HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#1321 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 18. 15:29

Semmit nem sietek el az tuti. Egyelőre kivárok. Abban bízom, hogy a GVH vagy a fogyasztóvédelem, vagy bárki aki ebben illetékes, a T-t is el fogja marasztalni, ugyanúgy ahogy a Digi -vel is tették. A CI kártyamodul -os dolgot elég sok dícsérik, eddig több más forumot is böngésztem ezügyben, mindenki igen nagy minőség javulásról számolt be miután eldobta a gány T -s STB-t és váltott conax modulra. A baj az hogy ezt a módszert nem támogatja hivatalosan a T. De ezt már előbb kifejtettem...
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#1322 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 12. 16. 07:28

Nem regényt írni, hanem 4 hsz-t kellett van visszaolvasnod.
ZTE alól nem megy a wow, át kell irányítani egy routerre, és megy.
AZ, hogy 1 hgw Nálad elszállt, nem értem miért ekkora gáz:)
Csak az szídja a T-t, akine nem volt még fibernet előfizető.
Én 2008ban váltottam T-re, sima adsl vonalon voltak gondjaim, de amióta adsl2+ illetve már vdsl2+ on vagyok, egy szakadásom nem volt.
VDSL-re létezik még speedport hgw, de megnyugtatlak, az még nagyobb hulladék, mint a ZTE.

Na azert nem kene ennyire dicsergetni a T-t, mert valoban nagyon gaz neha, amit muvelnek.
Nekem pl nincs szakadasom ez teny. De erdekes modon ilyen szar nettel 2 eve nem talalkoztam ADSL2+ vonalon.
A letoltesi ertekek minden jo, de nem egyszer az adatforgalom csak ugy megall, nincs packet loss semmi ilyesmi, egyszeruen csak fogja magat es mintha elkezdene gondolkodni, hogy a kedves user megkaphatja e az adatcsomagot vagy sem, aztan par masodperc utan a folyamat kegyeskedik tovabbhaladni.
A vonal tiszta, nincs semmi probleama a vonallal, csak egyszeruen mikor a kozpontba eljut az adat neha egyszeruen az egekbe szokik a varakozasi ido.
Ping plotterrel teljesen jol lathato a dolog. Sokaig normal ping lathato, aztan a delay felszokik az egekbe. Aztan eltelik par masodperc es ujra jo lesz.
Tok jo igy jatszani peldaul az online jatekokkal. Arrol nem is beszelve, hogy nem egyszer tortenik meg az, hogy letoltesnel teljesen erthetetlenul ingadozik az atvitel es teljesen szabalyszeruen.

FElkuszik a letoltes mondjuk 150k-re leesik 1 mp mulva 0-ra aztan 1 mp mulva megint 150 majd vissza megint 0-ra.
Eskuszom olyan szabalyos a dolog, hogy meg le lelehtne vele modelezni talan a sinus gorbet is.

Szerkesztette: Jakuza 2011. 01. 23. 09:41 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1323 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 01. 18. 15:29

Abban bízom, hogy a GVH vagy a fogyasztóvédelem, vagy bárki aki ebben illetékes, a T-t is el fogja marasztalni, ugyanúgy ahogy a Digi -vel is tették.

És? "A Digi Kft. vállalta, hogy az előfizetők számára 2011. szeptember 1-jétől lehetővé teszi - külön díj ellenében - a megfelelő (HDMI) kimenettel rendelkező set-top-box megvásárlását, és ehhez igazítva módosítja az általános szerződési feltételeit."
Külön díj meg lehet jó borsos is,semmi se szabályozza:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1324 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 23. 09:40

