HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • 4240
  • 4241
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84751 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:16

Továbbá, belekeveredtem valami szarba, ami miatt az egész láncfüris tali fuccsba ment, nem rajtam múlt, hanem a geciségen, pénzen, marketing, s a háttérben lévő fogalmam sincs, hogy milyen egyezkedéseken, de túlnőtt rajtam. Jöttek a munkavédelmisektől fenyegetések, meg, hogy mi ez a rendezvény, holott az előző évben teljesen frankó volt.
Valakinek beleköptem a levesébe, de nem közölte, ennyi volt :Đ leszarom, pedig én álltam volna a szombati birkapörkölt, nyúlpörkölt, halászlé, és az egyik láncfűrész árát, ami kisorsolásra került volna.

Valakinek nem tetszett az önzetlenség, mert nem ismeri a fogalmát, gyakorolni sem tudja, hogy mit lehet tenni a közösségért, no mindegy.

Vagy inkább nem vagy komolyan vehető
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84752 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:33

Zolcsi haverom mesélte, aki autószerelő, hogy 600 ezernél cserélt a hengerben betétet egy ugyanilyen coconál, amivel mi furikázunk, tényleg jól összerakott járgány, nincs rá panasz.

A hengerben nincs betét

#84753 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 21:33

Azt aláírom, hogy hülye vagyok, de általában értem, amit írnak, s tudok rá válaszolni :-D inkább azt írd le, hogy hol tévedtem el, nem értek az autókhoz, csak lepötyögtem néhány tapasztalatomat, ahogyan én éltem meg. Viszont off,mert a hajnal korán van és holnap bálázás késő estig. Ldn mntm.

Azt, hogy még mindig arról beszélek, hogy egy elektronikamentes autó alkatréászköltsége is lehet drágább, mint egy elektronikával megáldotté, az meg alapban baromság, hogy a legkisebb hiba miatt is megáll, mint a szög és resetelni kell. Másrészt láttam én analóg autót, előttem szállt ki rémülten a csaj, hogy "jajj egyszer csak ugrott egyet és minden világított és jajj". Szóval lefulladt, indítottam, mehet tovább :-D

Ki tudja mibe futottál bele, de mondjuk ha egy komolyabb hibája lenne a gépednek és az elektronika letilt, akkor lehet jobban jársz, mint ha erőlteted és motorcsere, tűz, általános lerohadás lesz a vége. Megint összevissza magyarázol, viszont tök jó poén a hibakódolvasó, mikor valami rángat a motoron, aztán megmondja melyik henger gyújtásával van szopó, mint próbálkozunk, szikrázgatunk, hangra gyertyát cserélgetünk aztán nem is az volt. Persze van hátránya is, de ha már sarkítasz, akkor sarkítsunk.
Make love not Wor.

#84754 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 05. 21:35

Nem, egy gerinctelen hazug féreg vagy :) állandóan hazudsz, letagadsz mindent

Azzal most miképpen állunk, hogy terhes nőben tengervíz van? Melyik tengernek megfelelő?
Make love not Wor.

#84755 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 05. 21:36

A hengerben nincs betét

Csepp a hengerben :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84756 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:16

Továbbá, belekeveredtem valami szarba, ami miatt az egész láncfüris tali fuccsba ment, nem rajtam múlt, hanem a geciségen, pénzen, marketing, s a háttérben lévő fogalmam sincs, hogy milyen egyezkedéseken, de túlnőtt rajtam. Jöttek a munkavédelmisektől fenyegetések, meg, hogy mi ez a rendezvény, holott az előző évben teljesen frankó volt.
Valakinek beleköptem a levesébe, de nem közölte, ennyi volt :Đ leszarom, pedig én álltam volna a szombati birkapörkölt, nyúlpörkölt, halászlé, és az egyik láncfűrész árát, ami kisorsolásra került volna.

Valakinek nem tetszett az önzetlenség, mert nem ismeri a fogalmát, gyakorolni sem tudja, hogy mit lehet tenni a közösségért, no mindegy.

Sajnálom. Tudom, hogy nagyon készültél rá.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#84757 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 21:39

Egyébként nehéz lett volna megfelelni a munkavédelmi követelményeknek?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84758 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 05. 22:39

Egyébként nehéz lett volna megfelelni a munkavédelmi követelményeknek?

Különben is le kell szarni a világot és tolni a dolgot, nem? Én nem egészen értem, szopó az biztos, amúgy mi is volt?
Make love not Wor.

#84759 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 05:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 04. 08:39

Haha. Cicaharc :nevet:

guga fax tudja, én tőled olvasom minden második hozzászólásban, hogy te mennyire betaláltál az élettel, meg mindenki más tök hülye, csak te tudod a tutit. De a te véleményed pont annyira befolyásolja a valóságot, mint másé. Az igazság az, hogy ha valamikor is a helyedben ébrednék egy nap, amint elmúlna a sokk, a kontinensről is elmenekülnék, nemhogy az országból.

