HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield Bad Company 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield Bad Company 2 PC/X360/PS3

#281 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 01. 15:07

jól hangzik :)

#282 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 02. 01. 15:51

Még a végén game lesz :)

#283 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 16:03

Csipkedik magukat az látszik, szerintem aggodalomra semmi ok, nem állítom, hogy hibátlan lesz a teljes, de biztos tisztes iparos lesz  :up:  Egyre inkább magával ragad már ez a béta is :)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#284 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 16:06

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 17:03

Csipkedik magukat az látszik, szerintem aggodalomra semmi ok, nem állítom, hogy hibátlan lesz a teljes, de biztos tisztes iparos lesz  :up:  Egyre inkább magával ragad már ez a béta is :)

Hát ennek fényben már számomra is kezd csábító lenni, az előrendelést mindenesetre nem mondtam vissza a boltnál, szóval várom mi lesz :)

Viszont ezzel a korai bugos bétával 9ngólt lőttek, mert ahogy NMI is mondta, sokan demonak fogták fel.

Annak külön örülök, hogy nem csak DX 9 és DX 11 mód van, hanem megy DX 10 módban is.

Szerkesztette: GoodSpeed 2010. 02. 01. 16:08 -kor

#285 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 16:22

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 16:06

Hát ennek fényben már számomra is kezd csábító lenni, az előrendelést mindenesetre nem mondtam vissza a boltnál, szóval várom mi lesz :)

Viszont ezzel a korai bugos bétával 9ngólt lőttek, mert ahogy NMI is mondta, sokan demonak fogták fel.

Annak külön örülök, hogy nem csak DX 9 és DX 11 mód van, hanem megy DX 10 módban is.

Jó hülye volt az vagy komoly szövegértési gondokkal küzd aki egy direkt tesztelendő bétát demóként kezel. A demó zömmel egy végleges produktumból kihasított szösszenet, nyálcsorgatás és vételre csábítás céljából. Ennek egy bétateszt szöges ellentéte...
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#286 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 16:24

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 16:06

nekem az volt a kedvencem amikor 28.-án fel voltak háborodva az emberek hogy laggolt a rendszer,meg lassú volt a letöltés amikor egyszerre 1 millióan rászabadultak
és már akkor elkezdték temetni a játékot

#287 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 16:38

Idézet: Snexi - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 17:24

nekem az volt a kedvencem amikor 28.-án fel voltak háborodva az emberek hogy laggolt a rendszer,meg lassú volt a letöltés amikor egyszerre 1 millióan rászabadultak
és már akkor elkezdték temetni a játékot

Mondjuk egy olyan tőke erős cégnek mint az EA rendelkeznie kellene olyan erős szerver parkkal ami kibír ennyit.

Amúgy a hasalás még mindig lol kategória, láttatok már olyan háborút életben, ahol nem lehett hasalni meg kihajolni ?:D

#288 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:16

Hát ha mindenképpen a valósághoz akarod hasonlítani:

Ha kihajolva próbálnál loni gépfegyverrel akkor szerintem gerincbol kettétornél de legalábbis az lenne a vége hogy dobnál egy hátast vagy kicsavarodna a kezedbol, akkorát rúg a fegyver.

Hasalás oké de elég kellemetlen megoldani hogy használható is maradjon egy játékban. Az addig jó hogy hirtelen megállsz, leguggolsz és ugy tuzelsz. De lehasaláshoz már ido kell és nem hiszem hogy pont ezért tuzpárpajban szívesen használnád ezt a funkciót. Ott a gyorsaság számít. Lesipuskásoknak lenne jó csak, azok meg csak a játékot cseszik el szóval jó így ahogy van. Ráadásul extra gomb, nem kell :Đ
Remélem nem gondolod komolyan hogy háborúban meglát a katona egy ellenfelet és ívbol ugorva hasra érkezve elkezdi megtomni az ellenfelet mint azt az ultragagyi CoD6-ban látni.

Mindenesetre prone miatt sokan sírnak, tolem lehetne bár tonkretenné a játékot. Csak találgatni lehet hogy miért nincs. Talán azért mert kontrolleren nem jutott elég gomb rá vagy egyszeruen rájottek ok is hogy csak a kempelést meg a lesipuskázást segítenék vele. Nem tudom, de személy szerint remélem hogy így marad.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#289 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:26

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 16:38

Amúgy a hasalás még mindig lol kategória, láttatok már olyan háborút életben, ahol nem lehett hasalni meg kihajolni ?:D

miért, gúdszpíd te hány háborút láttál életedben?  :Đ
JóSebesség

#290 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:27

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 17:26

miért, gúdszpíd te hány háborút láttál életedben?  :Đ

Miért, a nagy mikóházi tojásháború az smafu volt?! :reklamacio: :)

Szerkesztette: Csokis 2010. 02. 01. 17:27 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#291 Felhasználó inaktív   Raijin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:32

Please valaki dobjon egy linket a patch-hez. Thx.  :respect:
Az updaterrel mar probaltam (win7), de nem muxik.  :(

Szerkesztette: Raijin 2010. 02. 01. 17:43 -kor

Live long and prosper.

