Idézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:19
most - a semmire - lehet legénykedni, de amikor odajut az ember, h nem frankó, akkor beremeg a prosztata
Hja, de nem így működik, ismerem az életem, s azt is hogy milyen, meg azt is, hogy én nem betegségben fogok elhunyni, hanem kibaszott gyorsan és észrevétlenül, fájdalommentesen, úgy, hogy fel sem fogom, hogy megtörtént. Ez ilyen.
Vannak a testi emberek, akik az Istenről, lélekről semmit sem tudnak, csak pedzegetik, meg hozzászólnak.
Én a testi dolgokhoz, mint mulatós, meg étterem, hova menjünk nyaralni, mit sportoljunk, stb, ahány név a naptárban, én ehhez nem tudok hozzászólni. Mármint nagyon mélyen beleásva magam, mint fogyasztó, inkább felszínesen érintem igényeimhez mérten.
Ezért nem vállalok már esküvői zenélést és filmezést. Pasztmek azt a sok lepukkant alakot, akik csak isznak és esznek és tolják a kisgrofóra, mert azt kérik csak

Hiába pénz, ha nagyon kiábrándító látni, megélni, amikor sorban áll a sok tök részeg ember, hogy akkor húzd rá cigány, és hozzá vihognak, de úgym, hogy olyan kibaszott elhízottak, hogy az izzadt arcukból, s a fogsorából a pólómra repül a csirkemaradék. A jóbüdös kurva....na ezt ne, befejeztem, soha többet nem megyek, undorító.
Aztán van még más is, ritka az az ember, akivel normálisan el tudok beszélgetni, s nem egy rovar, aki csak túrja a talajt. Na ezeket az embereket gyűjtöm magam köré, akik látnak, éreznek, és tudnak kommunikálni, velük szívesen találkozom, mert a beszélgetések kötetlenek, bármilyen témát lehet érinteni, s nincs utóhang, következmény, hogy milyen vadul lett megfogalmazva, vagy milyen mélyre mentünk, s mennyire messze vittük a témát, nincs sértődés.
Érdekes, hogy nem messze lakik egy 90 éves nénike, hihetetlen jó arc, és nagyon jól működik az agya. Fiatalosan beszélget, belelát a mai dolgokba a maga szintjén, s nagyon bölcs megállapításai vannak, amit nagyra értékelek.