Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 11:52
DSG - 7 - tesztpad szerint 300.000 Km siman elmegy...bakker addigra meg mar hol lesz? 5 ev utan en is eladom es inkabb a TSI motor ha birja addig....attol jobban felek, de bevallaltam....
Biztos olyan húdejó autó lehet az, amiről tudja az ember hogy pár éven belül eladja

Haver akinek eddig volt 3 bömbi a családban, e30, e36, e34, most siekerült a biztosítóval dűlőre jutni az e36-al kapcsolatban, e30-ra van vevő, ebből lesz egy 7es bmw, e32. és marad az 5ös. Aszondja mikor 10-15éve éjszakai arcoknak dolgozott, az egyik főnöknek volt egy 5öse, az a tipikus gengszeterbmw, aszondja eccer vitték vele, azóta abba szerelmes és elhatározta,hogy neki egy olyan lesz és most pár éve már van. Asszonyé lesz a 7es, hogy vigye a gyerekeket oviba-isibe. Na ez a szerelem öcsém, meg a jó autó, ami kibirja addig és nem megunod mint a sarki ribancot aztán lecseréled. Ettől jó egy vas, hogy örökre a szívedbe tudod zárni.
Aztán kompresszor mer 1.4 tsi mehet a faszomba 8milláér, tutira mondom neked, hogy én tegnap óta többet vigyorogtam adrenalintól ittasan mint te egészen azóta amióta megvan az autód.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno