HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • 5145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102841 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 25. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 19:40

Már értem :) hogy miért figyelmeztetnek sokan, s utalnak rá, hogy hanyagoljam a HWSW fórumot. Negatív energiák, rosszindulat, legszívesebben megölnétek, elpusztítanátok :) inkább egymást, mert egyik okosabb, mint a másik, egyik tanultabb mint a másik, egymást öljétek, magatokra hagylak benneteket :) legfaszább, már a hwsw is hírhedt lett a fórumokon, hogy belterjes gecik ölik egymást :)

Te álmodozol állandóan vérontásról, meg tömegek haláláról, ne vetítsd ki.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102842 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2018. 03. 25. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 19:21

Majd te leéled az életedet hibátlanul...

Senki nem hibátlan, Te sem, az előtted szólók sem és én sem.
Csak hiba és hiba között van különbség.
Az ittas vezetés (objektív mértékétől és szubjektív érzettől függetlenül) nem hiba, hanem bűn.

Nyilván, van kivétel, mert ha életveszélyes sérültet nem tud más szállítani, mint aki pár órája bedobott egy felest, az még menthető, de ittas járművezetésnél, sajnos, a jellemző nem az életmentés, hanem a BULI és a MAGYAR VIRTUS.

Szerkesztette: scaurus 2018. 03. 25. 19:08 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#102843 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2018. 03. 25. 20:07

Az ittas vezetés (objektív mértékétől és szubjektív érzettől függetlenül) nem hiba, hanem bűn.

Maximálisan egyetértek. :up:
Szomorú, hogy ezt egy kétgyermekes családapának kell elmagyarázni.. :(

#102844 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 14:29

Jaja. Ezt bizonyítja is egy hozzászólásában..
Nem feladatkezelőt, hanem msconfig-ot mondott, de tény, hogy nem mutatnak meg ezek mindent. Nem 100%-os infó. Modern gépen az is veszélyes, hogy már a CPU-terhelésen sem nagyon veszed észre a stiklit, olyan erősek a procik, hogy nem látszik érdemi plusz terhelés. Kivéve, ha valami ransomware titkosít, de akkor már úgyis lehet cseszni, esetleg ha weboldalon fut valami crypto/miner script. Úgyhogy ebben a böngészők a fő veszélyforrás dologban igazat adok neki lényegében, a pontatlanságok ellenére.

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 03. 25. 16:27

Miért, a teljesen műszaki nélküli UAZ vagy GAZ gépkocsival közlekedés az milyen? Az, hogy beindul néha a kocsi még nem jelenti azt, hogy részt vehet a forgalomban.
Erről lemaradtam. Bár gondolom az UAZ-zal max. csak a helyi erdőszélig mennek, de műszaki nélkül az is cinkes, ha épp mégis mindenkit állítsunk félre akció keretében kezd el izmozni a rendőrség, és lemeszelik vele. Ahogy viszont mondták a videóban, a gyereknek a kocsi munkához kell, úgyhogy nem hinném, hogy meglépik. Gondolom ezt a hátralévő 5 hónapot inkább kibekkeli, meg tanul belőle.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102845 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 25. 18:41

Darazsak ölik egymást lezárt befőttes üvegben :)

Ja, mert nem találják a Re-Volt CD-jét. Innen le tudod szedni a játék adatfájlait (vírusmentes, csak adatfájlokat tartalmaz), a modern binárisokat meg innen a hivatalos oldaláról (ne az 1.2-es Re-Volt verziót töltsd, hanem az v18-as RVGL-t). Csakis XP-n éri letölteni, szigorúan FlashGet-tel, kötelező crackelt WinRAR-ral kibontani, majd Alcohol 120%-kal átgányolni .mdf forátummá, és az egészet muszáj Néróval kiírni 90 kisfloppyra, azok még megbízhatók voltak, nem úgy, mint a mai szarok.

Szerkesztette: Raynes 2018. 03. 25. 20:29 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102846 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:35

Majd te leéled az életedet hibátlanul, úgy hogy más szót sem mer szólni hozzád, mert olyan tökéletesen leéled, de utána nem ugyanabba a földbe dobálnak bele s kaparnak el, mint engem? Mármint a végén? Akkor mi a kibaszott kurva anyádra vagy olyan nagy arc? Mindjárt véged van te idióta, azt hiszed az élet hosszú, vagy örökké tart? Mi a geci vagy te baszki? Egyetlen dolgot tudok javasolni, mert ide nagyon ritkán nézek be, magaddal törődj, és Istennel., hogy van vagy nincs és mit akar, mert ugyanott kötünk ki halálunk után, ami a végtelen.

