HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4236
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • 4240
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84731 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 03. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 20:31

Na valamiért pont ezért hanyagolom a fórumot, nincs szükségem arra, amit már fentebb vázoltam, leszarom, hogy nem értek semmihez, és téged is. Baromira nincs már energiám küzdeni olyan emberekkel, mint te, aki ugyanazt a mondókát tolja évek óta, felesleges rá odafigyelnem, nem én leszek az az ember, aki ebből a fos állapotodból ki fog hozni. Neked szar, ha csak ilyesmire futja, nekem ennél tágasabb a környék, nem vagyok rászorulva a sablonszövegedre, nem is épít. Megvan a magam dolga, 48 éves vagyok, pontosan tudom, hogy mi a célom, s az, hogy néha belevakkantassz, hát nem fog eltántorítani, akkor is végigcsinálom, ha az egész világ azt kiáltja guga te mekkora hülye vagy.
Ezért jó csinálni. Ebben az évben már 5 rendezvény van mögöttem, de még jön a többi, és elég sokszor kell színpadra állnom, mint műsorvezető, vagy éppen fellépő.

Na ez mozgat, mert onnan van az a visszajelzés, hogy öcsém kurva jó voltál, erre meg azt mondom, hogy baszódj meg, savanyodj meg, a faszomat se érdekli a folyamatos kínhalálod, amit ebben a topikban élsz ki. Erre mondom, hogy te szándékosan vagy beteg, mert a lelked az, így nyilván a tested is követi azt, ami belül munkálkodik. Tudom, a kurva anyámat.

Eltakarodhatnál már a picsába a jóslataiddal, amiket évek óta tolsz, hülyegyerek. Meg a magzatvizes-barklangos-lehullóleveles-chemtrailes baromságaidat is terjesztheted. Háromszöges tudodki :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84732 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 20:36

De, most rögtön nekifogok, de valahol érzékelem azt is, hogy számodra ez egy kimondatlan verseny, ahol szeretnél rajtam túltenni, magadnak bizonygatni, hogy minden szinten nagyobb vagy nálam. Valójában mi is a célod, mit akarsz itt?
Nyugi, nem leszek finom, sem nőies, elvileg érted. Mi a gennyesgócot keresel itt, mit szeretnél pont nekem előadni, főleg, úgy, hogy páros lábbal leszarom, s ez mindig is így volt, semmit nem fog változni, és az sem érdekel, ha hirtelen a fél topik, már az a maradék két ember melléd áll, s hogy neked van igazad. Ez az én életemet semilyen szinten nem fogja befolyásolni. Tőlem próbálkozhatsz, eddig sem érdekeltek a hozzászólásaid, s ezután sem, mert nincs benne érdemi tartalom, csak személyeskedés, és indulat. Emberileg nem tudlak követni, s nem is szeretném megérteni, hogy mi motivál, mert nincs rád időm, túl sok ember vesz körül, és túl sok a teendőm ahhoz, hogy boncolgassam valójában mi a fasz bajod van, hogy ilyen beteg elme vagy. Egészségedre.

Ahham, én vagyok a beteg elme, nyilván én képzelődöm, meg pirosgombozok :up:

#84733 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 03. 20:40

Milyen videó te vadbarom, csak feltöltöttem, s nem raktam ki sehova, rábíztam a tyúktubra. Az meg mellékes, hogy nem a Honda volt, hanem a kamera az állvánnyal :omg: az autóm állapotát már csak ismerem.

Majomka, az állatkertes.

#84734 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 04. 07:39

Haha. Cicaharc :nevet:

guga fax tudja, én tőled olvasom minden második hozzászólásban, hogy te mennyire betaláltál az élettel, meg mindenki más tök hülye, csak te tudod a tutit. De a te véleményed pont annyira befolyásolja a valóságot, mint másé. Az igazság az, hogy ha valamikor is a helyedben ébrednék egy nap, amint elmúlna a sokk, a kontinensről is elmenekülnék, nemhogy az országból.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84735 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 04. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 04. 08:39

Haha. Cicaharc :nevet:

guga fax tudja, én tőled olvasom minden második hozzászólásban, hogy te mennyire betaláltál az élettel, meg mindenki más tök hülye, csak te tudod a tutit. De a te véleményed pont annyira befolyásolja a valóságot, mint másé. Az igazság az, hogy ha valamikor is a helyedben ébrednék egy nap, amint elmúlna a sokk, a kontinensről is elmenekülnék, nemhogy az országból.

volt az a hozzászólása, hogyha nem jön be a világvége, akkor utána bocsánatot kér és többé nem hozza szóba meg visszavonul akármi
minnyá megkeresem :D

#84736 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 04. 07:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 04. 08:40

volt az a hozzászólása, hogyha nem jön be a világvége, akkor utána bocsánatot kér és többé nem hozza szóba meg visszavonul akármi
minnyá megkeresem :D