Na azert nem kene ennyire dicsergetni a T-t, mert valoban nagyon gaz neha, amit muvelnek.
Nekem pl nincs szakadasom ez teny. De erdekes modon ilyen szar nettel 2 eve nem talalkoztam ADSL2+ vonalon.
A letoltesi ertekek minden jo, de nem egyszer az adatforgalom csak ugy megall, nincs packet loss semmi ilyesmi, egyszeruen csak fogja magat es mintha elkezdene gondolkodni, hogy a kedves user megkaphatja e az adatcsomagot vagy sem, aztan par masodperc utan a folyamat kegyeskedik tovabbhaladni.
A vonal tiszta, nincs semmi probleama a vonallal, csak egyszeruen mikor a kozpontba eljut az adat neha egyszeruen az egekbe szokik a varakozasi ido.
Ping plotterrel teljesen jol lathato a dolog. Sokaig normal ping lathato, aztan a delay felszokik az egekbe. Aztan eltelik par masodperc es ujra jo lesz.
Tok jo igy jatszani peldaul az online jatekokkal. Arrol nem is beszelve, hogy nem egyszer tortenik meg az, hogy letoltesnel teljesen erthetetlenul ingadozik az atvitel es teljesen szabalyszeruen.

FElkuszik a letoltes mondjuk 150k-re leesik 1 mp mulva 0-ra aztan 1 mp mulva megint 150 majd vissza megint 0-ra.
Eskuszom olyan szabalyos a dolog, hogy meg le lelehtne vele modelezni talan a sinus gorbet is.

Ez egyedi probléma, nem általános.
Miből gondolod, hogy a vonal jó, tökéletes? Mivel mérted? Képet linkelsz róla?
Nekem is volt ilyen, ekkor port fagyott be a központban. Törölték, újraindították, és azóta is jó.
Általában áramkimaradáskor fagy be a port, mert nem képes magát mindig szabályosan újraindíatni.
Ilyenkor pont ez a jelenség, amit leírtál.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1325 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 23. 10:14

Ez egyedi probléma, nem általános.
Miből gondolod, hogy a vonal jó, tökéletes? Mivel mérted? Képet linkelsz róla?
Nekem is volt ilyen, ekkor port fagyott be a központban. Törölték, újraindították, és azóta is jó.
Általában áramkimaradáskor fagy be a port, mert nem képes magát mindig szabályosan újraindíatni.
Ilyenkor pont ez a jelenség, amit leírtál.

Nem en bertem be hanem a T-fos szakemberei.

Persze felejuk a merest mindent rendben mutat, ellenben olyanokat produkal a sok random long delay miatt a kapcsolat, hogy van hogy az oldalak nem toltodnek be, hanem megall az egesz es hosszan varakoznom kell, aztan erdekes modon hirtelen minden megjavul es orakig nem jon elo a hiba, aztan egyik pillanatrol a masikra, fogja magat es ismet tok szar lesz minden.

Raadasul az is random, hogy milyen cimeknel csinalja, tehqat azt se lehet rafogni, hogy kulfold fele van csak ilyen, mert belfoldnel detto ugyanez a helyzet.

Sajnos nalunk nincs Diginet, mert mar reg lecsereltem volna ezt a szart. De aztan lehet UPCs csere lesz a dologbol, mert meg olcsobb is, mint ez a gagyinet ebben a formaban.
Jah es a vicces az egeszben az, hogy a letolteseim rendben vannak ugy altalaban ha nincsenek azok a sinushullam szeru ingadozasok, maxal tudok letolteni.
Probaltam tobb modemmel is T380-al, 321B-vel detto ugyanaz a jelenseg.

Ellenben ha nem letoltok mondjuk online jatekkal jatszom, azonnal megerzem ezeket az ingadozasokat, teljesen mindegy milyen szerveren vagyok europain, ahol masnap 40 ping kornyeken van, nalam egy darabig csak aztan jonnek a random lagtuskek amik 500 ping fole kusznak.

Probalkoztam mar mindennel mas op rendszerrel, atkabelezessel,szurocserevel, mas halokartyaval, CFossal vagy annelkul, tuzfal nelkul sincs valtozas semmi.
Ez olyan kapcsolati hiba hogy csak na, ellenben soha nem talalnak hibat es az effele hibajelenseget meg kiszurni is nehez es rafoghato a gerinchalozat terheltsegere, ha ugy adodik. De en mar nagyon unom.
My name is penis.

#1326 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 23. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 23. 12:07

Nem en bertem be hanem a T-fos szakemberei.

