HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4250
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • 4254
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85011 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:58

Az én életem ugyanaz, mint a többi emberé, valamilyen szinten részt kell vennem a rendszer által diktált fasságokban, mert kimegyek az útra és közlekedni kell, bezzeg Törökország, ahol csak dudálnak, meg mennek ahogy jön, vagy Olaszország, ahol a robogós vihet másik személyt. Néha nem értem miért néznek bennünket ennyire hülyének, hogy nem tudjuk mennyi sót kell enni, nem tudnák közlekedni, ha nem írnák elő hogyan kell, s nem tudnánk eleve leélni egy életet, ha nem szabályoznák túl. Nekem nem kell nyugdíj, orvosi ellátás, s semmi egyéb, amit az állam szolgáltat. Szavazni sem mentem soha egyikre sem, mert nincs kire, tudom, hogy mind ugyanaz, egypártrendszer van még most is, összedolgoznak, csak kifelé elhitetik, hogy van választásunk. Nincs. Az van, amit diktálnak, na ebből nem kérek, s nem is veszek benne részt, pontosabban kivonom magam, amennyire csak megtehetem.

ez pusztán 1 ideológia,
tudom, számodra - jelenleg - élhető,
de köszön a valóságnak és jól elmegy mellette

a környezet - és így az ember is - állandó változásban van
butaság (ideológiailag) bebetonoznod 1 állapotba, és ebben várni a "világvégét"

abból, ha valaki figyel, nyitott szemmel/füllel jár, még nem született baj
ha utána jártatja a pofáját, na, abból már igen :-D
Ciciman is on borda

#85012 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 20:52

persze, szerintem itt senki sem kívánja, de, ha lehet, nem egy mezei makk alsóra tennék fel mindent, hanem tartogatnék pár lapot még talonban

Csatolmány m2.jpg

Tartogasson talonban az, aki Istent nem ismeri. Próbáltam én is betárazni a nehéz napokra, rögtön nehéz napok jöttek, s elfogyasztottuk :Đ rájöttem, hogy mi volt a mondandója, nem kell magamról gondoskodnom, mert jó kezekben vagyok :cool:

Ha olyan nehéz napok jönnek, amiről beszéltem, s jönni fog. Semmi dolgom nem lesz, mert nem rám vonatkozik, hanem a társadalomra.

Hozzáteszem nem világvége, csak olyan szar, amit az emberiség még soha nem látott. Az éhezés részét már letudtam, mert megtanultam, hogy a természetből mit lehet elvenni úgy, hogy az embernek a gyomra tele legyen + vannak tyúkok, nyulak, bár már nem itthon. Dolgozom rajta, s tudom, hogy azt kapom vissza, amit adok.

Van pl. a bak nyuszi, és egy nagyon agresszív anyanyúl, őket külön vettem, szabadtartásba, hamarosan szaporodnak, jó látniőket együtt, mert pihengőznek a zöld fűben, amióta ott vagyok már nem ketrecben vannak s nyakig szarban, s ezt valahogy át is adják, hogy örülnek nekem, meg a gondozásnak, mert, ha megjelenek, akkor azonnal odafutnak s megnyalják a kezemet. Az állatok nem hülyék, nagyon is érzik, hogy kivel van dolguk. Basszus a lámák, micsoda áttörés, már azt is megengedik, hogy átöleljem őket, meg dörgölődznek hozzám. A csacsikról nem is beszélve, na azokkal nehéz volt, de most ott tartok, hogy megállás nélkül üvöltöznek, ha megérkezek, mert tudják milyen elbánásban fognak részesülni. Hú basszus, nagyon kemyény, mert vannak papagájok, s náluk is változások, meg a galambok, az ormányos medvék, mindenki fel van pörögve reggel és alig várják, hogy kiszoilgáljam őket. Na ez valódi munka, mert örömmel tölt el, s pont ezért nem vagyok beteg, mert lelkileg a helyemen vagyok, s nem egy unott tesco pénztáros, aki nyeglén válaszol.

