Idézet: Rudi - Dátum: 2009. máj. 28., csütörtök - 20:24
Nem érted. Egy 15-20 éves autónál azt mondom mehet a legó. De egy 3 millás 7-8 éves autónál nem hiszem, hogy sokan ezt csinálnák és ez lenne a normális. Vagy normális állapotút kell keresni és megtolni a keretet némileg vagy mást kell keresni, lejjebb kell adni az igényekből.
Ha már lejjebb adsz az igényből az már nem az igazi.
Mondok három példát ami így hirtelen eszembe jutott: ki jár jobban mind anyagilag mind minőségileg?
1. aki a pc-jét magának rakja össze válogatott cuccokból az igényének megfelelően, vagy bemegy teszkoba/osánba és vesz egy kész PC-t mer az olcsóóóó meg ákcijóós.
2. aki beköltözik egy újépítésű lakásba, vagy aki építkezik és saját házat csinál magának
3. aki megveszi a szabvány kész lapraszerelt fosforgácsos bútort vagy magának csinál otthon méretpontosat.
Egyik sem ördöngösség ha az ember veszi a fáradtságot, utánaolvas, művelődik gondolkodik és megvalósítja. Pl itthoni bútortokat is mi magunk csináltuk, a felét én terveztem és én is raktam össze, a többit segítséggel mert van ami két emberes meló. És tutira stabilabb mint a kikás egyenbútor amit a szentlélek tart össze, illesztési hézagok kriminálisak és már az összes polc meggörbült 3év alatt. A sajátkezű bútoron meg pl jópár polcnyi befőttesüveg van meg ilyenek és 2év alatt se mozdult.
Meg tudnék mondani ezermillió példát, nyilván van aki nem ért hozzá és nem csinálja meg, mert egy csavarhúzót se ismer fel,az fizesse meg a szakembert, vagy maradjon ráutalva a készcuccokra amiket kitudja ki rakott össze és milyen minőségben.
Lehet fasz vagyok, de eddigi tapasztalatom az, hogy csak az a tutibiztos amit én raktam össze,meg esetleg <5 db ember az ismerősi körből akikben vakon megbízok, de egy vadidegen munkája az nagy lutri.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno