Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 05. 21. 18:43
Micsoda kis dagadék geci lettél

eszedbe ne jusson ne sörözni, a véknya rosszul áll neked
Volt egy kiba kellemetlen beszélgetésem, aminek a végén nagyon kínosan éreztem magam.
Van a Wifi nevű csüngőshasú malac, jön a nagyon kövér anyuka a nagyon kövér gyerekével. Azóta már tudom, hogy ha bárki közeledik felém más dolgom van és arrébb kell menni

szóval anyuka látja a malacot, s hogy az nem tud frellépni egy lépcsőfokot a kajáért. Megkérdezte, hogy vaddisznó: Tájékoztattam, hogy nem, ez vietnámi csüngőshasú, csak rohadtul el van kényeztetve, s hízva. Na ekkor esett le, hogy a malac és a nő látványa ugyanaz. Természetesen magára vette, s a hangsúlyos kérdésében ott volt a vádlás is egyben, hogy túlsúlyos? Úgy kecmeregtem ki a sarokba szorítva helyzetből, hogy elmeséltem neki, szegény már járni sem tud. Vagy alig.
De ezzel csak fokoztam a problémát, mert annyira magára vetítette, hogy as következő kérdése már konkrétan saját magáról szólt, látva az alakomat, hogy adjak neki tanácsot

anyád, fogtam magam, s szóltam neki, hogy bocsánat de keresnek, sürgősen mennem kell.
Nincs energiám, időm ilyen emberekre, nem én kérek tőle ilyen faszságokat, de senkitől sem. Iszonyú ostoba és sötét bogarak. Már letettem arról, hogy én bárkinek is segítsek, főleg ha magamon sem tudok, s nincs is rá szükség, mert kurvára rendben vagyok.
Üzeneteket elvileg tilos megosztani, pont leszarom, mert ez belefér.
Ebből lehet tanulni
Idézet
Guzman Fierro Fredy
Tisztelt Uram és Hölgyem.
Ön keres finanszírozást, hogy növeljék az üzleti, akár a projekt, vagy vásárolni egy lakást, de sajnos a bank kéri körülmények között, ahol nem tudja teljesíteni. További aggodalomra ad okot Jacques Schmitt olyan személy, aki kölcsönöket pénzt, hogy bárki képes teljesíteni kötelezettségeit. Szintén a kamatláb 3%. Azt tanácsolom, hogy ne válassza a rossz ember, ha valóban szeretnénk alkalmazni a készpénz kölcsön a projekt, és a többi. Teszek közzé ezt az üzenetet, mert Jacques Schmitt tette nekem is ezt a kölcsönt. Ez egy barátom, hogy én találkoztam ezzel a becsületes és nagylelkű úriember, aki segített nekem, hogy ezt a hitelt. Ez volt a megmentő, és én tényleg nem tudom, mit kell csinálni, így úgy döntöttem, ma tanúskodni az ő nevében lehet felvenni a kapcsolatot e-mailben, és kövesse az utasításokat, és akkor elégedett lesz rövid időn belül. Így azt tanácsolom, hogy forduljon, és találkoztunk az összes szolgáltatást kérdezed tőle az ő e-mail cím: jacquesschmit73@gmail.com
Zoltan Zvolenszki
18:58
Zoltan Zvolenszki
Menj a kurva anyádba de nagyon gyorsan, amint megteheted, now, ha nem tudsz angolul, akkor most! De használd ki az alkalmad, amíg magadtól megteheted te büdös, de alaposan gyökér sötét bogárság, ha még egyszer megkeresel, rád küldöm a galaxis rendőrséget, hogy baszódjál meg. Remélem kivertem a biztosítékot, s örülök is neki.