HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • 602
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#11981 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 16. 18:55

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 15:22

Szvsz a sok loser sufnituning es okadek ganyolas helyett vegyen az ember komoly cuccot.

Más zsebében ugye alap, h nem turkálunk...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#11982 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:08

Idézet: keton - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 17:46

Ó, VW kérdésem lenne! :D Létezik, hogy egy ezredforduló körüli "beta" rádió csak az első két hangszórót hajtja meg az autóban? Hátul nem szól semmi, és hiába nyomogattam, nem is találtam benne ilyesmi funkciót. De akkor minek van ennyi hangszóró a kocsiban? Vagy nepperkém kicserélte a rádiót egy gagyibbra? :)

Nekem a golfban RCD300 volt, a Trendline kivitelhez nem járt hangszóró a hátső ajtókba és a rádió is úgy volt felprogramozva, hogy az a menü rejtve maradt ami a hátső hangerőt állította volna. Mondjuk a leírásban "6 hangszórós", ami igaz is, mert az első 2 ajtóban volt 3-3 :)

#11983 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:23

Idézet: leslie - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:55

Más zsebében ugye alap, h nem turkálunk...

Ezt nem ertem, de ha igen akkor akinek nem telik ra az ne erolkodjon, vagy mifene...hacsak nem akar rohej targya lenni....optikai tuning az nem tuning, az audio az meg foleg...ha valaszthatok egy turbo motor es egy kozepes hi-fi es ganyolt spoilerek kozott akkor ikabb motor, az meg ugye gyari nem amit a pista szerel be...szoval...es meg magasrol x@rok mas zsebere, engem csak a sajatom erdekel...
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#11984 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:25

Kozerthetobben/GYK: ne probaljunk X@rbol varat epiteni....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

#11985 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:26

KEdves sufnitunerek es 10 negyzetneteren uzemelo audio tuning shoposok...az igazi tuning az vagy gyari vagy tuning-ceg vegzi...ti ganyoltok fiuk...ez van..faj az igazsag tudom... :Đ

#11986 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:33

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:23

engem csak a sajatom erdekel...

Akkor kúrvára ne szóljál be senkinek és hagyjál fel ezzel a fellengző stílussal. Igenis nagyon jó a 20ezer forintos xenon is, ami valójában nem 20ezer, csak a tényleg legalja. Én rászántam annó 30pénzt, egy középkategóriásra és van rá 1.5év gari. Spec a nagykerből van ahol tudják hogy a 15-20ezrest mennyit kell gariztatni. És ha nekem nincs gyári akkor micsináljak haljak meg?  :omg: Ezerszer biztonságosabb ha jobban látok és nem vakítok, aztán ha nekem 3évente beszarik és újat veszek akkor az rám tartozik, nem kéne ezért leszólni.
De a beszólásodat átvetíthetjük mindenre, pl lakhelyre. Akik albiba, lakásba laknak azokat is lenézed, mert mit szaroznak ilyen holmi lepukkadt lakhelyekkel mikor lehet 300nm-es házba is lakni jakuzzyval meg minden szarral. Vagy nálad otthon is minden tehcnikai cuccból a legújabb van? Fogadjunk,hogy nem, pedig hazamehetnél és leköphetnéd magad a tükörbe,hogy minek van csak 40colos plasmatv-d mikor van 100colos is, hogy képzeled,hogy ilyen szaron nézed a mónikasót.  :omg:

Attól, hogy valakinek nincs sok pénze, még lehet igényes és adott pénzmagból még kihozhat átlagon felüli dolgokat amik együttesen jó benyomást keltenek. Nem feleslegesen elköltött pénz benyomását, hanem adott árból a gondos összeválogatást.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#11987 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:37

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:08

Nekem a golfban RCD300 volt, a Trendline kivitelhez nem járt hangszóró a hátső ajtókba és a rádió is úgy volt felprogramozva, hogy az a menü rejtve maradt ami a hátső hangerőt állította volna. Mondjuk a leírásban "6 hangszórós", ami igaz is, mert az első 2 ajtóban volt 3-3   :)

A kérdéses autó egy 2000-es Passat, és valami magasabb kivitel, mert függönylégzsákja is van. Talán highline? De nem vagyok otthon ezekben a VW felszereltségi szintekben.

