HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4249
  • 4250
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#84991 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:55

Ha nekem ez lenne a problémám, legelném a csalánt mint a kecske, egyébként is szoktam, mert a kecskék azt utoljára hagyják, majd csak ősszel legelik le, amikor már fonnyadt és nem csíp. Engem nem érdekel, hogy csíp, megeszem, de minden növényt, ami az utamba kerül, s gyógynövény. Százszorszép, ibolya, gyermekláncfű (rész) :Đ
Mindent megeszek nyersen, ahogy van, ma citromfüvet, mentát, levendulát ettem.
Az előbb meg egy szál gatyában kimentem hugyozni a sövény mellé, s láttam hogy a tyúkok csipkedik a levelét, hámondom csak tudják mi a jó, amíg hugyoztam, közben legeltem a sövényt, remélem nem látott senki, mert rám hívja a mentőt :Đ

Egészségedre.
Azért a Bartos szintjénél még nem tartasz :D

Azért azt vágod, hogy vannak olyan anyagok, amiket egy tehén vagy kecske meg tud emészteni, te meg nem?

#84992 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:01

Egyébként ostoba vagyok, meg hülye, de nem zavar, mert a mérleg másik oldalán más dolgok vannak, amik felvidítanak :cool: mától pl. kerékpárral megyek a seszire, azzal is jöttem haza. Közben egy brutális nagy fülesben Mike Oldfield Amarok c. albuma szól. Baszomkurvajó.

#84993 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:01

Egyébként ostoba vagyok, meg hülye, de nem zavar, mert a mérleg másik oldalán más dolgok vannak, amik felvidítanak :cool: mától pl. kerékpárral megyek a seszire, azzal is jöttem haza. Közben egy brutális nagy fülesben Mike Oldfield Amarok c. albuma szól. Baszomkurvajó.

Neked az a szerencséd, hogy nincs igényed kb. semmire :Đ
Mondjuk rám is azt mondják, hogy nem zavarnak össze az igényeim, de hozzád képest egy kurva igényes faszi vagyok.

#84994 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:41

Én azon vagyok, hogy a lerongyolódás minél később következzen be, vagy soha. Félre ne érts, nem szeretnék sokáig élni, de amíg élek, az frankó legyen. S ha lehet kérni egy gyors fejlövést, mert magamnak, és senkinek sem kívánok hosszú szenvedést :-D

most - a semmire - lehet legénykedni, de amikor odajut az ember, h nem frankó, akkor beremeg a prosztata
Ciciman is on borda

#84995 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 20:05

Neked az a szerencséd, hogy nincs igényed kb. semmire :Đ
Mondjuk rám is azt mondják, hogy nem zavarnak össze az igényeim, de hozzád képest egy kurva igényes faszi vagyok.

Ez így van, azt vallom, hogy minél kevesebb dologgal rendelkezem, annál kisebb a rizikó faktor, amit lehet kizárok az életemből szándékosan, ezt lehet úgy felfogni, hogy igénytelenség, de sorolom.

Nokia 3310 telefon, de már több, mint egy hónapja nincs bekapcsolva, így nem tudnak basztatni semmivel, és le is szarom azt, hogy erről ki mit gondol.
Nem tervezek semmit, ami pénzbe kerül, nincsen ruhatáram, van 2-3 nadrág meg vagy 10db póló, alsőgatya és zokni legyen, cipő mindig csak egy pár. Dehát bakancs, gumicsizma, ilyesmi az parkol. Mert nyár van. Nincs öltönyöm, mert soha nem megyek el olyan helyre ahová az kell. Ha családban temetés vagy esküvő, kimagyarázom, nem megyek el, de eleve mindegyik balhés, és pont ezért, szarok az egészre.

48 éves vagyok, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy végre magammal is törődjek. Rájöttem, hogy mire van szükségem, semmire :Đ

Étkezés?
Nem fogod elhinni, ma megéheztem, etettem a kutyákat, és ahogy kiborítottam nekik a száraz eledelt, mondom anyád, ennek milyen íze lehet, ha egy kutya megeszi? Jóllaktam vele :nevet: igen igénytelen fasz vagyok, de legalább van amin dolgozhatok, ezt is ki lehet munkálni, én mindent kipróbálok, s közben jókat röhögök azon, ahogy szörnyülködnek rajtam az emberek :cool:

Mesélhetnék durvábbakat is, nem biztos, hogy beveszi a gyomrod :Đ

#84996 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:48

Kivéve baleset meg egyebek.

nocsak, mégsem annyira xar kés alá menni, ha az élet múlik rajta?

Szerkesztette: fram 2015. 06. 08. 19:22 -kor

Ciciman is on borda

#84997 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 19:54

Legalább a sós kérdés elfelejtődöt, nem merte írni, hogy jóvammá ostoba vagyok.

ha csak ez hiányzik mára :

ostoba vagy :-D
Ciciman is on borda

#84998 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:21

Nokia 3310 telefon, de már több, mint egy hónapja nincs bekapcsolva, így nem tudnak basztatni semmivel, és le is szarom azt, hogy erről ki mit gondol.

