Idézet: scaurus - Dátum: 2018. 03. 25. 20:07
Senki nem hibátlan, Te sem, az előtted szólók sem és én sem.
Csak hiba és hiba között van különbség.
Az ittas vezetés (objektív mértékétől és szubjektív érzettől függetlenül) nem hiba, hanem bűn.
Nyilván, van kivétel, mert ha életveszélyes sérültet nem tud más szállítani, mint aki pár órája bedobott egy felest, az még menthető, de ittas járművezetésnél, sajnos, a jellemző nem az életmentés, hanem a BULI és a MAGYAR VIRTUS.
Üdv s köszi, bocs de elfelejtettem, hogy működnek itt a szmájlik és Nokia 3310-esem van, arról nem tudok küldeni.
Megpróbálom neked felvázolni az álláspontomat az ittas vezetéssel kapcsolatban mindenféle elfogultság nélkül a fiam irányában + úgy, hogy legalább 3, ha nem több alkalommal vezettem már ittasan és bedrogozva, ha jó volt a buli, akkor a kettő együtt. Hozzáteszem nem büszkeségből fogom leírni, hanem tényként, ami megtörtént.
Régebben a fiammal sokat jártunk lagziba zenélni, mármint Ő, én pedig filmezni + a mi párosunk garancia volt a fergeteges hangulatra.
Lagzija válogatja, ahol inkább a velem egykorú generáció vagy az idősebbek vannak jelen, ott a pia dominál és a retro dance. Ezért is kellettem a fiam mellé, mert neki fingja nincs róla, hogy mi a retro zene. Neki 20 éveseké a világ. Viszont, ha tényleg ilyen 30 alattiaknak bandáztunk, akkor pia volt ugyanúgy, de lófasz retro zene, a legzúzósabb hard techno mment a végén, még a menyasszonytánc alatt is.
Viszont garantáltan volt fű, amfetamin, gomba, kokain, megafaszomtudja, és ez minden hétvégén így ment.
Ergo most is, pedig már nem járunk zenélni és filmezni. Tehát most hétvégén is, ahány lagzi, annyi e4mber megy haza ittasan és bedrogozva.
A halálos kimenetelű baleseteket nem ők okozzák a lista élén, sőt eleve a balesetekben nem listavezető az ittasság.
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy emellett kampányolok, felejtse el, egy biztos, változtatni a zero tolerancia ezen nem fog.
Minden egyes másodpercben van az utakon ittas vagy bedrogozott ember s évente 25.000 jogsi ugrik, ami nem jelenti azt, hogy utána nem ül autóba az illető. Nyilván, hisz nem egyről tudok.
A fiam esete? Elköltözött itthonról, szerintem rájött a hoppáré, hogy életében először van családon kívül hosszútávon, új munkahely, ahol gombokat adnak 3 műszakban, friss kapcsolat, együtt élnek, gondolom kicsit elhagyta magát, bevágott 4 sört és összeugattak, mmérgében beült az autóba, hogy majd kicsit levezeti a feszültséget zenével, és 100 méter múlva lekapcsolták. Akkor sem lett volna semmi, ha megy egy órát, dolgoztam már vele úgy, hogy 5 napja ébren volt az amfetamin miatt, ilyen okok miatt léptünk le egy cégtől, mert munka az volt és pénz is rendesen, kibaszott fideszes cég, de ott 1 perc pihenőt nem engedtek. Színpad építés, bontás, mennie kellett folyamatosan és 3 műszakban megállás nélkül. Szóval Levente 5 napig melózott és vezetett, amikor egyszer csak felborult a teherautó platóján és a szervezete feladta a játékot. Na akkor elég rendesen összeugattam mindenkivel, aki ott számított, majdnem rendőröket hívtak ránk, de rájöttek, hogy mindenki ébren van napok óta, nem lesz jó vége. Oda a lábamat sem teszem be többet.
No de akkor szaladjunk előre.
Figyeljük meg az EU-t, aminek mi is tagjai vagyunk, de pl. Magyarországon már kurvára nincs 10 milla ember.
Németek 70 millió
Franciák a faszom tudja.
Írek, skótok, hollandok, belgák, ha jól tudom az északi országok is, nincs zero tolerancia, pl. Ausztriában sem.
Piálhatsz valamennyit, de emiatt nem fognak leszedni, ha nem látványos és nem okozol balesetet.
Valamiért úgy fest, hogy az EU, amihez csatlakoztunk az sokkal lazább, megengedőbb, a magyarok meg a halálát kívánják annak, ha valaki megiszik pár sört és autóba ül.
Ha a magyarok ennyire szeretik a kemény törvényeket, akkor mi bajuk van az iszlámmal és az iszlám törvénykezéssel, mert ha a magyarok ennyire szeretik a szigorú törvényeket és azok betartását, akkor ide Saría kell és utána lehet mindenkit halálra kövezni.
Érdekes módon az EU, hogy szipog, mióta az iszlám beletenyerelt az arcába szociális alapon, de lesz ez még rosszabb is, hisz a kalergi terv nem egy fikció, s lépésről lépésre megvalósul.
Hja, JonesC tegnap kérdezte, hogy jön ide a polgárháború?
Már zengi a média, hogy az 5000 fő alatti településeken megszűnik az önrendelkezés, nem lesz polgármester, hanem ilyen fidesznyikek lesznek kihelyezve. Innentől kérdés, hogy ki nyeri a választást? Minden párt érdeke, hogy a fidesz nyerjen, de a színházat a sok tahónak elő kell adni.
Nemzeti konzultáció, hogy a magyar nemzet adja hozzá a nevét, utána az EU elkezd szankcionálni, egészen addig, amíg? Nahhh? kinek esik le a tantusz?
Joccakát, az összes politikus valamely páholy vagy lovagrend tagja, az érdekük ugyanaz, Trianonnal nincs vége, csak most kezdődik a játék izgalmas része. A kommunizmus után a mesterséges, előre megtervezett rendszerváltásra azért volt szükség, hogy a háború után kiépült infrastruktúra és a földek magánkézbe vándoroljanak. Megtörtént, a végén járunk, talán még a gyógyszertárak központosítása van hátra, mert az is nagy lóvé. Utána szépen visszavezetnek bennünket a diktatúrába, a vasfüggöny már épül, csak a nép akaratából, mert ugye ki akar ide migránsokat?