#85013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 21:05

ez pusztán 1 ideológia,
tudom, számodra - jelenleg - élhető,
de köszön a valóságnak és jól elmegy mellette

a környezet - és így az ember is - állandó változásban van
butaság (ideológiailag) bebetonoznod 1 állapotba, és ebben várni a "világvégét"

abból, ha valaki figyel, nyitott szemmel/füllel jár, még nem született baj
ha utána jártatja a pofáját, na, abból már igen :-D

No igen, mindennek van következménye, de ha Isten velünk, akkor ki ellenünk? A világ, amit Isten teremtett, de a Sátán uralja, s csak az juthat a világi sikerekhez, aki csatlakozik hozzá? Monarch programozás, a médiában futtatott sztárok mind átmentek rajta légy önmagad dumával. Vagy a szabadvakolók?

Nincs szükségem a világra, arra, amit kínál, sem a hozományaira, mint betegség. Visszataszító az össze csillogó disznószar, amit vetítenek, hogy ezt kell elérned, hogy sikeres légy. Nekem a sikerélmény egyszerűbb, sőt úgy fogalmaznám meg, hogy mindenki, amire vágyik.

Én mindig is olyan munkára vágytam, mint amit most tolok, mert ez nem munkahely. Állatokkal vagyok körülvéve, s mivel első naptól képes vagyok kontrollálni mindent, s tudok olyat, hogy önálló munkavégzés, így nem beszélek senkivel, nem találkozok senkivel csak pár pillanatra. Kurva jó. Egész nap röhögök, meg beszélgetek wifi-vel a malaccal, a csacsikkal, lámákkal, kecskékkel, tyúkokkal, nyulakkal. Hát tényleg kibaszott fasza :Đ

#85014 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:19

#85015 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:21

Már drónról is lehet kemtrélerezni
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#85016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:31

Ezért nem vállalok már esküvői zenélést és filmezést. Pasztmek azt a sok lepukkant alakot, akik csak isznak és esznek és tolják a kisgrofóra, mert azt kérik csak :omg:

Pár hete meg azt írtad, hogy de kurva jó és ezt fogod csinálni, így kell tolni, Te is ott csinálod a hangulatot az ugrálással, ahogy kell és tilláromhajj.
Make love not Wor.

#85017 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 08. 21:21

Ellenszert ne feledd!

#85018 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 08. 21:25

Ha nem én árulnám, most azt mondanám, hogy köszi :-) :laugh:
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#85019 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:58

Saját rendszert hoztam létre, ami működőképes számomra, és a családomra nézve. Erre azért volt szükség, mert a rendszer, amiben az emberek élnek, láthatólag (számodra!) nem kielégítő.

tiszta sor
működtetned kell ezt a rendszert
és hinned is kell benne - ezt látom is, hiába próbálnak megrendíteni itt sokan (köztük én is)
ezzel nincs is semmi baj

egyik rendszer sem tökéletes
sem az, aminek hátat fordítottál
sem az, amit kialakítottál

nem foggal-körömmel kell(ene) védened a rendszered jóságát
hanem foggal-körömmel kell ragaszkodnod a hithez - amit senki nem vehet el tőled -, úgy látom, ezzel nincsen gond

itt, a fórumon, sokan, sokszor próbálták jelezni a rendszered - mondjuk így - negatívumait
de te csak nevettél, pedig ezzel csak önmagad csapod be
ha megengeded magadnak azt a luxust, hogy nem törődsz
a szemfelnyitó, kobakon kopogtató észrevételekkel, hozzászólásokkal
önmagad ellensége vagy

végezetül egy gondolat tőlem:
az orvos is csak azon a betegen tud segíteni, aki hagyja
rajtad múlik, hogy itt, másoktól, elfogadod-e
Ciciman is on borda

#85020 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:29

Wifiről annyit kell tudni, hogy egy 10 éves kisfiú nevelte, egy ágyban aludt vele, a szobában tartotta, s amikor a nagymaminak már terhes volt a malacka jelenléte, elajándékozta a seszinek.

