HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2572
  • 2573
  • 2574
  • 2575
  • 2576
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51461 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 25. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 13:51

Gyönyörű gyermekem, csináld utánam. Én ott hagytam a fővárost, ami bőven kiszolgált, már volt nevem, igaz rengeteg ügyfelet vesztettünk, mert már nem kapták az államtól az apanázst, s így a jól tejelő belügyminisztériumi berkekből elapadt a lé. De a lényeg, hogy ott kóbászért nem dolgoztam.

Betoppantam vadidegenként egy faluba, s 3 év alatt jutottam el oda, hogy 3-4 informatikust túrtam ki a helyéből. Nem szándékosan, hanem a jól, pontosan és azonnal elvégzett munkám révén, meg csak azért mert guga vagyok :cool:
Nem szokásom értetlenkedni, visszapofázni, még ha van is véleményem.

Velem kapcsolatban valami iszonyat téveszméd van, ha az éhenhalás jutott eszedbe :omg:
Nekem van türelmem még végigszopni a következő 3 évet is, ha ugyanannyit fejlődök, mint az így eltelt 3 év alatt.
Vannak nehéz időszakok nem tagadom, de ez a sikertörténet erről szól :-D
Budapesten 1998-2007-ig melóztam, az 9 év. Voltak lejtők, meg szopások benne, de én talpon vagyok még most is. Nézd meg a Mistralt, Bluefist meg a tököm tudja melyik elhasalt nagy nevet :-D

S ez azért van, mert az én munkám hosszútávra van tervezve, és a korrektségen alapul, arra, hogy nem baszok át senkit sem egy forinttal sem. Sajnos ez nem magyar találmány.
Mikor ideköltöztünk közel 6 hónapig nem láttam számítógépet, mert azt sem tudták ki vagyok. Internetem sem volt, csak miután a matávra ráborítottam az asztalt és lekiabáltam őket.
De mindezek mellett is azt mondom, hogy nagyon megéri, én még soha nem ejtettem ki a számon azt, hogy fúú basszus de nincs kedvem melózni :-D egy dolog van, amihez nincs kedvem, Budapestre menni.
De nincs ezen mit rugózni, ha te jól érzed magad, én is, akkor hol itt a probléma?

Elején leírtam, hogy más attól retteg elveszti a munkahelyét, én meg attól, hogy egyszer is munkába kell állnom. Ez nem vicc, az felérne egy kivégzéssel.

gyereket csinálni is teljesítmény? akkor a sok cigányra büszkék lehetünk, nekik még jobban megy
az a 3-4 informatikus akiket kitúrtál azok még annyira sem voltak informatikusak, mint te
és a hozzászólásaidból azt látom, hogy inkább lelkes vagy mint informatikus :D
miben fejlődsz? motorozásban? alaplapcsavarozásban?

neked van iszonyatos téveszméd felőlem, sőt felőlünk, hogy aki dolgozik , az csak droid lehet
csak ennyit nem vagy megérteni évek óta, nem minden meló olyan amihez neked volt szerencséd, és nem minden munkás retteg
ezért fogalmazok már ilyen durván, de nem fogod fel
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 02. 25. 13:01

Annyival kevesebb a baleset, amennyivel kevesebben autóznak a drágább üzemanyagok miatt. Csak ezt elfelejtik hozzátenni. :)

Hádebasszus, 23 ezer ember az beteg sok, ennyi nagyon hülye van, aki amellett, hogy piás, bízik benne, hogy semmi gond, hazamegy? S nem állítja meg senki?
Míg Budapesten éltem nem volt szükségem jogsira, eszembe sem jutott, mindenhova kerékpárral mentem. Itt vidéken meg baromira rá vagyok utalva az autóra. Nem sok ellenőrzés van, de ha bekaptam egy sört nem venném a bátorságot, hogy ugorjon a jogsim.
43 évet vártam rá :Đ

23.000 ráadásul egy év alatt, ami azt jelenti, hogy előtte való évben is vettek el, és ebben az évben is el fognak venni jogosítványokat.

Tetemes szám.

#51463 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 13:57

gyereket csinálni is teljesítmény? akkor a sok cigányra büszkék lehetünk, nekik még jobban megy

Ez wattafakk :-s gőzöm sincs miről beszélsz.

Én még sosem hívtalak sem téged, sem mást droidnak, ha alkalmazottak nem volnának, én sem tudtam volna alkalmazni senkit soha az életben. Te magad hívtad önmagadat droidnak kettővel feljebb.
A fejlődést az ügyfelek körének bővülésére értettem. Fingom sincs, hogy a hozzászólásaimból mit lehet kivenni, de számtech-ről nagyon keveset szoktam írni, de nyugodtan idézheted.

#51464 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 14:02

Ez wattafakk :-s gőzöm sincs miről beszélsz.