Na, látom nem vetted be a gyógyszered. Oszt lehet ugyanott kötünk ki, de a kettő közt ami van lehet az sem lényegtelen.
Make love not Wor.

#102847 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:37

makd, ha a te fiad hibázásairól diskurálunk, akkor nyiisuk újra ezt a topikot,

Írjuk. Kölcsöngyereket is majdnem rajt kapták piáláson a suliban, nahát. Amúgy meg mintagyerek, aztán majd kiderül, de ilyesmik gyanújánál is kapna két bazi nagy maflást. És úgy egyáltalán.
Make love not Wor.

#102848 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 25. 21:16

Nem feladatkezelőt, hanem msconfig-ot mondott, de tény, hogy nem mutatnak meg ezek mindent.

Én meg hozzászólást.. :rolleyes:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  fk.PNG (87,21K)
    Letöltések:: 16

#102849 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 21:45

Ez kurva jó, mert ugya olyan vírus nem volt, ami a merevlemezt tette tönkre, csak mindenféle ijesztegetős levelekben terjedt a híre. Aztán mikor én magyaráztam, hogy frissítsen, meg mostanában inkább ne használjon XP-t és pont azzla példálóztam, hogy elég egy rendesen fertőzött oldalt megnyitni, akkor más állásponton volt és én voltam a hülye, majd az nem úgy vanaz. És egyszer még a HWSW fejlécében is volt trójai, szóval nem mindig kell .ru-s oldalakon törést keresni és kodeket a Shrek 47-hez.
Make love not Wor.

#102850 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 20:45

Ja, jó, én a videóról beszéltem, nem tudtam, hogy bővebb forrásból dolgoztok.

#102851 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 21:52

Ez kurva jó, mert ugya olyan vírus nem volt, ami a merevlemezt tette tönkre, csak mindenféle ijesztegetős levelekben terjedt a híre. Aztán mikor én magyaráztam, hogy frissítsen, meg mostanában inkább ne használjon XP-t és pont azzla példálóztam, hogy elég egy rendesen fertőzött oldalt megnyitni, akkor más állásponton volt és én voltam a hülye, majd az nem úgy vanaz. És egyszer még a HWSW fejlécében is volt trójai, szóval nem mindig kell .ru-s oldalakon törést keresni és kodeket a Shrek 47-hez.

Persze hogy nem volt, fizkailag képtelenség hogy karcolja a lemezt.
Ellenben c64-ben volt egy floppy kiakasztó vírus, de ha lekaptad a tetejét és visszatoltad a fejet, megjavult.
Karcolni nyilván azt sem tudott.
Azt hiszi hogy a kisgyerekekt behülyítheti mert vén vasz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102852 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 21:37

Írjuk. Kölcsöngyereket is majdnem rajt kapták piáláson a suliban, nahát. Amúgy meg mintagyerek, aztán majd kiderül, de ilyesmik gyanújánál is kapna két bazi nagy maflást. És úgy egyáltalán.

Na, akkor csak nekem van mintafiam meg mintalányom :-D

#102853 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 22:39

ittasan vezetett, elkapták, megbüntették, szerencsére nem volt baleset belőle, hülye volt, talán tanult belőle, oké (nem oké, de nem lett semmi komolyabb). de kommentben megmagyarázni, hogy nem lett senkinek baja, tehát rendben van hogy ittasan vezetett... na ezt a logikát nem fogom megérteni. ez kb az a szint, hogy addig semmi gond nincs a lopással a sarki kisábécében, amíg a boltos észre nem veszi.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102854 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 25. 22:40

Na, akkor csak nekem van mintafiam meg mintalányom :-D

Még. De ennyi idősen lehet Te már nagyobb marhaságot is csináltál (:-
Make love not Wor.

#102855 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 25. 22:37

Persze hogy nem volt, fizkailag képtelenség hogy karcolja a lemezt.

Mert ha még szétbaszná az FW-t benne, de nem. Főleg mert az új cuccok tényleg zsarolnak, az eléggé látványos bír lenni, de inkább lopakodnak. Lehet elméletet gyártani, de igazából a kőkorszaki Yankee Dodle meg sok másra nem sok háttérhatalmi összeesküvős megmondás lehet, hogy nyilván ki lehet találni, hogy hol készül. Kommentháborút generálhat, ahogy a többi megfejtése, de műszaki érvekkel inkább ne próbálkozzunk. És ezt az akkori hazai jó vírusvédelmis szakik és laborok nevében ki is kérem jól.
Make love not Wor.

