HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4863
  • 4864
  • 4865
  • 4866
  • 4867
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97281 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 19. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 15:39

Fórumot nem olvasom egyelőre, nincs rá energiám.
Megjövök, fürdök, eszek, alszok, aztán megyek a melóba.
Ez nálam is így szokott lenni, meg lesz is egy pár nap múlva újra. Általában nem hogy fórumozni nincs időm hétköznap, de még egy 40 perces sorozatrészt sem nagyon tudok megnézni.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 15:39

Bár nem tervezek velük sokáig együtt lenni.
A lengyelek, meg hasonló népek azok ilyenek. Mondjuk szar lehet így kempingből dolgozni, hogy még pihenni sem tudsz.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97282 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 16:48

Ellenben en droidként már itthonvagyok a gyerekkel.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97283 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 19. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 19. 17:48

Ellenben en droidként már itthonvagyok a gyerekkel.

Ledolgozom a kávészüneted. Meg a többit is :-D
Make love not Wor.

#97284 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 19. 17:55

Köszi, igazi jóbarát vagy :-D

#97285 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 19. 17:55

Bertold meg rinyált, hogy nem tud jönni, aztán mondtam neki, egy hét múlva lesz :)

#97286 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 19. 12:33

Jópofa, bár önkielégítő gépként külön írva azt jelentené, hogy a gép elégítette ki saját magát, ami azért durván meghaladná a mai technikai szintet is.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97287 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 19. 16:10

A lengyelek, meg hasonló népek azok ilyenek. Mondjuk szar lehet így kempingből dolgozni, hogy még pihenni sem tudsz.

Ezek magyarok, akikkel egyutt lakok, a legrosszabb fajta. Kiba hangos mulatos. Melohelyen lengyelekkel dolgozom, ott nincs magyar.

#97288 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 19. 15:47

Csak az gond, hogy ilyen étkezés mellett nem csak zsír fogy. Nem tudom mi ez az evés után rögtön szarás ötször, de így nem fog menni az egész napos fizikai munka.

Szoktatom magam. 2 szelet kenyer 2 orankent es forro kave vagy tea, holnap viszek szolocukrot meg banant. Alaposan at kell programoznom magam.
Az a vagohid egy kibaszott kuzdoter. Nem hiaba ilyen nagy vallas gyerekek vannak bent, ezek ping-pongoznak a marhakkal.

#97289 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 19:22

Szoktatom magam. 2 szelet kenyer 2 orankent es forro kave vagy tea, holnap viszek szolocukrot meg banant.

Csinálj szendvicset (lehetőleg rozskenyérből) és mártogasd bele valami automatás porlevesbe. Utána viszont ne lepődj meg, ha hollandul beszélnek hozzád a továbbiakban.

Szerkesztette: Iguana 2016. 05. 19. 19:20 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97290 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 18:19

Ezek magyarok, akikkel egyutt lakok, a legrosszabb fajta. Kiba hangos mulatos. Melohelyen lengyelekkel dolgozom, ott nincs magyar.

Az fasza, kint is a magyarok viszik a prímet :Đ Amúgy nem irigyellek, biztos nehéz lehet fizikailag. Gondoltam, hogy nehézsége a marházásnak is lesz, különben az ügynökség nem adta volna oda lazán a sertésezés helyett.

Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy itt kint Angliában eddig csak normálisabb magyarokkal találkoztam, de lehet ez majd változni fog. A mostani melóhelyen az egyik személyzetis egy magyar nő, az szerintem kicsit gáz, igaz nem vagyunk rosszban, de a szeme sem áll jól, azért óvatos vagyok vele.

Szerintem a lengyelek, litvánok, pakisztániak, stb. sokkal rosszabbak, mint a magyar. Egyébként nagyon jellemző, hogy mindenki utálja a saját népét, mert jól kiismerte. Itt a főbérlő is ghánai néger, de mondta, hogy ghánai rokonát, barátját, vagy csak úgy idegen ghánait, tetszőleges afrikai feka tesót nem engedne itt lakni, mert hiába lenne kulturális-nyelvi egyezés, azokkal csak a baj van, és egy magyarban jobban bízik a kulturális különbség ellenére is.

#97291 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 18:22

Szoktatom magam. 2 szelet kenyer 2 orankent es forro kave vagy tea, holnap viszek szolocukrot meg banant. Alaposan at kell programoznom magam.
Az a vagohid egy kibaszott kuzdoter. Nem hiaba ilyen nagy vallas gyerekek vannak bent, ezek ping-pongoznak a marhakkal.