#11988 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:39

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:33

Attól, hogy valakinek nincs sok pénze, még lehet igényes és adott pénzmagból még kihozhat átlagon felüli dolgokat amik együttesen jó benyomást keltenek. Nem feleslegesen elköltött pénz benyomását, hanem adott árból a gondos összeválogatást.

Itt van a kutya elesve, általában ez nem szokott sikerülni... (a "jó benyomás" meg a "gondos összeválogatás")

#11989 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:46

Idézet: keton - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:39

Itt van a kutya elesve, általában ez nem szokott sikerülni... (a "jó benyomás" meg a "gondos összeválogatás")

És ha igen?  :think: Attól még nem kell vmit leszólni. A legtöbb dolog az csak ízléstelen, meg gagyi. Pl ha a kis krómos diszekből ráraknak 3maroknyik a kasznira mindenhova, ahelyett,hogy az árából tellene pl egy jobbféle szőnyegre, vagy fékbetétre, esetleg egy polirra, ami 50x jobban néz ki.

Attól, hogy vannak kivételek, nem kéne általánosítani. Arról nem beszélve, hogy drága cuccokat is össze lehet rakni szarul és kidobni egy valag pénzt úgy hogy az eredmény pocsék legyen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#11990 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 19:59

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 18:52

Kép

235/45 Donington ...ez lesz a "dragaszag"-on....gyari, nem utangyartott torok szar

Azon is ilyen röhejesen fog kinézni a fél papírzsebkendőnyi fék a bigfoot méretű felni mögött? :D

#11991 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:09

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:26

KEdves sufnitunerek es 10 negyzetneteren uzemelo audio tuning shoposok...az igazi tuning az vagy gyari vagy tuning-ceg vegzi...ti ganyoltok fiuk...ez van..faj az igazsag tudom... :Đ

Hidd el, én is tudok akkora pofont adni, mint egy hivatásos verőember.  :Đ

(Vannak hozzáértő emberek is, mégha nehezen hiszed el. Majd gyorsulj egyet Hobizoli pontójával, ami hasonló kókány ember csinált, akkor majd visszaveszel az arcodból... )

Szerk: mennyit is fog tudni a géped? 120 paci? Mer azt egy jobban összerakott sufnitutuning Lada lenyomja.  :Đ

Szerkesztette: leslie 2009. 02. 16. 20:14 -kor

#11992 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:29

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:46

És ha igen?  :think: Attól még nem kell vmit leszólni. A legtöbb dolog az csak ízléstelen, meg gagyi. Pl ha a kis krómos diszekből ráraknak 3maroknyik a kasznira mindenhova, ahelyett,hogy az árából tellene pl egy jobbféle szőnyegre, vagy fékbetétre, esetleg egy polirra, ami 50x jobban néz ki.

Attól, hogy vannak kivételek, nem kéne általánosítani. Arról nem beszélve, hogy drága cuccokat is össze lehet rakni szarul és kidobni egy valag pénzt úgy hogy az eredmény pocsék legyen.

Igazad van, egyetértünk. :) De ez itt egy autóbuzi topik, ahol általában jobban figyelnek az emberek az autóikra. Az átlag meg bemegy a Tesco autós polcaihoz, és onnan válogat, nem az ebay-en lesi a legjobb vételeket. :D

#11993 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:36

Idézet: leslie - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 20:09

Hidd el, én is tudok akkora pofont adni, mint egy hivatásos verőember.  :Đ

(Vannak hozzáértő emberek is, mégha nehezen hiszed el. Majd gyorsulj egyet Hobizoli pontójával, ami hasonló kókány ember csinált, akkor majd visszaveszel az arcodból... )

Szerk: mennyit is fog tudni a géped? 120 paci? Mer azt egy jobban összerakott sufnitutuning Lada lenyomja.  :Đ

160LE / 1285kg + sofőr + extrák, legyen 1400. Ez egy átlagnál jobban motorizált autó, de még messze nem a "hűűűű" kategória, főleg nem olyan, ami ekkora arcra jogosítana fel. :) Bár mondjuk, akit bármilyen autó bármire feljogosít, azt köszönjük szépen, visszhall... :)

#11994 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:38

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:46

Arról nem beszélve, hogy drága cuccokat is össze lehet rakni szarul és kidobni egy valag pénzt úgy hogy az eredmény pocsék legyen.

egy szagszerviz, egy szagcég? olyat? el vagy tévedve farokcsuszkás szerelms brátim... :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#11995 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 20:36

