Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 21:33
Azt aláírom, hogy hülye vagyok, de általában értem, amit írnak, s tudok rá válaszolni

inkább azt írd le, hogy hol tévedtem el, nem értek az autókhoz, csak lepötyögtem néhány tapasztalatomat, ahogyan én éltem meg. Viszont off,mert a hajnal korán van és holnap bálázás késő estig. Ldn mntm.
Azt, hogy még mindig arról beszélek, hogy egy elektronikamentes autó alkatréászköltsége is lehet drágább, mint egy elektronikával megáldotté, az meg alapban baromság, hogy a legkisebb hiba miatt is megáll, mint a szög és resetelni kell. Másrészt láttam én analóg autót, előttem szállt ki rémülten a csaj, hogy "jajj egyszer csak ugrott egyet és minden világított és jajj". Szóval lefulladt, indítottam, mehet tovább
Ki tudja mibe futottál bele, de mondjuk ha egy komolyabb hibája lenne a gépednek és az elektronika letilt, akkor lehet jobban jársz, mint ha erőlteted és motorcsere, tűz, általános lerohadás lesz a vége. Megint összevissza magyarázol, viszont tök jó poén a hibakódolvasó, mikor valami rángat a motoron, aztán megmondja melyik henger gyújtásával van szopó, mint próbálkozunk, szikrázgatunk, hangra gyertyát cserélgetünk aztán nem is az volt. Persze van hátránya is, de ha már sarkítasz, akkor sarkítsunk.
Make love not Wor.