HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4692
  • 4693
  • 4694
  • 4695
  • 4696
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93861 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 06. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 06. 14:24

Jól van gyagyás, megint behúztak az erdőbe. Eredetileg az volt, hogy az önkormányzat kapja be és nincs hangítás, meg semmi. Ezt méeg kidumálhatod, de az is meg volt, hogy az erdőbe a kutya sem jár, ott vagy egyedül, csinálsz amit akarsz, nincs basztatás. Szabyálokba is szarunk, mert nem számít. Most meg hirtelen igazoltat még a rendőr is.

Én már annál az oknál fogva sem melózok semmit, mert nem vagyok itthon :omg: most is csak ideiglenesen. Mindent a fiam és a nejem csinál.
Az, hogy nem írom le minden percemet részletesen, nem jelenti azt, hogy autóval, vagy éppen láncfűrésszel gyalog ne igazoltatnának, megtörtént, és :-s elkérték az engedélyeket aztán kalap kabát, főúton sétáltam, sok a falopás ennyi. Erdőben egyedül vagyok, mert zárt terület, járművel nem tudnak bejönni, gyalog meg kurva messze van. Egyébként is minek jönnének :-s vagy ki? A területért felelős erdész egyszer jött ki, de akkor se miattam, hanem költöztettek egy vadlest, ott segítettem nekik, váltottunk pár szót, mondta, hogy tud róla, hogy ott vagyok, s elmondta mire figyeljek. 4-5 éve járok ki, ennyi volt az összes esemény.

Bááázzzz, nagyon jól tolod te is, fogalmam sincs mit akarsz elérni azzal, hogy minden szőrszálba belekötsz, de :up:

#93862 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 06. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 06. 09:45

Ez úgy lehet, hogy pár dolgot benéztél. A fiam kíváncsiságból, buliból jött utánunk, kétszer is visszafordultunk, mert vagy szántunk és felmegyünk, azt meg nem lehet, vagy visszafordulunk és keresünk más utat. Továbbá nem ismered a helyi terepet. A legkisebb eső is elég hozzá, s már csak a traktor közlekedik. Meg lehet nézni a házunk előtt a gyepet, hogy hány autó süllyedt el a sárban, vagy ásta be magát, akkor amikor még sokan jártak hozzám számtech miatt.

Bazzz, még hogy a fiam jött kihúzni bennünket sportkocsival :omg:
Miket ki nem legendáztok :omg:

De ha ekkora gondot okoz ha vizes a föld, hogy akkor azon már csak traktorral lehet, akkor hogy fogsz majd bemerészkedni azzal az erdőbe?
Télen nehéz száraz földet találni...

Én azt láttam a videón, hogy a fiad sokkal biztosabban megy ott még személyautóval is, mint ti ketten azzal a lelakott UAZ-al..
És lehet, hogy lendülettel följebb tudtatok volna jutni, de ha az elfogy akkor hogyan tovább?! :unsure:

Tényleg nem kötözködésből írom, csak abból indulok ki, hogy én tuti nem mernék egy ilyen próbaút után kimenni vele a terepre..

Szerkesztette: chris77 2015. 12. 06. 14:54 -kor

#93863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 06. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 12. 06. 15:53

De ha ekkora gondot okoz ha vizes a föld, hogy akkor azon már csak traktorral lehet, akkor hogy fogsz majd bemerészkedni azzal az erdőbe?
Télen nehéz száraz földet találni...

Én azt láttam a videón, hogy a fiad sokkal biztosabban megy ott még személyautóval is, mint ti ketten azzal a lelakott UAZ-al..
És lehet, hogy lendülettel följebb tudtatok volna jutni, de ha az elfogy akkor hogyan tovább?! :unsure:

Tényleg nem kötözködésből írom, csak abból indulok ki, hogy én tuti nem mernék egy ilyen próbaút után kimenni vele a terepre..

Hja, talán csak 10. alkalommal írom, hogy a gumik megrendelve + fel tudtunk volna menni, de úgy, hogy közben felszántjuk a környéket, ez üdülőterület, ilyet nem lehet.

