HWSW Informatikai Kerekasztal: Kínai klón telefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kínai klón telefonok copyphone-ok kínából

#601 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Lacika19 - Dátum: 2010. 05. 07. 17:55

Én dealextreme-től rendeltem egy dolgot még Aprilis 16-án, azután 21-én küldtek egy olyan levelet hogy order shipped és hogy 7-10 nap a szállítás.

Nekem a heten (hetfon) jott meg egy DX csomagom, az aprilis 13.-an lett shipped es aprilis 25.-en hagyta el hongkongot... nem kaptal tracking numbert? RXXXXXXXHK formatumu szam...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#602 Felhasználó inaktív   Lacika19 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 07. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 05. 07. 17:06

Nekem a heten (hetfon) jott meg egy DX csomagom, az aprilis 13.-an lett shipped es aprilis 25.-en hagyta el hongkongot... nem kaptal tracking numbert? RXXXXXXXHK formatumu szam...

Samott

Értem. Azt a számot megnéztem de nemtaláltam, az e-mailben kaptam order számot meg receipt számot. Van egy olyan hogy tracking de az kivan húzva. De ha mégis megtalálnám akkor mit tudok vele csinálni? Első rendelésem :rolleyes:

Szerkesztette: Lacika19 2010. 05. 07. 19:23 -kor

#603 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 19:32

Ha nincs tarcking number akkor semmit, varsz meg turelemmel egy darabig. Milyen ertekrol van szo? Mert mintha 20 dolcsi felett automatikusan adnanak ilyet... nekem eddig meg az osszes csomagom trackelve jott. (igazabol csak informal, mert a magyar posta mar nem tudja kovetni, csak az latszik amikor elindul a csomag onnet)

Az oldalukon az order szammal meg az emailcimeddel meg tudod nezni a statuszt.

Samott

Szerkesztette: Samott 2010. 05. 07. 19:33 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#604 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 07:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Lacika19 - Dátum: 2010. 05. 07. 17:55

Sziasztok.

Én dealextreme-től rendeltem egy dolgot még Aprilis 16-án, azután 21-én küldtek egy olyan levelet hogy order shipped és hogy 7-10 nap a szállítás.
Még mindig nemjött meg és aggódok hogy valamit én rontottam el valamit a nagyon kevés angol tudásommal és azzal hogy első rendelésem.

Nyugtassatok meg hogy ez normális hogy még nem ért ide?

Vagy ha nem akkor mit tudok csinálni?

Lehet hogy a magyar vámon dekkol, ahol telefonszám hiányában postán értesítenek ki a témáról - egyszercsak.

#605 Felhasználó inaktív   Lacika19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 08:43

Még a 20 dollárt sem éri el amit rendeltem.

#606 Felhasználó inaktív   Demegab 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:48

Sziasztok!

Most rendeltem itthonról egy új Sciphone I9-et. A napokban tesztelem, és megírom a tapasztalataimat.
Azt tudja vki, hogy az I9 után "+" mit jelent? Valamelyiknél kettő "+" van, másnál három.

#607 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 08. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Lacika19 - Dátum: 2010. 05. 08. 09:43

Még a 20 dollárt sem éri el amit rendeltem.

De ezt ők nem tudják a vámon, ha giftként jön, és nincs ráírva érték...

#608 Felhasználó inaktív   Lacika19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 14. 20:17

Ismét eltelt egy hét anélkül hogy ideért volna, e-mail címet tudtok esetleg? Mert az oldalon nem nagyon igazodok ki mert szar az angolom de néhány mondatot tudnék nekik írni.

#609 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Lacika19 - Dátum: 2010. 05. 14. 21:17

Ismét eltelt egy hét anélkül hogy ideért volna, e-mail címet tudtok esetleg? Mert az oldalon nem nagyon igazodok ki mert szar az angolom de néhány mondatot tudnék nekik írni.

DX-en ott van a live chat, ott tudsz beszélni az illetékesekkel. Nem mindig látható a gomb, mert csak akkor rakják ki ha náluk munkaidő van, ami az időeltolódás miatt itt másképp alakul :)
Oda kattintasz, kivárod a sorod, és a megrendelésed azonosítójával tudnak neked segíteni.

#610 Felhasználó inaktív   beny-b 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 20:48

helló! egy olyan kérdésem lenne, hogy a DX-en hogy lehet fizetni csak paypal-el vagy lehet rendes átutalással is? előre is köszi

#611 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Locutus - Dátum: 2010. 03. 12. 20:17

M002L.

Ez miben különbözhet az F003-tól? Kollégám ma kapott egy ilyet, se MMS, ne internet nem megy rajta, kéne neki egy firmware update...

#612 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:11

Elég sokban különbözik tőle, de legfőképp az összeszerelés / váz minőségében... meg azon kívül is kb mindenben :D

Az MMS-hez próbáljatok egy beállító üzenetet küldetni a tmobile honlapról, Sony Ericsson-hoz. Azzal általában mennek, nem nagy ördöngősség belőni.