Persze felejuk a merest mindent rendben mutat, ellenben olyanokat produkal a sok random long delay miatt a kapcsolat, hogy van hogy az oldalak nem toltodnek be, hanem megall az egesz es hosszan varakoznom kell, aztan erdekes modon hirtelen minden megjavul es orakig nem jon elo a hiba, aztan egyik pillanatrol a masikra, fogja magat es ismet tok szar lesz minden.

Raadasul az is random, hogy milyen cimeknel csinalja, tehqat azt se lehet rafogni, hogy kulfold fele van csak ilyen, mert belfoldnel detto ugyanez a helyzet.

Sajnos nalunk nincs Diginet, mert mar reg lecsereltem volna ezt a szart. De aztan lehet UPCs csere lesz a dologbol, mert meg olcsobb is, mint ez a gagyinet ebben a formaban.
Jah es a vicces az egeszben az, hogy a letolteseim rendben vannak ugy altalaban ha nincsenek azok a sinushullam szeru ingadozasok, maxal tudok letolteni.
Probaltam tobb modemmel is T380-al, 321B-vel detto ugyanaz a jelenseg.

Ellenben ha nem letoltok mondjuk online jatekkal jatszom, azonnal megerzem ezeket az ingadozasokat, teljesen mindegy milyen szerveren vagyok europain, ahol masnap 40 ping kornyeken van, nalam egy darabig csak aztan jonnek a random lagtuskek amik 500 ping fole kusznak.

Probalkoztam mar mindennel mas op rendszerrel, atkabelezessel,szurocserevel, mas halokartyaval, CFossal vagy annelkul, tuzfal nelkul sincs valtozas semmi.
Ez olyan kapcsolati hiba hogy csak na, ellenben soha nem talalnak hibat es az effele hibajelenseget meg kiszurni is nehez es rafoghato a gerinchalozat terheltsegere, ha ugy adodik. De en mar nagyon unom.

Nekem van diginetes ismerősöm, rengeteg a kimaradás, sok a panasz.
UPC nincs, viszont a upc.hu -n viszont az árak/sebesség még köszönőviszonyban sincs a t-vel.
De lehet én nézem rossz helyen.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1327 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 05:32

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 23. 12:20

Nekem van diginetes ismerősöm, rengeteg a kimaradás, sok a panasz.
UPC nincs, viszont a upc.hu -n viszont az árak/sebesség még köszönőviszonyban sincs a t-vel.
De lehet én nézem rossz helyen.

Hat eleg rossz helyen nezheted, mert egy 15/0.9 Mbit T ara nalunk 6k, mig az UPCnel jelenleg 120Mbites csomagot kapsz ennyiert. A hasonlo 15 / 1,5 Mbit-es csomag 3k ott, amiert en 6050Ft-t fizetek.

Valoban nincs koszonoviszonyban az ar/sebesseg viszonyaban, csak nem a T javara.
My name is penis.

#1328 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 06:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 05:32

Hat eleg rossz helyen nezheted, mert egy 15/0.9 Mbit T ara nalunk 6k, mig az UPCnel jelenleg 120Mbites csomagot kapsz ennyiert. A hasonlo 15 / 1,5 Mbit-es csomag 3k ott, amiert en 6050Ft-t fizetek.

Valoban nincs koszonoviszonyban az ar/sebesseg viszonyaban, csak nem a T javara.

Viszont T sokkal több helyen van. Nálunk csak T-Kábel van és Invitel, de az meg ilyen mikrohullamú bazi lassú valami.

#1329 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 05:32

Nem gondolod, hogy kicsit rosszul viszonyítasz?
FiberPower 120/10 -es net csak bizonyos helyeken érhető el. És ez kerül 6000 ft-ba. Az egy más kérdés, hogy 120mbites downhoz 10mbit up? pf:)
T-nél, ahol elérhető optinet, ott a 25/12,5 a sebesség, 6500 ftért.
A nagy csomaghoz, ami 80mbit down, ott 40mbit az up! Igaz 9550ft, de hol tud ennyit a upc?

