HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4242
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84851 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 06. 19:58

Csak megkérni a meló árát és befizetni a járulékokat.

Szerintem neked ismerős téma az, amikor hónapokig kell várni egy milliós átutalásra állami intézménytől, na ez kerékbe is töri a kicsi vállalkozást, mert nem vagy haveri kör, s nem stadion építéssel bíztak meg :Đ

#84852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 06. 20:01

Szerintem neked ismerős téma az, amikor hónapokig kell várni egy milliós átutalásra állami intézménytől, na ez kerékbe is töri a kicsi vállalkozást, mert nem vagy haveri kör, s nem stadion építéssel bíztak meg :Đ

Ismerős, néha evickélek, de idővel megkapom és annyit az állam is bír várni. Annak a legolcsóbb tartozni, max. megkúrnak inkasszóval. És nekem még szerverbérletek is vannak, amit mondjuk szó nélkül kihúznak, ha fizetésképtelen vagyok. Többinél nem tudom miben nyomulsz, nekem elég lassan fizetnek, vagy pld. pont most volt egy 3 milliós számla, amivel csak fél évet késtek. Előfordul.
Make love not Wor.

#84853 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 06. 20:05

Ismerős, néha evickélek, de idővel megkapom és annyit az állam is bír várni. Annak a legolcsóbb tartozni, max. megkúrnak inkasszóval. És nekem még szerverbérletek is vannak, amit mondjuk szó nélkül kihúznak, ha fizetésképtelen vagyok. Többinél nem tudom miben nyomulsz, nekem elég lassan fizetnek, vagy pld. pont most volt egy 3 milliós számla, amivel csak fél évet késtek. Előfordul.

Már nem nyomulok semmiben, ami hivatalos, csak a kép kedvéért, látszólag, de mindent csak kéz a kézbe, zsebbe, feketén, így kevesebb az ősz hajszál.

#84854 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 06. 20:01

mert nem vagy haveri kör, s nem stadion építéssel bíztak meg :Đ

Japasztmek, vittem stadionba vizuáltechnikát, az ér? Meg Honvéd pálya felújítás, meg Nemzeti Múzeumnak meg ennek-annak dolgok. Igaz stadionnál is megfejtettük, hogy az nem egészen tárgyaló lett, hanem kokainos kurvázós szoba, de ez van. Picsa drága volt, szerencsére nálam sem sokat vitatkoztak a munkadíjakon, főleg ha átadás előtt 4 nappal kell csodát tenni, oldd meg :-D
Make love not Wor.

#84855 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 06. 20:10

Japasztmek, vittem stadionba vizuáltechnikát, az ér? Meg Honvéd pálya felújítás, meg Nemzeti Múzeumnak meg ennek-annak dolgok. Igaz stadionnál is megfejtettük, hogy az nem egészen tárgyaló lett, hanem kokainos kurvázós szoba, de ez van. Picsa drága volt, szerencsére nálam sem sokat vitatkoztak a munkadíjakon, főleg ha átadás előtt 4 nappal kell csodát tenni, oldd meg :-D

Gratu hozzá, én már szerényebben tolom, s amint látható, ha kicsit is nagyban szeretném előadni kersztbe tesznek azonnal, de túlélem ezt is :-D

#84856 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 06. 19:45

Nem volt szándékomban adót csalni, sőt, nekem ez magas téma, ezért volt a cégnek könyvelője. S nem olyan ember, akivel megdumálhattam volna, hogy figyi, játsszuk ki őket, csaljunk adót, eszem ágában sem volt, nem is értek hozzá.
Régi történet, tisztességesen szerettem volna élni a cégemből, tisztességesen bánn azokkal, akim mellém társultak, azt hiszem ez a része sikerült, telefingottuk a pinyót, de én is és mindenki más ezen a szinten kevésnek bizonyult. Nem okolok senkit, semmit, viszont kurva jó volt, de vége :-D

Ja, nem elég tisztességesnek lenni, érteni is kellene ahhoz amit csinálsz :) ez már csak ilyen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84857 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 06. 20:18

Ja, nem elég tisztességesnek lenni, érteni is kellene ahhoz amit csinálsz :) ez már csak ilyen.

Soha senkit nem húztam le, nem baxtam át, mert nálam ez így működik, de ez már a múlt, a Guga Bt. nem rajtam múlt, én amit lehetett beleadtam. Olyan emberekkel vettem magam körül, akik ehhez a részéhez értenek, de ez is kevésnek bizonyult. Nem téma, mert már régen vége van, tisztességesen próbáltam, sajnos úgy nem működik, mert nem teszik lehetővé a törvények.

#84858 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 06. 20:30

Soha senkit nem húztam le, nem baxtam át, mert nálam ez így működik, de ez már a múlt, a Guga Bt. nem rajtam múlt, én amit lehetett beleadtam. Olyan emberekkel vettem magam körül, akik ehhez a részéhez értenek, de ez is kevésnek bizonyult. Nem téma, mert már régen vége van, tisztességesen próbáltam, sajnos úgy nem működik, mert nem teszik lehetővé a törvények.