160LE / 1285kg + sofőr + extrák, legyen 1400. Ez egy átlagnál jobban motorizált autó, de még messze nem a "hűűűű" kategória, főleg nem olyan, ami ekkora arcra jogosítana fel. :) Bár mondjuk, akit bármilyen autó bármire feljogosít, azt köszönjük szépen, visszhall... :)

Ezért nem értem én sem ezt az ercméretet. :)

Mellesleg én többre becsülök egy sk, vagy sok saját munkával összerakott (nem kókány), akár öreg gépet, amin kívül max egy kis ültetés, meg a széles papucsok látszanak. Na, az a meglepetés gép. :)

#11996 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:50

Hat nem tudom, ez a felni szerintem teljesen atlagos. szep-szep, de azert szebbeket lehet venni, gondolom hasonlo, vagy kevesebb penzert. Mivel gyari, gondolom joval tobbe kerul, mint amennyit tud. De izlesek es pofonok, rossznak biztos nem rosz. Mas kerdes, ha tenyleg annyi fek van egy 160 Le-s autoban, akkor az eleg gaz, vagy a kep csaloka. :)

Mindenesetre lehet tenyleg kicsit vissza kellene venni az arcbol, itt a topicbol eleg sokan otthagynanak a 160 paciddal mint a szel. Sott, meg az is lehet, hogy ok meg is tudnanak allni :D
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#11997 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:50

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:25

Kozerthetobben/GYK: ne probaljunk X@rbol varat epiteni....

Mégis creative szutykokon hallgatod a zenét.
Daedalus is the Internet

#11998 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 20:54

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 19:26

Aham.. jó tudni. Érdekes módon vasárnap voltam egy Ice - bear nevezetű futamon, ott maszek gányolt Pannonia P20-as verte a gyári gixer 600-ast kigyorsításnál, kanyarban, célegyenesyben egy picivel volt gyengébb. Pannonia ringen, ami nem éppen kicsi pálya. De hát az egy gányolt szar. Én is gányolok, meg itt mindenki. De a te gyári tuningod, azaztán... húha, összepisilem magam.
A gyári tuningok általában egy kalap fost érnek, kivéve persze a forma1-et és hasonló kategóriákat, de hát azokból meg kb annyi kerül a gyári tuningokba..
Tuning cégeknél meg jórésze kókány munkát végez, nem tudatosan és tudományosan megalapozottan tuningol. Így az eredmény is olyan amilyen.
Daedalus is the Internet

#11999 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 22:05

Idézet: LML - Dátum: 2009. febr. 16., hétfő - 15:56

A gyári felnik (jellemzően német és olasz autókon) nagyon kemények a sport modellek jórészt Speedline gyártmányok, azok meg elég durván bírják a strapát.
A Leonomon is speedline volt a gyári felni, ha az törik, akkor ott a futómű se marad épen.

Egyszer szűk utcában mentem és szemből jövő baromarcú nem húzódott le, és az út szélén egy lépcső annyira kiállt, hogy eltaláltam a felnivel, én is azt hittem, hogy ha a felni nem tört el akkor a felfüggesztésnek annyi de semmi baja sem lett. Mondjuk a kormányrúdnak adott mert azóta kotyog meg kéne nézetni már, de ha cserélni kell akkor halál.

#12000 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 22:07

En a gyari tuningon az AMG es M Division-t ertem.

Uj autot nem javallott utantuningolni 10 eves verdat meg mar mindegy....ez lett volna a lenyeg...en nem engednem hogy dilettansok matassanak a motoromon (nem is olyan hogy mar lenne hova huzni)vagy akarhol a verdan.

Mondjuk en a TSI motort fetis szinten tisztelem, kompresszor+turbo...hat nem sok minden mas muxik igy...dizelt alapbol nem birom.....a nyomatek nem minden, DSG eseten meg nem szamit.....

Ja es en perverx modom szeretem ha morog a kompresszor mar alapjarat korul es visit a turbo 4000 felett....a dizel meg...hat...kohogjon csak 4000ig ha tud....en igy allok hozza...fogyasztas? hat azt lex@rom....annyit nem tud enni hogy soknak szamitson 1.4 TSI nem igazan tud sokat enni....

Es igenis, nagyon sok "tuning-ceg" foleg audio es bodykit ganyol....hulye aki odavisz egy uj verdat....

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • 602
  • Utolsó »