Mondjuk az emlékezetet elég öreg, mert ezt is kb. hatodszor magyarázod el 1 hét alatt, mint az óvodában.
Make love not Wor.

#84999 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:57

Enola ezt olvastad :-s :Đ hol a csekkem :-s

csekk? aszittem kóbászba meg hápébe fizet :-s
Ciciman is on borda

#85000 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 19:57

Enola ezt olvastad :-s :Đ hol a csekkem :-s

Engem egy másik szervezet küldött :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85001 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 20:25

Mondjuk az emlékezetet elég öreg, mert ezt is kb. hatodszor magyarázod el 1 hét alatt, mint az óvodában.

Azt hallottad hogy a c vitamin gyógyítja a rákot? A neten láttam, tehát igaz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85002 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:19

most - a semmire - lehet legénykedni, de amikor odajut az ember, h nem frankó, akkor beremeg a prosztata

Hja, de nem így működik, ismerem az életem, s azt is hogy milyen, meg azt is, hogy én nem betegségben fogok elhunyni, hanem kibaszott gyorsan és észrevétlenül, fájdalommentesen, úgy, hogy fel sem fogom, hogy megtörtént. Ez ilyen.

Vannak a testi emberek, akik az Istenről, lélekről semmit sem tudnak, csak pedzegetik, meg hozzászólnak.
Én a testi dolgokhoz, mint mulatós, meg étterem, hova menjünk nyaralni, mit sportoljunk, stb, ahány név a naptárban, én ehhez nem tudok hozzászólni. Mármint nagyon mélyen beleásva magam, mint fogyasztó, inkább felszínesen érintem igényeimhez mérten.

Ezért nem vállalok már esküvői zenélést és filmezést. Pasztmek azt a sok lepukkant alakot, akik csak isznak és esznek és tolják a kisgrofóra, mert azt kérik csak :omg:
Hiába pénz, ha nagyon kiábrándító látni, megélni, amikor sorban áll a sok tök részeg ember, hogy akkor húzd rá cigány, és hozzá vihognak, de úgym, hogy olyan kibaszott elhízottak, hogy az izzadt arcukból, s a fogsorából a pólómra repül a csirkemaradék. A jóbüdös kurva....na ezt ne, befejeztem, soha többet nem megyek, undorító.

Aztán van még más is, ritka az az ember, akivel normálisan el tudok beszélgetni, s nem egy rovar, aki csak túrja a talajt. Na ezeket az embereket gyűjtöm magam köré, akik látnak, éreznek, és tudnak kommunikálni, velük szívesen találkozom, mert a beszélgetések kötetlenek, bármilyen témát lehet érinteni, s nincs utóhang, következmény, hogy milyen vadul lett megfogalmazva, vagy milyen mélyre mentünk, s mennyire messze vittük a témát, nincs sértődés.

Érdekes, hogy nem messze lakik egy 90 éves nénike, hihetetlen jó arc, és nagyon jól működik az agya. Fiatalosan beszélget, belelát a mai dolgokba a maga szintjén, s nagyon bölcs megállapításai vannak, amit nagyra értékelek.

#85003 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:22

nocsak, mégsem annyira xar kés alá menni, ha az élet múlik rajta?

Nézd, remélem soha nem kerül rá sor, s nem kívánom senkinek, de a pakliban benne van.

#85004 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:26

csekk? aszittem kóbászba meg hápébe fizet :-s

Tőlem jöhet abba is :Đ van rá érdeklődés helyi szinten, kapun belül :nevet:

#85005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 08. 20:25

Talán nem véletlen, mert általában magamról írok, mint te is, és nekem csak ez van :cool:

#85006 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 08. 20:00

Egészségedre.
Azért a Bartos szintjénél még nem tartasz :D

Azért azt vágod, hogy vannak olyan anyagok, amiket egy tehén vagy kecske meg tud emészteni, te meg nem?

Bartos csidejóit nézem rendszeresen, tőle lehet tanulni, nagyon képben van :Đ viszont az önsanyargatás nekem nem fér bele, hogy külön felhívásra összebaszok mindent, aztán megiszom. Őt már nem egyszer vitték el a mentők, el is mondta, meg látható is volt. Nem erre törekszem, ez a babér nem nekem jár ki. De van az, hogy ismerem a növényeket, a hatásukat. Zártkörű rendszer, akármit nem legelek le én sem, előtte utána olvasok, vagy ha a tyúk csipkedi, akkor kicsiben fogyasztom, tesztelve.

Szerencsére még soha nem történt baj, óvatos vagyok, de merész :cool:
Sokféle növényt, gombát fogyasztottam már nyersen, némelyik hallucinogén és legális, mert még nem tiltották be, mint a légyölő galócát, na azt nem kívánom vissza, szép napom volt :nevet:

#85007 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:31

Hja, de nem így működik, ismerem az életem, s azt is hogy milyen, meg azt is, hogy én nem betegségben fogok elhunyni, hanem kibaszott gyorsan és észrevétlenül, fájdalommentesen, úgy, hogy fel sem fogom, hogy megtörtént. Ez ilyen.