A fiam meg a Hondával lejtmenet jött, csak ugye a terepviszonyokat a kamera nem adja vissza, hogy hány fokos a lejtő.
UAZ még jó gumikkal sem megy a sárban, mert felesleges széthajtani, mármint az erdőn. Ha eső, sár van, senki nem megy az erdőre, balesetveszélyes, ahhoz nagyobb gépek kellenek, mint GAZ66, MTZ.

Most voltz itt a szerelő, pár alapvető dolgot megcsinált, de megy a szervizbe a masina, ott megkap mindent, ami szükséges.
Amit láttál az csak az első indítás volt itthon, nem is nagyon akartunk kakaskodni a géppel. Kis dzsindzsázás belefért volna, de jocógyerek azt sem vállalta.

#93864 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 06. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 06. 08:10

Túrázik :-s :omg: azt szinte bármivel lehet, amit nem városi terepjárónak neveznek. De az UAZ a egy erdészeti kiközelítő gép, azaz munkagép, erősen igénybe véve, s nem szabadidős tevékenység, hogy no ruccanjunk ki túrázni, mert olyan kedvem van :nevet:

Igen, tudod, utak nélkül erdőkben.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93865 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 06. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 06. 08:48

Ja, minden más csak hobbi, vágom.

Az uaz a király
Meg a sporthonda

#93866 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 06. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 06. 18:01

Az uaz a király
Meg a sporthonda

Azé' egy rendes UAZ felveszi a versenyt a (hobbi)terepjárókkal, sőt. Mondjuk, a szóban forgó jármű szerintem már kicsit másabb eset.
Mondjuk az, ami az Istenek a fejükre estekben volt Range Rover, olyasmi...

Nem is tudtam, hogy ezt úgy hívják, hogy Buhanka. (Cipó)

https://www.youtube....h?v=RmeRUHz8fHY
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93867 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 06. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 06. 22:34

Azé' egy rendes UAZ felveszi a versenyt a (hobbi)terepjárókkal, sőt. Mondjuk, a szóban forgó jármű szerintem már kicsit másabb eset.

Jó, a hobbi az hobbi, megmondhatják, hogy telekjáró. Viszont ez is szép fényes még, oszt csak lealázza az UAZ-t:

https://www.youtube....h?v=_uf_jIkufXo

Kollégák közt van pár fakitermelős és szinte mind platóssal nyomja. Msot Gugánál beütött ez az UAZ mánia, aztán próbálja indokolni, csak megint azzal nem számított, hogy mittomén mi már láttunk Gaz66ost, vagy Dacot, ami nyilván jobb lehet erdőre és terepre. Vagy jóféle platós Gaz69.
Make love not Wor.

#93868 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 08:05

Nálam nem az a kérdés, hogy jó-e ilyen célra az UAZ, hanemhogy az az UAZ jó-e, amit ő szerzett.
A videó alapján kételkedek benne erősen.. :(

#93869 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 12. 07. 08:05

Nálam nem az a kérdés, hogy jó-e ilyen célra az UAZ, hanemhogy az az UAZ jó-e, amit ő szerzett.

Kételkedhetsz benne, szíved joga, sőt a fingot is reszelhetitek bármeddig, de arra a célra amire a guga szánja, egy több mint negyven éve gyártott, katonai célokra fejlesztett járműnél nincs jobb alternatíva. Pláne kétszázötvenezerért. :-)

#93870 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 12. 07. 08:28

Kételkedhetsz benne, szíved joga, sőt a fingot is reszelhetitek bármeddig, de arra a célra amire a guga szánja, egy több mint negyven éve gyártott, katonai célokra fejlesztett járműnél nincs jobb alternatíva. Pláne kétszázötvenezerért. :-)

Ja, főleg, ha mozog. Árért teljesítményben, ha meg tudja vele tenni amit akar akkor hajrá. De igazából nem erről volt szó.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93871 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 06. 08:46

Milyen szép legendát kerítettél :omg:

Levezetem neked, hogy a fa mennyire nincs ingyen. Rengeteg melót végez az egész családom az önkormányzatnak. Programszervezés, hangosítás, fellépők meghívása, konferálás, műsorvezetés, sőt mi magunk is fellépők szoktunk lenni, mármint a nejem és a fiam. Viszont pénzt nem kapunk semmit.