Nálunk a 15/0,9 4850 ft, a 25/x pedig 6500 ft. Nem tudom te mit hol nézel.
Az meg egy mellékes dolog, hogy én 6500 ftért kapok "nettó" 28-29Mbit down-t, és 6-7mbit up-ot, mert az összes csomagot fölé lövik be.

Szerkesztette: havri1 2011. 01. 24. 08:50 -kor

#1330 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 24. 08:33

Nem gondolod, hogy kicsit rosszul viszonyítasz?
FiberPower 120/10 -es net csak bizonyos helyeken érhető el. És ez kerül 6000 ft-ba. Az egy más kérdés, hogy 120mbites downhoz 10mbit up? pf:)
T-nél, ahol elérhető optinet, ott a 25/12,5 a sebesség, 6500 ftért.
A nagy csomaghoz, ami 80mbit down, ott 40mbit az up! Igaz 9550ft, de hol tud ennyit a upc?

Nálunk a 15/0,9 4850 ft, a 25/x pedig 6500 ft. Nem tudom te mit hol nézel.
Az meg egy mellékes dolog, hogy én 6500 ftért kapok "nettó" 28-29Mbit down-t, és 6-7mbit up-ot, mert az összes csomagot fölé lövik be.

Szerintem itt az ideje, hogy levedd a szemellenzot.
Jo probalkozas a Fiberpower, hogy csak bizonyos helyeken erheto el, talan a Optinet nem ? Dehogynem.
120/10-es net pff ? Meg mindig jobb mint a 15/0.9-es ugyanannyiert. Ugy latszik a szamok felismerese, nem valami nagy erosseged.

Az meg hogy te mit kapsz nem igazan mervado. Irkalhatsz te arrol, mire lovik be, amig ilyen kepeket kell nezegetni a valosagban masoknak.

Csatolt fájl:

My name is penis.

#1331 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 11:46

Szerintem itt az ideje, hogy levedd a szemellenzot.
Jo probalkozas a Fiberpower, hogy csak bizonyos helyeken erheto el, talan a Optinet nem ? Dehogynem.
120/10-es net pff ? Meg mindig jobb mint a 15/0.9-es ugyanannyiert. Ugy latszik a szamok felismerese, nem valami nagy erosseged.

Az meg hogy te mit kapsz nem igazan mervado. Irkalhatsz te arrol, mire lovik be, amig ilyen kepeket kell nezegetni a valosagban masoknak.

A számokkal neked van problémád..ahogy látom.
A családi csomag 4850 ft, slussz passz. Igaz, ez csak egy másik szolgáltatással egybevéve. Legrosszabb esetben is +1250 ft egy telefon alap. Az, hogy te lusta voltál újrakötni olcsóbban, az a saját egyéni problémád.
Ha elérhető lenne a FiberPower 120/10, és az Optinet is, akkor egyértelmű, hogy nem a 10Mbites feltöltést választom.
Ha egyik oldalon az akciós új előfizetős árat linkeled, akkor a másik oldalon is azt tedd, így fair.
Ha már a valóságos képekről beszélgetünk..
Abba meg már ne is menjünk bele, hogy adatforgalom? Nincs kiírva egyértelműen, hogy korlátlan adatforgalom van a csomagokban. Pár éve a UPC-től fújt a szél ez ügyben. Bár kétlem, hogy ekkora csomagoknál meghatároznák a felső határt.
Hogy mire lövik be, meg csak adalék annak, aki választani akar. Majd te megmondod, hogy upc mit ad, és mit fizetsz majd érte.
Az biztos, hogy így első ránézésre upc az áraival és a net sebességével jobbnak tűnik. Kérdés, mekkora területen tudja ezt biztosítani. Milyen minsőégben.
Mert itt ahol én ülök, nem. Tehát azzal kell beérni, ami jelenleg a legjobb, és nálam (jelenleg)a t extra csomagja. Pont.

