Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 17:21
Kiderült, mi a baja a kocsinak. A hajtókarcsapágy szarrá van menve, a dugattyúkat nem tudta megfelelően hajtani, ez okozta a kattogást magas fordulaton. A hajtókar 150 ezer, a csapágy 200 ezer.
A hajtókart is ki kell cserélni. És lehet, hogy a főtengelyt is, ami szintén 200. Hacsak nem tudják megköszörülni.
Megnéztük a futómáűvet is. A lengőkarok teljesen kijárnak, a stabilizátorok is, A két lengőkar 160 ezer, a stabilizátorok 80. És még ott az olajcsere.
Mondd a címet hol laksz, megyek viszek neked egy nullkm-es garis triciklit mert az való neked, a bmw-t meg elkobzom,mert nem való neked ilyen autó

:Đ
Realoem az nagyon jó kis oldal, csakhát az amcsi árakkal dolgozik. Ott akarod megvenni az eredeti bmw cuccokat? Ugye hogy nem. Naugye,hogy naugye.
Na haladjunk sorban. Hajtókarok közül mindegyik beégett vagy csak az egyik? Mivel nem használsz többesszámot. Hajtókarcsapágy.... rémlik mintha pont ezt mondtam volna múlthéten egyik tippre.
Sztem főtengelyt nem kell cserélni,mivel a csapágy a gyengébb,de lehet,hogy a sok csörgéstől kapott a főtengely is, illetve ha el van szineződve akkor kapott hőt is rendesen és kuka. Hajtókarokat meg dugókat sztem nem kell cserélni, sőt biztos. Szal főtengelycsapágy és hajtókarcsapágy készlet kell oszt csumi, esetleg főtengely,de ezt szemre meg kell nézni illetve megmérni a vastagságokat pontosan.
Na minnyá megnézem ez mennyibe kerülne.
Futómű: Áruld már el mi a tetves fenéért nézel lengőkarokat? Ráadásul új gyárit? Ráadásul isten tudja honnan szerezted ezeket a horribilis árakat. Nem kell venni lofaszt se,mivel nem padkáztad szarrá,nincs eltörve, nincs megrepedve, akkor mégis miért vennél bele vasat? :confused:
Nemtom pontosan e46-nak hogy van megoldva a lengőkar rögzítése, e30 szilenttel együtt lehet cserélni a rögzitést, és abba megy bele a lengőkar. Namost ez házilag is könnyen kivitelezhető, valamint nem nagy kőccség. Ha nem igy van, akkor el kell vinni szilentet cserélni, az megvan körbe az egész autó kb 30-40ből. Stabrudat se kell venni,mivel nem törted kiflibe az autót. Kell venni új utángyártott kutyacsontokat (nekem is ez a köv csere) azokat berakni és kész. És akkor lesz egy penge futóműved 50-60ér, munkadijjal.
Ezeket az árakat ki mondta neked?
Bocs a hangnemért, de már komolyan én verem szét a fejem a asztalba és kaparom véresre a körmömet a betonfalon.
szerk: irjámá egy VIN számot lécci.
Szerkesztette: blueboi69 2009. 02. 17. 23:04 -kor