#613 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 21:34

Nem az a baj, hogy nem tudjuk beállítani, hanem az, hogy az MMS menüpontot megnyitva eleve nem működnek az almenük: látszik 6 sor, de a menük felirata hiányzik, és hiába nyomsz rájuk, nem aktív egyik sem. Internetbeállításoknál dettó. De a különböző oldalakon elérhető kódok (pl. *#3XXXXXX# [fejből nem tudom] szerviz módhoz, vagy *#66#* factory resethez) sem működnek, egyedül az IMEI-t lehet előhozni a szokásos *#06# kóddal. Találkoztál már ilyennel?

Meg ahogy délután még picit utánaolvastam, gyári adatkábellel esélytelen a flashelés is, szóval hiába találtam rá firmware-t, nem fogom tudni feltenni.

#614 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 06. 01. 22:34

Nem az a baj, hogy nem tudjuk beállítani, hanem az, hogy az MMS menüpontot megnyitva eleve nem működnek az almenük: látszik 6 sor, de a menük felirata hiányzik, és hiába nyomsz rájuk, nem aktív egyik sem. Internetbeállításoknál dettó. De a különböző oldalakon elérhető kódok (pl. *#3XXXXXX# [fejből nem tudom] szerviz módhoz, vagy *#66#* factory resethez) sem működnek, egyedül az IMEI-t lehet előhozni a szokásos *#06# kóddal. Találkoztál már ilyennel?

Meg ahogy délután még picit utánaolvastam, gyári adatkábellel esélytelen a flashelés is, szóval hiába találtam rá firmware-t, nem fogom tudni feltenni.

Mi van ha átállítjátok a nyelvet?

#615 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 12:20

Nem tudom... Holnap lesz újra a kolléga, kipróbáljuk.

#616 Felhasználó inaktív   SomogyiG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 10:14

Szervusztok! Segítséget kérnék. Egy Wg6 tipusú klón telefonra tettem szert. Eddig két gondom merült fel vele kapcsolatban, íme az első: ha a telefonkönyvet egyszerre szeretném kiüríteni, és nem egyesével, akkor telefonkódot kér, amit nem ismerek, de sajna a forgalmazó sem. Ezt a kódot több funkciónál is kéri, nem csak ebben az esetben. Próbálgattam az általam elképzelhetőnek tartott alapértelmezettnek gondolható kódot, de egyik sem volt jó. A másik kérdésem inkább kényelmi jellegű: tudtok-e rá valami módot, hogy a Nokia 6230i-ből a telefonkönyv tartalmát be tudjam importálni a Wg6-ba? A SIM kártyás átvitel felejtős, mivel nem elegendő a karakterszám, s az egy személy-több szám variációval sem boldogul. A névjegyküldés megfelelő lenne, de annak nincs csoportos verziója tudomásom szerint. Több, mint 360 partnert nem szeretnék ezen a módon átvinni... Segítségeteket előre is köszönöm.

#617 Felhasználó inaktív   beny-b 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 20:23

Sziasztok kérdezni szeretnék hozzáértő személyeket, hogy a DealExtreme-en láttam egy N97-es nokia telót a fényképen le van fotózva teló aksi alatti része is amin látszik h Nokia N97 meg h made in finnland meg egy ilyen részketek mint W-LAN szám. de a termék leirásban nem szerepel a wifi illetve Wlan. most akkor ez eredeti vagy csak kinai utánzat. meg inkább a leirásnak higyjek mint a képeknek.
Biztonság kedvéért belinkelem.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093

#618 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 00:24

Baratom, a DX-en csak kinai cucc van. A Nokia N97-ben van wifi, ebben nincs... stb.

#619 Felhasználó inaktív   beny-b 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 10:39

Köszi igy már annyira nem is érdekel XD. Viszont találtam egy HTC Magic nevű tipusú Android OS-al rendelkező telót arról mit tudtok olvastam egy-két magyar tesztet meg a DX oldalán egy-két hozzászólást amiben talátam egy IMEI szám ellenőrzőt ami ugy szint kiírta h milyen teló meg stb... teszteltük apu mobiljának IMEI számával is működik. szóval ugy néz ki hogy eredeti termék.
Meg aztán az én SE w395 belsejébe is belevan irva h made in china azt a t-mobile-nál vettem :D

#620 Felhasználó inaktív   tnorbika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:48

SZIASIZTOK KB9-10 HONAPJA FOGLALKOZOM KINAI TELOK JAVÍTÁSÁVAL ÉS 6-7 ÉVE MINDEN FÉLE TELOKKAL HA SEGITSÉG KELL ILL JAVÍTÁS KERESETEK BÁTRAN:tnorbika@hotmail.com

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.