Én még sosem hívtalak sem téged, sem mást droidnak, ha alkalmazottak nem volnának, én sem tudtam volna alkalmazni senkit soha az életben. Te magad hívtad önmagadat droidnak kettővel feljebb.
A fejlődést az ügyfelek körének bővülésére értettem. Fingom sincs, hogy a hozzászólásaimból mit lehet kivenni, de számtech-ről nagyon keveset szoktam írni, de nyugodtan idézheted.

Bocs, a gyönyörű gyermekemet sikerült gyönyörű a gyermekemnek olvasnom :D

De, mindig ledroidozol minket, oszt ha visszavágunk már megsértődsz. Mert mi nem vagyunk függetlenek :)
Idézgetni nem fogok, nem alázni meg veszekedni akarok, csak rámutatni, máshogy is lehet élni. Ennyi.

#51465 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 13:58

Hádebasszus, 23 ezer ember az beteg sok, ennyi nagyon hülye van, aki amellett, hogy piás, bízik benne, hogy semmi gond, hazamegy? S nem állítja meg senki?
Míg Budapesten éltem nem volt szükségem jogsira, eszembe sem jutott, mindenhova kerékpárral mentem. Itt vidéken meg baromira rá vagyok utalva az autóra. Nem sok ellenőrzés van, de ha bekaptam egy sört nem venném a bátorságot, hogy ugorjon a jogsim.
43 évet vártam rá :Đ

23.000 ráadásul egy év alatt, ami azt jelenti, hogy előtte való évben is vettek el, és ebben az évben is el fognak venni jogosítványokat.

Tetemes szám.

Tetemes, de örülök hogy nincs már meg a jogsijuk. Viszont nincsenek illúzióim, ezeknek egy része ugyanúgy vezet még mindig. Blueboj is lejárt jogsival vezetett fél évig, oszt mi lett, semmi. Más is megteheti, akinek nem lejárt hanem elvették.

#51466 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 14:05

De, mindig ledroidozol minket

A minket az ki?
Összekevered azt, hogy én a függetlenség mellett állok ki, s az összes érvem arra épül, ez nem egyenlő azzal, hogy ledroidozlak. Esetleg elfojtott kisebbrendűségi komplexusod mondat veled mást.
Olyakat szoktam mondani, hogy nem dolgoznék minimálbérért rendszergazdiként főállásban, meg tesco árufeltöltőként sem, de átlagkeresetért sem nagyon.

#51467 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 14:09

A minket az ki?
Összekevered azt, hogy én a függetlenség mellett állok ki, s az összes érvem arra épül, ez nem egyenlő azzal, hogy ledroidozlak. Esetleg elfojtott kisebbrendűségi komplexusod mondat veled mást.
Olyakat szoktam mondani, hogy nem dolgoznék minimálbérért rendszergazdiként főállásban, meg tesco árufeltöltőként sem, de átlagkeresetért sem nagyon.

Minket, akik fizetésből élünk.

#51468 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 14:08

Tetemes, de örülök hogy nincs már meg a jogsijuk. Viszont nincsenek illúzióim, ezeknek egy része ugyanúgy vezet még mindig. Blueboj is lejárt jogsival vezetett fél évig, oszt mi lett, semmi. Más is megteheti, akinek nem lejárt hanem elvették.

Ezzel kapcsolatban nekem sincsenek illúzióim, mer ótója megvan, vezetni tud, és rá is van utalva. Csak, ha megint igazoltatják, ott már keményen megbasszák, de úgy, hogy többet jogsija sem lehet. Lehet ezt játszani a végtelenségig, csak amikor akkora büntetési tételt akasztanak a nyakadba, hogy nem fizetés helyett már nem érik be azzal, hogy börtönbe vonulsz, hanem ráhátékázzák a házadra, mint jelzálogot.

#51469 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:13

Utolsó mondatomat rosszul fejeztem be :Đ

#51470 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 14:10

Minket, akik fizetésből élünk.

Szerintem más nevében ne nyilatkozz :-D nem sokan vannak a topikban, akik fizetésért melóznak :cool: más topikba meg nem járok.

#51471 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 14:12

Ezzel kapcsolatban nekem sincsenek illúzióim, mer ótója megvan, vezetni tud, és rá is van utalva. Csak, ha megint igazoltatják, ott már keményen megbasszák, de úgy, hogy többet jogsija sem lehet. Lehet ezt játszani a végtelenségig, csak amikor akkora büntetési tételt akasztanak a nyakadba, hogy nem fizetés helyett már nem érik be azzal, hogy börtönbe vonulsz, hanem ráhátékázzák a házadra, mint jelzálogot.

Hát, az meg meg is érdemli. Én is szoktam inni, oszt akkor otthagyom a garázsban a kocsit, és hazataxizom vagy bkv-zom. Szerintem mindenki meg tudná oldani.

#51472 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:26

ehun e

Megy A3-asba, még nem végleges, március 1-től plakátolunk, ez csak egy próba lesz.
Az élesre már szerződéses dj jön.