Ja, szóval ha neked nem megy a vállalkozás, mert fogalmad nincs róla hogyan kellene akkor nem lehet. Világos mint a tengervíz a terhes nőben.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84859 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 06. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 06. 21:07

Ja, szóval ha neked nem megy a vállalkozás, mert fogalmad nincs róla hogyan kellene akkor nem lehet. Világos mint a tengervíz a terhes nőben.

Azért nem csak,én zártam be, s döntöttem úgy, hogy faszom az egészbe, inkább életben maradok, mint hogy a statisztikát növeljem. Nem szégyen ez, nálam okosabbaknak sem sikerült. Ők panaszkodnak nekem, akiknek dolgozom, s próbálnak ügyeskedni.

#84860 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 06. 21:26

Azért nem csak,én zártam be, s döntöttem úgy, hogy faszom az egészbe, inkább életben maradok, mint hogy a statisztikát növeljem. Nem szégyen ez, nálam okosabbaknak sem sikerült. Ők panaszkodnak nekem, akiknek dolgozom, s próbálnak ügyeskedni.

Hányszor is hallottuk ezt már itt :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84861 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 11:19

Állatos videjó:

http://youtu.be/vGBrYT8nx78

Szerkesztette: JonesC 2015. 06. 07. 11:19 -kor

Idézet

#84862 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 14:58

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 12:18

Hányszor is hallottuk ezt már itt :)

Nem hat meg a penészes véleményed :Đ

#84863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:29

Ritka őszinte videó, nem foglalkoztat, hogy 444 :-D
Valamikor én is toltam, a postás hozta ki, átvettem, de mindenféle szarsággal együtt, amit lehetett kapni legálisan.
Már rég Bánkon laktunk, család, s végig kellett nézniük ugyanezt napról napra, hogy totálisan szétcsúszom :omg:

Nem bántam meg, de már nem nyúlnék hozzá, mert emberileg, lelkileg kikészül tőle az ember. Ma már csak fröccs :cool: vagy sör :Đ

#84864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:34

Nekem a visszaesés az volt, hogy találtam egy rahedli légyölő galócát :nevet: pedig nem azért indultam, hanem gombát szedni a bográcsba, mire hazaértem, s nyersen befaltam, hát izé, biztos, hogy elmeséljem?

#84865 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:38

A salvia és kivonatai még most is legális, bárki megvásárolhatja, de senkinek nem ajánlom, személyiségvesztéssel jár.
Konkrétan megszűnsz létezni, és valami teljesen más leszel, bár rövid az időtartam fizikailag, akár néhány perc, de amit belül megélsz más személyiségként, az akár lehet több év is, nagyon veszélyes, mert megváltoztat olyan irányba, ami kihat rád később. Hiába vannak olyan beszámolók, hogy jöttek a segítő angyalok, meg manók, jönnek, persze, hogy csináld tovább ugyanezt :-D

#84866 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:43

Az N2O viszont bárki számára ajánlott, veszélytelen, elsőre furcsa élmény a folytonos röhögőgörcs a semmin, ezt is kipróbáltam. Nagyon fasza volt, nem kevertem semmivel :Đ volt egy hír a tévében, hogy két mentőst kirúgtak, mert rajtakapták őket a mentőben, amint könnyesre röhögve vették tudomásul, hogy kirúgták őket :nevet:

Nejemet a második szülésnél ezzel szedálták, azt sem tudta mit beszél, olyan fájdalmai voltak, hogy közölte, abbahagyja, felkel és hazamegy, pár perc múlva megszületett a kisebbik fiam Benjámin :cool:

#84867 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 16:45

#84868 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 17:27

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 15:58

Nem hat meg a penészes véleményed :Đ

tudom, zavar hogy van akinek van gerince :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#84869 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 18:26

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 07. 18:27

tudom, zavar hogy van akinek van gerince :)

Nem zavar, majd az orvos megoldja :Đ gondolod, hogy nem tudom űberelni a megtrágyázott hozzászólásaidat :Đ már nincs rajtam teher :cool: néha gondolkodj el azon, hogy mi az, ami vezérel, mi sarkall olyan hozzászólásokra, ami csak és kimondottan epés, semmi jó szándék :cool:

#84870 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 07. 18:46

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 07. 19:26

Nem zavar, majd az orvos megoldja :Đ gondolod, hogy nem tudom űberelni a megtrágyázott hozzászólásaidat :Đ már nincs rajtam teher :cool: néha gondolkodj el azon, hogy mi az, ami vezérel, mi sarkall olyan hozzászólásokra, ami csak és kimondottan epés, semmi jó szándék :cool:

A jó szándékot azt te építetted le, kemény munkával.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4242
  • 4243
  • 4244
  • 4245
  • 4246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.