Idézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 13:51
Betoppantam vadidegenként egy faluba, s 3 év alatt jutottam el oda, hogy 3-4 informatikust túrtam ki a helyéből. Nem szándékosan, hanem a jól, pontosan és azonnal elvégzett munkám révén, meg csak azért mert guga vagyok

Nem szokásom értetlenkedni, visszapofázni, még ha van is véleményem.
Velem kapcsolatban valami iszonyat téveszméd van, ha az éhenhalás jutott eszedbe

Nekem van türelmem még végigszopni a következő 3 évet is, ha ugyanannyit fejlődök, mint az így eltelt 3 év alatt.
Vannak nehéz időszakok nem tagadom, de ez a sikertörténet erről szól

Budapesten 1998-2007-ig melóztam, az 9 év. Voltak lejtők, meg szopások benne, de én talpon vagyok még most is. Nézd meg a Mistralt, Bluefist meg a tököm tudja melyik elhasalt nagy nevet

S ez azért van, mert az én munkám hosszútávra van tervezve, és a korrektségen alapul, arra, hogy nem baszok át senkit sem egy forinttal sem. Sajnos ez nem magyar találmány.
Mikor ideköltöztünk közel 6 hónapig nem láttam számítógépet, mert azt sem tudták ki vagyok. Internetem sem volt, csak miután a matávra ráborítottam az asztalt és lekiabáltam őket.
De mindezek mellett is azt mondom, hogy nagyon megéri, én még soha nem ejtettem ki a számon azt, hogy fúú basszus de nincs kedvem melózni

De nincs ezen mit rugózni, ha te jól érzed magad, én is, akkor hol itt a probléma?
Elején leírtam, hogy más attól retteg elveszti a munkahelyét, én meg attól, hogy egyszer is munkába kell állnom. Ez nem vicc, az felérne egy kivégzéssel.
gyereket csinálni is teljesítmény? akkor a sok cigányra büszkék lehetünk, nekik még jobban megy
az a 3-4 informatikus akiket kitúrtál azok még annyira sem voltak informatikusak, mint te
és a hozzászólásaidból azt látom, hogy inkább lelkes vagy mint informatikus

miben fejlődsz? motorozásban? alaplapcsavarozásban?
neked van iszonyatos téveszméd felőlem, sőt felőlünk, hogy aki dolgozik , az csak droid lehet
csak ennyit nem vagy megérteni évek óta, nem minden meló olyan amihez neked volt szerencséd, és nem minden munkás retteg
ezért fogalmazok már ilyen durván, de nem fogod fel