:up:

Én se szeretnék Guga lenni. De ettől neki még tetszhet.
Vagy csak nem tudja, hogy van jobb is :p

#84760 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 06:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 05. 20:23

Bassza meg, azért még is csak ez az egyetlen hely, ahol le merem írni őszintén, bár nem a teljes igazságot, mert az kínos lenne, de hogy én, aki névtelen, pénztelen, s hirtelen megtalálnak a cégek, munkavédelmisek, fenyegetések, ki a faszomat zavar egy láncfűrészes találkozó? Persze tudom pontosan, hogy mi történt, de a munkavédelmisek csak úgy nem találnak ránk. Szóltak nekik. Micsoda faszom geci világ van :-D előző évben sem sérült meg senki, sőt 3 napig vágtuk a fát, mint az ökör, meg üstben főztük a malacot. Lehet én vagyok a naiv, hogy ebben az évben is ugyanezt gondoltam, s még szerencse, hogy nem indultam el a plakátokkal, ami pont ma lett volna.

És annyira nehéz feltételeket szabtak a munkavédelmisek, hogy nem lehetett volna betartani, vagy mi? :think:

#84761 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 06:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 06. 00:44

Különben is le kell szarni a világot és tolni a dolgot, nem? Én nem egészen értem, szopó az biztos, amúgy mi is volt?

Jaja, le kell szarni mindent, aztán sopánkodni, ha azok a kurva leszart körülmények visszaütnek.

Egyébként ez kicsiben megy, amíg öten összejönnek fát vágni és senkit nem zavartok, addig más is leszarja.
De ha már elér egy méretet egy esemény, akkor felfigyelnek rá, és lesz akinek szúrja a szemét vagy zavarja a bizniszét.
Egyébként nem ellenünk vannak a munkavédelmi szabályok sem, vagy hogy egy nagyobb rendezvénynél hány doki és mentő legyen ott, meg a többi, amiket Jahno jobban tud.
Aztán még így is előfordulnak néha szar dolgok.

#84762 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 06:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 06. 07:04

És annyira nehéz feltételeket szabtak a munkavédelmisek, hogy nem lehetett volna betartani, vagy mi? :think:

Gondolom nem a munkavedelmi dolgokba kotottek bele, hanem a talalkozo helyszinet lehetetlenitettek el mindenfele szabaly esz nelkuli alkalmazasaval.

- van-e porolto kb. minden sarkon
- van-e defibrilator (x fo felett pl. itt kotelezo)
- tuz/viz/fusterzekelo a hazakban
- tuzoltosag adott-e engedelyt ilyesmire
- ki foz es milyen vegzettseggel?
- van-e ervenyes TBC papperkaja (elelmiszer keszitojenek tan kotelezo)
- stb....

Ha ilyesmiket barmelyik onszervezo esemenyre raeroltetnek, akkor jo esellyel meg is puccsoltak...

#84763 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:15

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 05. 21:51

Azzal most miképpen állunk, hogy terhes nőben tengervíz van? Melyik tengernek megfelelő?

Legyen a Holt tenger, és akkor cionista tengervíz lesz :)

#84764 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 06. 00:44

Én geci leszek és megnyomom a pirosgombot amikor épp láncfűrészeznek

#84765 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:17

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 06. 07:53

Gondolom nem a munkavedelmi dolgokba kotottek bele, hanem a talalkozo helyszinet lehetetlenitettek el mindenfele szabaly esz nelkuli alkalmazasaval.

- stb....

Ha ilyesmiket barmelyik onszervezo esemenyre raeroltetnek, akkor jo esellyel meg is puccsoltak...

Hát persze, hiszen guga nyilván mindent szakszerűen csinált, utánajárva :)

#84766 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:20

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 06. 07:53

- stb....

Nem biztos, hogy ebből mindegyik feltétlen, de jó része azért nem azért lettek meghatározva, hogy szivassannak.

Idézet

#84767 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:23

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 06. 08:17

Hát persze, hiszen guga nyilván mindent szakszerűen csinált, utánajárva :)

azert az mondjuk eleg nonszensz, ha egy kvazi barati osszejovetelen megkerdezik ki fozi a vacsit es milyen vegzetteggel :)
Ilyen elven pl te se fozhetnel a kertben a haveroknak - mert se szakacs vegzettseged se egeszsegugyi kiskonyved nincs.

Ezek a szabalyok a vasarlok vedelme szempontjabol jok - de ahogy emlitettem - esz nelkul alkalmazva kb barmilyen osszejovetel/talalkozo/buli megakadalyozasara jok. Meg akkor is, ha a munkavedelmi dolgok rendben lennenek.
Persze lehet, hogy nem is ilyesmivel szorakoztak, csak szimplan a kotelezo munkavedelmi dolgokat lett volna lehetetlen betartani (mondjuk nem iszunk a fureszeles elott).

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 06. 07:25 -kor

#84768 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 06. 08:20

Nem biztos, hogy ebből mindegyik feltétlen, de jó része azért nem azért lettek meghatározva, hogy szivassannak.

nem azt mondtam, hogy rosszak, hanem hogy esz nelkul mindenre rahuzva ellehetelenithetnek veluk sok rendezvenyt.

#84769 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:31

Kerti buli <> párszáz fős rendezvény. Szerintem ekkora rendezvényre felkészülésbe bele kell, hogy férjen az is, hogy ezen szabályok által meghatározott feltételeket is.

Idézet

#84770 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 07:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 06. 08:31

Kerti buli <> párszáz fős rendezvény. Szerintem ekkora rendezvényre felkészülésbe bele kell, hogy férjen az is, hogy ezen szabályok által meghatározott feltételeket is.

amig nem tudjuk a reszleteket, addig mind talalgatunk :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4237
  • 4238
  • 4239
  • 4240
  • 4241
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.