#292 Felhasználó inaktív   Raijin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:49

Idézet: Raijin - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 17:32

Please valaki dobjon egy linket a patch-hez. Thx.  :respect:
Az updaterrel mar probaltam (win7), de nem muxik.  :(

A win7 szorakozott  :reklamacio:
(jobb gomb a jatekon, run as Administrator es minden OK)  :D
Live long and prosper.

#293 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 17:52

win7 :up:  :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#294 Felhasználó inaktív   Madgamer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 01. 22:19

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 18:16

Hát ha mindenképpen a valósághoz akarod hasonlítani:

Ha kihajolva próbálnál loni gépfegyverrel akkor szerintem gerincbol kettétornél de legalábbis az lenne a vége hogy dobnál egy hátast vagy kicsavarodna a kezedbol, akkorát rúg a fegyver.

Hasalás oké de elég kellemetlen megoldani hogy használható is maradjon egy játékban. Az addig jó hogy hirtelen megállsz, leguggolsz és ugy tuzelsz. De lehasaláshoz már ido kell és nem hiszem hogy pont ezért tuzpárpajban szívesen használnád ezt a funkciót. Ott a gyorsaság számít. Lesipuskásoknak lenne jó csak, azok meg csak a játékot cseszik el szóval jó így ahogy van. Ráadásul extra gomb, nem kell :Đ
Remélem nem gondolod komolyan hogy háborúban meglát a katona egy ellenfelet és ívbol ugorva hasra érkezve elkezdi megtomni az ellenfelet mint azt az ultragagyi CoD6-ban látni.

Mindenesetre prone miatt sokan sírnak, tolem lehetne bár tonkretenné a játékot. Csak találgatni lehet hogy miért nincs. Talán azért mert kontrolleren nem jutott elég gomb rá vagy egyszeruen rájottek ok is hogy csak a kempelést meg a lesipuskázást segítenék vele. Nem tudom, de személy szerint remélem hogy így marad.

Nekem kéne hasalás, sniperhez :)
Azért nem tör el gerinced, simán lehet lőni kihajolva, persze ne azt képzeld el  majd megdőlsz derékszögbe:D
Katonák se állnak ki sarkon hogy úgy lődözzenek nem hülyék:D

#295 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 22:42

Idézet: Madgamer - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 23:19

Nekem kéne hasalás, sniperhez :)
Azért nem tör el gerinced, simán lehet lőni kihajolva, persze ne azt képzeld el  majd megdőlsz derékszögbe:D
Katonák se állnak ki sarkon hogy úgy lődözzenek nem hülyék:D

Ja kéne videó youtube-ról a témában :D

#296 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 23:20

kulcsot dobjon már vki :D :reklamacio: 
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#297 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 02. 00:55

http://www.youtube.c...Yyt-puk9a4&hd=1

Ehh, Sniper megint nem tud ráközelíteni ? Pedig 2142-ben már tudott :)

#298 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 02. 07:33

Nagyon ott van a jatek mikor nincs lag :up: Ejjel akartam egyet nyomni medickel (kell az utolso hasznavehetetlen lmg :rolleyes:) aztan eszrevettem hogy elenyeszo a lag es eleg agressziv a csapatom is (nem tusko sniperekbol allt a fele) ergo lehetett normalisan tamadni. Ugyhogy assault calss, vallamra csaptam a Saiga-t (Tactical Ops ota a kedvenc shotim) meg egy koteg C4-est.

Fedezekbol-fedezekbe rohangalva beszopattam par tankot (C4-et ra, elrohan, gombot megnyom) mig az engineerek az RPG-jukkel szerencsetlenkedtek :D Bazisokat megkerultem, hatulrol nekifutas a felrobbantando celpontnak. Granat ladikahoz bek*r, neha egy-ket halott kemper kirepul (holttestuket jol megrugdostam ahogy azt illik), odafut, 5db C4-et ladikara pakol, elugral, gombot lenyom, bumm. 6 ladikabol 5-ot a tobbiek elott sikerult leszednem. F*sza volt, elkentuk a szajukat.

Kovetkezo tervem (talan ma) hogy megint megkerulom a bazist es telepakolom a helikoptert C4-gyel, megvarom mig beszall mindenki es tuzijatekot rendezek beloluk. Csak ez eleg rizikos mert spawn mellett van a heli.
Ha meg kifogyok C4-bol akkor megnezem hogy tenyleg ki lehet-e szedni a tankbol a sofort. Elvileg nincs csukva a fedele, ha raugrom egy magasabb epuletrol vagy oldalrol akkor meg tudom tomni shotival a rohadekot :D

#299 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 07:32

http://forums.electronicarts.co.uk/battlef...usage-here.html

:up:  :D

#300 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 08:04

Konzolport miatt alig hasznalja a VGA-t, helyette a CPU-t terheli a jatek? Lehet :)
Egyebkent az se rossz hogy a totalis minimum beallitas es a maximalis kozott 5 fps kulonbseg van.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.