Ez jó étrendnek néz ki fizikai munkához, de annyiban csatlakozok Jónáscihoz, hogy a túl sok zsírtól fosni fogsz, azért ésszerű keretek között egyed. A tea, kávé alap a koffein miatt (nálam is), szőlőcukor is beválhat. A banán nagyon kell a kálium miatt, azt én is szoktam enni, vinni. Emellett azért figyelj, hogy fehérjét is vigyél be, ne csak szénhidrát legyen, meg koffein és zsír.

Esetleg ha szünetben van idő, akkor valami egy csésze instant levest verjél be a gallér mögé. Nálunk a munkahelyi automatában van, nem csak kávét tud adni, hanem instant levest is, és nagyon szépen helyreteszi az embernek az elektrolitháztartását az a kicsi meleg leves, javaslom próbáld ki, nekem sokat segít, egész erőre lehet tőle kapni. Igaz az automatás levest már unom, majd viszek tasakos instant levest, az finomabb. Van vízforraló, szerzek egy bögrét, és 2 perc alatt kogyvasztani lehet egyet.

#97292 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 19. 19:19

Kiba hangos mulatos.

Miért, Te nem az vagy?
Make love not Wor.

#97293 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 19. 20:28

Ez jó étrendnek néz ki fizikai munkához, de annyiban csatlakozok Jónáscihoz, hogy a túl sok zsírtól fosni fogsz, azért ésszerű keretek között egyed. A tea, kávé alap a koffein miatt (nálam is), szőlőcukor is beválhat. A banán nagyon kell a kálium miatt, azt én is szoktam enni, vinni. Emellett azért figyelj, hogy fehérjét is vigyél be, ne csak szénhidrát legyen, meg koffein és zsír.

Esetleg ha szünetben van idő, akkor valami egy csésze instant levest verjél be a gallér mögé. Nálunk a munkahelyi automatában van, nem csak kávét tud adni, hanem instant levest is, és nagyon szépen helyreteszi az embernek az elektrolitháztartását az a kicsi meleg leves, javaslom próbáld ki, nekem sokat segít, egész erőre lehet tőle kapni. Igaz az automatás levest már unom, majd viszek tasakos instant levest, az finomabb. Van vízforraló, szerzek egy bögrét, és 2 perc alatt kogyvasztani lehet egyet.

Környéken nincs valami normális levesező? Menjetek már ezzel a porlevessel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97294 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 19. 22:50

Hollandiában, levesező? Idehaza még tán túrnék, de a kifőzős ellátás nekem ott mindig probléma volt. Vagy drága "belvárosi" kaja, vagy némi pizza. Időnként a közérttel is meg voltunk lőve Amsterdam közepén. Leves alapban nem divat, meg voltak érdekességek amit nehezen lőttünk. Értelmes kolbász, nyers krumpli nem volt, de talán még a tejföl ami odakint ismeretlen. A normális kenyér meg mocskos drága (mármint nekem forinthoz mérve).
Make love not Wor.

#97295 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 22:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 19. 22:50

Az általam írt recept (rozskenyeres szendvics levesbe mártogatva) a holland ebéd. Nem vicc, ezek tényleg. Nemzeti étel, miazmás.

Szerkesztette: Iguana 2016. 05. 19. 23:00 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97296 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 07:34

Mondjuk alapvetően angliára írtam, Raynes-nek válaszolva, a hollandokról bármi rosszat elhiszek alapból.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97297 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 19. 20:28

a túl sok zsírtól fosni fogsz

Ő bármitől, bármikor fosik...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#97298 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 20. 08:34

Mondjuk alapvetően angliára írtam, Raynes-nek válaszolva, a hollandokról bármi rosszat elhiszek alapból.

Nekem alapvetően -eddig - a hollandokkal van tapasztalatom, ezen speciel szörnyülködtem az első fél évben.

#97299 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 20. 09:31

Nekem alapvetően -eddig - a hollandokkal van tapasztalatom, ezen speciel szörnyülködtem az első fél évben.

Felénk eleve a meleg kajálást sem értették. Szendvics, aztán ennyi. Ebédre is pirítós, sajt, saláta.
Make love not Wor.

#97300 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 20. 11:03

Felénk eleve a meleg kajálást sem értették. Szendvics, aztán ennyi. Ebédre is pirítós, sajt, saláta.

Az nem feltétlenül rossz amúgy. Már a szendvics, nem a kecskeétel ebédre.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4863
  • 4864
  • 4865
  • 4866
  • 4867
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.