HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4708
  • 4709
  • 4710
  • 4711
  • 4712
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94181 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:15

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 15:44

Elég tudni, hogy ki kicsoda, és kinek a szolgája

Azt rögtön sejtettem, hogy az utolsó utáni mellékszereplős Rokenrolleres unokának is tudod a valóságmilyenségét!
Make love not Wor.

#94182 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:17

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 15:44

Elég tudni, hogy ki kicsoda, és kinek a szolgája. Ákos a máltai lovagrend tagja, ahogy edda bácsi is meg norbi update a zötven százalékkal csökkentett nátrijum sójával. Nincs semmi kombináció. Van egy külső, látszólagos történés, vagy folyamat, meg van a valódi.

Amit bedobnak a médiába, mint gumicsont, az csak lószar a verebeknek. Ami a valódi cél, arról nem tud senki, ezért aztán bőszen rágódnak a gumicsonton.

Csak te, nyilván.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94183 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 17:17

Csak te, nyilván.

Monnyuk simán berakják a hírekbe, ha valaki lovagrend tagságot nyer, mert kitüntetés, tehát tudhat róla bárki, akárki.
Arról már nem, hogy mit jelent, meringyé nem adják.

De, ha nekem sikerült rájönnöm, hogy mi a máltai lovagrend, s a szabadkőművesek rangján hol áll a létra fokán, akkor gondolom neked simább ügy.
Minden infó online.
De ugye elhinni meg nem kötelező.
A végeredmény számít, hogy mit akarnak elérni. Amikor már késő lesz észhez térni, akkor meg minek :-s

Nem az én dolgom ez, csak tudok róla, nem zavar, nem érint, mert nem vagyok vagyonos ember, aki 3 nap alatt lesz ugyanolyan senki, mint én :-D

#94184 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 16:17

Csak te, nyilván.

Ezek azok a nagyon titkos dolgok, amiknek sok milliós tiltakozótábora van mindenfelé a neten. Időnként egymásnak is ellent mondanak, de nem lehet minden tökéletes.
Make love not Wor.

#94185 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 17:15

Azt rögtön sejtettem, hogy az utolsó utáni mellékszereplős Rokenrolleres unokának is tudod a valóságmilyenségét!

Rihanna, Lady Guga mondhatni első körös monarch mind control-on esett át, így lehettek sztárok, de bárki, aki bekerül az élvonalba, médiába. Vagy sátánvilláznia kell, vagy az erkölcsöt leromboló popzenét, punk zenét, rock zenét nyomni.
Gondoltad volna, hogy a Beatles-től megrémült a beavatójuk, mert náluk nagyobb sátánimádót még nem látott? Imádták a vért a szeánszokon és a gyermekáldozatokat.

Ákos? Nulla körös alulfizetett kömcsi, csak tolja, amit kiadtak neki. Társadalom rombolás, megosztás.
Szarni bele.

#94186 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:35

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:30

Rihanna, Lady Guga mondhatni első körös monarch mind control-on esett át, így lehettek sztárok, de bárki, aki bekerül az élvonalba, médiába. Vagy sátánvilláznia kell, vagy az erkölcsöt leromboló popzenét, punk zenét, rock zenét nyomni.

És merre húzzuk emg a határt? Tudom, Stenknek nem jött be, de azért akadtak páran. Vagy kicsiben nem adja? Bánki Pánkinak viszont nem jött be az erkölcsöt leromboló punk, sem a villázás :-D

Ez legalább aláírásgyanús: első körös monarch mind control
Make love not Wor.

#94187 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:36

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 14:54

Hja meg még az is van, hogy valaki be kell, hogy tanítson UAZ-t vezetni.
Zolcsi lesz. Megnézte a filmet a tyúktubon, azt mondta azt a faszit felejtsem el, mert tiszta hülye hozzá :-D
De tényleg az volt, hogy Joco nem tudta berakni összkerékbe, jó tényleg 15-20 éve ült utoljára UAZ-ban. Zolcsi meg bepattant, azt mondta nagyjából minden rendben, összkerék, hajtások, letesztelt mindent. Rükverc ment neki elsőre, Jocó meg ott szopózott vele percekig.

Szóval nem mindegy ki ül a volán mögé. Mivel még egy métert sem vezettem, megvárom míg Zolcsi által üzembiztosnak lesz mondva, és betanít. Mert, ha csak úgy beülök baszakodni, tönkreteszem.

A lényeg, hogy már itthon van.

Most visszalapozni nem fogok, de te írtad, hogy már csak gumi kell rá mert minden fasza...