#85021 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 08. 21:28

Ha nem én árulnám, most azt mondanám, hogy köszi :-) :laugh:

Arulj ellenszert is - mindket tabort ki kell szolgalni :)

#85022 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:09

Hozzáteszem nem világvége, csak olyan szar, amit az emberiség még soha nem látott. Az éhezés részét már letudtam, mert megtanultam, hogy a természetből mit lehet elvenni úgy, hogy az embernek a gyomra tele legyen + vannak tyúkok, nyulak, bár már nem itthon. Dolgozom rajta, s tudom, hogy azt kapom vissza, amit adok.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Malevil

például

azért ne becsüld le a "rendszer"ben élőket, ők is tudják, hogyan működik a természet,
és mi, sokan "IT-sek" sem halnánk éhen, ha kibasznának minket tanyára net+áram nélkül

van egy réteg, nem vitatom, asse tudja, melyik a gyom, melyik a paradicsom
ne úgy kezelj minket, mintha csak fotelből, monitoron keresztül látnánk a "világot"
Ciciman is on borda

#85023 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 08. 21:30

Arulj ellenszert is - mindket tabort ki kell szolgalni :)

Gondolj bele a politikába, szóról szóra ugyanez :Đ s be is dőlnek neki, nem veszik észre hogy egy a tábor.

#85024 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 21:40

http://hu.wikipedia.org/wiki/Malevil

például

azért ne becsüld le a "rendszer"ben élőket, ők is tudják, hogyan működik a természet,
és mi, sokan "IT-sek" sem halnánk éhen, ha kibasznának minket tanyára net+áram nélkül

van egy réteg, nem vitatom, asse tudja, melyik a gyom, melyik a paradicsom
ne úgy kezelj minket, mintha csak fotelből, monitoron keresztül látnánk a "világot"

Alapvetően nem kezelek senkit sehogy, kezelje saját magát, magamat is nehéz kordában tartanom. De úgy működik a világképem,hogy amit adok azt kapom, ha mégsem, akkor tudomásul veszem, ha nagyon elveti a sulykot, s rendszeresen, akkor a műsorváltoztatás jogát fenntartom :-D

#85025 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:43

De úgy működik a világképem,hogy amit adok azt kapom, ha mégsem, akkor tudomásul veszem, ha nagyon elveti a sulykot, s rendszeresen, akkor a műsorváltoztatás jogát fenntartom :-D

nem bántásból:
ez nem világkép
ez sodródás, ideologizálva
Ciciman is on borda

#85026 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 21:29

tiszta sor
működtetned kell ezt a rendszert
és hinned is kell benne - ezt látom is, hiába próbálnak megrendíteni itt sokan (köztük én is)
ezzel nincs is semmi baj

egyik rendszer sem tökéletes
sem az, aminek hátat fordítottál
sem az, amit kialakítottál

nem foggal-körömmel kell(ene) védened a rendszered jóságát
hanem foggal-körömmel kell ragaszkodnod a hithez - amit senki nem vehet el tőled -, úgy látom, ezzel nincsen gond

itt, a fórumon, sokan, sokszor próbálták jelezni a rendszered - mondjuk így - negatívumait
de te csak nevettél, pedig ezzel csak önmagad csapod be
ha megengeded magadnak azt a luxust, hogy nem törődsz
a szemfelnyitó, kobakon kopogtató észrevételekkel, hozzászólásokkal
önmagad ellensége vagy

végezetül egy gondolat tőlem:
az orvos is csak azon a betegen tud segíteni, aki hagyja
rajtad múlik, hogy itt, másoktól, elfogadod-e

Ez csak szimpla kommunikáció, emberek vagyunk egy bensővel, problémákkal, ami nekem is adódik.
Persze, van az, hogy egy mindenki által elfogadott, s támogatott rendszer, amivel én semmilyen szinten nem értek egyet, mert látom, hogy mire megy ki a játék, a totális megsemmisítésre tyúklépésben, hogy ne legyen észrevehető + a kifosztásra, amit egyesek úhgy élnek meg, hogy véletlen.
Nekem van nehéz dolgom, mert kívülről látom a problémát. Aki elismeri a rendszert, mondhatni rendszerfüggő, s most gondolj egy kábítószerfüggőre, annak hiába magyarázod.

