Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 06. 14:24
Jól van gyagyás, megint behúztak az erdőbe. Eredetileg az volt, hogy az önkormányzat kapja be és nincs hangítás, meg semmi. Ezt méeg kidumálhatod, de az is meg volt, hogy az erdőbe a kutya sem jár, ott vagy egyedül, csinálsz amit akarsz, nincs basztatás. Szabyálokba is szarunk, mert nem számít. Most meg hirtelen igazoltat még a rendőr is.
Én már annál az oknál fogva sem melózok semmit, mert nem vagyok itthon

most is csak ideiglenesen. Mindent a fiam és a nejem csinál.
Az, hogy nem írom le minden percemet részletesen, nem jelenti azt, hogy autóval, vagy éppen láncfűrésszel gyalog ne igazoltatnának, megtörtént, és

elkérték az engedélyeket aztán kalap kabát, főúton sétáltam, sok a falopás ennyi. Erdőben egyedül vagyok, mert zárt terület, járművel nem tudnak bejönni, gyalog meg kurva messze van. Egyébként is minek jönnének

vagy ki? A területért felelős erdész egyszer jött ki, de akkor se miattam, hanem költöztettek egy vadlest, ott segítettem nekik, váltottunk pár szót, mondta, hogy tud róla, hogy ott vagyok, s elmondta mire figyeljek. 4-5 éve járok ki, ennyi volt az összes esemény.
Bááázzzz, nagyon jól tolod te is, fogalmam sincs mit akarsz elérni azzal, hogy minden szőrszálba belekötsz, de