Kép

Szerkesztette: havri1 2011. 01. 24. 12:22 -kor

#1332 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 24. 12:12

A számokkal neked van problémád..ahogy látom.
A családi csomag 4850 ft, slussz passz. Igaz, ez csak egy másik szolgáltatással egybevéve. Legrosszabb esetben is +1250 ft egy telefon alap. Az, hogy te lusta voltál újrakötni olcsóbban, a saját egyéni problémád.
Ha elérhető lenne a FiberPower 120/10, és az Optinet is, akkor egyértelmű, hogy nem a 10es feltöltést választom.
Ha egyik oldalon az akciós új előfizetős árat linkeled, akkor a másik oldalon is azt tedd, így fair.
Ha már a valóságos képeről beszélgetünk..
Abba meg már ne is menjünk bele, hogy adatforgalom? Nincs kiírva egyértelműen, hogy korlátlan adatforgalom van a csomagokban. Pár éve a UPC-től fújt a szél ez ügyben.
Hogy mire lövik be, meg csak adalék annak, aki választani akar. Majd te megmondod, hogy upc mit ad, és mit fizetsz majd érte.

Ne legy mar ilyen okos, hogy tudd mar milyen csomagom van. Csaladi csomagom van augusztusi lejarattal es hiaba is probalnam megujitani ugyanugy 6k folott kapnam csak meg, ezt mar letisztaztam a kozponttal is.

Es igen itt nem erheto el az Optinet ellenben erdekes a Fibernet igen, tehat az osszehasonlitas jogos.
A kozel 100 ezres varos kozepen nem erheto el az Optinet, ami egy vicc.

A korlatlan adatforgalomba pedig tenyleg, ne menjunk bele mert nincs korlatlan adatforgalom a T-nel sem, 2005 augusztusaban vezettek be, az akkori viszonyokhoz merten a 150 Gbyte-t.

"A T-Online bejelentette, hogy havi 150 gigabájtos forgalom felett "extrémnek" tekinti a letöltést és figyelmeztetni fogja azokat az előfizetőit, akik a korlátlan szolgáltatás fogalmát szó szerint értelmezik és élnek is vele.
Amennyiben valaki a figyelmeztetés hatására sem módosít letöltési szokásain, annak a T-Online másik díjcsomagot, rosszabb esetben másik szolgáltatót javasol."
My name is penis.

#1333 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 12:22

Ne legy mar ilyen okos, hogy tudd mar milyen csomagom van. Csaladi csomagom van augusztusi lejarattal es hiaba is probalnam megujitani ugyanugy 6k folott kapnam csak meg, ezt mar letisztaztam a kozponttal is.

Es igen itt nem erheto el az Optinet ellenben erdekes a Fibernet igen, tehat az osszehasonlitas jogos.
A kozel 100 ezres varos kozepen nem erheto el az Optinet, ami egy vicc.

A korlatlan adatforgalomba pedig tenyleg, ne menjunk bele mert nincs korlatlan adatforgalom a T-nel sem, 2005 augusztusaban vezettek be, az akkori viszonyokhoz merten a 150 Gbyte-t.

"A T-Online bejelentette, hogy havi 150 gigabájtos forgalom felett "extrémnek" tekinti a letöltést és figyelmeztetni fogja azokat az előfizetőit, akik a korlátlan szolgáltatás fogalmát szó szerint értelmezik és élnek is vele.
Amennyiben valaki a figyelmeztetés hatására sem módosít letöltési szokásain, annak a T-Online másik díjcsomagot, rosszabb esetben másik szolgáltatót javasol."

Ha idézel, akkor ne csak 1 sort ragadj ki. Ez kábel-netre vonatkozott. Thome fórumon az illetékestől visszakereshető a válasz erre. UPC-nél erre vonatkozó? Hogy Korlátlan?
Nekem 1TB+ körüli az adatforgalmam / hó, és semmi gond.
Fibernetet meg a upc vásárolta fel, úgyhogy..:)
Ha neked aszonták, akkor aszonták!
Nekem mást mondtak :D

Szerkesztette: havri1 2011. 01. 24. 12:30 -kor

#1334 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:34

Amúgy meg most kapcsolok.
Mit vitatkozom itt?
Pont leszarom mennyit fizetsz és mit kapsz, és fényezed a upct.
Mindenki oda szerződik, ahova jólesik.