Egy ember, aki az életét a rendszerben éli, nem érzi a súlyát, hogy sajátot hozzon létre, mert kényelmes, megfelel, kiszolgálja, engem semmilyen szinten nem szolgál ki, és nincs is rá igényem.

Elfogadok bármit, ami belefér az életvitelembe. Nem vagyok tinédzser, pontosan tudom, hogy mit szeretnék :-D

#85027 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 08. 21:47

nem bántásból:
ez nem világkép
ez sodródás, ideologizálva

Én diktatórikus lépésnek hívom, egy ideig engedek, amíg azt látom, hogy nem a saját káromra van, s ez most nem a faszról szól. Egyébként mindenki sodródik, mint a kavics a patakban, kopik, szelídül, visszább vesz, stb. Bölcsek köve.

Élethelyzetek, emberi kapcsolatok magával hozzák ezt, mostanában úgy vagyok vele, hogy mindent leépítek magam körül, minél kevesebb ember találjon meg, akinek megengedem, az minőségi ember legyen, akivel érdemes szóba állni.

#85028 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 20:57

ldn mntm :Đ

#85029 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 21:50

Persze, van az, hogy egy mindenki által elfogadott, s támogatott rendszer, amivel én semmilyen szinten nem értek egyet

miért fogadná el és támogatná mindenki?
vagy most arra gondolsz, h jogsi nélkül nem vezetünk autót és Viktor nélkül nem eszünk sót ? :-D

Butaság :-)

Nekem van nehéz dolgom, mert kívülről látom a problémát. Aki elismeri a rendszert, mondhatni rendszerfüggő, s most gondolj egy kábítószerfüggőre, annak hiába magyarázod.

robot, robotol - annak hiába
egy problémának/problémakörnek nem csak 1 megoldása létezik
ha te kialakítottál megoldásul egy (számodra) működő rendszert, nem az lesz az 1, az örök, az igaz
úgy látom, ezt nem vagyok képes befogadni

Egy ember, aki az életét a rendszerben éli, nem érzi a súlyát, hogy sajátot hozzon létre, mert kényelmes, megfelel, kiszolgálja, engem semmilyen szinten nem szolgál ki, és nincs is rá igényem.

a kérdés az, hogy
a lehetőségeinkhez mérten alakítjuk az igényeinket
vagy
az igényeinkhez teremtjük meg a lehetőségeket?

Elfogadok bármit, ami belefér az életvitelembe. Nem vagyok tinédzser, pontosan tudom, hogy mit szeretnék :-D

struccpolitika
nyitott szem helyett

hiba
Ciciman is on borda

#85030 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 08. 20:44

Bartos csidejóit nézem rendszeresen, tőle lehet tanulni, nagyon képben van :Đ viszont az önsanyargatás nekem nem fér bele, hogy külön felhívásra összebaszok mindent, aztán megiszom. Őt már nem egyszer vitték el a mentők, el is mondta, meg látható is volt. Nem erre törekszem, ez a babér nem nekem jár ki. De van az, hogy ismerem a növényeket, a hatásukat. Zártkörű rendszer, akármit nem legelek le én sem, előtte utána olvasok, vagy ha a tyúk csipkedi, akkor kicsiben fogyasztom, tesztelve.

Szerencsére még soha nem történt baj, óvatos vagyok, de merész :cool:
Sokféle növényt, gombát fogyasztottam már nyersen, némelyik hallucinogén és legális, mert még nem tiltották be, mint a légyölő galócát, na azt nem kívánom vissza, szép napom volt :nevet:

Ezt azért nem gondolhatod még te sem komolyan!

Az a gáz a te világodban, hogy ott egy tiltólista nem hatóanyagról/alkaloidákról/kémiai vegyületekről szól, hanem népi elnevezésekről szól.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4250
  • 4251
  • 4252
  • 4253
  • 4254
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.