#94188 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Kép

Minek mutatni egy hatost, amit Pintér is címlapon tol? Minek villázni, amit elnökök és a pápa is tol?
Hja, hülyeség :cool:

#94189 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:30

Gondoltad volna, hogy a Beatles-től megrémült a beavatójuk, mert náluk nagyobb sátánimádót még nem látott? Imádták a vért a szeánszokon és a gyermekáldozatokat.

Ákos? Nulla körös alulfizetett kömcsi, csak tolja, amit kiadtak neki. Társadalom rombolás, megosztás.
Szarni bele.

Honnan veszed ezeket a baromságokat :nevet:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94190 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:37

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 14:47

Parkol, addig nem viszem ki, amíg nincs rajta a normális gumi, és Zolcsi haverom nem nézte át tüzetesen. Nem szeretnék kint ragadni megpakolva.

Ezt már múltkor írtad, hogy csak gumi kell, amúgy fasza állapotban van és bírni fogja.
Make love not Wor.

#94191 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:38

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:36

Minek mutatni egy hatost, amit Pintér is címlapon tol? Minek villázni, amit elnökök és a pápa is tol?
Hja, hülyeség :cool:

Mayhem meg levágott disznófejekkel tarkította a színpadot. Oszt?
Make love not Wor.

#94192 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:38

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:23

Minden infó online.

Az a baj, hogy az ellentétje is fent van a neten mindennek :)

#94193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:41

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 12. 17. 17:36

Most visszalapozni nem fogok, de te írtad, hogy már csak gumi kell rá mert minden fasza...

Igen, így van. További kérdés, vagy most abba fogsz belekötni, hogy az autószerelő, akinek van saját UAZ, gyakorlat, stb, átnézi?
Mert minek nézi át, ha minden rendben?
Mondjuk azért, mert beülni pár percre, s a főbb dolgokat kipróbálni nem ugyanaz, mint foglalkozni vele egy napot, gumit cserélni, s kimenni vele terepre, amit nyilván megtesz.

Hja, hogy most az jön, hogy de azt írtad, hogy...
Egyelőre ennyi, az előbb is vázoltam a lényeget, nyilván nem voltál vele elégedett, pedig elég tömören írtam, hogy mi a következő pár lépés. Szakember kezébe kerül, aki ért hozzá és átnézi, felszereli.

De leírom újra. Nem tudom vezetni, be kell, hogy tanítson.
Megvárom, amíg kijelenti, hogy az UAZ üzembiztos, s mehet az erdőre, mert nem szeretnék megrakodva kint maradni, s aztán hazagyalogolni. Az autó már itthon van, ráérős, van itthon tűzifa, nem kell kapkodnom + utazunk, s jönnek az ünnepek, nem elsődleges. A legfontosabb az volt, hogy végre legyen, na azon vagyok túl.

Innen már csak apró lépések vannak hátra.

#94194 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 16:36

Honnan veszed ezeket a baromságokat :nevet:

Mind controll :-D
Make love not Wor.

#94195 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:43

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 12. 17. 17:38

Az a baj, hogy az ellentétje is fent van a neten mindennek :)

:up:

Kinek lesz igaza :-s :Đ

#94196 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:46

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:43

:up:

Kinek lesz igaza :-s :Đ

Akinél a magzatvíz és a tengervíz ugyanaz meg elsőre benyel egyszerűbb hülyeségeket is, azt szerintem kihagyhatjuk az "igaza lehet" halmazból.
Make love not Wor.

#94197 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:47

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:41

Igen, így van. További kérdés, vagy most abba fogsz belekötni, hogy az autószerelő, akinek van saját UAZ, gyakorlat, stb, átnézi?
Mert minek nézi át, ha minden rendben?
Mondjuk azért, mert beülni pár percre, s a főbb dolgokat kipróbálni nem ugyanaz, mint foglalkozni vele egy napot, gumit cserélni, s kimenni vele terepre, amit nyilván megtesz.

Hja, hogy most az jön, hogy de azt írtad, hogy...
Egyelőre ennyi, az előbb is vázoltam a lényeget, nyilván nem voltál vele elégedett, pedig elég tömören írtam, hogy mi a következő pár lépés. Szakember kezébe kerül, aki ért hozzá és átnézi, felszereli.

De leírom újra. Nem tudom vezetni, be kell, hogy tanítson.
Megvárom, amíg kijelenti, hogy az UAZ üzembiztos, s mehet az erdőre, mert nem szeretnék megrakodva kint maradni, s aztán hazagyalogolni. Az autó már itthon van, ráérős, van itthon tűzifa, nem kell kapkodnom + utazunk, s jönnek az ünnepek, nem elsődleges. A legfontosabb az volt, hogy végre legyen, na azon vagyok túl.

Innen már csak apró lépések vannak hátra.

