HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4235
  • 4236
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84711 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 03. 08:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 09:40

Akkor ezt elbaszták, kimaradt a számláló?

Hát igen, meg amúgy ha jön a világvége, a számláló is megáll?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84712 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 15:43

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 03. 05:56

Minek makitával bohóckodni ha úgyis minnyá má megint világvége

Már számtalanszor leírtam, hogy ha éppen ma indulna el, akkor is minimum 1007 év lenne hátra. Utána lenne a földnek vége tűz által. Pontosabban a felszín alatt rejlő magma a felszínre tör. De ez 1007 év múlva fog bekövetkezni onnantól, amikor már te magad is látod, hogy ez kampó.

#84713 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 15:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 09:40

Akkor ezt elbaszták, kimaradt a számláló?

Nem véletlenül használok mindig olyan autót, ami nem kiolvasós, mert, ha lerobbanok az út szélén, akkor vagy még hazajutok, vagy a szerelőhöz. Egy ilyen computer vezérelt mai masina, ha ledöglik, akkor tréler.
Van ez a láncfűrészeknél is, de olyat nem tartanék, mert igaz, hogy minden információt ki tudnak belőle olvasni, hogy mennyit ment, milyen fordulaton, milyen keverékkel, de a legkisebb hiba esetén is vihetem úgy a szervizbe, hogy ott borsosan lehúznak, inkább használok hagyományos láncfűrészt, azt bármikor megszerelem magam, vagy a legjobb kisgépes haverom. De erre nincs szükség, mert nagyon alaposan karbantartva egy láncfűrész is képes meghálálni az odafigyelést.

#84714 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 03. 15:47

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 16:43

Már számtalanszor leírtam, hogy ha éppen ma indulna el, akkor is minimum 1007 év lenne hátra. Utána lenne a földnek vége tűz által. Pontosabban a felszín alatt rejlő magma a felszínre tör. De ez 1007 év múlva fog bekövetkezni onnantól, amikor már te magad is látod, hogy ez kampó.

Nem írtad. Főleg nem konkretizálva, bár így könnyű. Igaz nem tudom honnan az infó, de majd ha véletlenül megérem, akkor számonkérjük. Ok, megy az X dossziéba, mert ellenőrizhetetlen. Marad a tengervíz a magzat körül :-D
Make love not Wor.

#84715 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 15:51

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 16:46

Nem véletlenül használok mindig olyan autót, ami nem kiolvasós, mert, ha lerobbanok az út szélén, akkor vagy még hazajutok, vagy a szerelőhöz. Egy ilyen computer vezérelt mai masina, ha ledöglik, akkor tréler.

Én a nem kiolvasóssal mindig olyat szoptam be, hogy váltó esett szét vagy a kuplung, így azzal sem mentem már semerre. Kilvasósat karban kell tartani, amúgy nagyjából ugyanannyi a szopószorzó. Komolyabb gép fék vagy rendes üzemanyagellátás nélkül nyilván nem megy tovább, csak úgy a régebbi kocsival sem kellene. Így a "lerobbanás" is sok verziós.
Make love not Wor.

#84716 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 15:53

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 16:46

de a legkisebb hiba esetén is vihetem úgy a szervizbe, hogy ott borsosan lehúznak,

Ja és legkisebb hiba esetén sem kell szervízbe vinni. Igaz én viszem, mert ott értenek hozzá, de ugyanúgy szerelik mindegyik kategóriás autót. Ha nagyon aggódsz a kódok miatt, akkor olcsó az olvasó és veszel magadnak. Nekem gyújtással/ABS-el volt bajom, de nem akartam 8ezrest költeni a kódolvasóra sem. Oldja meg, akinek ez a dolga és osszuk be, hogy kinek mi a borsos. Olajcserét, féltengelyt, szarokat ugyanúgy ki lehet cserélni a modern autómon is, semmit nem kell mókolni az elektronikával.
Make love not Wor.

#84717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 16:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 16:51

Én a nem kiolvasóssal mindig olyat szoptam be, hogy váltó esett szét vagy a kuplung, így azzal sem mentem már semerre. Kilvasósat karban kell tartani, amúgy nagyjából ugyanannyi a szopószorzó. Komolyabb gép fék vagy rendes üzemanyagellátás nélkül nyilván nem megy tovább, csak úgy a régebbi kocsival sem kellene. Így a "lerobbanás" is sok verziós.

Természetesen ez így van, de nem abban a kasztban vagyok, aki dobálhatja a Forintokat akármerre, így olcsó autó, olcsó alkatrészellátás. De ha ez valami oknál fogna megváltozna, mármint az anyagi, akkor sem lenne ez másképp, hogy hirtelen megmutassam a világnak, hogy nekem mire telik. Az egyszerűség híve vagyok, nem a hivalkodásé. Most éppen egy 18 éves Honda Civic, fakormányos kis sportautó, a nejemé, alám egy Lada Niva illik tiszta sárosan minden nap :-D vagy egy UAZ.