Vannak a testi emberek, akik az Istenről, lélekről semmit sem tudnak, csak pedzegetik, meg hozzászólnak.
Én a testi dolgokhoz, mint mulatós, meg étterem, hova menjünk nyaralni, mit sportoljunk, stb, ahány név a naptárban, én ehhez nem tudok hozzászólni. Mármint nagyon mélyen beleásva magam, mint fogyasztó, inkább felszínesen érintem igényeimhez mérten.

Ezért nem vállalok már esküvői zenélést és filmezést. Pasztmek azt a sok lepukkant alakot, akik csak isznak és esznek és tolják a kisgrofóra, mert azt kérik csak :omg:
Hiába pénz, ha nagyon kiábrándító látni, megélni, amikor sorban áll a sok tök részeg ember, hogy akkor húzd rá cigány, és hozzá vihognak, de úgym, hogy olyan kibaszott elhízottak, hogy az izzadt arcukból, s a fogsorából a pólómra repül a csirkemaradék. A jóbüdös kurva....na ezt ne, befejeztem, soha többet nem megyek, undorító.

Aztán van még más is, ritka az az ember, akivel normálisan el tudok beszélgetni, s nem egy rovar, aki csak túrja a talajt. Na ezeket az embereket gyűjtöm magam köré, akik látnak, éreznek, és tudnak kommunikálni, velük szívesen találkozom, mert a beszélgetések kötetlenek, bármilyen témát lehet érinteni, s nincs utóhang, következmény, hogy milyen vadul lett megfogalmazva, vagy milyen mélyre mentünk, s mennyire messze vittük a témát, nincs sértődés.

Érdekes, hogy nem messze lakik egy 90 éves nénike, hihetetlen jó arc, és nagyon jól működik az agya. Fiatalosan beszélget, belelát a mai dolgokba a maga szintjén, s nagyon bölcs megállapításai vannak, amit nagyra értékelek.

értem, miről beszélsz

ettől függetlenül önmagad ellensége vagy, ha teljesen hátat fordítasz a "rendszernek"
ha tetszik, ha nem, te is részese vagy, akármennyire hangoztatod ennek ellenkezőjét
és jöhetsz a lesz@rommal itt, a virtuális papíron valóban megteheted
a valóság picit más :-)

lehet olvasni a sorok között, sok ember nem pont úgy tesz, ahogy leírja
Ciciman is on borda

#85008 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:37

Nézd, remélem soha nem kerül rá sor, s nem kívánom senkinek, de a pakliban benne van.

persze, szerintem itt senki sem kívánja, de, ha lehet, nem egy mezei makk alsóra tennék fel mindent, hanem tartogatnék pár lapot még talonban

Csatolt fájl  m2.jpg (7,9K)
Letöltések:: 3

Szerkesztette: fram 2015. 06. 08. 19:54 -kor

Ciciman is on borda

#85009 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:45

értem, miről beszélsz

ettől függetlenül önmagad ellensége vagy, ha teljesen hátat fordítasz a "rendszernek"
ha tetszik, ha nem, te is részese vagy, akármennyire hangoztatod ennek ellenkezőjét
és jöhetsz a lesz@rommal itt, a virtuális papíron valóban megteheted
a valóság picit más :-)

lehet olvasni a sorok között, sok ember nem pont úgy tesz, ahogy leírja

Saját rendszert hoztam létre, ami működőképes számomra, és a családomra nézve. Erre azért volt szükség, mert a rendszer, amiben az emberek élnek, láthatólag nem kielégítő. Mindig is voltak olyan emberek, akik a rendszernek hátat fordítottak, mert szar, nem életképes, halálra van ítélve, éppen csak nyöszög.

Az én életem ugyanaz, mint a többi emberé, valamilyen szinten részt kell vennem a rendszer által diktált fasságokban, mert kimegyek az útra és közlekedni kell, bezzeg Törökország, ahol csak dudálnak, meg mennek ahogy jön, vagy Olaszország, ahol a robogós vihet másik személyt. Néha nem értem miért néznek bennünket ennyire hülyének, hogy nem tudjuk mennyi sót kell enni, nem tudnák közlekedni, ha nem írnák elő hogyan kell, s nem tudnánk eleve leélni egy életet, ha nem szabályoznák túl. Nekem nem kell nyugdíj, orvosi ellátás, s semmi egyéb, amit az állam szolgáltat. Szavazni sem mentem soha egyikre sem, mert nincs kire, tudom, hogy mind ugyanaz, egypártrendszer van még most is, összedolgoznak, csak kifelé elhitetik, hogy van választásunk. Nincs. Az van, amit diktálnak, na ebből nem kérek, s nem is veszek benne részt, pontosabban kivonom magam, amennyire csak megtehetem.

Ezt úgy hívják, hogy az emberke öntörvényű.
De működőképes.

#85010 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:03

mer a zorbán rácsap a kezedre ha nagyon sózol? vagy honnan a faszból veszed ezeket a baromságokat?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4249
  • 4250
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.