#102856 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 25. 22:39

ittasan vezetett, elkapták, megbüntették, szerencsére nem volt baleset belőle, hülye volt, talán tanult belőle, oké (nem oké, de nem lett semmi komolyabb). de kommentben megmagyarázni, hogy nem lett senkinek baja, tehát rendben van hogy ittasan vezetett... na ezt a logikát nem fogom megérteni. ez kb az a szint, hogy addig semmi gond nincs a lopással a sarki kisábécében, amíg a boltos észre nem veszi.

Egyetértek. Sőt, megkockáztatom, lehet így járt jól, hogy lemeszelték, megbüntették. Míg ha nem kapják el, lehet elüt valakit, vagy vele történik valami nagyobb baj. Ilyenkor még ezt is végig kell gondolni, és akkor még mindig ott van, hogy a következményeket látva tanulni tudott belőle.

#102857 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 23:41

Még. De ennyi idősen lehet Te már nagyobb marhaságot is csináltál (:-

csináltam marhaságokat, de semmi ilyesmit

#102858 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 23:45

Mert ha még szétbaszná az FW-t benne, de nem. Főleg mert az új cuccok tényleg zsarolnak, az eléggé látványos bír lenni, de inkább lopakodnak. Lehet elméletet gyártani, de igazából a kőkorszaki Yankee Dodle meg sok másra nem sok háttérhatalmi összeesküvős megmondás lehet, hogy nyilván ki lehet találni, hogy hol készül. Kommentháborút generálhat, ahogy a többi megfejtése, de műszaki érvekkel inkább ne próbálkozzunk. És ezt az akkori hazai jó vírusvédelmis szakik és laborok nevében ki is kérem jól.

yankee doodle fasza volt, meg a potyogós is
utána a one-half vírus írtásából sok söröm lett a faluban :)

#102859 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2018. 03. 25. 20:07

Nyilván, van kivétel, mert ha életveszélyes sérültet nem tud más szállítani, mint aki pár órája bedobott egy felest, az még menthető, de ittas járművezetésnél, sajnos, a jellemző nem az életmentés, hanem a BULI és a MAGYAR VIRTUS.

Üdv s köszi, bocs de elfelejtettem, hogy működnek itt a szmájlik és Nokia 3310-esem van, arról nem tudok küldeni.
Megpróbálom neked felvázolni az álláspontomat az ittas vezetéssel kapcsolatban mindenféle elfogultság nélkül a fiam irányában + úgy, hogy legalább 3, ha nem több alkalommal vezettem már ittasan és bedrogozva, ha jó volt a buli, akkor a kettő együtt. Hozzáteszem nem büszkeségből fogom leírni, hanem tényként, ami megtörtént.

Régebben a fiammal sokat jártunk lagziba zenélni, mármint Ő, én pedig filmezni + a mi párosunk garancia volt a fergeteges hangulatra.
Lagzija válogatja, ahol inkább a velem egykorú generáció vagy az idősebbek vannak jelen, ott a pia dominál és a retro dance. Ezért is kellettem a fiam mellé, mert neki fingja nincs róla, hogy mi a retro zene. Neki 20 éveseké a világ. Viszont, ha tényleg ilyen 30 alattiaknak bandáztunk, akkor pia volt ugyanúgy, de lófasz retro zene, a legzúzósabb hard techno mment a végén, még a menyasszonytánc alatt is.
Viszont garantáltan volt fű, amfetamin, gomba, kokain, megafaszomtudja, és ez minden hétvégén így ment.
Ergo most is, pedig már nem járunk zenélni és filmezni. Tehát most hétvégén is, ahány lagzi, annyi e4mber megy haza ittasan és bedrogozva.
A halálos kimenetelű baleseteket nem ők okozzák a lista élén, sőt eleve a balesetekben nem listavezető az ittasság.

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy emellett kampányolok, felejtse el, egy biztos, változtatni a zero tolerancia ezen nem fog.
Minden egyes másodpercben van az utakon ittas vagy bedrogozott ember s évente 25.000 jogsi ugrik, ami nem jelenti azt, hogy utána nem ül autóba az illető. Nyilván, hisz nem egyről tudok.