#1335 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 24. 12:26

Ha idézel, akkor ne csak 1 sort ragadj ki. Ez kábel-netre vonatkozott. Thome fórumon az illetékestől visszakereshető a válasz erre. UPC-nél erre vonatkozó? Hogy Korlátlan?
Nekem 1TB+ körüli az adatforgalmam / hó, és semmi gond.
Fibernetet meg a upc vásárolta fel, úgyhogy..:)
Ha neked aszonták, akkor aszonták!
Nekem mást mondtak :D

Te nagyon azt hiszed akkor van igazad, ha ferditesz. Semmi koze nincs a kabel-nethez.
Ez is jo probalkozas volt , de megint a szemellenzorol arulkodik.

http://itcafe.hu/hir...a_t-korlat.html

"Vagyis adatkorlát hivatalosan továbbra sincs az ADSL-csomagban, van helyette "extrém" felhasználói szokás. Ez arra enged következtetni, hogy a T-Online a 3 GB-nál nagyobb adatforgalmat engedélyező csomagjait továbbra is "korlátlanként" kívánja reklámozni – a most már szerződésben is rögzített 150 GB-os limit és annak nyíltan felvállalt következményei dacára."

Amugy ez a limit az evek folyaman emelkedett. 2008ban megemeltek 350GB-re majd az optinet bevezetesekor megegyszer, ami az osszes letezo jelenlegi kapcsolatukra ervenyes, legyen az ADSL vagy kabelnet etc.

Meg mit fenyezek ? Te vagy aki nem lat ki a szemfestektol. Vagy 7-8 eve T-home-s, Onlineos elofizeto vagyok, tudom mirol beszelek. Annyit jegyeztem meg, hogy ha lenne itt Diginet mar reg lecsereltem volna es a kapcsolat minosege miatt, nagyon erosen gondolkozom az UPC-s valtason, mert az szamomra olcsobb.
Erre te megakarod magyarazni, hogy nekem mim van, mert te olyan okos vagy, hogy latod a lelki szemeid elott, hogy milyen szerzodes van nalam rogzitve.
Tudod mit, legyen rad hagyom az effele okoskodast.

Ami engem erdekel az az,hogy kapcsolat egyre gagyibb es draga, nemelyik konkurenshez kepes, persze T megteheti visszaelve az erofolenyevel,amit a telefonos halozat okan szerzett,de amibol szarmazo elonye egyre inkabb olvad el.

Ha lejar a szerzodesem, elfogok gondolkozni azon, hogy megeri e nekem tovabbra is a T-online kotelekeben maradni vagy sem, mert szamomra vannak olcsobb es ugy tunik jobb alternativak, mivel semmivel nem honoralja a T a huseget, mikozben a minosege egyre inkabb romlik koszonhetoen annak hogy a tulvallalta magat amikor a nagy csomagjait nyilvanosagra hozta.

Szerkesztette: Jakuza 2011. 01. 24. 12:52 -kor

My name is penis.

#1336 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 12:37

Te nagyon azt hiszed akkor van igazad, ha ferditesz. Semmi koze nincs a kabel-nethez.
Ez is jo probalkozas volt , de megint a szemellenzorol arulkodik.

http://itcafe.hu/hir...a_t-korlat.html

"Vagyis adatkorlát hivatalosan továbbra sincs az ADSL-csomagban, van helyette "extrém" felhasználói szokás. Ez arra enged következtetni, hogy a T-Online a 3 GB-nál nagyobb adatforgalmat engedélyező csomagjait továbbra is "korlátlanként" kívánja reklámozni – a most már szerződésben is rögzített 150 GB-os limit és annak nyíltan felvállalt következményei dacára."

Amugy ez a limit az evek folyaman emelkedett. 2008ban megemeltek 350GB-re majd az optinet bevezetesekor megegyszer, ami az osszes letezo jelenlegi kapcsolatukra ervenyes, legyen az ADSL vagy kabelnet etc.

it cafe? Ez mióta hivatalos ÁSZF?
Kérdésre továbbra sem válaszoltál, csak "ferdítgetsz".

#1337 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 24. 12:40

it cafe? Ez mióta hivatalos ÁSZF?
Kérdésre továbbra sem válaszoltál, csak "ferdítgetsz".