Nem belekötni szándékoztam, csak azt hittem hogy megjött a gumi oszt csapatod, így meg áll benne a pénz :p
Mondjuk én azért nem vállalnék már be ilyen járművet, mert nem bízom az üzembiztonságában. Aki ért hozzá, annak nem gond ha mondjuk hetente 37 percet kell összesen bütykölni, de nekem, aki nem ért hozzá lesz 3 óra. Kíváncsian várom a híreket a leendő "nászéjszakátokról" :)

#94198 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:51

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 17:38

Mayhem meg levágott disznófejekkel tarkította a színpadot. Oszt?

Valószínűleg nem fogok tudni rámutatni a lényegre, mert nem egyszerű, s nem arról szól, hogy összeesküvési mellméretekben "akarok" hinni, mert számomra ez szimpatikus. Eleve ki határozza meg, hogy mi a mellméret :-s mitől válik azzá, mi a határ? Ki döntött róla, hogy bármit is abba a kategóriába kell sorolni?

Számomra manapság már olyan bonyás lett, hogy meg sem szólalok, kivéve itt.
Neten kussolok atom módra, senkit sem szeretnék felébreszteni. Élőben meg menjen a faszba mindenki :-D kerülöm az embereket nagy ívben.

Utoljára rákényszerültem hangosítani, mert a fiam melózott. Hábammeg, nem győztem kirohanni a sok elrovarosodott állat elől, mikor megjött a fiam, hogy felváltson :-D be is basztam utána rendesen.

Na jó, senki nem úgy látja, ahogy én. Ez egy dolog, de nem ugyanaz, mint a szabad vélemény, hogy bal vagy jobb, s csak arról lehet ugatni. Amíg a hadova megy lmp, fidesz, mszp, jobbik, senkinek nem tűnik fel semmi. Max. baromira leugatják egymást.

Abban a pillanatban, ha már más irányt vesz, hogy mindegyik ugyanaz, és diktatúrára készülnek, akkor jön, hogy anyáááád, mellméret összeesküvési, ostoba, stb.

Ki diktálta le ezt az automatikus reakciót :-s

#94199 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:57

Mert ha írsz valami hülyeséget, és valaki leírja, hogy hülyeség, akkor az nyilván csak agymosás eredménye lehet.

Idézet

#94200 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 16:59

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 12. 17. 17:47

Nem belekötni szándékoztam, csak azt hittem hogy megjött a gumi oszt csapatod, így meg áll benne a pénz :p
Mondjuk én azért nem vállalnék már be ilyen járművet, mert nem bízom az üzembiztonságában. Aki ért hozzá, annak nem gond ha mondjuk hetente 37 percet kell összesen bütykölni, de nekem, aki nem ért hozzá lesz 3 óra. Kíváncsian várom a híreket a leendő "nászéjszakátokról" :)

Lassan 2 éve álmodozom egy ilyen járgányról. Összetett a probléma, meg soktényezős.

Vannak a nyári melók az önkormányzatnak, amiből már igyekszem kimaradni, főleg ha külföldön vagyok, de a nejem, nagyobbik fiam tolja. Pénzt nem kapnak semmiért. Én kapok évek óta megújított engedélyt a lábon száradt, s a kidőlt fák kitermelésére, ez un. tisztítás. Erről már tud mindenki, még az is akinek nem kell, hogy tudjon róla.
Baromi jó kint ténykedni az erdőn. Jó levegő, nem basztat senki, egyedül nem jó, s egyrészt veszélyes is, de sokan tolják így.
Na mindegy, elfogyott a sofőr és az autó mellőlem, senki nem megy ki erdőre. Lusta, túl jó állapotban van az UAZ, nem akarja szétveretni a fák között.

Ez a harci járgány eleve erdőről jött, szét is van baszva a kaszni rendesen, s remélhetőleg ugyanez vár rá :-D bánja a tököm, hogy néz ki, a lényeg, hogy mindenhonnan kimenjen.
Kockázatos, mert magam nem értek hozzá.
Ellenben szeretem a melót csinálni, mármint erdőn baszkurálni, köbméterezni, pakolni a fát, használni a láncfűrészt, stb.
Mindenkinek van valami baszás a fejébe, hobbi, stb. Nekem ez.

Rendeltem új fűrészt, másikat is, meg még van másik három :-D jött az UAZ, fizettem a szállítást utána az alkatrészeket, meg még jön a költség.

Természetesen egyszerűbb lett volna az összes pénzt fára költeni, aztán 3-4 évig ülhetnék a seggemen nyugodtan :Đ
Hja, de ott az engedély az erdőre, ott vannak a fűrészek, meg egy rakat alkatrész, amit már rég megvettem, meg a védőfelszerelések, egyik sem olcsó.
Már játékban vagyok, vagy fejlesztem, vagy kiszállok :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4708
  • 4709
  • 4710
  • 4711
  • 4712
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.