Űűű klub lesz a hely neve :Đ

Húsvétkor pl. Nyuszifül az Űűű-ben :cool:

#51473 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 11:17

Látszik hogy életedben nem volt még értelmes munkád. Fogalmad sincs a keresetekről.
Amúgy én határoztam meg a keresetemet, megkérdezték mennyit kérek, és megadták. Ennyi.
Munkahely megszűnhet az igaz, de a te kóbászért dolgozásod sem egy virágzó jövőkép.
Hiába ragozod, hiába erőlködsz, hiteltelen ez a "Csak az én független utan az egyetlen járható út" jövőkép, főleg mert ugyanúgy függsz te is, az ügyfeleidtől.

Kár lefutni megint ezeket a köröket. Guga el se tudja képzelni, hogy egy nagy multinál lehet hazavinni mondjuk havi 2-3kilót nettóba oszt csókolom. Azért mert ő minibálérért gürizett napi 8 órát, most meg kitudja mennyiért a maga ura, az úgy oké. Nade elég sok fizetési szint van.

Ott van pl útépítős ismerősöm, komoly szintű cégek üzletkötője és építési vezetője, ő hazavisz havonta 700kilót. Nemhiszem, hogy panaszkodna. Szomszédjuk az pl ilyen szabadidős mint guga, csak van egy jó péksége és havonta kb 1.5 millát termel. Így mondjuk én is ülnék otthon ha már megy a bolt, annak se kell igazodnia senkihez sem, csak ő pénzt is keres, nemcsak kolbászt.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51474 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 14:14

Szerintem más nevében ne nyilatkozz :-D nem sokan vannak a topikban, akik fizetésért melóznak :cool: más topikba meg nem járok.

de, és szoktunk is beszélgetni

#51475 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 25. 14:27

csak ő pénzt is keres, nemcsak kolbászt.

Nekem is az a tervem hosszútávon, hogy egy bizonyos idő után több bevételem lesz.
Mondjuk igényem nincs semmire, csak a kérót szeretném befejezni.
3 éve vagyok itt, a számtech nem nagy varázslat, sokkal több pénzt nem lehet gépek szervizeléséből kiszedni, másik lábra kell állni, utána még másikra.

ehun e

Az eltelt 3 év arra elég volt, hogy tudjanak rólam, s megismerkedjek olyan emberekkel, akiknek az én intenzitásomra, s ötletemre van szüksége.

Jahno látja, hogy mi az oldalam látogatottsága, s szinte már naponta kapok olyan leveleket, hogy: olyan szépeket írok Bánkról, meg szépek a felvételek, hogy nagyon szeretnének eljönni nyáron Bánkra az egész családdal egy hétre. Ajánljak szállást, stb. Meg több információt.

Itt vannak a szállásadó emberek, motelek, vendégszállások, csak reklámozni kell őket és összefogni, nem szúrós szemmel nézni a másikra, hogy annak van vendége, nekem meg nincs.

Az internet ilyen szempontból nagyon ütős és ingyenes reklám.

#51476 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 02. 25. 14:32

de, és szoktunk is beszélgetni

Jó neked :Đ nem azért élek, hogy a példaképed legyek :Đ

#51477 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:48

Hja, juteszembe falusi vendéglátás, május 1-től lehet pályázni, 3 milla a legkisebb összeg, nem olvastam pontosan, de 10 milla a plafon. Kell hozzá önrész, de azt megoldom. Nekem a tavalyi nyár pont erről szólt, rengeteg vendégem volt, s nem pénzért csináltam, ill. már a végén olyan megterhelő volt, hogy rendesen szólnom kellett, hogy bocs, de ne gyere, mert egyszerűen nem tudtam dolgozni tőlük.

Volt két nagyobb zenei megmozdulás, több napos, akkor is összeismerkedtem arcokkal, akik jól jönnek, mert lédús környezetben élnek :-D

#51478 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 14:48

offer koffer

#51479 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 02. 25. 14:48

offer koffer

szerintem ez fasság
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51480 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 17:13

Idézet

Mit kezdjünk 700 000 emberrel?
Sok pénzt költünk a rokkantnyugdíjasokra, pedig félállásban is fellendítenék a gazdaságot, mondja a Matolcsy-minisztérium.

Rokikat hova küldik dolgozni? Mert, ha az állami szférába, ahonnan eleve ki kellene szórni a fele társaságot, vagy közmunkára, ami még mindig csak állami zseb, akkor adnak a szarnak egy pofont.

Meg az sem olcsó mulatság, hogy újra kivizsgálni őket, mondjuk bőven rájuk férne, mert régen nagyon sokan mentek el megvásárolt rokkant nyugdíjra.

Eddig még mindig az a nagy bűvészet, hogy ezekből adófizetőket csiholjanak.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2572
  • 2573
  • 2574
  • 2575
  • 2576
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.