Emlékszem rá, de nem kell komolyan venni amit guga mond, 99%-ban csak bullshit.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84737 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 04. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 03. 19:23

Te nem értesz a kocsikhoz, sosem ertettél, mitől lettél rögtön szakértő? :) jogsid is vagy három éves :)

Szerintem nem mondta, hogy szakértő. egyszerű megállapításokat tett. Olyan autó használ, amit olcsó fenntartani,más a környezetében meg szívott fiatal autóval. Ennyi. Ráadásul még azt is mondta, hogy szerencséjük volt a Hondával. Nem tudom hol láttad a szakértő dolgot. Az meg, hogy 3 éve van jogsija nem is értem, hogy jön ide, tulajdonképpen azt is írhattad volna, hogy nem értesz hozzá mert állatokat tartasz..
Egyébként az a Honda igen megbízható és strababíró konstrukció, persze az Astrádnak közelébe sem jön :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#84738 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 04. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 04. 12:32

Szerintem nem mondta, hogy szakértő. egyszerű megállapításokat tett. Olyan autó használ, amit olcsó fenntartani,más a környezetében meg szívott fiatal autóval. Ennyi. Ráadásul még azt is mondta, hogy szerencséjük volt a Hondával. Nem tudom hol láttad a szakértő dolgot. Az meg, hogy 3 éve van jogsija nem is értem, hogy jön ide, tulajdonképpen azt is írhattad volna, hogy nem értesz hozzá mert állatokat tartasz..
Egyébként az a Honda igen megbízható és strababíró konstrukció, persze az Astrádnak közelébe sem jön :Đ

Nem mondtam hogy nem, de az astrám jóval olcsóbban fentartható, már csak a mennyisége miatt is :)
És nagy szakértői megállapításokat tett gépjárműelektronika terén is :)

#84739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 04. 14:44

Nem mondtam hogy nem, de az astrám jóval olcsóbban fentartható, már csak a mennyisége miatt is :)
És nagy szakértői megállapításokat tett gépjárműelektronika terén is :)

Bármit megtehetek következmények nélkül, ugyanis nincs semmim, s igényem sincs semmire, csak a felszínen vagyok folyamatosan, azért küzdök, így látható és érzékelhető vagyok :cool: ez a minimal az, ami kiveri a biztosítékot :-D
Nem hivalkodás, bennem van emberi tartás, amit mondok az úgy van, úgy lesz. Az egy dolog, hogy még nem látod, s a legmagasabb szinten mocskolódsz. Amikor eljön az ideje, minden eszedbe fog jutni, amit leírtam.

#84740 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:16

Továbbá, belekeveredtem valami szarba, ami miatt az egész láncfüris tali fuccsba ment, nem rajtam múlt, hanem a geciségen, pénzen, marketing, s a háttérben lévő fogalmam sincs, hogy milyen egyezkedéseken, de túlnőtt rajtam. Jöttek a munkavédelmisektől fenyegetések, meg, hogy mi ez a rendezvény, holott az előző évben teljesen frankó volt.
Valakinek beleköptem a levesébe, de nem közölte, ennyi volt :Đ leszarom, pedig én álltam volna a szombati birkapörkölt, nyúlpörkölt, halászlé, és az egyik láncfűrész árát, ami kisorsolásra került volna.

Valakinek nem tetszett az önzetlenség, mert nem ismeri a fogalmát, gyakorolni sem tudja, hogy mit lehet tenni a közösségért, no mindegy.

#84741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:23

Bassza meg, azért még is csak ez az egyetlen hely, ahol le merem írni őszintén, bár nem a teljes igazságot, mert az kínos lenne, de hogy én, aki névtelen, pénztelen, s hirtelen megtalálnak a cégek, munkavédelmisek, fenyegetések, ki a faszomat zavar egy láncfűrészes találkozó? Persze tudom pontosan, hogy mi történt, de a munkavédelmisek csak úgy nem találnak ránk. Szóltak nekik. Micsoda faszom geci világ van :-D előző évben sem sérült meg senki, sőt 3 napig vágtuk a fát, mint az ökör, meg üstben főztük a malacot. Lehet én vagyok a naiv, hogy ebben az évben is ugyanezt gondoltam, s még szerencse, hogy nem indultam el a plakátokkal, ami pont ma lett volna.

#84742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 04. 12:32

Érző szívű ember vagy, de ne szopjuk itt egymás faszát :Đ

#84743 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:33

Zolcsi haverom mesélte, aki autószerelő, hogy 600 ezernél cserélt a hengerben betétet egy ugyanilyen coconál, amivel mi furikázunk, tényleg jól összerakott járgány, nincs rá panasz.

