszoktak.
Igaz, itt szigorú rendszer volt bölcsedöbe, azért sikerült ez is. Itt 9 honapos gyereknek egyedül kellett enni is.
Elküldve: 2009. 02. 28. 13:28
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 8:51
Ne a legdrágábbat vedd meg.
Figyelj arra hogy legyen szavatosság rá.
Elküldve: 2009. 02. 28. 14:30
Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 9:51
Mi is használtan vettük 30e-ért még 2003-ban.2 évvel korábban állítólag 80e-ért vette egy ismerős csaj.El is hiszem, hogy annyi volt, mert digitális hőmérséklet, meg páratartalommérő volt rajta.Mondjuk soha nem használtuk, de tök olcsó volt.
Mire kell figyelni?
Attól függ mire/mikor is használod.A miénknek ~18 átmérőjű kerekei voltak párosával mindenütt.Könnyen áttoltuk bármin, járdán, lépcsőn könyebb felhúzni.Mivel volt rajta pohártartó és amúgy is egy merev rúd volt keresztben, amivel ugye tolni kellett (tényleg annak mi a neve
Nem kell a legdrágábbat megvenni, annyival többt nem tud.Viszont nyilván egy szint alá semi érdemes menni.
Bármelyiket veszed, a sedan sajnos úgyis tele lesz vele.
Bravo

Súgó
A téma zárva.