A fiam esete? Elköltözött itthonról, szerintem rájött a hoppáré, hogy életében először van családon kívül hosszútávon, új munkahely, ahol gombokat adnak 3 műszakban, friss kapcsolat, együtt élnek, gondolom kicsit elhagyta magát, bevágott 4 sört és összeugattak, mmérgében beült az autóba, hogy majd kicsit levezeti a feszültséget zenével, és 100 méter múlva lekapcsolták. Akkor sem lett volna semmi, ha megy egy órát, dolgoztam már vele úgy, hogy 5 napja ébren volt az amfetamin miatt, ilyen okok miatt léptünk le egy cégtől, mert munka az volt és pénz is rendesen, kibaszott fideszes cég, de ott 1 perc pihenőt nem engedtek. Színpad építés, bontás, mennie kellett folyamatosan és 3 műszakban megállás nélkül. Szóval Levente 5 napig melózott és vezetett, amikor egyszer csak felborult a teherautó platóján és a szervezete feladta a játékot. Na akkor elég rendesen összeugattam mindenkivel, aki ott számított, majdnem rendőröket hívtak ránk, de rájöttek, hogy mindenki ébren van napok óta, nem lesz jó vége. Oda a lábamat sem teszem be többet.

No de akkor szaladjunk előre.
Figyeljük meg az EU-t, aminek mi is tagjai vagyunk, de pl. Magyarországon már kurvára nincs 10 milla ember.
Németek 70 millió
Franciák a faszom tudja.
Írek, skótok, hollandok, belgák, ha jól tudom az északi országok is, nincs zero tolerancia, pl. Ausztriában sem.
Piálhatsz valamennyit, de emiatt nem fognak leszedni, ha nem látványos és nem okozol balesetet.
Valamiért úgy fest, hogy az EU, amihez csatlakoztunk az sokkal lazább, megengedőbb, a magyarok meg a halálát kívánják annak, ha valaki megiszik pár sört és autóba ül.

Ha a magyarok ennyire szeretik a kemény törvényeket, akkor mi bajuk van az iszlámmal és az iszlám törvénykezéssel, mert ha a magyarok ennyire szeretik a szigorú törvényeket és azok betartását, akkor ide Saría kell és utána lehet mindenkit halálra kövezni.
Érdekes módon az EU, hogy szipog, mióta az iszlám beletenyerelt az arcába szociális alapon, de lesz ez még rosszabb is, hisz a kalergi terv nem egy fikció, s lépésről lépésre megvalósul.

Hja, JonesC tegnap kérdezte, hogy jön ide a polgárháború?
Már zengi a média, hogy az 5000 fő alatti településeken megszűnik az önrendelkezés, nem lesz polgármester, hanem ilyen fidesznyikek lesznek kihelyezve. Innentől kérdés, hogy ki nyeri a választást? Minden párt érdeke, hogy a fidesz nyerjen, de a színházat a sok tahónak elő kell adni.
Nemzeti konzultáció, hogy a magyar nemzet adja hozzá a nevét, utána az EU elkezd szankcionálni, egészen addig, amíg? Nahhh? kinek esik le a tantusz?
Joccakát, az összes politikus valamely páholy vagy lovagrend tagja, az érdekük ugyanaz, Trianonnal nincs vége, csak most kezdődik a játék izgalmas része. A kommunizmus után a mesterséges, előre megtervezett rendszerváltásra azért volt szükség, hogy a háború után kiépült infrastruktúra és a földek magánkézbe vándoroljanak. Megtörtént, a végén járunk, talán még a gyógyszertárak központosítása van hátra, mert az is nagy lóvé. Utána szépen visszavezetnek bennünket a diktatúrába, a vasfüggöny már épül, csak a nép akaratából, mert ugye ki akar ide migránsokat?

#102860 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 26. 12:23

[quote name='guga' date='2018. 03. 26. 13:16' timestamp='1522063002' post='7757551']
Üdv s köszi, bocs de elfelejtettem, hogy működnek itt a szmájlik és Nokia 3310-esem van, arról nem A halálos kimenetelű baleseteket nem ők okozzák a lista élén, sőt eleve a balesetekben nem listavezető az ittasság./quote]

Ettől még ugyanúgy meg kell szüntetni, mint a kanyarodó sávból előzéseket és sok mást.

Többi országgal is kár példálózni, menj Indiába, szarj az utcára és örülj, hogy nincsenek szabályok. Aztán néha csak lesel, hogy mégis milyen szabályok vannak a másik országban, mert valami netes hasonló nagyotmondós hozzászólásából tájékozódtál.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • 5144
  • 5145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.