Ellenben megkapjuk évről évre azönk. 17 hektáros erdőjét kezelésre. A kidőlt, lábon kiszáradt fákat el lehet vinni, tulajdonképpen takarítás.
Na most ez sem megy úgy, hogy fogom, berongyolok az erdőbe és vágom a fát ész nélkül. Hisz van egy felelős erdész, van rendőrség, akik előszeretettel igazoltatnak, ha láncfűrésszel sétálgatok. Hja, tényleg sokkal egyszerűbb megvenni a fát, mint átmenni ezeken a macerákon :omg:

Viszont szeretem csinálni, mondhatni ez a hobbim, s régi vágyam volt, hogy legyen egy UAZ-om, ami igazi erdőjáró. Ez pedig az, 2 ünnep között értő kezekbe kerül, Zolcsi haveromhoz, akinek már volt több UAZ és autószerelő, van rengeteg alkatrésze. Rendbe szedi, hogy biztonságosan üzemeljen, utána lehet veretni vele a hegyekben.

Hja, és egyszerűbb lenne elmenni dolgozni :-s azon vagyok, éppen szűröm a helyeket, hogy minél több pénz, s minél közelebbi helyszín.

Nem találom ki, ezek jönnek át abból amit ideírsz. És szerintem nem csak nekem jön le ez.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#93872 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:35

Szóval szerinted, ha meglesz a gumicsere, akkor sima liba lesz vele az erdei faszállítás?!

#93873 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 06. 22:34

Mondjuk az, ami az Istenek a fejükre estekben volt Range Rover, olyasmi...

Nem is tudtam, hogy ezt úgy hívják, hogy Buhanka. (Cipó)

https://www.youtube....h?v=RmeRUHz8fHY

őőő, a hobbiterepjárót a guga találta ki, én egy rendes terepjáróról beszéltem konkrétan

#93874 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 06. 15:28

Hja, talán csak 10. alkalommal írom, hogy a gumik megrendelve + fel tudtunk volna menni, de úgy, hogy közben felszántjuk a környéket, ez üdülőterület, ilyet nem lehet.

A fiam meg a Hondával lejtmenet jött, csak ugye a terepviszonyokat a kamera nem adja vissza, hogy hány fokos a lejtő.
UAZ még jó gumikkal sem megy a sárban, mert felesleges széthajtani, mármint az erdőn. Ha eső, sár van, senki nem megy az erdőre, balesetveszélyes, ahhoz nagyobb gépek kellenek, mint GAZ66, MTZ.

Most voltz itt a szerelő, pár alapvető dolgot megcsinált, de megy a szervizbe a masina, ott megkap mindent, ami szükséges.
Amit láttál az csak az első indítás volt itthon, nem is nagyon akartunk kakaskodni a géppel. Kis dzsindzsázás belefért volna, de jocógyerek azt sem vállalta.

jaja, a megrendelt képzeletbeli gumik sokat segítettek :up:

#93875 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 12. 07. 08:05

az nem kérdés, nyilván egy ronccsal szopatták be :D

#93876 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 09:41

nincs, kivéve ha nincs rajta gumi, illetve karbantarva sem volt

#93877 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 07. 09:41

nincs, kivéve ha nincs rajta gumi, illetve karbantarva sem volt

Nem akartam belevau, de momentán tök feleslegesen ekézitek a gugát. Az ilyen vacakhoz mindenki ért, olcsó hozzá a cucc, itt ez a lényeg.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#93878 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 12. 07. 10:10

Nem akartam belevau, de momentán tök feleslegesen ekézitek a gugát. Az ilyen vacakhoz mindenki ért, olcsó hozzá a cucc, itt ez a lényeg.

Én eskü, hogy nem ekézni akarom, csak tényleg érdekel a betett videója alapján, hogy valóban működőképes lehet-e azzal az erdőjárásos dolog mondjuk egy gumicsere után..

Szerkesztette: chris77 2015. 12. 07. 10:13 -kor

#93879 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 07. 10:13

Azért olyan videó jó lett volna, amin becsapat az erdőig meg vissza. Itt meg csak próbálkoztak.
Make love not Wor.

#93880 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 07. 10:16

Igazából senki nem ekézte a kocsi miatt, arra kérdezősködtek az emberek. A röhögés azon volt, amit mondott mellé.

Bár az is érdekes lett, amibe belenyúlt, de hajrá guruljon.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4692
  • 4693
  • 4694
  • 4695
  • 4696
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.