HWSW Informatikai Kerekasztal: baba, papa, mama :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

baba, papa, mama :) Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#491 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:23

Hehe, a hátsó fogak tényleg izgalmasak, mikor jönnek. Nálunk ilyenkor volt az, hogy éjjel 2-kor felébredt, és legalább 2 órán keresztül nem aludt vissza. Ilyenkor nem sír, csak vergődik egy darabig, aztán felébred. Aztán egy óra múlva megpróbál elaludni, de 5 percenként felriad, vergődés, visszaalvás, felriadás, aztán egyszercsak visszaalszik. 4 rágófog kint van, de most jön 3 szemfog egyszerre. Abban bízom, hogy lassan kint lesz mind, és akkor talán alhatunk  :Đ
Kipróbáltuk a citromfű teát is (nyugtató hatása van), de ha fel akar ébredni, akkor felébred így is, szóval halottnak a csók...
- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#492 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:15

Idézet: Rina Maan - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 13:23

Hehe, a hátsó fogak tényleg izgalmasak, mikor jönnek. Nálunk ilyenkor volt az, hogy éjjel 2-kor felébredt, és legalább 2 órán keresztül nem aludt vissza. Ilyenkor nem sír, csak vergődik egy darabig, aztán felébred. Aztán egy óra múlva megpróbál elaludni, de 5 percenként felriad, vergődés, visszaalvás, felriadás, aztán egyszercsak visszaalszik. 4 rágófog kint van, de most jön 3 szemfog egyszerre. Abban bízom, hogy lassan kint lesz mind, és akkor talán alhatunk  :Đ
Kipróbáltuk a citromfű teát is (nyugtató hatása van), de ha fel akar ébredni, akkor felébred így is, szóval halottnak a csók...

Belladonna, vagy Sedatif PC. Nálunk bevált.

#493 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:45

Idézet: Locutus - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 15:15

Belladonna, vagy Sedatif PC. Nálunk bevált.

Ezek valami gélek? Mi Dentinox géllel kenjük az ínyét, amikor fáj neki, de ez sem mindig ad tartós megoldást.

#494 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:52

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 15:45

Ezek valami gélek? Mi Dentinox géllel kenjük az ínyét, amikor fáj neki, de ez sem mindig ad tartós megoldást.

Azokat amit írt az Homeopátia szvsz, a Belladonna biztosan, golyó.

#495 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 14:56

Idézet: Kory - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 14:52

Azokat amit írt az Homeopátia szvsz, a Belladonna biztosan, golyó.

A Sedatif PC is homeopátiás, csak kombinált készítmény.

Én is szoktam bevenni belőle, stresszre jó, és jobban alszik tőle az ember. Ugyanez gyereknél is bevált nekünk, ha nagyon pörög este, akkor a ninnibe feloldani egyet, és alszik egész éjszaka. Nálunk fél éves kora óta nagyon ritkán van olyan, hogy nem alussza át az éjszakát. Ha foga jön, ha egyéb.
Csak a bölcsis időszak kezdete óta volt olyan, hogy megfázás, aztán orrdugulás miatt nem bírt aludni.

#496 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 29. 15:01

Mi az a ninni?  :think:

Mi kétszer próbáltuk, semmit sem használt (Chamomilla, Belladonna).

#497 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 10:54

Most vettem Chamomilla-t, kipróbáljuk. Az a baj, hogy nálunk nincs előjele annak, hogy fel fog-e ébredni éjjel, és nem alszik, vagy nyugi lesz. Pedig próbáltam figyelni. Pl sokat vagyok vele kettesben, sok a testkontaktus, elvileg ilyenkor nyugisabbnak kellene lennie, mert biztonságban érzi magát. Vagy sokat mozgunk napközben, játszótér, séta, társaság, stb, jobban kifárasztaná. Vagy ha napközben kevesebbet alszik, akkor sem biztos, hogy éjjel bepótolja, meg ilyenek, de konkrét összefüggéseket nem találtam. Folyamatosan nyugtatózni meg azért nem akarom.
- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#498 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 07:41

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 23:09

Köszönöm, remélem mostmár tényleg kilábal ebből.

Kory: nálunk csak egyszer kajál, 3 körül (tápszert). Utána (ha szerencsénk van) alszik tovább, kb. 7-ig. Nekünk egy rövid (1-2 hónapos) időszak volt, amikor átaludta az egész éjszakát. Utána kezdtek jönni a fogai --> megint nem alvás. Még mindig csak az alsó két foga van csak, de már jön fent egyszerre 4  :eek:

Nagymamám szokta mesélni, hogy Ő 5 évig nem aludt át egyetlen éjszakát sem (3 gyerek :D).

Az enyém ugye kapott laposabb ágyat, levehető ráccsal. A cél az volt hogy a bilire leszálljon és aztán vissza ágy- alvás.
Visszájára fordult.
Inenntől fogva, nem a saját bilire száll le, hanem hozzánk jön be, és ott ül le a keretes edényre.
Rádásul ugye a megfázás miatt, többször is bepisilt. Aztán minden éjjel- most mindig pelusban alszik.
Néha fájlalta a hasát- este. OK pisi kaki vizsgálat:
vizelet, két kereszt genny (de előtte nem lett kitörölve a puncus!) ismétel...semmi. tehát az felszíni volt.

kakára meg várunk.(nem vakarózik alul, de az orrát igen ,ez néha lehet a férgesség jele.)

#499 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 21:31

Nuku kukuc.
A nátha megszűnt, még köhögünk egy keveset. Viszont jók vagyunk a bölcsibenéá- a főzelékeket nem eléggé esszük meg, otthon a tésztákra rábukunk mint ...a csokikat dettó...