#84744 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 05. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:33

Zolcsi haverom mesélte, aki autószerelő, hogy 600 ezernél cserélt a hengerben betétet egy ugyanilyen coconál, amivel mi furikázunk, tényleg jól összerakott járgány, nincs rá panasz.

Ismerős meg anyázik, hogy most hajítja ki a régi autóját, mert ritka cucc, semmi nincs hozzá és éppen 30ezer a kézifékkötél. Ezt magyaráztam, nem az számít, hogy elektronikával van-e tömve, vagy sem.
Make love not Wor.

#84745 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 05. 20:58

Ismerős meg anyázik, hogy most hajítja ki a régi autóját, mert ritka cucc, semmi nincs hozzá és éppen 30ezer a kézifékkötél. Ezt magyaráztam, nem az számít, hogy elektronikával van-e tömve, vagy sem.

Fentebb írtam, hogy a használt autó vétele karcos téma, nekünk szerencsénk volt ezzel az autóval, mert már belehajtottunk annyit, amennyi volt benne, de költeni alig kellett rá. Új gumik, hűtő, de ez szerintem mindegyik típusnál játszik. Eddig megúsztuk vele a leparkolást, és a várunk arra, hogy összegyűljön a pénz arra, hogy újra elinduljon.

Persze ez a kor előrehaladtával változhat, változik, s akkor majd váltunk.

#84746 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 21:11

Fentebb írtam, hogy a használt autó vétele karcos téma,

Eddig tudjuk, de nem erről beszéltem, hanem az elekronikás autó karbantartása drága, régi és elektronika nélküli fenntartása occsó analógiádról.
Make love not Wor.

#84747 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 05. 21:13

Eddig tudjuk, de nem erről beszéltem, hanem az elekronikás autó karbantartása drága, régi és elektronika nélküli fenntartása occsó analógiádról.

Azt meg vázoltam, hogy miért nem vásárolnám meg. Nincs rá pénzem, de ha lenne se tenném meg, mert a legkisebb hibánál is trélerre kell rakni, utána számítógépre kötni, kiolvasni, pénzt a semmiért legombolni, amikor rájönnek, hogy fellforrt a hűtővíz. Na ezt most durván leredukáltam, de a legegyszerűbb dolgokat is, ha rábízzák egy számítógépre, s az autó nem mozdul addig, amíg ki nem olvasták belőle. Lehet rossz helyen tapisgálok, de valahol így van. Álltam már meg az út mellett, mert valaki segítségért kalimpált, valami kurva modern autója volt, de fingja se az egészről. Apró dolgokban tudtam volna segítséget nyújtani, mint bebikázás, vagy van nálam tartalék víz a hűtőbe, ha elfolyt. Faszom se tudja, hogy mi volt a gondja, de ő még ennél is hülyébb volt, mert azt sem tudta mit vezet, csak kétségbe esett. Na, hát neki várnia kellett egy szervizre, aki jó pénzért bevonszolta, majd kiolvasta, mert az az autó addig meg nem moccant, amíg nem nyomtak rajta resetet.

#84748 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 21:21

Azt meg vázoltam, hogy miért nem vásárolnám meg. Nincs rá pénzem, de ha lenne se tenném meg, mert a legkisebb hibánál is trélerre kell rakni, utána számítógépre kötni, kiolvasni, pénzt a semmiért legombolni, amikor rájönnek, hogy fellforrt a hűtővíz. Na ezt most durván leredukáltam, de a legegyszerűbb dolgokat is, ha rábízzák egy számítógépre, s az autó nem mozdul addig, amíg ki nem olvasták belőle.

Hülye. Nem akarod érteni. És ne is így van.
Make love not Wor.

#84749 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 05. 21:26

Hülye. Nem akarod érteni. És nem is így van.

Azt aláírom, hogy hülye vagyok, de általában értem, amit írnak, s tudok rá válaszolni :-D inkább azt írd le, hogy hol tévedtem el, nem értek az autókhoz, csak lepötyögtem néhány tapasztalatomat, ahogyan én éltem meg. Viszont off,mert a hajnal korán van és holnap bálázás késő estig. Ldn mntm.

#84750 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:07

Bármit megtehetek következmények nélkül, ugyanis nincs semmim, s igényem sincs semmire, csak a felszínen vagyok folyamatosan, azért küzdök, így látható és érzékelhető vagyok :cool: ez a minimal az, ami kiveri a biztosítékot :-D
Nem hivalkodás, bennem van emberi tartás, amit mondok az úgy van, úgy lesz. Az egy dolog, hogy még nem látod, s a legmagasabb szinten mocskolódsz. Amikor eljön az ideje, minden eszedbe fog jutni, amit leírtam.

Nem, egy gerinctelen hazug féreg vagy :) állandóan hazudsz, letagadsz mindent

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4236
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • 4240
  • Utolsó »