Momentán robogót fogok vásárolni, mert már unom az autót. Volt egy sziberédtől részletre vásárolt Yamaha Jog, kiváló járgány, de elajándékoztam a sógoromnak, mert nem tudott mivel munkába járni + kiskerekű volt és télen a kátyúkban már elfeküdtem vele a jégen. A Honda nagykerekű és az is kiváló állapotban leledzik. Nőtincsre átruccani pár perc vele.

#84718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 16:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 16:53

Ja és legkisebb hiba esetén sem kell szervízbe vinni. Igaz én viszem, mert ott értenek hozzá, de ugyanúgy szerelik mindegyik kategóriás autót. Ha nagyon aggódsz a kódok miatt, akkor olcsó az olvasó és veszel magadnak. Nekem gyújtással/ABS-el volt bajom, de nem akartam 8ezrest költeni a kódolvasóra sem. Oldja meg, akinek ez a dolga és osszuk be, hogy kinek mi a borsos. Olajcserét, féltengelyt, szarokat ugyanúgy ki lehet cserélni a modern autómon is, semmit nem kell mókolni az elektronikával.

Soha nem volt, s valószínűleg nem is lesz sem okostelefonom, sem nagyon modern autóm. Nokia 3310-em van :Đ de az is ki van kapcsolva egy hónapja, vagy több. Autómmal bármi gond adódott eddig, van a Zolcsi haverom, mindent ingyen csinál, mert cserébe felügyelem a 4db számítógépet, amit használ. Jó arc, csak az alkatrészeket kell megvásárolni, de mivel nem baszom az autómat szándékosan taccsra, így nagyon ritkán kell hozzá fordulni, inkább olyanok jönnek, ami néha fontos, olajcsere, gumi csere, elrohadt a hűtő és folyni kezdett, stb.

#84719 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 16:14

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 17:07

Természetesen ez így van, de nem abban a kasztban vagyok, aki dobálhatja a Forintokat akármerre, így olcsó autó, olcsó alkatrészellátás.

Most éppen egy 18 éves Honda Civic, fakormányos kis sportautó, a nejemé, alám egy Lada Niva illik tiszta sárosan minden nap :-D vagy egy UAZ.

És mi köze az alkatrész árához annak, hogy van-e benne komolyabb elektronika, vagy nincs? Na jó, 18 éves autóban nem konyul le a központizár vezérlése, sem a légzsákoké, sem az ABS, mert nincs benne. Többi meg lehet olyan öreg, hogy költesz rá folyamatosan, mint én. Aztán egy komolyabb Mercinél már meglepődtem, hogy mennyi ideig benne van az alkatrész is a vételárban, vagy a tréler, ha mégis megállna. Azon mondjuk fékpofát odahaza valóban nem cserélsz, viszont szervízben sem fizetős. Enyémen pld. bármit meg lehet csinálni házilag és nem lennék róla meggyőződve, hogy a Hondához olcsóbb az alkatrész. Haver is azért dobta ki a régebbi autóját, mert 100ezer volt egy garnitúra trafócsere és elég folyamatosan igényelte a gép. Pedig jóféle régi vas, igásló, mindent kibír, meg ki tudja milyen jelzőkkel illetik a hívők.
Make love not Wor.

#84720 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 16:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 17:14

És mi köze az alkatrész árához annak, hogy van-e benne komolyabb elektronika, vagy nincs? Na jó, 18 éves autóban nem konyul le a központizár vezérlése, sem a légzsákoké, sem az ABS, mert nincs benne. Többi meg lehet olyan öreg, hogy költesz rá folyamatosan, mint én. Aztán egy komolyabb Mercinél már meglepődtem, hogy mennyi ideig benne van az alkatrész is a vételárban, vagy a tréler, ha mégis megállna. Azon mondjuk fékpofát odahaza valóban nem cserélsz, viszont szervízben sem fizetős. Enyémen pld. bármit meg lehet csinálni házilag és nem lennék róla meggyőződve, hogy a Hondához olcsóbb az alkatrész. Haver is azért dobta ki a régebbi autóját, mert 100ezer volt egy garnitúra trafócsere és elég folyamatosan igényelte a gép. Pedig jóféle régi vas, igásló, mindent kibír, meg ki tudja milyen jelzőkkel illetik a hívők.