Olvastam egy cikket, ami nagyon elszomorított:
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/...-05-05-csecsemo

ha nem bírja felnevelni, akkor akár én (is) elvállaltam volna.

Szerkesztette: WEbshark 2009. 05. 05. 21:37 -kor

#500 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 21:52

Idézet: WEbshark - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 22:31

[...]
Olvastam egy cikket, ami nagyon elszomorított:
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/...-05-05-csecsemo

ha nem bírja felnevelni, akkor akár én (is) elvállaltam volna.

:( És közben rengetegen bármit megadnának érte, csak, hogy lehessen egy kisbabájuk, akár örökbefogadás útján is.  :reklamacio:

#501 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 18:35

Elborzasszalak benneteket?

A nejem lehet, hogy terhes (vagy csak volt???), előfordulhat hogy méhen kívüli, sőt egyre valószínűbb- március óta heti rendszerességgel járunk orvoshoz, ennek ellenére vérzik, volt idáig 14 nap alatt 2 kaparása, a végére hurrá elállt, 2 napra. Nem kaptunk információt, hogy miért és mit kapartak ki, tehát nem vettek el gyereket- de ez nem nyugtat meg.
Most goto line 10 es helyzet van. Aztán holnap laparoszkópia. Idegeim? Kis híján összeomlás előtt állok.

Szerkesztette: WEbshark 2009. 05. 19. 18:37 -kor

#502 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 20:03

Idézet: WEbshark - Dátum: 2009. máj. 19., kedd - 19:35

Elborzasszalak benneteket?

A nejem lehet, hogy terhes (vagy csak volt???), előfordulhat hogy méhen kívüli, sőt egyre valószínűbb- március óta heti rendszerességgel járunk orvoshoz, ennek ellenére vérzik, volt idáig 14 nap alatt 2 kaparása, a végére hurrá elállt, 2 napra. Nem kaptunk információt, hogy miért és mit kapartak ki, tehát nem vettek el gyereket- de ez nem nyugtat meg.
Most goto line 10 es helyzet van. Aztán holnap laparoszkópia. Idegeim? Kis híján összeomlás előtt állok.

:eek: Durvaaaaa. :( Március óta?Elég rosszul hangzik.És mi az, hogy nincs információ?Nem sok vigaszt tudok mondani, nem egyszerű helyzet. :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#503 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 20:59

Idézet: carcass - Dátum: 2009. máj. 19., kedd - 21:03

:eek: Durvaaaaa. :( Március óta?Elég rosszul hangzik.És mi az, hogy nincs információ?Nem sok vigaszt tudok mondani, nem egyszerű helyzet. :confused:

Volt kb 5 nap, amikor nem volt havibaj, na akkor mi egyből ...nem szégyellem , szerettük egymást...
na akkor akár teherbe is ejthettem....de után megint vérzés, olyan furcsa cuccos, anyuci szerint, hol van hol nincs- akkor némi görcs, alul szurkál- no ezek a méhenkívüli terhesség jelei...

#504 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 21:34

Idézet: WEbshark - Dátum: 2009. máj. 19., kedd - 21:59

Volt kb 5 nap, amikor nem volt havibaj, na akkor mi egyből ...nem szégyellem , szerettük egymást...
na akkor akár teherbe is ejthettem....de után megint vérzés, olyan furcsa cuccos, anyuci szerint, hol van hol nincs- akkor némi görcs, alul szurkál- no ezek a méhenkívüli terhesség jelei...

De azt tudtommal egy ultrahang vizsgálatból megmondják...Dehát, hogy márciustól orvoshoz jártok az durva :eek:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#505 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 22:25

Idézet: WEbshark - Dátum: 2009. máj. 19., kedd - 21:59

Nincs mit szégyellni, addig kell, amíg nincs 2 gyerek.Utána nem lesz rá annyi idő. ;)
Én is úgy tudom, hogy ultrahang elsőre megmutatja, sőt azt általában utána azonnal műteni is szokták.Szomszéd csajnak is volt, a mentő egyenesen a műtőbe vitte.Nem gyerekjáték...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#506 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 23:49

Lassacskán gyerekülést kell vennünk, mert a hordozóból már kilóg a gyerek lába (1-én lesz 11 hónapos). Ki milyen ajánl 9-18kg kategóriában? Egy BeSafe-et már belepróbáltunk az autóba, tetszett nagyon, de még nem döntöttünk.
(adac teszteket sem néztem még)

#507 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 13:48

Pár kép:
Kaja után (általában nem így szokott kinézni, de akkor nagyon játszott kaja közben):
Kép

A fiatal IT-s:
Kép

Kép

Szerkesztette: Sipi- 2009. 05. 25. 13:48 -kor

#508 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 16:33

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. máj. 21., csütörtök - 23:49

Lassacskán gyerekülést kell vennünk, mert a hordozóból már kilóg a gyerek lába (1-én lesz 11 hónapos). Ki milyen ajánl 9-18kg kategóriában? Egy BeSafe-et már belepróbáltunk az autóba, tetszett nagyon, de még nem döntöttünk.
(adac teszteket sem néztem még)

Nekünk ilyen van, és nagyon jól bevált:
Kép
Kiddy Life Plus 9-36kg

#509 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 11:18

2009 május 21-én, 23:02-kor 56 cm-rel és 3880 grammal megszületett Tálas Marcell Koppány :)
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#510 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 11:24

Gratulálok!  :cool:

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24