Aki itt ferditget az te vagy okostojas. Tudjuk mindenki hulye csak te vagy helikopter.

"Extrém használat:
Abban az esetben, ha a forgalomfüggetlen elszámolású csomagra előizető forgalmazott adatmennyisége az előző 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjának átlagában 150 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, erről a Szolgáltató a következő hónapban email értesítést küld számára és felszólítja az extrém használat felülvizsgálatára.

Az előizető értesítésének tartalmaznia kell a igyelmeztetést arra, hogy ha az előizető a forgalmazási szokásait a igyelmeztetés ellenére fenntartja, a Szolgáltató jogosult rendes felmondási joga alapján (ÁSZF 11.2.1) az előizetői szerződést felmondani.

Az extrém használat alapjául szolgáló forgalom-mennyiséget a felhasználói szokások igyelembe vételével a Szolgáltató naptári évente felülvizsgálja, de ez nem lehet az előző évinél kevesebb."

Tudjuk a T-Home is hazudik: http://www.t-home.hu...1102_061121.pdf
Mondom csatold le a szemellenzot, vagy mosd le a szemfesteket, mert nagyon nem latsz ki mogule.

Szerkesztette: Jakuza 2011. 01. 24. 13:00 -kor

My name is penis.

#1338 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 12:58

Aki itt ferditget az te vagy okostojas. Tudjuk mindenki hulye csak te vagy helikopter.

"Extrém használat:
Abban az esetben, ha a forgalomfüggetlen elszámolású csomagra előizető forgalmazott adatmennyisége az előző 12 hónap legnagyobb forgalmú 3 hónapjának átlagában 150 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, erről a Szolgáltató a következő hónapban email értesítést küld számára és felszólítja az extrém használat felülvizsgálatára.

Az előizető értesítésének tartalmaznia kell a igyelmeztetést arra, hogy ha az előizető a forgalmazási szokásait a igyelmeztetés ellenére fenntartja, a Szolgáltató jogosult rendes felmondási joga alapján (ÁSZF 11.2.1) az előizetői szerződést felmondani.

Az extrém használat alapjául szolgáló forgalom-mennyiséget a felhasználói szokások igyelembe vételével a Szolgáltató naptári évente felülvizsgálja, de ez nem lehet az előző évinél kevesebb."

Tudjuk a T-Home is hazudik: http://www.t-home.hu...1102_061121.pdf
Mondom csatold le a szemellenzot, vagy mosd le a szemfesteket, mert nagyon nem latsz ki mogule.

Na, ezt azért kikérem magamnak.
20061102. Mit is írunk manapság? 2011? No comment. Az új ÁSZF-ben én nem találtam, mondjuk nagyon nem is kerestem. AZ új AKTUÁLIS-ból is kimásolod kis buzgókám? Ne kelljen már nekem fáradni.
T HIVATALOS fórumán az érdekképviselő által elhangzott, hogy ez kábelnetre vonatkozik. Pontosabban vonatkozott, ugyanis már ott sincs. Ennyi.

UPC-ről még mindig nem linkeltél.
Ismer itt valaki olyat, akit extrém felhasználónak minősített a T?
A lényeg:
Hónapok óta szakadásom sem volt. 6500ft/hó, 28-29/6-7mbit van, havi 1-2Tb adatforgalom.

Szerkesztette: havri1 2011. 01. 24. 13:26 -kor

#1339 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2011. 01. 24. 13:13

tovabbi blabla

Ott sincs ja.
http://www.t-home.hu...abelnet#2606022

Bocsi de mennem kell, nem erek ra okostojasokkal vitatkozni, hogy mi jo nekem es mi nem es mi letezik es mi nem.

Szerkesztette: Jakuza 2011. 01. 24. 14:17 -kor

My name is penis.

#1340 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2011. 01. 24. 14:15

Ott sincs ja.
http://www.t-home.hu...abelnet#2606022

Bocsi de mennem kell, nem erek ra okostojasokkal vitatkozni, hogy mi jo nekem es mi nem es mi letezik es mi nem.

My name is penis.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.