Annyi köze van, hogy alapvetően nem költök rá, mert nincs rá szükség, de ha adódik valami, akkor 20-30 küvecsből kijön.
Szerencsére nincs vele probléma, de van egy rendőr haverom, 6 hónapig állt az udvarban az autója, mire összerakta rá a zsét. S abból már vehetett volna egy másik autót, ami egyszerűbb, persze ki kell fogni, nekünk mákunk volt a Hondával.
Nem nagyon szeretném parkoltatni, mert nincs pénz alkatrészre, egyébként használt autót vásárolni a legbonyásabb, így is úgy is költeni kell rá. Átírás, eredetiség meg minden faszom, aztán súlyadó, bele a benya, sehogy nem jössz ki jól, de közlekedni kell. Nem véletlenül járnak Ladával, Trabanttal :-D

#84721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 17:22

Annyi köze van, hogy alapvetően nem költök rá, mert nincs rá szükség, de ha adódik valami, akkor 20-30 küvecsből kijön.

Nekem is kijön 20-30 küvecsből, kivéve a vezérlést. Az meg a Hondánál sem annyi lesz úgy érzem. Viszont azt magyarázom, hogy egy féltengely vagy gyertya, vagy szűrő kb. ugyanannyiba fog kerülni és nem attól függ az árfekvése, hogy modern elektronikus-e az autó vagy sem. Haver pld. hasonló ezer éves Forddal szopolik, hasonló érvei voltak, semmi elektronika, jó idő. Most lekoccolta az elejét és kellene helyzetjelző lámpa, ami olcsón kb. megoldhatatlan dolog.

Haver éppen szopolik, megnéztük. Egy régebbi Fordre bontva pár ezres a lámpa, ehhez kb. nincs, újonnan meg 55ezer. Másik hasonló szériára is 33ezer. Seatra 18-25ezer közt van, oszt mégis "modern" elektronikus az autó :-D Hátsó lámpám is 7ezer pénz újonnan, Rönóhoz sem tudtam ennyiért lőni, mert öreg, nincs, nem is nagyon forgalmazzák. Abszolút nem attól függ az alakatrész ára, hogy mennyi elektronikát tolnak az autóba.

De ha mondod a Hondád pontos évjáratát meg típusát, akkor már istenuccse meglesem, már érdekelne, hogy mondjuk a kettőnként összehasonlítva melyik lehet a kedvezőbb és öreg járgány valóban olyan jó-e, mint ahogy mondod.
Make love not Wor.

#84722 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 03. 17:46

De ha mondod a Hondád pontos évjáratát meg típusát, akkor már istenuccse meglesem, már érdekelne, hogy mondjuk a kettőnként összehasonlítva melyik lehet a kedvezőbb és öreg járgány valóban olyan jó-e, mint ahogy mondod.

Ehhez kellene a forgalmi, de a fiam elvitte az autót csajozni, majd bepötyögöm.

#84723 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 16:43

Nem is, mert nekem a kontakta 2345 évet mondott.
Valamint 3 éve is világvége volt, te jósoltad.
Tehát az én jóslatom hitelesebb.

#84724 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 16:46

Van ez a láncfűrészeknél is, de olyat nem tartanék, mert igaz, hogy minden információt ki tudnak belőle olvasni, hogy mennyit ment, milyen fordulaton, milyen keverékkel, de a legkisebb hiba esetén is vihetem úgy a szervizbe, hogy ott borsosan lehúznak, inkább használok hagyományos láncfűrészt, azt bármikor megszerelem magam, vagy a legjobb kisgépes haverom. De erre nincs szükség, mert nagyon alaposan karbantartva egy láncfűrész is képes meghálálni az odafigyelést.

Ha elszáll a váltó, kuplung, fék, akármi, akkor baszhatod a régi kocsidat is.

#84725 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 17:07

Természetesen ez így van, de nem abban a kasztban vagyok, aki dobálhatja a Forintokat akármerre, így olcsó autó, olcsó alkatrészellátás. De ha ez valami oknál fogna megváltozna, mármint az anyagi, akkor sem lenne ez másképp, hogy hirtelen megmutassam a világnak, hogy nekem mire telik. Az egyszerűség híve vagyok, nem a hivalkodásé. Most éppen egy 18 éves Honda Civic, fakormányos kis sportautó, a nejemé, alám egy Lada Niva illik tiszta sárosan minden nap :-D vagy egy UAZ.

Momentán robogót fogok vásárolni, mert már unom az autót. Volt egy sziberédtől részletre vásárolt Yamaha Jog, kiváló járgány, de elajándékoztam a sógoromnak, mert nem tudott mivel munkába járni + kiskerekű volt és télen a kátyúkban már elfeküdtem vele a jégen. A Honda nagykerekű és az is kiváló állapotban leledzik. Nőtincsre átruccani pár perc vele.

Nekem sem azért van hogy megmutassam, mire telik. Nem is látszik rajta semmi extra,
Viszont a videó alapján igencsak csörgött zörgött ám a kis honda :)

#84726 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 17:22

Szerencsére nincs vele probléma, de van egy rendőr haverom, 6 hónapig állt az udvarban az autója, mire összerakta rá a zsét. S abból már vehetett volna egy másik autót, ami egyszerűbb, persze ki kell fogni, nekünk mákunk volt a Hondával.
Nem nagyon szeretném parkoltatni, mert nincs pénz alkatrészre, egyébként használt autót vásárolni a legbonyásabb, így is úgy is költeni kell rá. Átírás, eredetiség meg minden faszom, aztán súlyadó, bele a benya, sehogy nem jössz ki jól, de közlekedni kell. Nem véletlenül járnak Ladával, Trabanttal :-D

Te nem értesz a kocsikhoz, sosem ertettél, mitől lettél rögtön szakértő? :) jogsid is vagy három éves :)

#84727 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 18:07

Ehhez kellene a forgalmi, de a fiam elvitte az autót csajozni, majd bepötyögöm.

Az astrám fenntartása sokkal olcsóbb mint a hondádé, de remélem emiatt nem sírod el magad :)

#84728 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 03. 19:23

Te nem értesz a kocsikhoz, sosem ertettél, mitől lettél rögtön szakértő? :) jogsid is vagy három éves :)

Na valamiért pont ezért hanyagolom a fórumot, nincs szükségem arra, amit már fentebb vázoltam, leszarom, hogy nem értek semmihez, és téged is. Baromira nincs már energiám küzdeni olyan emberekkel, mint te, aki ugyanazt a mondókát tolja évek óta, felesleges rá odafigyelnem, nem én leszek az az ember, aki ebből a fos állapotodból ki fog hozni. Neked szar, ha csak ilyesmire futja, nekem ennél tágasabb a környék, nem vagyok rászorulva a sablonszövegedre, nem is épít. Megvan a magam dolga, 48 éves vagyok, pontosan tudom, hogy mi a célom, s az, hogy néha belevakkantassz, hát nem fog eltántorítani, akkor is végigcsinálom, ha az egész világ azt kiáltja guga te mekkora hülye vagy.
Ezért jó csinálni. Ebben az évben már 5 rendezvény van mögöttem, de még jön a többi, és elég sokszor kell színpadra állnom, mint műsorvezető, vagy éppen fellépő.

Na ez mozgat, mert onnan van az a visszajelzés, hogy öcsém kurva jó voltál, erre meg azt mondom, hogy baszódj meg, savanyodj meg, a faszomat se érdekli a folyamatos kínhalálod, amit ebben a topikban élsz ki. Erre mondom, hogy te szándékosan vagy beteg, mert a lelked az, így nyilván a tested is követi azt, ami belül munkálkodik. Tudom, a kurva anyámat.

#84729 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 03. 19:24

Az astrám fenntartása sokkal olcsóbb mint a hondádé, de remélem emiatt nem sírod el magad :)

De, most rögtön nekifogok, de valahol érzékelem azt is, hogy számodra ez egy kimondatlan verseny, ahol szeretnél rajtam túltenni, magadnak bizonygatni, hogy minden szinten nagyobb vagy nálam. Valójában mi is a célod, mit akarsz itt?
Nyugi, nem leszek finom, sem nőies, elvileg érted. Mi a gennyesgócot keresel itt, mit szeretnél pont nekem előadni, főleg, úgy, hogy páros lábbal leszarom, s ez mindig is így volt, semmit nem fog változni, és az sem érdekel, ha hirtelen a fél topik, már az a maradék két ember melléd áll, s hogy neked van igazad. Ez az én életemet semilyen szinten nem fogja befolyásolni. Tőlem próbálkozhatsz, eddig sem érdekeltek a hozzászólásaid, s ezután sem, mert nincs benne érdemi tartalom, csak személyeskedés, és indulat. Emberileg nem tudlak követni, s nem is szeretném megérteni, hogy mi motivál, mert nincs rád időm, túl sok ember vesz körül, és túl sok a teendőm ahhoz, hogy boncolgassam valójában mi a fasz bajod van, hogy ilyen beteg elme vagy. Egészségedre.

#84730 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 03. 19:21

Nekem sem azért van hogy megmutassam, mire telik. Nem is látszik rajta semmi extra,
Viszont a videó alapján igencsak csörgött zörgött ám a kis honda :)

Milyen videó te vadbarom, csak feltöltöttem, s nem raktam ki sehova, rábíztam a tyúktubra. Az meg mellékes, hogy nem a Honda volt, hanem a kamera az állvánnyal :omg: az autóm állapotát már csak ismerem.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4235
  • 4236
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.